Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
647 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 647 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 41]

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="star30"]Καλησπέρα σε όλους. Και εγώ παρόλο που δεν είχα πολλους μήνες που προσπαθούσα,  σκεφτόμουν για εξετάσεις -για άλλους λόγους -αλλά τελικά όλο το ανέβαλλα γιατι φοβόμουν. Πριν μια εβδ έκανα τεστ και είναι θετικο! Είμαι περίπου 6 εβδ τωρα...

με το καλο κοπελα μου.να εχεις μια ομορφη και τελειομηνη εγκυμοσυνη..

352 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 15 Empty Ευχαριστω πολυ!!! Σαβ Ιουν 14, 2014 6:09 am

star30

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ευχαριστω πολυ. Καλη επιτυχία!!

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
anabela έγραψε:βρε κοριτσια λιγο ασχετο. οταν εκανα μονη μου τις αβερκαπ υποδωρεια στην κοιλια με μικρη ενεσουλα μια χαρα. Κανενα σημαδι. Τωρα με τις ινοχεπ παλι υποδωρια στην κοιλια ματωνει εσωτερικα το σημειο που εκανα την ενεση. Αν δειτε την κοιλια μου πως ειναι. Σαν να εχει παθει ανεμοβλογια. Κουκιδες στο μεγεθος μεγαλης φακης με αιμα μεσα στο δερμα. Ειχε καμια κατι αναλογο με ενεσεις?

Κοριτσακι μου δεν ξερω απο ενεσεις αλλα μοου ακουγεται φυσιολογικο κ λογικο να εχεις καποια σημαδακια..βαζεις καμια κρεμουλα επιτρεπεται??για να σου φυγει το αγχος αν θες παρε το γιατρο σου κ ρωτα τον.αλλα σκεψου την αλλη παρασκευη που θα κανεις χοριακη κ θα ειναι θετικη (γιατι θα ειναι!!!!!!) Θα λες χαλαλι κ τα σημαδακια κ ολα!!!

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μολις ειδα στην εκπομπη του μεγκα ολα για την υγεια οτι τωρα το καλοκαιρι λογω ζεστης μειωνεται η γονιμοτητα στους αντρες.υπαρχει μικροτερη κινητικοτητα στα σπερματοζωαρια!!!!! Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad 

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
irene-_- έγραψε:μολις ειδα στην εκπομπη του μεγκα ολα για την υγεια οτι τωρα το καλοκαιρι λογω ζεστης μειωνεται η γονιμοτητα στους αντρες.υπαρχει μικροτερη κινητικοτητα στα σπερματοζωαρια!!!!! Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad 

Πλακα κανεις!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παει χαθηκαμε....μωρε λες???????πως να επηρρεαζει η ζεστη τα σπερματοζωαρια???αγχωθηκα τωρα..θα ρωτησω το γιατρο μου..

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
perperouna έγραψε:
irene-_- έγραψε:μολις ειδα στην εκπομπη του μεγκα ολα για την υγεια οτι τωρα το καλοκαιρι λογω ζεστης μειωνεται η γονιμοτητα στους αντρες.υπαρχει μικροτερη κινητικοτητα στα σπερματοζωαρια!!!!! Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad 

Πλακα κανεις!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παει χαθηκαμε....μωρε λες???????πως να επηρρεαζει η ζεστη τα σπερματοζωαρια???αγχωθηκα τωρα..θα ρωτησω το γιατρο μου..

ηξερα οτι πχ η γυναικα ειναι καλο να κανει ενα ζεστο μπανακι πριν τις ζουζουνιες γιατι αυξανει την γονιμοτητα της αλλα οι αντρες θελουν δροσια εκει κατω.γενικα η θερμοκρασια του σωματος τους ειναι εκει παντα ενα βαθμο πιο χαμηλη αλλα δε φανταζομουν οτι επιρρεαζεται αρνητικα απο το καλοκαιρι!!!

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
perperouna έγραψε:
anabela έγραψε:βρε κοριτσια λιγο ασχετο. οταν εκανα μονη μου τις αβερκαπ υποδωρεια στην κοιλια με μικρη ενεσουλα μια χαρα. Κανενα σημαδι. Τωρα με τις ινοχεπ παλι υποδωρια στην κοιλια ματωνει εσωτερικα το σημειο που εκανα την ενεση. Αν δειτε την κοιλια μου πως ειναι. Σαν να εχει παθει ανεμοβλογια. Κουκιδες στο μεγεθος μεγαλης φακης με αιμα μεσα στο δερμα. Ειχε καμια κατι αναλογο με ενεσεις?

Κοριτσακι μου δεν ξερω απο ενεσεις αλλα μοου ακουγεται φυσιολογικο κ λογικο να εχεις καποια σημαδακια..βαζεις καμια κρεμουλα επιτρεπεται??για να σου φυγει το αγχος αν θες παρε το γιατρο σου κ ρωτα τον.αλλα σκεψου την αλλη παρασκευη που θα κανεις χοριακη κ θα ειναι θετικη (γιατι θα ειναι!!!!!!) Θα λες χαλαλι κ τα σημαδακια κ ολα!!!

περπερουνα μου με τις αβερκαπ δεν υπηρχε προβλημα κανενα με τουτες εδω εχω γινει ψιλοχαλια. Και πονανε την ωρα που μπαινει μεσα η βελονα. Πρεπει να ειναι το ειδος των ενεσων γιατι ακομη και την πρωτη που μου την εκανε η νοσοκομα στο νοσοκομειο μια μελανια την εκανε (ξερεις που αφηνει σημαδακι και μετα γινεται κοκκινωπο και μετα πρασινιζει η μελανια). Και μαλιστα απο την Δευτερα που μου την πρωτοεκανε τωρα φευγει σιγα σιγα αρα ειναι ο τυπος των ενεσεων λεω εγω. Οι γλυκουλες μου οι αβερκαπ ουτε πονουσαν τοσο ουτε αφηναν σημαδι. Αλλα ξερεις βρε περπερουνα? Αν υπαρξει εγκυμοσυνη ειλικρινα δεν θα με νοιαξει ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. Επειτα απ οσα περναμε. Ξερεις ψαχνω για καποιο σημαδι ενα προαισθημα ενα κατιτις βρε δεν εχω τιποτα. Η μανα μου πριν της πω τιποτα ειχε δει περιστερια πολλα στην σκεπη του σπιτιου τους και μαλιστα ειχε πει σε πατερα μου πως κατι καλο θα τους τυχει (τον ειχε βαλει να παιξει τζοκερ χαχα). Τωρα η μητερα μου μιλαει με μεγαλη σιγουρια και μαλιστα αναφερεται σε πληθυντικο αριθμο γιατι τις εχει κολλησει κιολας οτι θα ναι διδυμα. Αν ειναι αρνητικη θα απογοητευτουν ολοι. Και γω θα πεισμωσω. Γιατι θα το πετυχω θελει δεν θελει. Το χω παρει αποφαση. Παλι ειπα πολλα αλλα μερικες φορες θελουμε ετσι να βγαλουμε τα σωψυχα μας αφου δεν μπορουμε να τα πουμε και οπου οπου. Εδω ειναι το καταλληλο μερος

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κοριτσια!!!

anabela την innohep θα την βαζεις πλαγια, οχι καθετα κι επισης στο τελος δεν θα τριβεις το σημειο με το βαμβακι. Απλα θα ακουμπας το βαμβακι χωρις πολλες κινησεις.. Γενικα οι innohep κανουν μελανιες.. Μπορεις να τις κανεις ομως και στους μηρους σου, να ξερεις...

Πω πω κοριτσια,ειχα μια δυσκολη εβδομαδα, με πολλη δουλεια, αλλα εχασα και τη θεια μου και αυτο με εριξε παααρα πολυ... ειχε το προβλημα της βεβαια η γυναικα, αλλα......

Η irene εχει σειρα βλεπω ετσι; Αντε ρε κοριτσι...Δωσε λιγη χαρα..

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Lillybell έγραψε:Γεια σας κοριτσια!!!

anabela την innohep θα την βαζεις πλαγια, οχι καθετα κι επισης στο τελος δεν θα τριβεις το σημειο με το βαμβακι. Απλα θα ακουμπας το βαμβακι χωρις πολλες κινησεις.. Γενικα οι innohep κανουν μελανιες.. Μπορεις να τις κανεις ομως και στους μηρους σου, να ξερεις...

Πω πω κοριτσια,ειχα μια δυσκολη εβδομαδα, με πολλη δουλεια, αλλα εχασα και τη θεια μου και αυτο με εριξε παααρα πολυ... ειχε το προβλημα της βεβαια η γυναικα, αλλα......

Η irene εχει σειρα βλεπω ετσι; Αντε ρε κοριτσι...Δωσε λιγη χαρα..

Αααααα μηπως γιαυτο??Καλα γιατι δεν μου το ειπε κανεις? Μηπως με περασαν ειδικο στις ενεσεις με τοσες που εχω κανει?  Laughing  Η ισως δεν κανει μελανιες σε ολες και γιαυτο. Απο αυριο θα δοκιμασω πλαγια. Για να δουμε.

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anabela έγραψε:Αααααα μηπως γιαυτο??Καλα γιατι δεν μου το ειπε κανεις? Μηπως με περασαν ειδικο στις ενεσεις με τοσες που εχω κανει?  Laughing  Η ισως  δεν κανει μελανιες σε ολες και γιαυτο. Απο αυριο θα δοκιμασω πλαγια. Για να δουμε.

Γιατι, εσυ νομιζεις οτι ολες οι νοσοκομες ξερουν τους τροπους που γινεται η καθε ενεση;;;; Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 
Ας γελασω...

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα κανεις γωνια 45 μοιρων αναμεσα στη συριγγα και το δερμα..Αυτο εννοω πλαγια..ΚΑι μετα μην τριβεις..

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου χαθηκα λιγο γιατι βλεπω τον αγωνα και ριχνω μπιλελικια  Embarassed  λιλλυ μου συλλυπητηρια για την θεια σου..εγω εχω σειρα αλλα εχω που και που κατι πονακια και τραβηγματακια για να δουμε τι θα κανει η κυρια....

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irene-_- έγραψε:κοριτσια μου χαθηκα λιγο γιατι βλεπω τον αγωνα και ριχνω μπιλελικια  Embarassed  λιλλυ μου συλλυπητηρια για την θεια σου..εγω εχω σειρα αλλα εχω που και που κατι πονακια και τραβηγματακια για να δουμε τι θα κανει η κυρια....

Ρηνιω ολοι τον αγωνα "βλεπουμε" θελουμε δε θελουμε.... Mad Mad Mad Mad Mad 

Ευχαριστω για τα συλλυπητηρια..

Τα πονοτραβηγματακια ειναι συμπτωμα και των δυο καταστασεων, οποτε...υπομονη..

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:
irene-_- έγραψε:κοριτσια μου χαθηκα λιγο γιατι βλεπω τον αγωνα και ριχνω μπιλελικια  Embarassed  λιλλυ μου συλλυπητηρια για την θεια σου..εγω εχω σειρα αλλα εχω που και που κατι πονακια και τραβηγματακια για να δουμε τι θα κανει η κυρια....

Ρηνιω ολοι τον αγωνα "βλεπουμε" θελουμε δε θελουμε.... Mad Mad Mad Mad Mad 

Ευχαριστω για τα συλλυπητηρια..

αχ το ξερω....παντως αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι οσες φορες εχω φτερνιστει νιωθω με τη μια σουβλια δεξια και γενικα οποτε νιωθω σουβλια ειναι δεξια και δεξια πονουσα στην υποτιθεμενη δευτερη ωορρηξια...αλλα δε σκαω ας περασουν οι ζεστες και μετα με το καλο  Laughing  Laughing  Laughing  tongue  tongue 

Τα πονοτραβηγματακια ειναι συμπτωμα και των δυο καταστασεων, οποτε...υπομονη..

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πολυ πετυχημενη η απαντηση μου!!!!!σφηνα!!!!χαχαχα

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βρε ναι βρε..Μη σκας!!! Αμα εισαι..εισαι! Και αμα δεν εσια..δεν εισαι...Ε μαααα!! Δε θα πεθανουμε κιολας! Razz Razz 

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irene-_- έγραψε:πολυ πετυχημενη η απαντηση μου!!!!!σφηνα!!!!χαχαχα

ΣΒΙΙΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 15 911307  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 15 911307  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 15 911307  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 15 911307  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 15 911307 

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α!!!!καμμια δε παρατηρησε το τικερακι μου????σημερα εχω επετειο γαμου!!!!!3 χρονια  flower 

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irene-_- έγραψε:α!!!!καμμια δε παρατηρησε το τικερακι μου????σημερα εχω επετειο γαμου!!!!!3 χρονια  flower 

Αχ!! Δεν το πιστευω!! Δεν το προσεξα!!!!

Συγχαρητηρια!!! ΝΑ τα εκατοστησετε!!!! Και φυσικα με πολλα παιδακια γυρω σας!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 15 315810  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 15 315810 

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:
irene-_- έγραψε:α!!!!καμμια δε παρατηρησε το τικερακι μου????σημερα εχω επετειο γαμου!!!!!3 χρονια  flower 

Συγχαρητηρια!!! ΝΑ τα εκατοστησετε!!!! Και φυσικα με πολλα παιδακια γυρω σας!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 15 315810  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 15 315810 

ευχαριστω πολυ λιλλυ μου!!!ωραιο δωρο θα ηταν αν εγινε κατι τωρα!!!

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irene-_- έγραψε:
Lillybell έγραψε:

ευχαριστω πολυ λιλλυ μου!!!ωραιο δωρο θα ηταν αν εγινε κατι τωρα!!!

Ναι ρε συυυ!!! Μακαρι!! I love you I love you I love you I love you I love you I love you 

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το δικο σου το ζουζουνι τι κανει?θα πατε πουθενα διακοπουλες?

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irene-_- έγραψε:το δικο σου το ζουζουνι τι κανει?θα πατε πουθενα διακοπουλες?

Καλα, καλα Δοξω Τω Θεω..

Θα παμε καπου κοντα, στη Χαλκιδικη...Τον Ιουλιο ομως. Τωρα, κανενα Σαβ/κο εδω γυρω μαλλον..
Πρεπει να κανει μπανια η μικρη για να μην αρρωσταινει πολυ το χειμωνα... Ετσι με συμβουλεψαν οι διαφοροι γιατροι που τριγυρισαμε φετος το χειμωνα...Θα δειξει..
Η αληθεια βεβαια ειναι οτι οσο ζουσαμε στο νησι δεν αρρωστησε ΠΟΤΕ!! Δεν πηρε αντιβιωση ΠΟΤΕ!! Μολις ηρθαμε σε πολη...κλαφτα Χαραλαμπε ολο το χειμωνα..Πολυ παιδευτηκαμε...

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μολις ειδα την λιστα μας. Η irene ειναι πρωτη ε? Αντε ιρενε ευχομαι να μην σου ερθει για 9 μηνες. Αχ αντε να εχουμε θετικα αποτελεσματα.

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ιρενε να εχετε παντα υγεια με τον αντρα σου να ειστε ευτυχισμενοι και συντομα με ενα γλυκο, υπεροχο, ζουμπουρλουδικο μωρακι με ροδαλα μαγουλακια και γλυκα χαμογελα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις