251 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 Πεμ Ιουν 12, 2014 7:47 am
anabela
Πανταχού παρούσα!
snoopy έγραψε:ολα μα ολα ειναι μεσα στο προγραμμα!!!εγω ειχα πονους απο την αρχη.αλλα για οποιοδηποτε αλλο συμπτωμα ειναι πολυ νωρις ακομα.περνας την πιο αγχωδη φαση της ολης καταστασης και εχεις ψιλοφρικαρει.θα περασει...βρες κατι να κανεις.πηγαινε βολτες,φαε κανα παγωτακι να διωξει τις εξαψεις!!!!
Η φαση αυτη ειναι αγχωτικη ναι αλλα να πω την αληθεια μου??? Νιωθω ανακουφισμενη εν μερη. Τουλαχιστον τωρα τις ενεσεις ινοχεπ τις κανω μονη μου υποδωρια και το μονο αγχος μου ειναι να μην ξεχασω να παρω τα ουτροτζεσταν ανα 6 ωρες. συν κατι βιταμινες συν μαγνησιο που πηγαν οι γονεις μου να μου αγορασουν και θα ξεκινησω απο το βραδυ..
ΟΜΩΣ θα ξεχασω το αγχος των Pregnyl?? Τις προγραμματισμενες επαφες??? Τις ενεσεις πρωι βραδυ που μεχρι να μαθω να κανω τις ευκολες τις υποδωριες ημουν πρωι βραδυ στο φαρμακειο??? Τα τρεχαματα για υπερηχους και ποσο μεγαλωσαν τα ωαρια? και αντε παλι και αυξηση δοσης???Τα τρελα εξοδα? Εμοιαζε ατελειωτο. Και ολα αυτα ενω ειχα ηδη ενα βεβαρυμενο ωραριο απο την δουλεια μου. Τωρα εχω το αγχος μου σε πολυ λογικα πλαισια σε σχεση παντα με πρωτα. Νιωθω ανακουφισμενη. Με προσεχουν ολοι. Εφτασα στο σημειο πιο πριν να λεω ας τελειωσει ολο αυτο και ας ειναι αρνητικο δεν με νοιαζει αρκει να τελειωσει (αμαρτια μου γιατι δεν ειναι ετσι με νοιαζει και ειναι κατι που θελω πολυ απλα θελω να σας πω την φορτιση) Βεβαια τι λεω και γω??? αφου τα ξερετε βρε κοριτσια και σεις.
Σνουπι οι 4 εξωσωματικες δικες σου ηταν σε φυσικο κυκλο η με φαρμακα???