Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
633 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 633 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

Sporaki!

Sporaki!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Titino έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!

sporaki μήπως να έκανες καλύτερα μια χοριακή;

kalhmera to skeftomai na paw na kanw mia aurio alla titino les na uparxei periptwsh egkumosunhs?? :S euxaristw para para poli pantws gia thn amesh antapokrish sas Very Happy

Titino

Titino
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Νομίζω ομως εχεις γράψει λαθος ημερομηνίες επαφων. 21.22.23/6

Sporaki!

Sporaki!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xaxaxaxa nai 5 ennoousa sugnwmh ^_^

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
σπορακι μεχρι αυριο ειναι το αργοτερο που περιμενεις περιοδο αν καταλαβα καλα? Κανει ποτε μεγαλες αποκλισεις ο κυκλος σου???Αυριο Παρασκευη αν δεν κρατιεσαι κανε. Εγω θα προτεινα να περιμενεις μεχρι την Δευτερα ετσι ωστε να εχεις και 2-3 μερες καθυστερηση. Βεβαια πως περανει το Σ/Κ θα μου πεις. ειναι κι αυτο.

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σημερα ξυπνησα 9.30 (η μητερα μου εχει εναν μαγικο καναπε που οποια μερα της ωρας ξαπλωσω εκει παει με πηρε ο υπνος-εγω που κανω δεηση για να κοιμηθω). Στις 9.40 με πηρε τηλ η γιατρος μου η οποια οταν εκανα την ωοληψια εμβρυομεταφορα ελειπε εξωτερικο για διακοπες. Χαρηκα πολυ που με πηρε κεφατη οπως παντα. Ω μου λεει σε ψαχνω μερες εκανα λαθος στο τηλ σου και εβαλε τον συνεργατη της να της το δωσει. Λεω τι πιθανοτητες εχουμε??? λεει 50/50 αλλα και παλι μου λεει ειναι και θεμα Θεου. Της ειχε τυχει λεει με 15% πιθανοτητες μονο να πετυχει εγκυμοσυνη. Μου ειπε να περνω και μαγνησιο πρωι βραδυ. Πως μου το πε ομως? το ξεχασα κατι απο τροφο- ξεκιναει αν δεν κανω λαθος το ξερει καμια??? ουφ εχω πιξει στα φαρμακα η γυναικα τι να πρωτοθυμηθω???

Titino

Titino
Καλημέρα !

μήπως εννοει trofocard;

γιατί δεν την παίρνεις για σιγουρια να την ρωτήσεις;

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Sporaki και εγω απο Δευτερα θα πηγαινα για χοριακη κανε λιγο υπομονη ειναι δυσκολο το ξερω αλλα η απογοητευση την χοριακης ειναι μεγαλυτερη ενω αν εχεις καθυστερηση πας με αλλο αερα οως να το κανουμε.Anabela μου νο,μιζω και εγω πως ειναι αυτο που λεει η Titino αλλα καλυτερα ρωτα την ξανα να εισαι σιγουρη.Ναι στη εξωσωματικη 50-55% ειναι τα ποσοστα επιτυχιας ετσι μου ειπε και εμενα.εχεις βαλει και καταψυξη???

Sporaki!

Sporaki!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
anabela έγραψε:σπορακι μεχρι αυριο ειναι το αργοτερο που περιμενεις περιοδο αν καταλαβα καλα? Κανει ποτε μεγαλες αποκλισεις ο κυκλος σου???Αυριο Παρασκευη αν δεν κρατιεσαι κανε. Εγω θα προτεινα να περιμενεις μεχρι την Δευτερα ετσι ωστε να εχεις και 2-3 μερες καθυστερηση. Βεβαια πως περανει το Σ/Κ θα μου πεις. ειναι κι αυτο.

ANABELA nai mexri aurio oxi sunithws einai 28 apla ton prohgoumeno mhna eixa 31 hmeres to thema einai oti exw entonous ponous periodou alla einai o prwtos mhnas pou exoume eleutheres epafes!!! den nomizw na kratithw aurio to prwi me vlepw eksw apo ton mikrobiologo gia xwriakh aggelikh athina kai Auto to skeftomai oti tha apogohteutw alla apo thn allh exw kai ENA enstikto pou m leei oti ola phgan kala  Very Happy:D ti kako Auto me ta suptwmata aman skane gaidaro :/

dimimi82

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια, αυτά τα φάρμακα είστε σε διαδικασία εξωσωματικής και τα παίρνετε; Γιατί εμένα ο γιατρός μου έχιει πει να παίρνω felicine 3 φορές την εβδομάδα μόνο, αλλά έχουμε ελεύθερες επαφές ακόμα.

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια, ελπίζω να μου είστε καλά.
Σποράκι αφού ήταν ο πρώτος μήνας προσπαθειών σας εγώ λέω να είσαι ήρεμη και να περιμένεις την καθυστέρηση.Χοριακούλα την Δευτερα και μακάρι να είσαι εγκυούλα.
Αναμπέλα πως τα πας με την αναμονή?

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dimimi82 έγραψε:Κορίτσια, αυτά τα φάρμακα είστε σε διαδικασία εξωσωματικής και τα παίρνετε; Γιατί εμένα ο γιατρός μου έχιει πει να παίρνω felicine 3 φορές την εβδομάδα μόνο, αλλά έχουμε ελεύθερες επαφές ακόμα.
Ναι κοριτσάκι μόνο σε διαδικασια υποβοηθούμενης, το filicine μπορείς και κάθε μέρα.

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
perperouna έγραψε:
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:
perperouna έγραψε:Θελω κ εγω tickeraki!!!!!ρε κοριτσια να ρωτησω κατι γιατι ειμαι λιγο ασχετη..καθε μηνα κανουμε ωορρηξια??εγω τον προηγουμενο μηνα ειχα 31 μερες κυκλο αρα η ωορρηξια αν εγινε εγινε την 18 μερα..τωρα ποτε θα εχω ωορρηξια??να υπολογιζω 28 ημερων κυκλο που εχω συνηθως η 31 ημερων?? Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις..

Σε 28 κυκλο η ωορηξια γινεται αναμεσα στην 13 με 16 ημερα εσυ απο την 10 και μετα δωστου να καταλαβει  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 10 587529  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 10 587529  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 10 587529  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 10 587529  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 10 587529  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 10 587529  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 10 587529  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 10 587529  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 10 587529  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 10 587529  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 10 587529 

Ελεγα να ξεκινησω αμεσως μετα τη περιοδο που εχω ακουσει οτι υπαρχουν πολλες πιθανοτητες..τον προηγουμενο μηνα καναμε μερα παρα μερα μεχρι την  16 μερα γιατι νομιζα οτι ειχα ωορριξια την 14 αλλα τελικα ειχα 18.. τι μπερδεμα κ αυτο..ολο το μηνα θα κανω δεν θα τον αφησω σε ησυχια...σε ευχαριστω πολυ αγγελικουλα..

Perperouna μου κι εγω αυτο αποφασισα να κανω αυτο το μηνα.
Εχουμε ξεκινησει επαφες απο την 5 ημερα του κυκλου.
Οχι βεβαια καθε μερα γιατι το σπερμα θα ειναι αδυναμο.

http://www.pregnology.com/ovulate/24/6/14/10/

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Titino έγραψε:Κατάφερα να βάλω και εγώ τικερακι!  

Titino μου μπορεις να με βοηθησεις να βαλω τικερακι;

Titino

Titino
Βεβαίως!

Λοιπόν αν θες αυτο που εχω βάλει,
πατας στο δικό μου και σε παει σε ενα σαιτ.
Εκεί βάζεις τις δικές σου ημερομηνίες και σου εμφανίζει το δικο σου. Σου λεει τι μέγεθος το θες και να αντιγραψεις ενα συνδεσμο που σου εμφανίζει.
Μετα πας εδω στο φορουμ, στο προφιλ σου και το κανεις επικολληση.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω με την τεχνολογια δεντα παω πολυ καλα

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Titino έγραψε:Βεβαίως!

Λοιπόν αν θες αυτο που εχω βάλει,
πατας στο δικό μου και σε παει σε ενα σαιτ.
Εκεί βάζεις τις δικές σου ημερομηνίες και σου εμφανίζει το δικο σου. Σου λεει τι μέγεθος το θες και να αντιγραψεις ενα συνδεσμο που σου εμφανίζει.
Μετα πας εδω στο φορουμ, στο προφιλ σου και το κανεις επικολληση.

Που στο προφιλ;
Sorry που σε ζαλιζω.

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια λεω να ξεκινησω σημερα σιγα σιγα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 10 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 10 215994 

Ελπιζω να μου ειστε ολες καλα!!!
Anabela σου ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια θετικες σκεψεις κ αισιοδοξια!!!!
Sporaki κ εγω λεω να περιμενεις μεχρι τη δευτερα για να εισαι και πιο σιγουρη..υπομονη κ ευχομαι να φουσκωσεις πολυ αυτο το μηνα!!!!
Καλη μας επιτυχια σε αυτες που ξεκιναμε τωρα τον αγωνα μας!!!

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αγγελική και περπερουνα ναι το τροφοκαρτ. Θυμόμουν τροφο- το έψαξα και το θυμήθηκα. Βρε κορίτσια τα φώτα σας οσες ξέρουν κάτι. Είπαμε έκανα εμβρυομεταφορα την Δευτέρα 9/6. Απο κείνη τη μέρα έχω εξάψεις βέβαια κανει κ ζέστη. Κ στην ωοληψια κ στην εμβρυομεταφορα ενιωθα αμέσως μετά σαν μικρα καψιματα. Χθες ένιωθα ανεβασμενη θερμοκρασία. Έβαλα θερμόμετρο και όντως είχα 36.6 που δεν εχω ποτέ μα ποτέ τόσο. Δεν έδωσα σημασία και σημερα πριν μια ωρα ένιωσα πάλι ανεβασμένη θερμοκρασία. Πήρα θερμοκρασία και ειχα 37 και πριν λίγο 37.1. Εγω τόσο έχω μόνο οταν είμαι άρρωστη. Άρρωστη δεν νιώθω. Ξέρει καμία αν συνδέεται η προγεστερονη με την θερμοκρασία? Παίρνω ουτροτζεσταν 2 χάπια κάθε 6 ώρες. Δεν ξέρω αν πρέπει να ανησυχήσω η να χαρώ.

snoopy

snoopy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
επειδη εχω περασει τη διαδικασια 4 φορες σου λεω οτι ολα αυτα τα κανουν τα φαρμακα.ειχα τα ιδια και πονους και ειχα ρωτησει το γιατρο.υπομονη και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.με τοσα φαρμακα που μπαινουν στον οργανισμο ειναι φυσιολογικο

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Θα συμφωνησω εμενα τα ουτρατζεσταν ειδικα τι να σου πω ειχα και ζαλαδα και ταση για εμετο.Σου ευχομαι ομως να εισαι εγκυος κοριτσακι μου υπομονη εχεις αρκετες ημερες ακομα

snoopy

snoopy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
 flower για να σου διωξω και λιγο τις κακες σκεψεις αν αρχισεις να νιωθεις και κανονικους πονους περιοδου μην τρελαθεις.θυμαμαι τους πονους και ολα τα συμπτωματα ιδια με της περιοδου αλλα τελικα ολα πηγαν καλα.το ιδιο ευχομαι και σε σενα και σε ολα τα κοριτσια που ειναι στον ''αγωνα''

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ευχαριστω βρε κοριτσια για τις απαντησεις. Αγγελικη μου και εγκυος να μαι η εμφυτευση θα χει γινει πες χτες με σημερα. Ε τι? τα συμπτωματα δεν αρχιζουν ετσι. Δεν πρεπει να περασουν λιγες μερες?? Και επισης τι συμπτωματα?? εγω εχω δεκατα και πολλες πολλες εξαψεις. Δεν εχω ακουσει ποτε πως αποτελουν συμπτωμα ομως. Απο πονους τιποτα. Καλα ειναι και νωρις απο την επομενη βδομαδα θα σας πριξω  cheers  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 10 536304  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 10 875502  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 10 893968  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 10 4872 

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
θα θελα παντως να ξερω τι ποσοστο επιτυχιας εχουν οι εξωσωματικες με την μια. Δεν μπορω να ονειρευτω τιποτα με οσα ακουω και διαβαζω. Εσυ σνουπι 4 φορες διαβασα ε??? Αχ τι εχεις περασει και συ να σου ζησει το παιδακι σου.

snoopy

snoopy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ολα μα ολα ειναι μεσα στο προγραμμα!!!εγω ειχα πονους απο την αρχη.αλλα για οποιοδηποτε αλλο συμπτωμα ειναι πολυ νωρις ακομα.περνας την πιο αγχωδη φαση της ολης καταστασης και εχεις ψιλοφρικαρει.θα περασει...βρες κατι να κανεις.πηγαινε βολτες,φαε κανα παγωτακι να διωξει τις εξαψεις!!!! Very Happy 

snoopy

snoopy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
anabela έγραψε:θα θελα παντως να ξερω τι ποσοστο επιτυχιας εχουν οι εξωσωματικες με την μια. Δεν μπορω να ονειρευτω τιποτα με οσα ακουω και διαβαζω. Εσυ σνουπι 4 φορες διαβασα ε??? Αχ τι εχεις περασει και συ να σου ζησει το παιδακι σου.
καταρχην ευχαριστω πολυ.θελω να σου πω απ'οτι εχω καταλαβει ειναι καθαρα θεμα γιατρου και οργανισμου.ο πολυ καλος γιατρος,το σωμα σου και η ψυχολογια σου πρεπει να ειναι τετοια(πολυ καλη)ωστε να πετυχεις το πολυποθητο.την 4η φορα μου αλλαξα γιατρο-''τον θεο μου''οπως τον λεω και μου αλλαξε ολη την ψυχολογια

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις