326 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 Παρ Ιουν 13, 2014 10:52 pm
Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ πως τα πας;; Σαββατο σημερα...Εχει καφεδακι;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
electra24 έγραψε:Geia sas koritsia, eimai i electra kai prospathoume me ton antra mou gia paidaki o protos minas prospathion, kai euxomai se oles kali epitixia
κουνελάκι έγραψε:Καλημερα κοριτσακια μου, σημερα ειμαι και επισημα σε αδεια.
Οσο για ξεκουραση δεν θα το λεγα, ειμαι σε γονιμες μερες οποτε κοριτσια μου καταλαβαινετε.
Καλο σκ σε ολες μας κοριτσια μου.
Α ξεχασα να σας πω εδω ο καιρος ειναι υπεροχος,τι λετε ειστε για καμμια βουτια;
irene-_- έγραψε:anabela έγραψε:Οχι μωρε ποιους δρομους??? εγω εδω ειμαι σκαω απο ζεστη
Ηέκτρα καλως ηρθες στην παρεα μας.
7+σημερα
και εγω μολις εκανα μπανακι να δροσιστω αλλα με το που βγηκα παλι ιδρωσε ελεος!!!!αντε λιγες μερες εμειναν..εγω απο δευτερα θα δω τι εκανα
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Κοριτσαρες βουρ στο ψητο καλο βολι να εχουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Κοριτσαρες βουρ στο ψητο καλο βολι να εχουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Titino έγραψε:Καλή άδεια λοιπον!
Εγώ μεσα Ιουλίου θα έχω άδεια αν και αγχώνομαι οτι ολο και κατι θα αλλάξει... πφφφ
Υποθέτω χαρά που θα φύγει η πεθερά ε;
perperouna έγραψε:Anabela μακαρι να εισαι κοριτσακι μου κ ας το ξεχασεις για λιγο το ..κανε λιγο υπομονουλα ακομα για τη χοριακη..εγω θα σου ελεγα να μη κανεις τεστ γιατι οπως ξερουμε ολες ειναι λιγο αναξιοπιστα..παρασκευη ομως πρωι πρωι βουρ για χοριακη να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!!
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Παρτυ????μονο παρτυ?????θα παρω γλυκα να κερναω τον κοσμο οποιος περναει απο την χαρα μου.Αμα θα την γνωριζες πιστεψεμε οχι στιχακι ουτε μιλια δεν θα σου εβγαινε απο το στομα.Λοιπον τα αποτελεσματα κανουν να βγουν περιπου 3-4 ωριτσες μαρτυρικες θα μπορουσα να πω.Για πες κανενα νεο ο αξιολατρευτος πεθερος σου τι κανει??
Titino έγραψε:Anabela εχεις και εσύ τα δικά σου. Εμένα με εκνευρίζει η δική μου μαμα με το αντε καντε παιδι και τι περιμενετε και θα σας βοηθαμε εμεις, και ακομα που εχουμε δυνέμεις, μετα τι θα κανεις κτλ Οπως είχα πει σε αλλο ποστ η πεθερά δεν μιλαει. Ευτυχως γιατί αντε στη μαμα μου μπορω να της πω να σταματήσει κτλ και δεν με παρεξηγεί. Ο πεθερός εχει ρωτήσει αν σκεφτόμαστε για παιδί και τελος δεν ασχοληθηκε (ειναι χωρισμένοι)
Καλα 43 και ενω εχει οικογενεια δεν δουλευει; Ξερω οτι ειναι δυσκολοι οι καιροι στο να βρεις δουλεια αλλά παλιά δεν δουλευε;
Αγγελική Αθηνα είδα σήμερα οτι το ΡΕΑ εχει 50% κατω τις τιμές για εξετάσεις λογω της παγκοσμιας ημέρας υπογονιμότητας, δεν ξερω αν τις εχει κανει ο αντρας σου. Εγω σκέφτομαι αν του πω να παμε θα μου πει καλα καλα δεν αρχίσαμε θα κανουμε εξετασεις απο τωρα....
Το χω αγχος ομως... Αν δεν μπορούμε κτλ
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης