Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
660 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 660 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 42]

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Φρικαρωωωωωωω λίγο.
Η Μπέμπα προσπαθει να σηκωθεί στο πάρκο της και όταν σηκώνεται αρκετές φορες πέφτει πίσω ολόκληρη..... Δεν νομίζω να πάθει τίποτα......
Της έβαλα και στρώμα μαλακό. Τι να κάνω; νομίζω είναι αναπόφευκτο να σκάει έτσι και να τρώει σαβουρες........

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τασουλα μην φοβασαι δεν παθαινει κατι..δυο τρεις μερες θα πεφτειετσι αποτομα.μετα θαανεβαινει γιαπλακα.εγω της ειχα βαλει κ χειρολαβες απο τις οποιες πιανοταν .εσκαγε κατω αποτομα αλλα δεν παθαινε κατι.το ιδιο κ στην κουνια που εχει κ τα ξυλα κ χτυπουσε το κεφαλι της κ εκλαιγε.τωρα ομως εμαθε κ ανεβαινει πιο προσεκτικα χωρις ναχτυπαει στα καγκελα.ειναι απιστευτο ποσο γρηγορα μαθαινουν κ εξελισονται..ricola μηπως βγαζει και κανα δοντακι κ θελει αγκαλια κ παρηγορια στο στηθος..

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τασουλα μην φοβασαι δεν παθαινει κατι..δυο τρεις μερες θα πεφτειετσι αποτομα.μετα θαανεβαινει γιαπλακα.εγω της ειχα βαλει κ χειρολαβες απο τις οποιες  πιανοταν .εσκαγε κατω αποτομα αλλα δεν παθαινε κατι.το ιδιο κ στην κουνια που εχει κ τα ξυλα κ χτυπουσε το κεφαλι της κ εκλαιγε.τωρα ομως εμαθε κ ανεβαινει πιο προσεκτικα χωρις ναχτυπαει στα καγκελα.ειναι απιστευτο ποσο γρηγορα μαθαινουν κ εξελισονται..ricola μηπως βγαζει και κανα δοντακι κ θελει αγκαλια κ παρηγορια στο στηθος..

stel87

stel87
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια μου τι κανετε???
εχω μερες να μπω και σασ αποθύμησα Very Happy Very Happy Very Happy

χαιρομαι που ειστε ολες καλα και τα μωρακια σασ!!!
ρε εσεισ κοριτσια εμεισ ειμαστε τα πιο τροφαντουλικα τισ ομαδασ?? Laughing Laughing

ο δικοσ μου ειναι 10.250 κιλα και 72 ποντουσ.

κοριτσια μου χτεσ μου εφυγε η ψυχη με το μικρο μου.ξεκινησε εδω και 3 βδομαδεσ να πιανετε στα επιπλα και να σηκωνετε,ομως εγω ειμαι παντα απο πισω του,χτες τον ειχα στο πατωμα και έπαιζε και πηγα μεχρι το νεροχύτη να βαλω το μπιμπερο του και γυρναω με το που ακουσα θόρυβο κατω το μωρο μ και απο πανω του η καρεκλα...πρεπει να εχασα 10 χρονια εκεινη τι στιγμη.χτυπησε λιγο το κεφαλακι του,μολισ ηρεμησε ηθελε να κοιμηθει αλλα δεν τον αφησα προσπαθησα να τον αφησω ξυπνιο ,εμεινε σχεδον εναμιση ωρα και παιζαμε...

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Stel 87 φανταζομαι την τρομαρα πουθα πηρες ...δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι..αλλα τετοια σοκ ολες θα τα περασουμε καποια στιγμη..απο κιλα πατεπολυ καλα..φαγανος ο μπεμπης..δωσε κ σε εμας λιγη ορεξη που δεν εχουμε.. Crying or Very sad

906 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 37 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τετ Σεπ 17, 2014 12:14 pm

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Stel 87 φαντάζομαι και εγώ την αγωνία που πέρασες!!! Αφού είναι καλά ο μικρός σου μην ανησυχεις. Όλες το έχουμε πάθει ή θα το παθουμε!
Εμένα μου έχει πεσει μια φορά απο το καρότσι και μια φορά στο αυτοκίνητο απο το καθισματακι του. Και τις 2φορες δεν ηταν δεμένο.

907 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 37 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Σεπ 19, 2014 12:50 am

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kikimam του δινω την κρέμα της holle με βρώμη πίτουρα και σμεουρο.πριν επερνα με κεχρί σκέτο και αυτή του άρεσε και πήρα και της ίδιας εταιρίας με ρύζι μήλο.γενικά τρελενεται με αυτές και δεν του αρέσουν καθόλου τα γλυκά..
Τασούλα μου είπε η γιατρός ότι είναι φυσιολογικό και πως είναι πολύ καλά,απλά έχω συνηθίσει να παίρνει το λιγότερο 600γρ και τώρα τρόμαξα πολύ..ευτυχώς πήρα και την γιατρό μου στη Θεσσαλονίκη και με καθυσηχασε..
Stel. Πίστεψε με καταλαβαίνω την αγωνία σου εκείνη την ώρα,εμένα μου είχε πέσει από το κρεβάτι όταν ήταν σχεδόν 4μηνων και έπαθα σοκ.τώρα σε κάθε του παισιμο γελάω και για να μην καταλαβαίνει τι έγινε..έχουν γίνει ζιζανια πλέον..
Έχω ένα σπίτι γεμάτο κούτες οι οποίες μέσα στο σκ. Θα πάνε στο καινούριο σπίτι και ο κύριος μπουσουλαει σηκώνεται όρθιος και αδειάζει τις κούτες από μέσα..γέμισε το δωμάτιο βρακια και σουτιέν..συγνώμη κιόλας..είναι απίστευτος!!!!!!

irenehr

irenehr
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας μανούλες!!
Maria_dou πολύ γέλασα με τα βρακιά και τα σουτιέν Razz
Στέλλα φαντάζομαι την τρομάρα που πήρες!! Αλλά δεν νομίζω να την γλυτώσει κανείς! Στο πρόγραμμα είναι τα πεσίματα! Όντως τροφαντούλικος ο μπέμπης σου μπράβο Smile
Τασούλα είναι λογικό να πέφτει τον πρώτο καιρό μην αγχώνεσαι απλά να είσαι κοντά αν την έχεις εκτός πάρκου...
Φιλιά σε όλες!

Mare

Mare
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρααα!!!
Τι κάνετε;

maria_dou με το καλό η μετακόμιση! Θα χεις λίγη κούραση παραπάνω τώρα μέχρι να τακτοποιηθείτε! Έχεις κανέναν να σε βοηθήσει ή μόνη σου θα τα κάνεις; (με το καμάρι σου να σε σαμποτάρει Razz ) Πάτε σε μεγαλύτερο; Γιατί μετακομίσατε;

Στέλλα νομίζω έχεις το πιο τροφαντούλικο μωρό και η Κική το πιο ελαφρύ! Laughing
Εμείς δεν πήγαμε ακόμη γιατρό, πρέπει να είμαστε γύρω στα 9-9,5.

Κορίτσια τα πεσίματα είναι μεν μες το πρόγραμμα, αλλά δεν μπορείς να σταματήσεις να αγχώνεσαι όταν το βλέπεις να πέφτει! Εγώ πάντως παρατήρησα ότι ο δικός μου έχει γίνει πιο προσεκτικός μετά τις σαβούρες που τρώει, προσέχει πως γυρίζει από μπρούμυτα - ανάσκελα για να μην χτυπήσει το κεφάλι του κ άρχισε να προσέχει και πως κατεβαίνει ξανά στο πάτωμα, όταν έχει σηκωθεί όρθιος σε κανένα έπιπλο.

Άλλο θέμα που ήθελα να θίξω: το βιβλίο μου λέει ότι στους 8 μήνες εξελίσσεται πολύ η νοητική ανάπτυξη, ακούνε στο όνομά τους, δείχνουν με τα χεράκια τους όταν τα ρωτάς πόσο μεγάλο είσαι και τέτοια.
Εμένα δεν ακούει στο όνομά του, τουλάχιστον όταν τον φωνάζω εγώ, ή γυρίζει από καμιά φορά, και δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα αν το καταλαβαίνει ή όχι!
Επίσης πέρα από τα αγαπημένα του παλαμάκια, που τα κάνει όταν του πεις, τα υπόλοιπα τα κάνει επίσης αποσπασματικά! Από καμιά φορά κάνει κουλουράκια και κουπεπε και γεια σου, αναλόγως με τα κέφια του μάλλον!
Οι αγαπημένες του ασχολίες παραμένουν το μασούλημα και το κοπάνημα! Razz
Εσάς τι απ΄ αυτά κάνουν;

910 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 37 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Σαβ Σεπ 20, 2014 11:23 am

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γειά σας κοριτσάκια..πολύ κούραση σήμερα,βάψαμε το δωμάτιο του μωρού,πήγαμε πήραμε τραπεζαρία,φωτιστικά και τραπεζάκι σαλονιού..γυρίσαμε σπίτι κομμάτια αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι..
Mare Το σπίτι που είμαστε τώρα είναι πολύ μικρό έχει μόνο ένα δωμάτιο και πρέπει ο μικρός μας να πάει σε δικό του δωμάτιο όπως στο σπίτι μας στη Θεσσαλονίκη,έτσι μετακομιζουμε..όντως πολύ με σαμποταρει τις τελευταίες μέρες όταν με δει να βάζω πράγματα σε κουτάκι αυτός τα βγάζει και όταν τα βγάζω τα πράγματα στο καινούριο σπίτι αυτός πάει πάλι και τα βάζει μέσα στις κούτες..θα με τρελάνει αυτό το παιδί..δυστυχώς είμαστε ολομοναχοι στην Αθήνα και έτσι κανένας δεν μπορεί να με βοηθήσει.δεν πειράζει όμως...
Πάντως εμένα δεν κάνει τπτ,αραιά και που παλαμάκια αλλά μόνο όταν θέλει εκείνος και αν τύχει και τους πεις κάνε αγάπη μου παλαμάκια μουλαρωνει και δεν κάνει τπτ...κουπεπε και τέτοια δεν του έμαθα η αλήθεια είναι..

911 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 37 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Σαβ Σεπ 20, 2014 12:04 pm

Ricola

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Maria_douΣημερα ο μικρος εφαγε τα παντα σε κομματια!!!!!!Καθολου αλεσμενα...δεν το πιστευα!!!Προσπαθουσα και πριν αλλα δεν...σημερα εφαγε πολυ καλυτερα απο τα αλεσμενα...συνολικα εφαγε μιση μπανανα,ενα κομματι αβοκαντο,ενα κολοκυθι και αρκετο ψαρακι!!!Μονο που μονος του δε τα βαζει στο στομα..τα πιανει λιωνει ,,τα κοπαναει ,,τα στελνει στο τοιχο στο πατωμα κτλ....αλλα ουτε καν στο στομα(οτι δεν ειναι για φαγητο παντα το βαζει στο στομα...χαχαχα)Σε ευχαριστω πολυ!!!!

irenehr

irenehr
Γεια σας κορίτσια Smile

Μπράβο Βούλα! Πως του τα έδωσες? Με το χέρι σου ή με κουταλάκι/πηρουνάκι?
Maria_dou με το καλό η μετακόμιση!
Mare εμένα κάνει παλαμάκια όλη μέρα, κάνει γεια (συνήθως με τα δύο χέρια αλλά καμιά φορά και με το ένα), κάνει κουπεπε καμιά φορά όταν του το λέει η γιαγιά του γιατί εγώ δεν του το κάνω ποτέ όπως και επίσης η γιαγιά του του έμαθε να χαιδεύει τον άλλον στο πρόσωπο (αυτό που λένε "πωπω τη γιαγιά" Razz). Στο όνομα του απαντάει ένα 80% και ακόμα δεν έχει συνδυάσει πρόσωπα/πράγματα με λέξεις. Όλα στην ώρα τους Smile

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπράβο Ricola χαίρομαι πραγματικά πάρα πολύ.ακόμα και τώρα εμένα δεν τα βάζει πάντα στο στόμα τα έχει σαν παιχνίδι.του τα δινω με το χέρι μου για να είμαι σίγουρη ότι θα φάει αλλά τον αφήνω και αυτόν να τα πιάνει και αν φάει κάτι καλό είναι...καλή σας αρχή λοιπον

914 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 37 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Δευ Σεπ 22, 2014 12:59 am

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα σε ολες..τι κανετε?εγω κοριτσια ειμαι ψιλοαρρωστη..ειχα δεκατα εχθες,κομαρες κ παρα πολυ πονολαιμο..με βλεπω να τρεχω παλι στον ωρλ αν δεν καλυτερευσω..πιο πολυ φοβαμαι για το μωρο μην το κολλησω ρε γαμωτο κ τρεχουμε κ δεν φτανουμε.ο αντρας μου δουλευει απογευματινα τωρα κ λειπει ολη μερα οποτε το παιδι ειναι μονο με μενα...
maria dou αφου ειστε μονοι σας εδω κ δεν εχετε κανεναν να σας βοηθησει για την μετακομιση θα ναι λιγο πιο δυσκολο αλλα θα τα καταφερεται να μπειτε στο καινουργιο σας σπιτι..<αντε με το καλο κ μεγια τα επιπλα..να τα χαρειτε ...
η ελισαβετ παντως ουτε παλαμακια κανει ουτε κουπεπε...οταν την φωναζω γυρναει αλλαμπορει να γυρναει επειδη γνωριζει την φωνη...κουπεπε δεν τησ κανουμε συχνα ,παλαμακια της κανουμε αλλα μονο δυο φορες εκανε πριν αρκετο καιρο και εκτοτε δεν εχει ξανα κανει..δεν με ανησυχει ομωςαυτο..αφου γελαει,κλαιει,καθεται.σηκωνεται,περπαταει μεσα στο παρκο κτλ να ανησυχησω για τα παλαμακια?

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα. Εχουμε θεμα με το λαπτοπ και γι αυτο χαθηκαμε. Εμεις τον βαφτισαμε τον ιουλιο και το ονομα αυτου μαρινος. Κικη οπως σου εχω ξαναπει εμεις που ειμαστε και μεγαλυτεροι ζοριζομαστε ακομα. Κι εμενα με εχει κουρασει να πεταω. Τουλαχιστον ξεκινησε τρωει ενιοτε μερικα φρουτα. Απο φαγητο τιποτα και τιποτα με κουταλι. Μονο κομματια, πλεον μεγάλα, και 2 3 μαζι. Δεν κινδυνευουν, μη φοβασαι, τα δοντια ειναι ακριβως κατω απο τα ουλα (μια δοκιμη με το δαχτυλο σου θα σε πεισει). Επειδη γραφω απο το ταμπλετ του αντρα μου δεν μπορω να σχολιασω οσα διαβασα για τις μερες που απειχα, παντως χαιρομαι που σε γενικες γραμμες ειστε ολες σας και τα μικρουλια σας καλα. Φιλια

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
jollie έγραψε:Καλησπερα. Εχουμε θεμα με το λαπτοπ και γι αυτο χαθηκαμε. Εμεις τον βαφτισαμε τον ιουλιο και το ονομα αυτου μαρινος. Κικη οπως σου εχω ξαναπει εμεις που ειμαστε και μεγαλυτεροι ζοριζομαστε ακομα. Κι εμενα με εχει κουρασει να πεταω. Τουλαχιστον ξεκινησε τρωει ενιοτε μερικα φρουτα. Απο φαγητο τιποτα και τιποτα με κουταλι. Μονο κομματια, πλεον μεγάλα, και 2 3 μαζι. Δεν κινδυνευουν, μη φοβασαι, τα δοντια ειναι ακριβως κατω απο τα ουλα (μια δοκιμη με το δαχτυλο σου θα σε πεισει). Επειδη γραφω απο το ταμπλετ του αντρα μου δεν μπορω να σχολιασω οσα διαβασα για τις μερες που απειχα, παντως χαιρομαι που σε γενικες γραμμες ειστε ολες σας και τα μικρουλια σας καλα. Φιλια

που εισαι εσυ βρε κοριτσι?οντως εχεις αρκετο καιρο να μπεις..πολυ ωραιο κ το δικο σας ονομα...κι εμεις καμια βελτιωση στο φγητο..της δινω κι απ τα δικα μας αλλα ουτε κι αυτα τρωει..σημερα εφαγε μια μπανανα,μιση το πρωι κ μιση το απογευμα ομως..με το χερι...με το κουταλι εφαγε 4-5 κουταλακια μονο..αλλα κσε κομματια δεν εχω δει βελτιωση..

917 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 37 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Δευ Σεπ 22, 2014 12:04 pm

Ricola

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπερα μανουλες!!

KikimamΠεραστικα σου!!

Ειρηνηδοκιμαζα κατα καιρους και του αφηνα στο δισκακι μπροστα του κομματια...αλλα οπως και τωρα σχεδον ποτε δεν πηγαιναν στο στομα.Οποτε πηρα ενα κομματι του το ακουμπησα στα χειλη....και η αρχη εγινε.Με το χερι μου του δινω..σημερα δοκιμασα και με πιρουνακι μικρο μια χαρα εφαγε και με αυτο αλλα επειδη ειναι απο τα δικα μας το φοβηθηκα λιγακι ...γιατι μου το αρπαζει με τα χερια.

ο μικρος τις τελευταιες μερες με εχει τεντωσει λιγακι....ξυπναει 1-2 φορες το βραδυ και θηλαζει...αλλιως δε μπορει να ξανακοιμηθει...ξυπναει πιο νωρις το πρωι...εχει γκρινιτσα(καθημερινα) που σπανια ειχε..και σημερα πρωι και μεσημερι θηλαζε σαν λεχουδακι!!!!!Με τοσο θηλασμο και ομως εφαγε σχετικα καλα...

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ricola σ ευχαριστω για τα περαστικα..ειμαι ηδη καπως καλυτερα..μηπως ο Μιχαηλ βγαζει κανα δοντακι κ εχει γκρινια κ θελει να θηλαζει?Η Ελισαβετ εβγαλε κ τριτο δοντι ..στην πανω γναθο αλλα οχι ενα απ τα δυο κεντρκα αλλα ενα διπλανο..σημερα το ανακαλυψα που λογω γκρινιας της εβαλα λιγη κρεμα για τα ουλα

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kikimam περαστικά σου, πως είσαι;;;

Τα μικρά μας βγάζουνε δόντια και έχουνε γκρίνια!!!

Η Ηλέκτρα δεν κάθεται πλέον ούτε αγκαλιά, δεν το συζητώ για ξάπλα, μονο όρθια θέλει. Την βάζω στο πάρκο της και κρέμεται σαν την τσιτα με τις ώρες!!!!

Το κάθε παιδάκι όπως θέλει το φαγητακι του απλά να βρούμε πως το θέλουν, συν του οτι περνάνε φάσεις, εμένα εκεί που για ενα μήνα δεν το έτρωγε το φρούτο της τώρα πάλι το τρώει όλο.....

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τασουλα ευτυχως ειμαι καπως καλυτερα..η ελισαβετ παντως εχει μυξουλεςεδω και μια εβδομαδα..της βαζω ορο μια φορα την ημερα κ ελπιζω να μην γινει τιποτα χειροτερο..εμενα ολο αγκαλια θελει κ οταν κλαιει οταν την περνω αγκαλια σταματαει κ μολις την αφηνω στο παρκο ξανακλαιει..

Βρε κοριτσια ηθελα να σας ρωτησω αν τα δικα σας μπεμπακια οταν τα ντυνεται γδυνεται κλαινε κ δυσανασχετουν..εμενα συνεχεια κλαιει στο ντυσιμο κ γδυσιμο.οχι μονο τωρα αλλα απο πιο μικρη..ωρες ωρεςμου την δινει που κλαιει ετσι επειδη απλα θελω να της βαλω ρουχα.το ιδιο κανει κ με το σκουπισμα της πετσεταςμετα το μπανιο....επισης εδω κι ενααρκετο διαστημα δυσανασχετει κ στο αλλαγμα πανας..θελει να κανει τουμπες να δραπετευσειενω εχει κακα.αυτα τα κανει σε ολους οσους την φροντιζουμε..οχι μονο σε μενα..

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και η δική μου ακριβως τα ίδια κανει. Δεν θέλει με τίποτα να την ντύνω, ουτε να την σκουπίζω με την πετσέτα και ΑΣΕ που αν της αλλάξω πάνα στο κρεββάτι γυρίζει με μανία και μπουσουλαει ξεβρακωτη, παει να φύγει. Νομιζω όλα τα μωρακια έτσι κάνουν, μου το έχει πει ο παιδίατρος.
Εγώ της δίνω να δαγκώνει την χτένα της και κάπως ηρεμεί και ξεχνιέται.

Mare

Mare
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα!!
Και μένα πολλές φορές δεν θέλει να τον αλλάζω! Γκρινιαζει, στριφογυρίζει... Θέλει απασχόληση κ εκείνη την ώρα, που εσύ θες απλά να τον αλλάξεις κ να τελειώνεις! Το στάνταρ μας είναι ότι θα γκρινιαξει όταν του πάρω το παιχνίδι που μασουλαει γιατί πρέπει να περάσω το χέρι στο μανίκι! Χαχα!! Τελευταία έχω αρχίσει κ τον αλλάζω καθιστό κ γλιτώνω λίγη γκρίνια!!
Κ μεις προχθές δεν κοιμηθήκαμε σχεδόν καθόλου, μάλλον βγάζει κι άλλο δόντι!

Επίσης σ αυτήν την ηλικία υποτίθεται ότι αρχίζουν να καταλαβαίνουν το όχι! Εμείς περάσαμε κ δεν ακουμπήσαμε! Μουχαχα! Άμα δεν γίνει το δικό του... και είμαστε στην αρχή ακόμη!

923 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 37 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τετ Σεπ 24, 2014 12:32 am

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα...το χω καταλαβει πως θελει με κατι να απασχολειται κ συνηθως εκεινη την ωρα προκειμενου να την αλλαξω τησ δινω τα μωρομαντηλα και....αρχιζει το τραβηγμα....η το γλυψιμο..(μπλιαχ!!!αλλα μ εχει σωσει )..τωρα οσο για το ντυσιμο-γδυσιμο δεν θελει τιποτα εκεινη την ωρα ..μονο μουρμουροκλαματα...

924 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 37 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τετ Σεπ 24, 2014 12:47 am

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα μανουλιτσες.kikimam περαστικά σου,εύχομαι να είσαι καλύτερα..σαν να περιγράφετε εμένα με τον μικρό μου.για να αλλάξουμε πάνα γίνεται πανικός.αυτό που με έσωσε είναι η αποσπαση προσοχής.δλδ τον σηκώνω όρθιο να με αγγαλιαζει του μιλάω του δείχνω διάφορα παιχνίδια κ.α και κάπως τα καταφέρνω.
Έχει 2βραδια που σταμάτησε να ξυπνάει το βράδυ και ξυπνάει στης 8του πρωί,αλλά κάνα 2ωρο μετά που θα κοιμηθεί κλαίει στον ύπνο του,κάποιες φορές λίγο κάποιες άλλες παραπάνω.τον χαϊδεύω του λέω σσσσσσσ και ηρεμεί..δόντια λέτε???η μήπως νυχτερινοι τρομοι ?

irenehr

irenehr
Και εμένα έτσι ακριβώς κάνει ο μικρός μου στην αλλαγή πάνας/ρούχων κτλ! Επίσης δεν θέλει με τίποτα να τον ξαπλώνεις και τελευταία ούτε καν να τον καθίζεις! Όλο όρθιος και αγκαλιά!
Maria_dou δόντια πρέπει να είναι, έτσι έκανε και εμένα 3 εβδομάδες μέχρι που εμφανίστηκε ένα δοντάκι και ηρέμησε κάπως.
Κική περαστικά!
Jollie σε χάσαμε!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις