Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
599 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 599 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 42]

kate_85

kate_85
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα!

Μαρε ετσι που τα μάζεψες ολα και απομόνωσες τις κινήσεις απτό καθέ ζουζουνακι εχει πολύ γουστο!

Φαίνεται πόσα πολλά πραγματάκια διαφορετικά(αλλες φορες και ειναι κ κοινα) κανει το καθενα !

Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 30 215994 

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα Μανούλες!
Χτες μετά από ένα μήνα ήρθε ο μπαμπάς μας..δεν το περίμενα αλλά έκανε πολλές χαρές ο μικρός μας.ήρθαμε στα πεθερικά μου να φαμε   Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 30 679259    Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 30 654655   Twisted Evil  καταλαβαινεται φαντάζομαι...!!!

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα! Μαρία, καλώς τον δέχτηκες. Εγώ, σε καταλαβαίνω!  Wink Τελικά όλα καλά με το μικράκι μου! Μόνο μια κοκκινίλα είχε στο μέτωπό του. Βέβαια τις τελευταίες 2-3 μέρες έχει λίγη γκρίνια, αλλά δε νομίζω ότι είναι κάτι. Τελικά στον Παπακωνσταντίνου δεν πήγαμε, γιατί μας είπαν ότι έχει πάαααρα πολλά κουνούπια εκεί που έγινε η συναυλία και επειδή τα κουνούπια εδώ είναι σαν ελικόπτερα και δεν αστειεύονται είπα να μην το ρισκάρω. Ο Μπίλυ έγινε... καλαμαράκια τηγανιτά εν τέλει...  Embarassed  Όσον αφορά στο φαγητό άρχισε να μου κάνει νερά και στα φρούτα πάλι και χθες, που μου είχαν τελειώσει τα γιαούρτια, δεν έφαγε κρέμα που τα τελευταία απογεύματα έτρωγε. Σήμερα θα τον δώσω για 1η φορά ψάρι. Όσες δίνετε γιαούρτια ποια γιαουρτάκια τους δίνετε;

irenehr

irenehr
Καλώς τον δέχτηκες Μαρία!!
Jollie είδες που είναι μια χαρά ο μικρούλης σου? Κρίμα που χάσατε τον Μπίλυ τελικά!! Δεν πειράζει εξάλλου με το μικρό μπορεί να μην μπορούσες να τον απολαύσεις τόσο! Ψάρι ε? Εμείς θα αργήσουμε να δώσουμε ψάρι...καλή αρχή! Έχω ακούσει ότι στα μωρά αρέσει το ψάρι!
Γιαούρτι θα του δώσω τέλος του μήνα που θα κλείσουμε τους 8 πρόβειο ή κατσικίσιο (όχι παιδικό).

730 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 30 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Δευ Αυγ 11, 2014 11:29 am

Ricola

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Maria_dou καλως τον δεκτηκες!!
Jolie μια χαρα ο μικρος!Η τρομαρα μονο σας εμεινε και το κοκκινακι!Εγω παντως προτιμω τα καλαμαρακια απο τον Παπακωνσταντινου...μιαμ μιαμ μιαμ!!!!Εμεις αν και θα αργησουμε να φαμε γιαουρτακι λογω αλλεργιας θα φαμε προβειο η κατσικισιο!Η γνωμη μου ειναι πως τα παιδικα ειναι γεματα ζαχαρη και αν δεν κανω λαθος ειναι επιδορπια γιαουρτιου.

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Jollie μια χαρά το μικρουλι σου ειδες;
Εμείς τρώμε τα ίδια και τα ίδια. Έχουμε γιατρό την αλλη εβδομάδα να δούμε τι θα προσθέσουμε!!! Λογικά και εμείς γιαουρτακι αλλά δεν το έχω ψάξει καθόλου. Γενικά τρώμε τα πάντα.

Βγάζουμε δοντακι!!!!! Δεν φαίνεται ακόμα αλλά με την ψηλάφηση που της κάνω πιάνω μια μυτουλα στα κάτω μπροστινά ούλα μας!!!!  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 30 186253  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 30 612893 

Καλό βράδυ κορίτσια και μωρακια!!!!

stel87

stel87
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σασ κοριτσαρες μου,τι κανετε???
εμεισ βγαλαμε 2 δοντακια με τι μια...εχει πολυ πλακα η φατσουλα μου με τα δοντακια,φενοντε καθαρα οταν γελαει,
και ρε κοριτσια εβγαλε και δοντακια πια,μεγαλωσεεεεε,
ποτε μιλουσαμε για τεστ .β χοριακη...

και τωρα.....

αχ ποσο γρηγορα περναει ο καιρος....  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 30 215994  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 30 215994 

733 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 30 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Δευ Αυγ 11, 2014 10:25 pm

kate_85

kate_85
Καλήμερα!!

jollie περαστικουλια σας τελικα δεν ηταν τιποτα αλλα φανταζομαι την τρομαρα σου !

Τασσουλα μεγαλωσατε κ εσεις!!Εμεις ακομα δονταια τιποτα... μονο φουσκωμενα ουλα κ αυτα τα πισω !

734 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 30 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τρι Αυγ 12, 2014 12:00 am

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kate το δικο σου είναι πιο μικρουλι!!!!
Πάντως δεν είχε διαφορά στην συμπεριφορά της.

Λέμε να πάμε διακοπές Κύπρο που μας έχουν καλέσει και πρέπει να βγάλω διαβατήριο του μωρού φαντάζομαι!!! Φοβάμαι λίγο και το αεροπλάνο για την μικρούλα μου.
Θα πάω να ρωτησω τι χρειάζεται και αν προλαβαινω να βγάλω στο μωρό διαβατήριο.

Καλημέρα!!!!

Ricola

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα μανουλες!!!
Απο δοντακια και εμεις τιποτα....φουσκωμενα ουλα και σαλιααααα εδω και 2 μηνες σιγουρα...αλλα δοντακι αφαντο.
Tassoula λογικα ναι θελει διαβατηριο.Εμεις πηγαμε Ελβετια και ο μικρος ηταν μια χαρα..ουτε πονεσε...ουτε γκρινιαξε!!!Βγηκε σε μια βδομαδα νομιζω..τωρα απο χαρτια παρε ενα τηλ πρωτα...δε τα θυμαμαι ολα...σιγουρα παραβολα 85ευρω νομιζω....πιστοποιητικο γεννησης...φωτογραφιες...και δε θυμαμαι κατι αλλο...πρεπει να ειστε και οι δυο γονεις παροντες για την αιτηση και το μωρο βεβαιως...

irenehr

irenehr
Καλημέρα και από μένα!!

Ναι μεγαλώνουν τα ζουζούνια μας!!
Εμείς έχουμε 1 δόντι εδώ και 1 μήνα που φαίνεται πια κανονικότατα και το διπλανό του εμφανίστηκε την ίδια μέρα αλλά ακόμα δεν "ξεπετάχτηκε"! Τις τελευταίες 3-4 μέρες έχει γκρίνια παραπάνω οπότε ίσως κάτι γίνει τώρα!

Σίγουρα χρειάζεται διαβατήριο για Κύπρο. Μην αγχώνεσαι πάντως για το αεροπλάνο, όλα καλά θα πάνε Smile

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπουσουλαειιιιιιιιιιιιιι ναιιιιιιιι!!!!!σήμερα κάναμε μεγάλη βόλτα σε όλο σχεδόν το σπίτι πάει τρέχοντας στα τέσσερα..λατρεύω να τον κοιτάω!!
Δοντάκια δεν βγάλαμε καθόλου αλλά όλο το χέρι έχει στο στόμα..
Αλήθεια στον θηλασμό καταλαβαινεται τα δοντάκια τους?σας πονάνε??

Ricola

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Maria_dou τι καλα!!!!!μπραβο στο μικρακι σου!!!!!!!αχχχ και εγω το σκεφτομαι θηλασμος κ δοντια....αλλα θα τη βρουμε τη λυση!!!!!

irenehr

irenehr
Μπράβο Μαρία!! Πόσο είπαμε είναι ο μικρός σου?
Εμένα, να μην το ματιάξω, προς το παρόν δεν με έχει δαγκώσει! Ενώ στα χέρια με δαγκώνει και φαίνεται και το αποτύπωμα Razz

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ειρήνη είναι 7μηνων και 4ημερων 8/1 
Και εγώ σκέφτομαι με δόντια αν θα πονάει αλλά ακόμα δεν έχουμε κανένα..

irenehr

irenehr
maria_dou έγραψε:Ειρήνη είναι 7μηνων και 4ημερων 8/1 
Και εγώ σκέφτομαι με δόντια αν θα πονάει αλλά ακόμα δεν έχουμε κανένα..

Εγώ πάντως δεν βιάζομαι να βγάλει άλλα! Είχα το άγχος από πριν ξεκινήσει με το πρώτο δόντι αν θα πονάει...προς το παρόν πάει καλά αλλά αν αυξηθούν δεν ξέρω τι θα γίνει!

Ο δικός μου ακόμα δεν μπουσουλάει. Και έτσι όπως τον βλέπω δεν ξέρω αν θα μπουσουλήσει γιατί ούτως ή άλλως φτάνει εκεί που θέλει με διάφορους τρόπους και τώρα πιο πολύ ασχολείται με το να σηκωθεί και δεν κάνει προσπάθεια να μπουσουλήσει...

Mare

Mare
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα!
Γιαούρτι στον 8ο δίνουμε; Δεν μας είπε ακόμη τίποτα η παιδίατρος.. Πάντως κ εγώ προτιμώ το κανονικό προβειο για τον μικρό!
Ψωμί (ψιχουλακια) πότε μπορούμε να δώσουμε; Ξέρει καμία; Δίνει η κουνιάδα μου στα δικά της 10 μηνών, εγώ ακόμη δεν του χω δώσει...

Δοντάκια έχουμε κ εμείς τα δυο κάτω μπροστινά του λαγού!
Ειρήνη εσένα μάλλον ο δικός σου θα περπατήσει κατευθείαν! Πολλά μωρά το κάνουν!
Κι εμένα προσπαθεί να σηκωθεί τις τελευταίες μέρες, αλλά χωρίς επιτυχία!

743 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 30 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τρι Αυγ 12, 2014 10:05 am

mariameint

mariameint
Εμείς έχουμε βγάλει 2 δόντια εδώ και 1 μήνα και πριν 2 βδομάδες περίπου με δάγκωσε γερά 3-4 φορές. Με έκοψε λίγο και έβγαλε αίμα αλλά με τα κοχύλια και την λανολινη ευτυχώς επουλωθηκαν μέσα σε λίγες μέρες!

Μπράβο στον μικρό που μπουσουλάει σφαίρα. Εμείς πάμε αργά αλλά από το χθεσινό βράδυ έχει αρχίσει να πιάνεται από τα κάγκελα της κούνιας και να σηκώνεται όρθια.

Ψωμί εγώ δεν είχα δώσει στην μεγάλη μέχρι λίγο πριν κλείσει τα 2 χρόνια. Ούτε μου το ζήτησε ποτέ. Την κίνηση να της δώσουν την κάνανε οι παππουδογιαγιάδες και από τότε είναι το αγαπημένο μας. Της δίνουμε όμως όποτε πρέπει και φυσικά αφού φάει φαγητό. Δεν το θεωρώ τόσο πολύτιμο όσο το έχουμε καταντήσει στην Ελλάδα. Τουλάχιστον στην ποσότητα και είδος που συνηθίζουμε, λευκό και πολυυυυυυ.

http://www.something-special.gr

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμείς από εκεί που σερνομασταν τώρα πηδαμε σαν βατραχακι για να προχωρήσουμε και καμιά φορά αλλάζουμε και ποδι. Μέσα σε μια εβδομάδα!!!!!
Κάνει αυτό που λεγατε κάθετε στα 4 και κανει μπρος πίσω και μετά πηδάει.
Ο γιατρός έχει άδεια μέχρι της 20 του μήνα. Εμβόλιο είχαμε στις 14 πειράζει που θα το καθηστερησουμε;;
Μισή ώρα για να βγάλουμε φώτο για το διαβατήριο του μωρού, μεγάλη ταλαιπωρία. Να είναι ξαπλωμένο στο καρότσι, να έχει φόντο λευκό, να κοιτάει τον φακό, να έχει κάτω τα χέρια του, να μην γελάει, να μην κλαίει, να φαίνεται ο λαιμός..... που δεν έχει!!!
Πιστεύω να την πετυχαμε και να μην την γυρίσουν πίσω.

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια...ειχα να μπω δυο μερες γιατι ειχαμε παειστοχωριο τουαντρα μου να δωσουμε τα προσκλητηρια για την βαφτιση..ωραια τα νεα σας κ οι προοδοι απ τα μωρα..η δικη μου μπουσουλαει κ κρατιεται ορθια στο παροκρεβατο για λιγα δευτερολεπτα...εχουμε βγαλει κ δυο δοντακια κατω κ τα πανω ειναι ασπρα.ετοιμαζονται κι αυτα..απο φαι τα ιδιαχαλια...δεν τρωει τιποτα.ουτε τις κρεμες τωρα.μονο γαλα..jollie εδω που παραθεριζω στο εξοχικο μου εχει εξοχικο κ ο παπακωνσταντινου-ραντου κ ποτε ποτε τον βλεπω στην παραλια..κριμα που δεν πηγες στην συναυλια..εγω δεν εχω παει ποτε στον billy...πολυ καλος αλλα ειμαι του πιο λαικου...θα πηγαινα ομως ευχαριστως..ευτυχως ολα καλα μετο μωρακι σου φανταζομαι την στενοχωρια κ το αγχος που θα περασες.

irenehr

irenehr
Και εγώ ψωμί δεν νομίζω να δώσω σύντομα...υποτίθεται το δίνουν για να μάθει σιγά σιγά να μασάει (αν τρώει αλεσμένα) αλλά θεωρώ καλύτερη λύση να μασάει κανένα φρουτάκι/λαχανικό ή κάτι αντίστοιχο παρά ψωμί.

Τασούλα φαντάζομαι δυσκολία στη φωτογράφιση...και εμείς θα του βγάλουμε σε λίγο καιρό διαβατήριο και έχω επίσης απορία πως θα κάτσει! Τελικά τι χαρτιά χρειάζονται?

Κική αφού πίνει γάλα πάλι καλά...υπομονή και θα μάθει να τρώει που θα πάει...πειραματίσου με τις υφές (πιο νερουλό - πιο πηκτό) και με τη θερμοκρασία.

Εγώ χθες είδα τη Ράντου σε θέατρο, μετράει? Razz
Μόνος του μάλλον παραθερίζει ο Παπακωνσταντίνου! Smile

Ricola

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπερα μανουλες!!!!!
Τι καλα τα μικρακια μας ολο κατορθωματακια ειναι απο τη μια μερα στην αλλη!!!!
Kikimam τωρα ξερω που παραθεριζεις..χεχεχε..ειναι ωραια εκει και κοντα!!!!!

Αχχχχ τα παππουδογιαγιακια ολο ζημιες κανουν!!!!!

τασσουλα δε νομιζω να πειραζει κ εμεις τελος τουμηνα ειναι να το κανουμε κ θα παμε μεσα του επομενου αφου ο γιατρος μας θα διακοπιζει!!!

Mare

Mare
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mariameint έγραψε:
Ψωμί εγώ δεν είχα δώσει στην μεγάλη μέχρι λίγο πριν κλείσει τα 2 χρόνια. Ούτε μου το ζήτησε ποτέ. Την κίνηση να της δώσουν την κάνανε οι παππουδογιαγιάδες και από τότε είναι το αγαπημένο μας. Της δίνουμε όμως όποτε πρέπει και φυσικά αφού φάει φαγητό. Δεν το θεωρώ τόσο πολύτιμο όσο το έχουμε καταντήσει στην Ελλάδα. Τουλάχιστον στην ποσότητα και είδος που συνηθίζουμε, λευκό και πολυυυυυυ.

Ε ναι αυτοί (ποιοι άλλοι) είπανε να του δώσουμε, το γλύτωσα προς το παρόν λέγοντας ότι δεν μπορεί να μασήσει και να καταπιεί. Κι εμένα μου φαίνεται λίγο άχρηστο να φάει, τουλάχιστον τον 1ο χρόνο. Θα ρωτήσω κ την παιδίατρο.

Τασούλα τόση διαδικασία για το διαβατήριο; Μ αρέσει που θέλανε και το λαιμό! χαχαχ!

749 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 30 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τετ Αυγ 13, 2014 11:23 pm

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα! Εγώ δε χρειάστηκα γιαγιάδες, από ότι φαίνεται μόνη μου τις έκανα τις βλακείες: και ψωμί τον έχω δώσει και είναι το μόνο που τρώει ευχάριστα και από γιαουρτάκια, επειδή τα ψώνισε ο άντρας μου από τα βιολογικά, τον είπε η ιδιοκτήτρια ότι αυτά με τα φρούτα δίνουν στα μωράκια και στα δικά τους και αυτά πήρε. Είπε ότι τα άλλα δεν τα τρώνε. Δεν ήξερα και εγώ τι τους δίνουν και δεν είχα οδηγίες και από τον παιδίατρο, ο οποίος βέβαια δεν είναι κατά των έτοιμων και με ζάχαρη... Τι χαζή που ήμουν... Κατά τα άλλα δεν του έδινα άλλες κρέμες, για να αποφύγω τη ζάχαρη... Όσον αφορά στο φαγητό κάνουμε πισωγύρισμα και μειώσαμε και τα φρούτα... Ο δικός μου ακόμα δεν έχει βγάλει δόντι, παρόλο που από 3 μηνών μου λένε ότι θα βγάλει. Αχ κορίτσια, εγώ στενοχωρήθηκα για τον Μπίλυ, μη νομίζετε; Πού παραθερίζει το "κορμί" φωνάρα;

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η φωνη κορμαρα jollie παραθεριζει στο εξοχικο του στο βγεθι στην κερατεα..εδω εχουμε κι εμεις εξοχικο κ μενουμε εδω ολο το καλοκαιρι αφου ειμαι ανεργη..ειναι 50 χιλ απ την αθηνα .φετος ομως τον μπιλυ τον ειδα μονο μια φορα στην παραλια..φαινεται θα κανει περιοδιες...εμενα ο αντρας μου εδωσε ενα κομματι κορα στην μπεμπα για να τριβει τα δυο δοντια αλλα εγω δεν ηθελα παρολο που την ειχευπο την επιβλεψη του..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις