Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
256 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 256 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 42]

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ωστε και τα δικα σας μωρα κανουν ετσι...και γω νομιζα πως μονο η δικη μου εινα ζορικη κ τσαμπουκαλου..δυο γνωστες μου που εχουν μωρα ισης ηλικιας οταν τα ντυνουν-γδυνουν δεν βγαζουν κιχ ...την κυριακη βαφτιζοταν το ενα κ δεν εκλαψε καθολου παρολο που το εντυναν κ εγδυναν τοσα ατομα γυρω του..

matinaki1990

matinaki1990
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μηνες εχω να πω την καλησπερα μου..
εχω κ απορια..ολα τα μωρα πρεπει να μπουσουλησουν;;; εμενα σερνεται

928 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 38 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τετ Σεπ 24, 2014 11:14 am

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ματίνα καλησπέρα,να έρχεσαι πιο συχνά Smile
Δεν είναι υποχρεωτικό να μπουσουλησουν όλα,αλλά σέρνονται αλλά περπατάνε κατευθείαν,το κάθε ένα με το δικό του ρυθμό..

929 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 38 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τετ Σεπ 24, 2014 11:52 am

irenehr

irenehr
Κική μάλλον αυτό το μωρό που είδες ήταν η εξαίρεση!!
Όντως δεν μπουσουλάνε όλα τα μωρά! Πολλά περπατάνε κατευθείαν! Και εμένα σέρνεται ουσιαστικά δεν μπουσουλάει. Και σέρνεται τόσο γρήγορα που δεν ξέρω αν θα μπουσουλήσει καθόλου (δεν θα κερδίσει κάτι παραπάνω αφού πάει όπου θέλει ήδη...). Στα τέσσερα σηκώνεται αλλά δεν προχωράει.

930 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 38 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τετ Σεπ 24, 2014 12:29 pm

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και εγώ έτσι έλεγα γιατί και εμένα σερνόταν, αλλά απο χθες σηκωνομαστε στα 4και μπουσουλαμε σφαίρα!!!! Τρελαινομαι να την βλέπω να αλλάζει ποδαρακια!
Μπορεί μέσα σε μια μέρα να τα δείτε να μπουσουλανε μπορεί και όχι, να περπατήσουν μόνο.
Όλα είναι γλυκουλικα οτι και να κανουν!!!!

Έμεινε ς χορευουμε συνέχεια και κουναμε κολαρακι!!!! Razz

931 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 38 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τετ Σεπ 24, 2014 12:35 pm

Ricola

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπερα μανουλες!!!
Και ο δικος μου δεν καθεται παντα ησυχος για να τον ντυσω!!
Kikimamσιγουρα ειναι εξαιρεση το μικρο σε 3 βαπτισεις πηγα τα τελευταια σ?κ και κακο χαμο καναν τα μικρακια!!!

Και εμεις σερνομαστε!!!!καθεται στα 4 κανει μπρος πισω το κωλι αλλα τα γινατα καρφωμενα...καμια φορα βαζει οπισθεν και που και που πεταγεται μπροστα σαν σαιτα(το φιδι).
Επισης απο χθες κανουμε παλαμακια!!!!

932 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 38 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τετ Σεπ 24, 2014 12:48 pm

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσια..επρεπε να βραδιασει για τα καλα για να μαζευτουμε...εμενα με τα παλαμακια δεν το χει αλλα εχει εδω και εναμιση μηνα που περπαταει μεσα στο παρκο δηλ απο 8μηνων...πριν ομως απ αυτο σερνοταν κ μετα μπουσουλησε..αλλα απο παλαμακια τζιφος...

933 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 38 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Τετ Σεπ 24, 2014 12:59 pm

Ricola

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Kikimamεισαι καλυτερα σημερα?

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ricola ευτυχως ειμαι καλυτερα....δοξα το θεο...δεν θα το αντεχα να τρεχω παλι στον γιατρο κ να περνω παλι αντιβιωση...ποτε ζεστη ποτε ψυχρα την παταμε κ κρυωνουμε...

irenehr

irenehr
Μπράβο Κική που είσαι καλύτερα!

Τασούλα ξεκίνησε να μπουσουλάει ξαφνικά ε? Τέλεια Smile

Το κάθε μωράκι κάνει άλλα πράγματα νωρίτερα, άλλα αργότερα, άλλα ποτέ και όλα είναι φυσιολογικά! Γι αυτό είναι όλα τόσο μοναδικά όμορφα Razz

936 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 38 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Πεμ Σεπ 25, 2014 12:57 pm

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα, κοριτσακια! Ειρηνη, θα σου στειλω το λαπτοπ να μου το φτιαξεις Wink , γιατι δεν παει αλλο. Το χαζοκουτι γεμισε ιους κ μου ερχεται να το πεταξω Mad . Ας οψεται που εινσι δυσκολοι καιροι κ δεν μπορουμε να το αντικαταστησουμε. Κ ο δικος μου απο 2 μηνων παντα χτυπιεται μετα το μπανιο. Για να του βαλω κρεμουλα κ να τον ντυσω ιδρωνα η καψερη μεσα στο καταχειμωνο! Κ ακομα συνεχιζει δηλ, απλα πλεον το συνηθισα. Καποια κοπελια, ονοματα δε λεμε, ειπε οτι ξυπναει 2 φορες τη νυχτα για θηλασμο. Δε λεγονται αυτα σε πονεμενες , σε αυτο το θεμα, μανουλες Smile Εμεις ακομα ξυπναμε αμετρητες φορες, πλεον δε θυμαμαι ποσες. Βαψαμε το δωματιο του με την προοπτικη σε 1 με 2 μηνες να τον παμε εκει, να συνηθισει μεχρι να ξεκινησω δουλεια. Κι εγω εχω 1 με 2 μηνες, γισ να συνηθισω στην ιδεα οτι θα φυγει απο διπλα μου... Ποσες τα εχετε ακομα διπλα σας; Α κ ο δικος μου ακομα παει ερποντας οπως της Ειρηνης σφαιρα, σηκωνεται εδω κ καιρο κ μετακινειται πιασμενος,χτυπαει παλαμακια, ακουει απο τις αρχες στο ονομα του, αυτα νομιζω. Κουπεπε (δεν του το δειχνουμε) κ γεια σου δεν κανει. Το σκ που ερχεται βαφτιζει η Ιολη τα μπεμπακια της; Νομιζω πως ναι. Με το καλο!

Ricola

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Jollieζητω ταπεινα συγνωμη...εγω γκρινιαξα για τους νυχτερινους θηλασμους!!!Αλλα μην ανησυχεις καθολου...ο γιος μου φροντισε να με τιμωρησει για σενα σημερα......ξυπνησε απο τις 6 και δεν ξανακοιμηθηκε παρα μονο ωρες μετα και ελαχιστο.....με τη μανουλα κολλητα!!!!Και γκρινιααααααα!!!!
Και εγω το ιδιο θεμα...ακομα διπλα μου τον εχω και εκει θα συνεχισει να ειναι!!!Λεγαμε γυρνωντας απο τις διακοπες να παει στο δωματιο του....αλλα δεν ειμαι ετοιμη!!!

938 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 38 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Σεπ 26, 2014 10:32 am

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσια...τι κανετε;εμεις πηγαμε προχθες στο εξοχικο κ γυρισαμε πριν λιγο..πηγαμε κ μαζεψαμε τατελευταια πραγματα μας..τελος κοριτσια...τα κεφαλια μεσα που λενε..ααα πηγαμε κ για το τελευταιο μπανακι στην θαλασσα εχθες αλλα εγω δεν επεσα αλλα ο αντρας μου το εκανε το μπανακι του...ποτε περασε το καλοκαιρι βρε κοριτσια;

939 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 38 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Σεπ 26, 2014 10:01 pm

Mare

Mare
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα!! Ματινα μην ανησυχείς, μπορεί να μπουσουλησει ξαφνικά, μπορεί κ καθόλου κ να περπατήσει κατευθείαν! Κ ο δικός μου, όπως της Τασουλας σε μια μέρα ξεκίνησε ξαφνικά να μπουσουλαει κανονικά! Τα μωρά μας πανε εκεί που θέλουν, με οποιο τροπο θέλει το καθένα! Άλλα δεν σέρνονται καν, κάνουν βαρελακια!

Εμείς είμαστε από καιρό στο δωμάτιο μας! Smile
Και κοιμάται πολύ καλύτερα εκεί!!

940 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 38 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Παρ Σεπ 26, 2014 11:47 pm

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα...και εγω κοριτσια το μωρο το εβαλα μονο του στην κουνια του απο 5 μηνων...

ηθελα να το κανω γιατι ηθελα να μαθει απο μικρη να κοιμαται μονη της στο δωματιο της γιατι οσο μεγαλωνει φανταζομαιπως θα ειναι πιο δυσκολο κ για εμας αλλα κυριως για τ μωρο..βεβαια και να ηθελα να συνεχισω να κοιμαται μαζι μας παλι δεν θα γινοταν γιατι η κουνια δεν χωραει στο δωματιο μας κ στην καλαθουνα δεν χωρουσε το μωρο αλλο πια..καποια στιγμη την κοιμηζα στο δωματιο μας αλλα μεσα στο καροτσι.τελικα την εβαλα στην κουνια στο δικο της δωματιο κ κοιμαται μια χαρα..ξυπναει κ παιζει με τα παχνιδια της κ μ αφηνει να κοιμηθω λιγο..δεν κλαιει απλα την ακουω που κοπαναει τα παιχνιδια της

941 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 38 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Σαβ Σεπ 27, 2014 11:06 pm

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα σε ολες...καλη κυριακη...!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

942 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 38 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Σαβ Σεπ 27, 2014 11:57 pm

Ricola

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα!!!!
ππφφφφφ εχει μαζεψει μια μαυριλα...και λεγαμε να πηγαιναμε βολτουλα σημερα ολοι μαζι!!! Sad

943 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 38 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Κυρ Σεπ 28, 2014 12:04 am

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πολυ μαυριλα κ εχει κ ψυχρα...αλλα η βολτιτσα επιβαλεται ....εμενα δουλευει ο συζυγος κ σχολαει το μεσημερι..ειμαστε καλεσμενοι σε σπιτι για φαγητο οποτε παλι μεσα θα ειμαστε...

η ελισαβετ ολη την ωρα βγαζει τις καλτσες της...φανταζομαι πως το κανει για παιχνιδι αλλα φοβαμαι μην κρυωσει..

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια.επιτέλους είμαστε στο σπίτι μας το καινούριο,τι ευτυχία θεέ μου!!!!βέβαια ακόμα.περιμένουμε να μας φέρουν τον καναπέ και την κουζίνα αλλά δεν με απασχολεί και πολύ!!
Κική ώρες ώρες νομίζω πως μιλάς για τον γιο μου και εμένα όταν κοιμάται στο κρεβάτι του ξυπνάει παίζει και δεν με ενοχλεί μέχρι να βαρεθεί..
Σήμερα το βράδυ θα τον βάλω στο δωμάτιο του να κοιμηθεί ελπίζω μόνο να μην ξυπνήσει μέσα στη νύχτα και τρομάξει που είναι σε καινουριο μέρος.2νυχτες τώρα κοιμάται στο κρεβάτι μας για να συνηθίσει λίγο το καινούριο σπίτι..
Δεν σας είπα πήγαμε την Πέμπτη πρώτη μέχρι κολυμβητήριο..τρελάθηκε ο γλύκας μου,του άρεσε πολύ..
Εμείς έχουμε άλλο πρόβλημα τώρα,δεν θέλει με τπτ να του βάλω παπούτσια γυρνάει τα δαχτυλάκια του έτσι ώστε ούτε με το ζόρι να μπαίνουν και τις κάλτσες τις βγάζει το ίδιο και με τα καλτσοπαπουτσακια...τι να τον κάνω???
Δεν έχουμε ίντερνετ ακόμα και έτσι θα μπαίνω όταν βρίσκω ευκαιρία..
Φιλάκια πολλα στα μωράκια σας..

kikimam

kikimam
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria dou μπραβο που επιτελους ειστε στο νεο σας σπιτι...μην ανησυχεις για τον μπεμπη οτι θα φοβηθει που αλλαξε περιβαλλον...η ελισαβετ ολο σε διαφορετικα σπιτια κοιμαται...εννοω δηλ πως ειμαστε στο σπιτι μας στην αθηνα μετα παμε στο εξοχικο μετα παμε στο χωριο μετα παλι αθηναπαλι εξοχικο και παει λεγοντας...παντου κοιμαται μονη της..σε κανενα σπιτι απ τα τρια δεν την βαζω στο δωματιο μας..βεβαια το καθε παιδι αντιδρα διαφορετικα αλλα ταβ μπεμπακια προσαρμοζονται..

οσο για παππουτσακια εγω δεν της εβαλα ποτε...κανα δυο φορες που προσπαθησα τα εβγαλε κ δεν τα ηθελε οποτε δεν της ξανα εβαλα..παππουτσακια αγκαλιας εννοω...ε καποια στιγμη θα βαλει τα κανονικα παππουτσια που θα παει...πλησιαζει ο καιρος...

946 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 38 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Κυρ Σεπ 28, 2014 12:32 pm

jollie

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χαχαχα,Ricola,ειπα να μην πω ονομα, αλλα καρφωθηκες! Razz Κικη, κανετε ακομα μπανια εκει στο νοτο, ε; Εμεις προχθες αναψαμε λιγο το καλοριφερ. Με μπουφαν κυκλοφορουμε! Μariadou, μπραβο για το νεο σας σπιτακι! Πολυ σας ζηλευω για το κολυμβητηριο. Θα ηθελα να μπορουσαμε κι εμεις να παμε, αλλα δε θα γινει φετος (δεν ξερω δηλ. αν θα γινει και ποτε...). Εμεις πηραμε παπουτσακια κανονικα την Πεμπτη. Σπορτεξακια. Ειναι τελεια. Φαινεται η πανω επιφανεια απο το ενα δοντακι. Εσκασε μυτη επιτελους! Σε ποσο καιρο μεγαλωνει και φαινεται κανονικα; Επισης τελειωσαμε με το βαψιμο του δωματιου του (το εκσνε ο αντρας μου) και σιγα σιγα θα το κανουμε να μοιαζει παιδικο (ελπιζω!). Τα αλλα κοριτσια εκ Θεσσαλονικης που χαθηκαν; Κατερινα, Ιολη, Σοφια, που ειστε; Κατερινα, περιμενουμε νεα απο το γαμο, Ιολη απο τις βαφτισεις. (Γραφω ακομα απο το ταμπλετ. Γκρρρ). Καληνυχτα!  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 38 417472

947 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 38 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Κυρ Σεπ 28, 2014 11:40 pm

vasoulagal

vasoulagal
καλημερα κοριτσια !! δεν πολυπρολαβαινω να γραφω αλλα σας χαζοδιαβαζω και βλεπω τα κατωρθοματα των μικρων σας !! μαρια ντου μπραβο σας που πηγατε επιτελους στο καινουριο σας σπιτι !!

εμεις ειμαστε 7μιση μηνων , δεν κανουμε και πολλα πραγματακια μονο παλαμακια κουπεπε ελα ελα ... ουτε λογος να σηκωθει η να κατσει μονη της ακομα δεν το προσπαθει καν, και να πω την αληθεια βλεποντας τα δικα σας ανησυχω λιγακι και στεναχωριεμαι.. Sad Sad

948 Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 38 Empty Απ: Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# Δευ Σεπ 29, 2014 12:05 am

stel87

stel87
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλήμερα σασ κοπελεσ μου τι κανετε????

μαρια μου συγχαρητήρια,άντε με το καλο το νεο σασ σπιτι!!!

vasoula να μην ανησυχείς και το μικρακι σου θα τα κανει οταν αυτο θελει και οταν νιωσει ετοιμο...

maria_dou

maria_dou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα και από μας.δεύτερη μέρα σήμερα στο κολυμβητήριο και προσπαθούμε να κάνουμε βουτιές αλλά δεν μάλλον δεν του αρέσει..κάνεις σαν να πνίγεται,θα συνηθίσει που θα πάει..
Βασουλα κρίμα που χάθηκες,να μην ανησυχείς και εσένα ή δικιά σου(παρεπιπτοντως κουκλαρα η μικρή σου)κάνει πράγματα που δεν κάνει ο δικός μου και είναι και 8.5 μηνών. Τελικά δεν κοιμήθηκε στο δωμάτιο του χτες μας πήρε ο ύπνος αγκαλιά από της 21:00 και όταν ήρθε ο μπαμπάς μας για ύπνο δεν μας χώρισε,  Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #12# - Σελίδα 38 215994 σήμερα όμως θα κοιμηθεί μοναχουλης..

vasoulagal

vasoulagal
ναι χαθηκα γιατι ολο το καλοκαιρι ημασταν λο βολτιτσες και μπανακια.. τωρα χειμωνιασε και θα συμμετεχω κι εγω περισσοτερο !!  Very Happy Very Happy 

βουτιες κανονικες? και που ξερουν αυτα να κρατανε την αναπνοη τους???

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις