Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
582 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 582 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 42]

451 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τρι Ιουλ 01, 2014 9:34 pm

gallida

gallida
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα και από μένα...
χάθηκα κι γω..τρέξιμο με δουλειά.
Εμείς χτες με πυρετό ήμασταν, σήμερα σηκώθηκε καλά...Δοντι ή κρύωμα άραγε?

452 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τρι Ιουλ 01, 2014 11:18 pm

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσακια πώς είστε?εμείς ετοιμαζιμαστε για την Κυριακή όλα έτοιμα αλλά πολύ άγχος! Κάναμε και μπάνιο την Κυριακή στη θάλασσα και δεν σταμάτησε τα γελια ο μικρούλης..

453 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τετ Ιουλ 02, 2014 12:05 am

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλημέρα! Μαρία, αυτή την Κυριακή είναι τελικά η βάφτιση; Νόμιζα ότι την κάνατε ήδη. Άντε με το καλό! Περιμένουμε νέα! Πλησιάζει και η δικιά μας! Εμείς χθες τρέχαμε στους γιατρούς. Πήγαμε στον παιδίατρο, ο οποίος μας παρέπεμψε σε οφθαλμίατρο. Το μωρό έχει τελικά επιπεφυκίτιδα, επειδή δεν έχει ανοίξει ο δακρυικός πόρος. Γι΄ αυτό είχε υποτροπιάζοντα επεισόδια στα οποία το μάτι του γέμιζε τσίμπλες και δάκρυζε συχνά πυκνά... Πρέπει τώρα να του ασκώ πίεση, για να σπάσει, διαφορετικά θα κάνει μικροεπέμβαση με μέθη... Ουφ, θα σκάσω...  Crying or Very sad Και υποψιάζομαι ότι όλο αυτό οφείλεται στο ότι με έβαλαν να γεννήσω 3 εβδομάδες νωρίτερα. Πώς να προλάβουν να ωριμάσουν όλα τα συστήματα, όταν γεννιούνται τόσο νωρίτερα χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος;..

454 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τετ Ιουλ 02, 2014 12:15 am

Ricola

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα!!!!!
Gallida περαστικα σας!!!
Maria_dou με το καλο!!!Περιμενουμε νεα και φωτο!!!
Jollie μου υπομονη!!!!Κανε οτι σου ειπε ο γιατρος και ισως να μη χρειαστει την επεμβασουλα!!!Οσο για τη γεννα...προσπαθησε να μη το σκεφτεσαι!!!!Οτι εχγινε εγινε και δε μπορουμε να το αλλαξουμε!(τα λεω σε σενα για να τα ακουω και εγω..γεννησα με ραντεβουδακι καισαρικη στις 39 κ 4 λογω κιρσων)

455 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τετ Ιουλ 02, 2014 12:28 am

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα και απο μένα.
Και εμείς χθες πήγαμε για μπάνιο αλλά δεν την έβαλα μέσα την μπεμπα. Γεμισα την πισινουλα της αλλά μαλλον ηταν κρύο το νερό γιατί όταν την έβαλα έβαλε τα κλάματα. Τζάμπα μισή ωρα που φουσκωνα!!! Δεν πειράζει την Κυριακή θα πάμε σε πιο καθαρη και ζεστή θάλασσα.

Αφήστε τι επαθα χθες. Ειχαμε πάει με την μπεμπα στα jumbo για να ψωνισουμε στολισμό για την βάπτιση. Επειδή είχε γκρινιτσα γιατί νυσταζε την είχα πάρει αγκαλιά και όταν την έβαλα στο κορίτσι της κοιμήθηκε αμέσως. Φευγοντας εβαλα όλες τις τσάντες στα χερούλια του καροτσιου  affraid affraid 
Μα να μην το σκεφτώ εκείνη τι στιγμη....... όταν λοιπον χρειάστηκε να σηκωσω ελαφρός το καρότσι το κατάλαβα....... Έχασα τον έλεγχο του καροτσιου απο το βάρος και μου γύρισε όλο μπροστά...... Μπορείτε να φανταστείτε το σοκ που επαθα γιατί το μωρό δεν το είχα δέσει!!!! affraid  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 19 679259 
Με παρέσυρε τον καρότσι γιατί προσπαθούσα να το σταματήσω και έπεσα και εγω κάτω.
Είχε πέσει το καρότσι και επειδή είχα κατεβασμένη όλη την κουκούλα δεν έβλεπα τι έχει γίνει με το μωρό. Μαζί μου ευτυχώς είχα την κουμπάρα μου η οποία δεν κατάλαβε τι έγινε και με ρωτούσε αν χτυπησα και άρχισα να στριγκλιζω "το μωρο, το μωρό" έτρεξαν 2 άγνωστοι αμέσως και σήκωσαν το καρότσι και βλέπω το μωρό ξαπλωμένο στο πεζοδρόμιο....... Το σήκωσε η κουμπάρα μου και εκείνο έβαλε τα κλάματα, μαζί και εγώ.
Το γδυσαμε επιτόπου να δουμε αν είναι καλά και το μωρακι μετά το πρωτο σοκ σταμάτησε να κλαίει. Είδαμε οτι δεν έχει χτυπήσει κάπου που να είναι εμφανές. Πήρα τηλέφωνο και τον γιατρό και μου είπε να την παρακολουθώ το πρωτο 24ωρο αν δω κάτι ασυνήθιστο, εμετούς ή υπνηλία.
Μέσα σε όλο αυτό ειμουνα τυχερή γιατί το μωρό τσουλισε ουσιαστικά απο το καρότσι στο πεζοδρόμιο, ηταν πεσμένο πάνω στο σεντόνι που της βάζω στο καρότσι. Ξέρω οτι θα μπορούσε να είχε συμβεί κάτι πολύ χειροτερο και κατηγορώ συνέχεια τον εαυτό μου για την ανευθυνότητά μου.

Προσοχή μην παραφορτωνετε τα καροτσια, αν και σίγουρα το ξέρετε και εγώ το ήξερα αλλά το έκανα γιατί εκείνη την ώρα δεν το σκέφτηκα,δεν το φανταστηκα οτι θα συνέβαινε!!!

456 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τετ Ιουλ 02, 2014 12:43 am

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τασούλα, δε θέλω να φανταστώ αυτό που περάσατε. Σίγουρα ήταν πολύ σοκαριστικό και δύσκολο να το ξεχάσεις. Ο δικός μου πριν σε ένα κουτρουβαλητό χτύπησε το κεφαλάκι του (άκουσα το γκντουπ) και τα έχασα και στενοχωρήθηκα, πόσο μάλλον εσύ. Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν μπορούμε να τα προβλέψουμε όλα και ότι είμαστε απλά άνθρωποι. Δε χρειάζεται λοιπόν να κατηγορούμε τον εαυτό μας. Πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε αυτό όσο δύσκολο κι αν είναι. Ricola, πού 39 και 4 πού 37 εβδομάδων που με έβαλαν εμένα για την καισαρική. Αυτές οι 2.5 εβδομάδες είναι πολλές και πολύ σημαντικές για την ανάπτυξη του εμβρύου. Στερνή μου γνώση...

457 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τετ Ιουλ 02, 2014 12:51 am

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Jollie το ξέρω οτι συμβαίνουν ατυχήματα και θα συμβαίνουν αλλά είμαι υπεύθυνη για αυτό το μωρακι και δεν μπορώ να το χωνεψω αυτό που συνέβει. Όλη την ωρα φέρνω στο μυαλό μου την εικόνα του μωρού ξάπλα στο πεζοδρόμιο. Σοκ σοκ σοκ μέχρι να δεις οτι είναι όλα καλά!!!!! Ευτυχώς!!!!!!

Αλήθεια γιατί γεννησες τόσο νωρίς;;;

458 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τετ Ιουλ 02, 2014 1:19 am

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μη γελάσεις: τότε εφημέρευε ένας γνωστός γιατρός!!! Γέννησα σε δημόσιο νοσοκομείο, οπότε δεν μπορούσα να πω και τίποτα άλλο, εκτός από ευχαριστώ, γιατί η αλήθεια είναι ότι ήταν εξυπηρέτηση. Και επειδή είχαμε και διάφορες δυσκολίες, το μόνο που με ενδιέφερε τότε ήταν να γεννηθεί καλά το μωρό...

459 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τετ Ιουλ 02, 2014 2:17 am

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εννοείς οτι μετά θα έβγαινε σε άδεια; κοίτα επραξες όπως εσύ νομίζεις καλύτερα απλά δεν ξέρω για εκεί που μένεις εσύ αλλά εδώ Πάτρα επειδή και εγω γέννησα σε δημόσιο και φοβομουνα μήπως λείπει ο γιατρός μου, αυτό που διαπιστωσα όταν χρειάστηκε να νοσηλευτω ηταν οτι όλοι οι γιατροί ηταν καλοί και έμπειροι και σταμάτησα να αγχωνομαι στην ιδέα να με ξεγεννησει άλλος.
Δεν μετανιώνω που γεννησα σε δημόσιο νοσοκομείο και το επόμενο εκεί θα το γεννησω, παρολο που στην αρχή ειμουνα αρνητική, τόσο αρνητικη που εκλαιγα γιατί η γιατρός μου ιδιώτης δεν με αναλάμβανε και με έστελνε σε δημόσιο!!!!

460 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τετ Ιουλ 02, 2014 2:22 am

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και επίσης δεν γελαω γιατί ξέρω πολλές κοπέλες που γεννάνε νωρίτερα χωρίς κανένα λόγω με το που μπαίνουν στον 9ο όχι εσύ που είχες τους λόγους σου.......... Και για να πω και εγω μεταξύ σοβαρού και αστείου στην 38η εβδομαδα ειπα στον γιατρό μου, δεν μου το περνεις τώρα να τελειωνουμε δεν μπορω αλλο την εγκυμοσύνη και όντως με είχε κουράσει πολύ, φαντάζομαι όλες θα το βιωσατε αυτό τον τελευταίο μήνα, ηταν ατελειωοτος, κάθε μέρα νόμιζα οτι γενναω!!!!!!

461 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τετ Ιουλ 02, 2014 2:51 am

irenehr

irenehr
Καλημέρα κορίτσια!!
Τι κάνετε?
Τρέχουμε και εμείς για τη βάφτιση!
Βούλα παραείναι αργά το 7-8...μετά τις 5.30 μας είπε εμάς!
Τασούλα φαντάζομαι άγχος που πέρασες!! Μην κατηγορείς τον εαυτό σου νέες (μητέρες) είμαστε θα μάθουμε!
maria_dou με το καλό η βάφτιση!!
Jollie και του δικού μου ήταν λίγο φραγμένος ο δακρυϊκός πόρος (ακόμα δακρύζει στο άσχετο που και που) και μου είπε η γιατρός να του κάνω μασάζ με το δάχτυλο μου εκεί ανάμεσα στη μύτη και στο μάτι...λες να φταίει που γέννησα και εγώ στις 38 εβδομάδες? Αν και εμένα δεν ήταν επιλογή μου, απλά ο κύριος ήταν βιαστικός Razz

462 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Πεμ Ιουλ 03, 2014 8:07 am

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα.ναι αυτή τη Κυριακή είναι η βάφτιση μας!ευτυχώς τελειώσαμε και απλά περιμένω να έρθει η μέρα,πολύ άγχος κορίτσια αφήστε που δεν ξέρω και τι να κάνω στην εκκλησία..
Θυμάστε για 2ονειρα που σας είχα πει?μιλούσαν για άσχημα νέα,ασθένεια και οικονομικές δυσκολίες..Εεε τα πάθαμε όλα και το κατάλαβα χτες το βράδυ που μου θύμισε τα όνειρα ο άντρας μου..τα άσχημα ήταν για την μετάθεση τα οικονομικά μας είναι συνέπεια της μεταθεσης και προστες το μεσημέρι μπήκες ο παππούς μου στο νοσοκομείο,έκανε αξονικη αλλά ευτυχώς ήταν καλή και το μόνο ήταν κάτι φραγμενοι σωλήνες στο συκώτι το οποίο καθαρισαν σημερα.δόξα το θεό όλα πήγαν καλά..
Μετά από αυτά πως να μην πιστεύω στα όνειρα?έχουμε και τον παππού της κουμπαράς μου στο νοσοκομείο..χάλια!!
Παριλα αυτά είμαστε καλά  Smile

463 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Πεμ Ιουλ 03, 2014 9:17 pm

Mare

Mare
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα, τι κάνετε;
Με το καλό σε όσες πλησιάζει η βάφτιση!
Ένα σοκ το έπαθα με το μωρό της Τασουλας. Άντε να μην σας ξαναβρεί τέτοιο πράγμα!
Τα νέα μας: τρώμε πλέον ολόκληρο γεύμα φρουτόκρεμα με μπανάνα Μήλο κ αχλάδι κ μάλιστα πολύ ευχάριστα! Τα κακά μας βέβαια έχουν γίνει σαν πατημένο μελομακάρονο! Χαχα! Το σκ θα βάλουμε κ πατάτα κολοκυθάκι.
Επίσης έχει γίνει εξπερ στο μπουσουλημα μέσα σε μία βδομάδα! Ξεκίνησε δειλά δειλα την προηγούμενη Πέμπτη, τώρα τον βάζω στο κρεβάτι μας κ κάθομαι στην άλλη άκρη κ έρχεται σε χρόνο dt! Επίσης ούτε στην αγκαλιά κάθεται, θέλει να δραπετεύσει να παει για εξερεύνηση! Του κάνουν εντύπωση τα πάντα κ θέλει να τα φάει όλα! Αυτό ήταν δηλαδή παει η ησυχία μας; Χαχαχ!! Τώρα τι να τον κάνω, να τον βάλω στο πάτωμα; Πάρκο δεν έχω ακόμη...
Πόσο ξαφνικά όμως ξεκίνησε να τα κάνει όλα, μου κάνει τρομερή εντύπωση! Έχει αρχίσει κ γίνεται ανθρωπακι κανονικό, από κει που ήταν βρέφος!

464 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Πεμ Ιουλ 03, 2014 10:36 pm

irenehr

irenehr
Καλημέρα!!
maria_dou σε καταλαβαίνω απόλυτα για το θέμα της βάφτισης! Εμάς είναι την άλλη Κυριακή και ανυπομονώ να φτάσει η άλλη Δευτέρα!! Άντε να φύγει και το άγχος, να φύγει και το βασανιστήριο για το μικρό!
Mare μπράβο σας εξέλιξη!! Μεγαλώνουν απότομα τα ζουζούνια!! Και τρώτε και όλο σας το φαγητό Smile
Που να αρχίσουν να περπατάνε! Εκεί πιστεύω θα γίνει πανικός και θα πρέπει να είμαστε όλη την ώρα από πίσω τους!!

465 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Ιουλ 04, 2014 1:56 am

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μaria_dou, ώρες μετράτε πλέον! Με το καλό, να το απολαύσετε όλοι σας! Μare, μπράβο το καρντάσι μας!! Ειρήνη, κι εσύ προηγείσαι στη βάφτιση. Εμάς είναι την άλλη Πέμπτη. Σε καμιά ώρα θα παραλάβω προσκλητήρια και μπομπο (Πώς με βρίσκετε;;;; Εεεε;;; Μπορεί, η ξανθιά να μην ήξερα τι είναι, αλλά τώρα που το έμαθα!!  Wink  ) Το πρωί πήγαμε και σε έναν παιδοοφθαλμίατρο. Δε μας ανέφερε τη διάνοιξη. Υπομονή για 4-6 εβδομάδες και θα ξαναπάμε το Σεπτέμβρη. Μέχρι τότε, όπως είπε και σε εσάς Ειρήνη, άσκηση πίεσης. Κάναμε και το εμβόλιό μας και τώρα ξανά μετά από 2 μήνες. Γιούπι!!! Το βράδυ, πέρα από τα υπόλοιπα ξυπνήματα, το γλυκούλι μου 03.00-05.30 "χτυπιόταν" στο κρεβατάκι του. Κουτρουβαλούσε συνέχεια, δεν είχε ύπνο. Τον έβαζα στο στήθος, όπως πάντα, αλλά τίποτα. Κοιμόταν για ένα λεπτό και ξυπνούσε πάλι. Ερχόταν στο κρεβάτι μας και σκαρφάλωνε πάνω μου, για να σηκωθεί όρθιος!! Κατά τις 05.30 τον ξαναθήλασα και κοιμήθηκε, για να σηκωθούμε στις 7 για το νοσοκομείο. Κομμάτια είμαι...

466 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Ιουλ 04, 2014 2:07 am

paradeisenia

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ...ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΝΑΡΩΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ? ΧΘΕΣ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Κ ΘΕΛΟΥΝ Κ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ...ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΝ ΕΧΩ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑ...ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ! ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΕΡΝΑΩ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ 3 ΑΔΕΙΕΣ!

467 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Κυρ Ιουλ 06, 2014 12:14 pm

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μaria_dou, να σας ζήσει και με το όνομα!!! Πώς το βαφτίσατε το μωράκι σας; Σίγουρα ήταν μια αξέχαστη εμπειρία! Περιμένουμε να μας πεις λεπτομέρειες και κυρίως τι κάνουν οι γονείς (άσχετη και εγώ!). Eιρήνη, πλησιάζει και η σειρά μας! Έχω τρομερή αγωνία! Καλοκαίριασε και αρχίσαμε να χανόμαστε. Κορίτσια, πού είστε οι υπόλοιπες;; Δώστε σημεία ζωής!   Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 19 688264

468 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Δευ Ιουλ 07, 2014 4:20 am

irenehr

irenehr
Καλησπέρα!!

Jollie άσε και έχω αγχωθεί πολύ με τη βάφτιση!! Εσάς πως και είναι Πέμπτη και όχι σ/κ? Και εγώ άσχετη είμαι και νιώθω ότι κάτι έχω ξεχάσει!!
Άντε ελπίζω να γλυτώσετε την επεμβασούλα στο μάτι!! Με τις πιέσεις μια χαρά θα είναι!! Χρόνια σας πολλά κιόλας (για τους 7 μήνες!) Smile Smile
Έχει διάλειμμα τώρα 1 μήνα από τα εμβόλια ε? Άντε να δούμε ταλαιπωρία αυτά τα εμβόλια!! Με το φαγητό πως τα πάτε? Εμείς ακόμα στα φρούτα είμαστε και δεν ενθουσιάζετε...μεγάλο ζόρι!
Maria_dou όλα καλά με τη βάφτιση?? Να σας ζήσει!!

469 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Δευ Ιουλ 07, 2014 5:25 am

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Eιρήνη, κι ο δικός σου τα ίδια, ε;; Στην αρχή έμοιζε εύκολο, αλλά μετά τη 2η φορά άρχισαν τα δύσκολα, έτσι δεν είναι; Αύριο κλείνουμε θεωρητικά και την 5η εβδομάδα, νομίζω. Έχει αρχίσει να τρώει καλύτερα τη φρουτόκρεμα (όχι βέβαια όλο το πιάτο, αλλά περισσότερες κουταλιές από ότι στην αρχή), μεσημεριανό δεν τρώει καθόλου (ούτε κρεατόσουπα, ούτε με κοτόπουλο ούτε σκέτα λαχανικά), κάποιες φορές στο τσακίρ κέφι μπορεί να φάει 5-6 κουταλάκια μόνο (σήμερα πάλι δεν ακούμπησε τα λαχανικά του) και 2 φορές που τον έδωσα το απόγευμα κρέμα, την 1η έφαγε περίπου το ένα τρίτο και τη δεύτερη σχεδόν όλο (έφτιαξα 2-3 κουταλιές της σούπας που τις αραίωσα με λίγο νερό). Δεν ξέρω αν έφαγε επειδή ήμαστε στη θάλασσα ή επειδή του άρεσε. Ευχαριστούμε και για τις ευχές! Ναι, αισιώς μπήκαμε στον 8ο και κάθε μέρα τον ερωτεύομαι ολοένα και περισσότερο. Εμείς τελειώσαμε νομίζω τα της βάφτισης. Με βοήθησαν πολύ οι κουμπάρες μου όμως και έτσι δεν είχα τρέξιμο. Θα τον βαφτίσουμε ανήμερα του ονόματός του, γι΄ αυτό θα την κάνουμε Πέμπτη.

470 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Δευ Ιουλ 07, 2014 6:06 am

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ τι καλά με τισ βαπτίσεις!!!!
Εμείς βαπτιζομαστε σε 2εβδομαδες και τρέχω και εγώ τελευταία στιγμή. Θα τις φτιαξω μονη της μπομπος και δεν ξέρω πότε......... Αφού με έχει φάει η δουλειά.
Το σκ λειπαμε πήγαμε εκδρομουλα στην θάλασσα αλλά ηταν παγωμένη και πάλι δεν την έβαλα μέσα. Φοβηθηκα γιατί με το ζόρι μπήκα και εγω!!
Με το φαγακι μας είμαστε καλύτερα, την φρουτοκρεμα την τρώμε καλά και φτάσαμε 200μλ και την απογευματινή είμαστε στα 100μλ με δυσκολία αλλά δεν με αγχωνει, πίνει γαλατάκι συμπλήρωμα, μικρή είναι ακόμα.
Εμείς εμβόλιο έχουμε την αλλη εβδομάδα ενα αυτή τη φορά.
Το εμβόλιο για την μηνιγγίτιδα β αλήθεια το κάνατε;;;

471 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Δευ Ιουλ 07, 2014 12:01 pm

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Jollie το μωρακι σου έγινε 7 μηνών να σου ζήσει!!!!!!  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 19 654316  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 19 654316 

Αυτή την περίοδο έχει γκρίνια όσο δεν είχε ποτέ, και όλα περνάνε απο το στόμα της!!!!

Μου ανοίγει χερακια για αγκαλιτσα και τρελαινομαι   Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 19 215994   Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 19 215994 

Σε μια εβδομάδα ξεκινάμε και μεσημεριανό ….... Αλήθεια πως θα μπορούσα να της το μεταφέρω αν είμαι εκτός σπιτιού;
Μήπως γνωρίζετε αν είναι η ωρα θα φαει αλεσμενη τροφή ή φρούτο, αλλά εγω είμαι εκτός και την έχω πάρει μαζί μου, πειράζει αν της δώσω γάλα; χάνει συστατικά απαραίτητα που πρέπει να πέρνει καθημερινά;;;

472 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Δευ Ιουλ 07, 2014 10:46 pm

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευχαριστούμε, Τασούλα! Μήπως το μικρό σου βγάζει δοντάκια και γι΄ αυτό γκρινιάζει. Βέβαια εμείς εδώ και 2 μήνες έχουμε πρησμένα ούλα και περιμένουμε, αλλά ευτυχώς δεν έχουμε ιδιαίτερη γκρίνια. Την ερώτηση δεν την κατάλαβα πολύ καλά. Ρωτάς αν επειδή δε θα τα έχεις αλέσει εκείνη τη στιγμή χάνουν βιταμίνες;

473 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τρι Ιουλ 08, 2014 1:41 am

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια μου τι κάνετε??βαφτιστηκαμε!!!!
Δεν έκλαψε ούτε λίγο γελούσε συνέχεια!!!ήταν όλα τέλεια θα σας βάλω και φώτο μόλις τις πάρω!!
Ειρήνη με ένα το καλό και η δικιά σας βάφτιση να πάνε όλα υπέροχα.συγνώμη δεν θυμάμαι αν βαφτίζει άλλη μανούλα τις επόμενες μέρες..
Εμείς σήμερα έχουμε ξελαδωμα!!

474 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τρι Ιουλ 08, 2014 1:50 am

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Mπράβο, στη μικρή σου Μαρία!! Αστέρι!! Να σας ζήσει και με το όνομα! Κι εμείς τα έχουμε όλα έτοιμα και περιμένουμε να πάει 17, για να τον βαφτίσουμε! Έχω πολύ άγχος! Τα της βάφτισης είναι έτοιμα. Δεν ξέρω πώς θα καταφέρω να τα προλάβω όλα τα δικά μου και του σπιτιού την ερχόμενη εβδομάδα. Η μαζόχα αποφάσισα να κάνω γενική μόλις έπιασαν οι ζέστες και τώρα θέλει ξανά...

475 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 19 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τρι Ιουλ 08, 2014 1:56 am

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Jolie αντρακλα έχω!!και το όνομα αυτού ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ..με το καλό και η δικιά σας βάφτιση όλα καλά θα πάνε, εμένα ήταν 11το πρωι και να φανταστείς από της 7ειχα μακιγιέζ και κομμωτή σπίτι πανικός αλλά τα καταφέραμε..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις