Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
559 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 559 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 41]

katerina1983

katerina1983
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
το κλιαρ σπανια κανει λαθος χρυση μου...... Very Happy 

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katerina1983 έγραψε:το κλιαρ σπανια κανει λαθος χρυση μου...... Very Happy 

tongue tongue tongue tongue tongue tongue tongue tongue tongue tongue tongue tongue tongue tongue tongue tongue tongue tongue tongue tongue 

tzeni27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
irene-_- έγραψε:
Pausaki έγραψε:
irene-_- έγραψε:Θετικό!! Θετικό!! Θετικό!! Θετικό!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! 
αχνο αλλα θετικοοοοοο!!!!!εδωσα και αιμα και περιμενω 7-7.30 να με παρουν τηλ για τα αποτελεσματα!!!!λιλλυ  Laughing Laughing Laughing 
Συγχαρητήρια πολλα κοπέλα μου!!! 
Χάρηκα πολυ για σένα πραγματικά..  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 27 654316

σ'ευχαριστω παρα πολυ!!!και εσυ επιθυμεις!!!

ειρηνη μου μπραβο!!!!! πολλα συγχαρητρια με το καλο το νινακι σου. αυτα ειναι πολυ ευχαριστα νεα.

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τζενη ευχαριστω πολυ.και εσυ αυριο με το καλο να συνεχισεις τα ευχαριστα  Very Happy Very Happy 

tzeni27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ μακαρι!!!! αυριο παντως αν δεν ερθει κανονικα θα παω σιγουραααααα. απο χθες το βραδυ δεν ειχα τιποτα και κατα τις 11 ειδα παλι καφε, μεχρι στιγμης δεν εχει κατεβει κατι παραπανω απο μισο δαχτυλο οπως το ειδα και στο σκουπισμα ειναι ελαχισταααααα.ποτε νιωθω πονο οτι τωρα θα κατεβουν ποτε φευγει τελειως ο πονος. τι να πω ας σταματησουν επιτελους σημερα να παω με ελπιδα αυριο!!!!! και το ειπες χθες για τα σημαδια σου και ειδες βγηκε το δωρακι σου. αν και καινουρια εδω δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαρηκα για σενα.

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tzeni27 έγραψε:αχ μακαρι!!!! αυριο παντως αν δεν ερθει κανονικα θα παω σιγουραααααα. απο χθες το βραδυ δεν ειχα τιποτα και κατα τις 11 ειδα παλι καφε, μεχρι στιγμης δεν εχει κατεβει κατι παραπανω απο μισο δαχτυλο οπως το ειδα και στο σκουπισμα ειναι ελαχισταααααα.ποτε νιωθω πονο οτι τωρα θα κατεβουν ποτε φευγει τελειως ο πονος. τι να πω ας σταματησουν επιτελους σημερα να παω με ελπιδα αυριο!!!!! και το ειπες χθες για τα σημαδια σου και ειδες βγηκε το δωρακι σου. αν και καινουρια εδω δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαρηκα για σενα.

ασε ολο το βραδυ δε σταματησαν οι αναγουλες απο χθες που με επιασε για τα καλα μεχρι και τωρα χαλια ο στομαχι μου!!εν τω μεταξυ το πιο κουλο συμπτωμα που εχω εδω και 3 μερες και δεν το εχω αναφερει μη με πειτε τρελη ειναι οτι με ενοχλει η γευση του νερου..σαν να γλυκιζει σα να ειναι μεταλλικη δε ξερω πως να το περιγραψω!

tzeni27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γιατι παιδι μου να σε πουμε τρελλη? αλλωστε απ'οσα εχω ακουσει και διαβασει πολλα κουλα συμβαινουν σε μια εγκυμοσυνη. εγω παλι το αντιθετο : εκει που δεν επινα ποτε νερο στην ζωη μου, θα εκανα και 4 μερες να πιω μισο ποτηρι τωρα πινω 4 μπουκαλακια την μερα. καλα μπορει να φταιει και η ζεστη ετσι, μην βγαζω συμπτωματα απο το πουθενα. δεν υπαρχει καποιος τροπος ωστε οι αναγουλες να ηρεμησουν καπως???

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tzeni27 έγραψε:γιατι παιδι μου να σε πουμε τρελλη? αλλωστε απ'οσα εχω ακουσει και διαβασει πολλα κουλα συμβαινουν σε μια εγκυμοσυνη. εγω παλι το αντιθετο : εκει που δεν επινα ποτε νερο στην ζωη μου, θα εκανα και 4 μερες να πιω μισο ποτηρι τωρα πινω 4 μπουκαλακια την μερα. καλα μπορει να φταιει και η ζεστη ετσι, μην βγαζω συμπτωματα απο το πουθενα. δεν υπαρχει καποιος τροπος ωστε οι αναγουλες να ηρεμησουν καπως???

στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα μπει στο νοσ.μειο γιατι εχασα σε 5 μερες 7 κιλα απο εμετους.μονο τα χειλη εβρεχα με νερο δε κρατουσα ουτε μια γουλια μεσα και τωρα φοβαβαι πολυ μην εχω τα ιδια γιατι πολυ γρηγορα ξεκθνησαν οι αναγουλες!τοτε ξεκινησαν στις 6.5 εβδομαδες περιπου!!

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ειρηνακιιιιιιιιιιι τι νεα ειναι αυταααααααα!!!!!!συγχαρητηρια!!!!!!!!! Να σαι καλα κοπελα μοτ κ να το χαρεις τωρα!!!!!!!!!!!!μια τελεια εγκυμοσυνη σου ευχομαι!!!!αχ τι ωραια!!!!μπραβο κοριτσακι μου!!!!!!!

tzeni27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μην αγχωνεσαι σε παρακαλω γιατι δεν κανει καλο. ολα καλα θα πανε, αλλωστε λενε οτι δεν ειναι ολες οι εγκυμοσυνες ιδιες. μιλα με τον γιατρο σου και ολα ΚΑΛΑ θα πανε!!!! σε 9 μηνες μετα θα τα εχεις ξεχασει ολα αυτα χαχαχαχα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 27 93981 

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
perperouna έγραψε:Ειρηνακιιιιιιιιιιι τι νεα ειναι αυταααααααα!!!!!!συγχαρητηρια!!!!!!!!! Να σαι καλα κοπελα μοτ κ να το χαρεις τωρα!!!!!!!!!!!!μια τελεια εγκυμοσυνη σου ευχομαι!!!!αχ τι ωραια!!!!μπραβο κοριτσακι μου!!!!!!!

ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!!αντε ακολουθειστε στο δρομα που χαραξα  Very Happy Very Happy 

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tzeni27 έγραψε:μην αγχωνεσαι σε παρακαλω γιατι δεν κανει καλο. ολα καλα θα πανε, αλλωστε λενε οτι δεν ειναι ολες οι εγκυμοσυνες ιδιες. μιλα με τον γιατρο σου και ολα ΚΑΛΑ θα πανε!!!! σε 9 μηνες μετα θα τα εχεις ξεχασει ολα αυτα χαχαχαχα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 27 93981 

οτι κι αν ειναι θα το υποστω για το σπορακι μου..εχω και εναν τρελο πονοκεφαλο δε παλευεται!!!περιμενω να τελειωσει σε λιγο το πλυντυριο να απλωσω τα ρουχα και να κανω ενα χαλαρωτικο μπανακι..

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Pausaki έγραψε:Καλημέρα κορίτσια ...
Ειμαι η κατερινα και στον ιδιο αγώνα με εσάς και γω... Οχτώ μηνες εντατικής προσπάθειας ..
Λοιπόν έχω μια ερώτηση..
Μόλις αδιαθετησα οπότε ...παει και αυτός ο μηνας...
Πήρα τηλέφωνο και έκλεισα σαλπιγγογραφια ..
Μου κλείσανε για την 10η μέρα..
Θέλω να μάθω αν τον ιδιο μήνα της σαλπιγγογραφιας είχατε μετα κανονικά ελεύθερες επαφές στις γόνιμες μέρες δηλαδή μετα απο  3 μέρες ( δεν θέλω να χάσω ουτε ένα μήνα, βασικά έχουν ψιλό σπάσει τα νεύρα μου ..και η απογοήτευση μεγάλη..)το διαγνωστικο είπε κανένα πρόβλημα λογω ακτινοβολίας..όμως ο γιατρός μου τα ψιλό μασάει..και ναι και όχι και να χαμέ να λέγαμε ..
 confused  confused  confused

Γεια σου κατερινακι μου,καλως ηρθες στην ομορφη παρεουλα κας.
Εγω εκανα σαλπιγγογραφια τον μαρτιο και μου ειπε ο ακτινολογος οτι μετα την σαλπιγγογραφια εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να συλλαβεις.
Οταν περναει το σκιαγραφικο στις σαλπιγγες μπορει να τις ξεφραξει με καποιον τροπο.
Οποτε μ'ενθαρρυνε απο την αμεσως επομενη ημερα (οχι την ιδια) ν'αρχισουμε εντατικα τις προσπαθειες.
Καλη επιτυχια σου ευχομαι κοριτσακι μου.

http://www.pregnology.com/ovulate/24/6/14/10/

tzeni27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
irene-_- έγραψε:
tzeni27 έγραψε:μην αγχωνεσαι σε παρακαλω γιατι δεν κανει καλο. ολα καλα θα πανε, αλλωστε λενε οτι δεν ειναι ολες οι εγκυμοσυνες ιδιες. μιλα με τον γιατρο σου και ολα ΚΑΛΑ θα πανε!!!! σε 9 μηνες μετα θα τα εχεις ξεχασει ολα αυτα χαχαχαχα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 27 93981 

οτι κι αν ειναι θα το υποστω για το σπορακι μου..εχω και εναν τρελο πονοκεφαλο δε παλευεται!!!περιμενω να τελειωσει σε λιγο το πλυντυριο να απλωσω τα ρουχα και να κανω ενα χαλαρωτικο μπανακι..

χαχαχαχα σαν να το'ξερα που εστειλα τετοια φατσουλα πριν. αντε να χαλαρωσεις να ηρεμησεις και μακρια απο κακες σκεψεις.

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
irene-_- έγραψε:Θετικό!! Θετικό!! Θετικό!! Θετικό!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! Θετικό τεστ!! 
αχνο αλλα θετικοοοοοο!!!!!εδωσα και αιμα και περιμενω 7-7.30 να με παρουν τηλ για τα αποτελεσματα!!!!λιλλυ  Laughing Laughing Laughing 

Μπραβο κοριτσακι μου,χαιρομαι τοσο πολυ για σενα.
Τελικα δεν πρεπει να χανουμε τις ελπιδες μας.
Σου ευχομαι τα καλυτερα ρηνακι μου.

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
irene-_- έγραψε:
perperouna έγραψε:Ειρηνακιιιιιιιιιιι τι νεα ειναι αυταααααααα!!!!!!συγχαρητηρια!!!!!!!!! Να σαι καλα κοπελα μοτ κ να το χαρεις τωρα!!!!!!!!!!!!μια τελεια εγκυμοσυνη σου ευχομαι!!!!αχ τι ωραια!!!!μπραβο κοριτσακι μου!!!!!!!

ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!!αντε ακολουθειστε στο δρομα που χαραξα  Very Happy Very Happy 

Κοιτα μη μας ξεχασεις τωρα....για πες καμια συμβουλη βρε ρηνιω..καθημερινα προσπαθουσατε???

Pausaki

Pausaki
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Αχχ μακάρι...
Τι να πω..βρε κουνελακι...
Να σε ρωτήσω..εσυ ποια μέρα του κυκλου την είχες κανει;; Αντιβιωση ποτέ ξεκίνησες;;την προηγούμενη μέρα η την ίδια της εξέτασης;
Μου είπε πρωί βράδυ αλλα ξέχασα να ρωτήσω απο ποτέ...για 3 μέρες πάντως σίγουρα..
Σήμερα αδιαθετησα οπότε ψυχολογια...σκατα..

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κουνελάκι έγραψε:

Μπραβο κοριτσακι μου,χαιρομαι τοσο πολυ για σενα.
Τελικα δεν πρεπει να χανουμε τις ελπιδες μας.
Σου ευχομαι τα καλυτερα ρηνακι μου.

ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας ολες!!!!εχω συγκινηθει πολυ   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 27 35468 

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Pausaki έγραψε:Αχχ μακάρι...
Τι να πω..βρε κουνελακι...
Να σε ρωτήσω..εσυ ποια μέρα του κυκλου την είχες κανει;; Αντιβιωση ποτέ ξεκίνησες;;την προηγούμενη μέρα η την ίδια της εξέτασης;
Μου είπε πρωί βράδυ αλλα ξέχασα να ρωτήσω απο ποτέ...για 3 μέρες πάντως σίγουρα..
Σήμερα αδιαθετησα οπότε ψυχολογια...σκατα..

Εγω την εκανα την 11 ημερα του κυκλου μου.
Μολις τελειωσε η εξεταση μου εδωσαν ενα χαρτι με τις οδηγιες δηλ. ποια αντιβιωση να παρω, για ποσες μερες, τι πρεπει και τι δεν πρεπει να κανω.
Μην αγχωνεσαι ολα θα πανε καλα.

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οχι περπερουνα μου δε θα σας ξεχασω!!!σκοπος μου ειναι να αδειασω ολη τη λιστα της λιλλυς!!!οπως ειπα ηταν 2 δευτερος μηνα αυτος.τον πρωτο μηνα τον κυκιγουσα κυριολεκτικα μετα την επαφη δε σηκωνομουν και κανα 20 λεπτο ποδια ψηλα και τεοια αστεια που κανουμε και δεν εγινε τπτ.αυτο το μην τον αφησα ησυχω γιατι ειχε αγχωθει αφηνα εκεινων να με πλησιαζει οποτε ηθελε για να μη νιωσει πιεση και ποτε καναμε καθε μερα ποτε ανα 2 μερες αναλοηγα τα κεφια.πατως την μερα της υποτιθεμενης ωορρηξιας ετυχε και εφινε 2 φορες την ιδια μερα.παντω μετα την επαφη σηκωνομουν κατευθειαν οπως ειπα για να του δειξω οτι ειμαι χαλαρη

Pausaki

Pausaki
Άρα μετα την εξεταση ξεκίνησες αντιβιωση!!!
Οκ thanks για τις πληροφορίες ..
Ας κάνουμε και αυτη την εξεταση..
  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 27 534787 Ψιλό φοβάμαι αλλα ...
Έχω κανει παπ υπέρηχους..παρακολουθηση ωορρηξιας 3. Φορές παρακαλω..
Ορμονικές και ο άντρας μου σπερμοδιαραμμα..
Μετα τις επαφές ξεκίνησα utrogestan για 14 μέρες γιατι η προγεστερονη είπε ο γιατρός την ήθελε λιγο πιο ψηλά..3 η 4 κύκλους με utrogestan και πάλι τίποτα...
Δεν ξέρω τι άλλο να ψάξω...

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
irene-_- έγραψε:οχι περπερουνα μου δε θα σας ξεχασω!!!σκοπος μου ειναι να αδειασω ολη τη λιστα της λιλλυς!!!οπως ειπα ηταν 2 δευτερος μηνα αυτος.τον πρωτο μηνα τον κυκιγουσα κυριολεκτικα μετα την επαφη δε σηκωνομουν και κανα 20 λεπτο ποδια ψηλα και τεοια αστεια που κανουμε και δεν εγινε τπτ.αυτο το μην τον αφησα ησυχω γιατι ειχε αγχωθει αφηνα εκεινων να με πλησιαζει οποτε ηθελε για να μη νιωσει πιεση και ποτε καναμε καθε μερα ποτε ανα 2 μερες αναλοηγα τα κεφια.πατως την μερα της υποτιθεμενης ωορρηξιας ετυχε και εφινε 2 φορες την ιδια μερα.παντω μετα την επαφη σηκωνομουν κατευθειαν οπως ειπα για να του δειξω οτι ειμαι χαλαρη

Κ εμεις χαλαρα το παμε..οποτε θελουμε κανουμε κ σηκωνομαι αχετικα αμεσως..αχ ριξε μας λιγη εγκυοσκονη μηπως εχουμε κ εμεις καλα νεα..τωρα που εφυγες απο τη λιστα μακαρι να παρουμε σειρα ολες!!κ εσυ κοιτα να μην αγχωνεσαι..κ ενημερωσε μας για τη χοριακη...

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παρτε μπολικη εγκυοσκονη κοριτσακια μου!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 27 868444  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 27 868444  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 27 868444  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 27 868444  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 27 727892  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 27 727892  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 27 727892  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 27 727892  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 27 727892  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 27 920316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 27 920316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 27 920316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 27 920316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 27 920316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 27 669659  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 27 669659  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 27 669659  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 27 669659  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 27 669659  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 27 669659  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 27 669659  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 27 669659 

Pausaki

Pausaki
irene-_- έγραψε:οχι περπερουνα μου δε θα σας ξεχασω!!!σκοπος μου ειναι να αδειασω ολη τη λιστα της λιλλυς!!!οπως ειπα ηταν 2 δευτερος μηνα αυτος.τον πρωτο μηνα τον κυκιγουσα κυριολεκτικα μετα την επαφη δε σηκωνομουν και κανα 20 λεπτο ποδια ψηλα και τεοια αστεια που κανουμε και δεν εγινε τπτ.αυτο το μην τον αφησα ησυχω γιατι ειχε αγχωθει αφηνα εκεινων να με πλησιαζει οποτε ηθελε για να μη νιωσει πιεση και ποτε καναμε καθε μερα ποτε ανα 2 μερες αναλοηγα τα κεφια.πατως την μερα της υποτιθεμενης ωορρηξιας ετυχε και εφινε 2 φορες την ιδια μερα.παντω μετα την επαφη σηκωνομουν κατευθειαν οπως ειπα για να του δειξω οτι ειμαι χαλαρη
Χαχαχα σηκωνοσουν κατευθείαν για να τους δείξεις ότι εισαι χαλαρή!!! cheers Θεα!!!

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κουνελακι μου τι κανεις εσυ κοριτσακι μου??πως εισαι??

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις