Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
617 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 617 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 41]

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
snoopy έγραψε:ολα μα ολα ειναι μεσα στο προγραμμα!!!εγω ειχα πονους απο την αρχη.αλλα για οποιοδηποτε αλλο συμπτωμα ειναι πολυ νωρις ακομα.περνας την πιο αγχωδη φαση της ολης καταστασης και εχεις ψιλοφρικαρει.θα περασει...βρες κατι να κανεις.πηγαινε βολτες,φαε κανα παγωτακι να διωξει τις εξαψεις!!!! Very Happy 

Η φαση αυτη ειναι αγχωτικη ναι αλλα να πω την αληθεια μου??? Νιωθω ανακουφισμενη εν μερη. Τουλαχιστον τωρα τις ενεσεις ινοχεπ τις κανω μονη μου υποδωρια και το μονο αγχος μου ειναι να μην ξεχασω να παρω τα ουτροτζεσταν ανα 6 ωρες. συν κατι βιταμινες συν μαγνησιο που πηγαν οι γονεις μου να μου αγορασουν και θα ξεκινησω απο το βραδυ..
ΟΜΩΣ θα ξεχασω το αγχος των Pregnyl?? Τις προγραμματισμενες επαφες??? Τις ενεσεις πρωι βραδυ που μεχρι να μαθω να κανω τις ευκολες τις υποδωριες ημουν πρωι βραδυ στο φαρμακειο??? Τα τρεχαματα για υπερηχους και ποσο μεγαλωσαν τα ωαρια? και αντε παλι και αυξηση δοσης???Τα τρελα εξοδα? Εμοιαζε ατελειωτο. Και ολα αυτα ενω ειχα ηδη ενα βεβαρυμενο ωραριο απο την δουλεια μου. Τωρα εχω το αγχος μου σε πολυ λογικα πλαισια σε σχεση παντα με πρωτα. Νιωθω ανακουφισμενη. Με προσεχουν ολοι. Εφτασα στο σημειο πιο πριν να λεω ας τελειωσει ολο αυτο και ας ειναι αρνητικο δεν με νοιαζει αρκει να τελειωσει (αμαρτια μου γιατι δεν ειναι ετσι με νοιαζει και ειναι κατι που θελω πολυ απλα θελω να σας πω την φορτιση) Βεβαια τι λεω και γω??? αφου τα ξερετε βρε κοριτσια και σεις.

Σνουπι οι 4 εξωσωματικες δικες σου ηταν σε φυσικο κυκλο η με φαρμακα???

snoopy

snoopy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
οι 3 με φαρμακα και η μια σε φυσιολογικο.τιποτα δεν θα ξεχασεις απο ολα αυτα που περνας τωρα.οταν ομως με το καλο θα κανεις το παιδακι σου θα μπουν ΟΛΑ αστο πισω μερος του μυαλου σου.εγω την κοιταω τη Ζωη μου πολλες φορες στις κουνιες να σου πω την αληθεια και μονο τοτε καποιες φορες περνανε απο το μυαλο μου ολα αυτα που περνας και συ τωρα.αλλα ειλικρινα τα θυμαμαι ολα με πολυ αγαπη και νοσταλγια.αν ειχαμε τα χρηματα θα εκανα αλλες τοσες χωρις καμια σκεψη

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βρε κοριτσια οπως ειχα ανοιχτο το λαπτοπ και ειμαι εδω στο φορουμ και στα διαβασματα μου μου λεει ο αδερφος μου '''βαλε κανενα τραγουδι να ακουσουμε''' και εβαλα και συνειδητοποιησα πως εχω να ακουσω μουσικη πολυυυυυυυυ καιρο. Εχω να βγω πολυυυυυυυυ καιρο, εχω να δω μια φιλη πολυυυυυυ καιρο. Πριν λιγο καταλαβα πως πολλα εχω να κανω εδω και πολυυυυυυ καιρο. Η ζωη μου εγινε Altermon, Pregnyl, Avercap, φαρμακειο υπερηχοι ωαρια, δρομολογια γυναικολογοι ραντεβου δουλεια προγραμμα. Μηχανικα ολα μεχρι να ερχοταν η ωρα επισκεψης στην γυναικολογο. Αν ειμαι θα πεταξω απο την χαρα μου. Αν δεν ειμαι θα παω διακοπες. Και θα αρχισω ξανα το   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 11 215994 

Titino

Titino
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Sorry που αργησα να απαντήσω,

Πας ΠΡΟΦΙΛ στην καρτέλλα ΥΠΟΓΡΑΦΗ και κανεις επικολληση το συνδεσμο

Titino

Titino
anabela έγραψε:Βρε κοριτσια οπως ειχα ανοιχτο το λαπτοπ και ειμαι εδω στο φορουμ και στα διαβασματα μου μου λεει ο αδερφος μου '''βαλε κανενα τραγουδι να ακουσουμε''' και εβαλα και συνειδητοποιησα πως εχω να ακουσω μουσικη πολυυυυυυυυ καιρο. Εχω να βγω πολυυυυυυυυ καιρο, εχω να δω μια φιλη πολυυυυυυ καιρο. Πριν λιγο καταλαβα πως πολλα εχω να κανω εδω και πολυυυυυυ καιρο. Η ζωη μου εγινε Altermon, Pregnyl, Avercap, φαρμακειο υπερηχοι ωαρια, δρομολογια γυναικολογοι ραντεβου δουλεια προγραμμα. Μηχανικα ολα μεχρι να ερχοταν η ωρα επισκεψης στην γυναικολογο. Αν ειμαι θα πεταξω απο την χαρα μου. Αν δεν ειμαι θα παω διακοπες. Και θα αρχισω ξανα το   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 11 215994 

1ον θα δεις θετικό αποτέλεσμα!
Εαν δεν ομως, νομίζω οτι είναι το καλυτερο χαλαρωμα και ξεγνοιασια,ηρεμια και χαλάρωμα!

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα και πάλι.Που είναι τα υπόλοιπα κοριτσάκια σήμερα?
Αναμπέλα μην αγχώνεσαι με την θερμοκρασία είναι φυσιολογικό να έχει ανέβει γιατί έκανες ωορρηξία, προγραμματισμένη βέβαια με την pregnyl αλλά ωορρηξία.Η θερμκρασία σου θα παραμείνει ανεβασμένη όλο το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης και μετά θα πέσει.

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να μαι και γω. Αμ ξεκιναει το Μουντιαλ και ειναι πατερας αδερφος και αντρας μου στο σαλονι και εξαφανιστηκα. Εμεινε και η μητερα μου να τους φτιαξει μεζεδακια αλλα θα εξαφανιστει κι αυτη συντομα μολις τελειωσει.
'δεν αντεχω αλλο' λογικα δεν ειναι απ αυτο γιατι ωορηξια εκανα την προηγουμενη βδομαδα οπου και Παρασκευη μου πηραν 15 ωαρια. Τα ατιμα τα ουτροτζεσταν μου το κανουν αυτο μαλλον. 8 παιρνω σε 24 ωρες λιγα ειναι???
Α εχω ξεχασει να σας πω κ κατι αλλο που παθαινω. 1) υπνηλια 2) σε διαφορες ασχετες φασεις της μερας παθαινω ατονια πως πχ εχουμε πιει 3 κρασακια και νιωθουμε πολυ πολυ χαλαρες και να θελουμε να σωριαστουμε σε μια πολυθρονα?? ε ετσι

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αυτό λέω και εγώ κοριτσάκι, ότι η θερμοκρασία σου ανέβηκε από την προηγούμενη Πέμπτη.Μπορείς να το τσεκάρεις και εσύ βάζοντας θερμόμετρο το πρωι μόλις ξυπνάς.Λογικά αυτό γίνέται σε κάθε σου κύκλο εκτός και αν έκανες ανωορρυκτικούς κύκλους στο παρελθόν.Μετα την ωορρηξία πάντα αυξάνεται η θερμοκρασία λόγω της αυξησης της προγεστερόνης στο αίμα και πέφτει μια μέρα πριν τον ερχομαι της ακατονομαστης.

katerina1983

katerina1983
καλησπερα κοριτσια!!!!
μωρε με αυτα και αυτα μονο το πτυχιο γυναικολογιας μας λειπει....ολα τα εχουμε μαθει πια!!!!! Razz 
λενιω αν ρωτησω κατι καπως ειναι.....αμα κανουμε   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 11 215994  αντιθετως απο την θεση της μητρας?δεν κανουμε τιποτα???αλλα αμα θελει αυτο να μου πεις και κομανετσι   Razz  να γινεις αμα θελει ερχεται ετσι δεν ειναι?

αναμπελα μην ανυσηχεις κοριτσι μου τα ουτρο φερνουν πολλα τετοια!!!!ολα να πανε καλα σου ευχομαι!!!θετικες σκεψεις και μονο....ΑΣΤΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ!!!!! Wink 

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χαχαχα...να σου πω μακάρι να μην ήξερα τίποτα από όλα αυτά αλλά η ριμάδα η μοίρα βλέπεις.Ακου κάνε εσύ μια έτσι και μια άλλιως και βλέπεις, αν μη τι άλλο θα το ευχαριστηθεις. Wink 

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Anabela μου ολα αυτα στα δημιουργουν τα ουτρατζεσταν "διαβολοφαρμακα"τα ελεγε ο αντρας μου!Εγω ειχα ζαλαδα ταση για εμετο και νευρα πολλα νευρα .Κατερινακι τι ενοεις αναποδα???????Οτι και να ενοεις να ξερεις πως ανα ειναι να γινει θα γινει μια φιλη μου μια φορα εκανε ελευθερα και ευτο ορθιοι και εμεινε εγκυος και εγω καθομουν στο κρεββατι με τα ποδια ορθια και αλλα τετοια και δεν εμεινα γι αυτο σου λεω αμα θελει  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 11 893968  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 11 893968  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 11 893968  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 11 893968  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 11 893968 

katerina1983

katerina1983
τοσο καιρο δεν κανω και κατι αλλο!!!!  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing χαχαχαχα Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing 
μια ετσι μια αλλιως αλλα μπααααα!!!!!!
εχασε τον δρομο!!!!! Razz Razz Razz 

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Παντωε εγω λιγο καιρο πριν αν μου ελεγες ωαρια φαρμακα και ολα αυτα δεν ηξερα απολυτως τιποτα ομως μακαρι να μην τα μαθαινα ποτε και μακαρι καμια κοπελα να μην χρειαζεται να μαθαινει

katerina1983

katerina1983
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Anabela μου ολα αυτα στα δημιουργουν τα ουτρατζεσταν "διαβολοφαρμακα"τα ελεγε ο αντρας μου!Εγω ειχα ζαλαδα ταση για εμετο και νευρα πολλα νευρα .Κατερινακι τι ενοεις αναποδα???????Οτι και να ενοεις να ξερεις πως ανα ειναι να γινει θα γινει μια φιλη μου μια φορα εκανε ελευθερα και ευτο ορθιοι και εμεινε εγκυος και εγω καθομουν στο κρεββατι με τα ποδια ορθια και αλλα τετοια και δεν εμεινα γι αυτο σου λεω αμα θελει  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 11 893968  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 11 893968  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 11 893968  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 11 893968  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 11 893968 

ε γιαυτο λεω και εγω αμα θελει και κομανετσι να γινουμε ερχεται!!!αλλά πουντο????

αναποδα ενοουσα σε σχεση με την κλιση της μητρας και στασης σ@ξ!!!! Razz 
τι λεμε βραδιατικα!!!!χαχαχχαχαRazz 
ευτυχως ειναι κοντα στις 12!!!!χαχαχα Razz 

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ κορίτσια 3 χρόνια έκανα προγραμματισμένες επαφές και ακόμα και τώρα έχω το γιατρό να μου λέει ότι όσες εξωσωματικές και να κάνω να μην σταματήσω ποτέ τις προσπάθειες για φυσιολογική σύλληψη.Τα νευρα μου έχουν γίνει κρόσια.Πάντως να ξέρετε ότι αυτό με την στάση παίζει ρόλο.Δεν μου το έχει πει μόνο ένας γιατρός.Κάθε φορά που έκανα υπέρηχο σε κάποιον καινούργιο γιατρό(το τέτοιο μου το έχει δει ο μισός ιατρικός σύλλογος) όλο αυτό μου λέγαν, ότι δηλαδή έχω οπίσθια κλίση μήτρας άρα στα τέσσερα η "δουλειά"

katerina1983

katerina1983
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Παντωε εγω λιγο καιρο πριν αν μου ελεγες ωαρια φαρμακα και ολα αυτα δεν ηξερα απολυτως τιποτα ομως μακαρι να μην τα μαθαινα ποτε και μακαρι καμια κοπελα να μην χρειαζεται να μαθαινει

μακαρι να μην τα μαθαινει καμια....οσα περισσοτερα ξερουμε τοσο χειροτερα ειναι.....

ελα μου ομως που αντι το ποσοστο που τα μαθαινει αυτα αντι να μειωνεται,αυξανεται δυστυχως?ολο και περισσοτερα ζευγαρια περνανε απο την πορτα των γιατρων για υποβοηθουμενη...δυστυχως.....
μακαρι ολες οσες προσπαθουμε εδω μεσα και προσπαθουνε εκει εξω,να ερθει συντομα το πολυποθητο!!!! Smile 

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι και αναποδα και ισια δωστου να καταλαβει ρε παιδι μου ευκαιρια για τρελλιτσες αφου δεν ερχεται το νινι ας ευχαριστηθουμε τουλαχιστον  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 11 875502  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 11 875502  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 11 875502  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 11 875502  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 11 875502  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 11 875502  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 11 875502  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 11 875502  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 11 875502  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 11 875502  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 11 875502  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 11 875502  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 11 875502  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 11 875502  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 11 875502  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 11 875502  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 11 875502  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 11 875502  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 11 875502 

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
katerina1983 έγραψε:
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Παντωε εγω λιγο καιρο πριν αν μου ελεγες ωαρια φαρμακα και ολα αυτα δεν ηξερα απολυτως τιποτα ομως μακαρι να μην τα μαθαινα ποτε και μακαρι καμια κοπελα να μην χρειαζεται να μαθαινει

μακαρι να μην τα μαθαινει καμια....οσα περισσοτερα ξερουμε τοσο χειροτερα ειναι.....

ελα μου ομως που αντι το ποσοστο που τα μαθαινει αυτα αντι να μειωνεται,αυξανεται δυστυχως?ολο και περισσοτερα ζευγαρια περνανε απο την πορτα των γιατρων για υποβοηθουμενη...δυστυχως.....
μακαρι ολες οσες προσπαθουμε  εδω μεσα και προσπαθουνε εκει εξω,να ερθει συντομα το πολυποθητο!!!! Smile 

Εχεις δικιο καθε φορα που παω στο κεντρο εξωσωματικης ολο και περισσοτερα ζευγαρια βλεπω και νεα

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χαχαχα στο τέλος ούτε να το ευχαριστηθούμε δεν θα μπορούμε, μας έχουν τρελάνει.Το πεθερικό που το έχεις απόψε?

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα και απο μενα τσουπρες μου!!!εγω ουτε σε στεσεις πιστευω ουτε σε τπτ γιατι το κατερινιω ξερει οτι οταν εμενα μου "εκατσε" ολα ηταν εναντιων στο να γινει οποτε οποτε θελει σκαει μυτη!!!!

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μωρέ ναι συμφωνώ και σε αυτό, απλά εμένα μου το έχουν επισημάνει ως υπογόνημη και ότι πρέπει να το βοηθήσω.Πάντως έχω φίλη που προσπαθούσ χρόνια και τα καταφερε έτσι και με το μαξιλάρι από κάτω.

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
den antexo allo έγραψε:Μωρέ ναι συμφωνώ και σε αυτό, απλά εμένα μου το έχουν επισημάνει ως υπογόνημη και ότι πρέπει να το βοηθήσω.Πάντως έχω φίλη που προσπαθούσ χρόνια και τα καταφερε έτσι και με το μαξιλάρι από κάτω.

μακαρι να πιασει τοτε.. flower 

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
irene-_- έγραψε:
den antexo allo έγραψε:Μωρέ ναι συμφωνώ και σε αυτό, απλά εμένα μου το έχουν επισημάνει ως υπογόνημη και ότι πρέπει να το βοηθήσω.Πάντως έχω φίλη που προσπαθούσ χρόνια και τα καταφερε έτσι και με το μαξιλάρι από κάτω.

Χαχαχα καλά σε μένα δεν πιάνει, ας πιάσει σε καμιά από εσάς να κάνω πάρτυ. Very Happy Very Happy 

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
den antexo allo έγραψε:
irene-_- έγραψε:
den antexo allo έγραψε:

Χαχαχα καλά σε μένα δεν πιάνει, ας πιάσει σε καμιά από εσάς να κάνω πάρτυ. Very Happy Very Happy 

εμενα παντως για να σου εξηγησω τι εννοουσα μου ετυχε με μικρη τρυπουλα σε προφυλακτικο που την ειδαμε και πηρα το χαπι μεσα στο 2ωρο μετα το "ατυχημα" και παλι τσουπ ηρθε το σπορακι αλλα δεν ειχε καλη εξελιξη

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι λες ρε φίλη?Μωρε μπράβο...και τώρα?
Δεν έρχεται το νινι?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις