651 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 Τρι Ιουν 17, 2014 3:33 am
katerina1983
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
το κλιαρ σπανια κανει λαθος χρυση μου......
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
katerina1983 έγραψε:το κλιαρ σπανια κανει λαθος χρυση μου......
irene-_- έγραψε:Pausaki έγραψε:Συγχαρητήρια πολλα κοπέλα μου!!!irene-_- έγραψε:
αχνο αλλα θετικοοοοοο!!!!!εδωσα και αιμα και περιμενω 7-7.30 να με παρουν τηλ για τα αποτελεσματα!!!!λιλλυ
Χάρηκα πολυ για σένα πραγματικά..
σ'ευχαριστω παρα πολυ!!!και εσυ επιθυμεις!!!
tzeni27 έγραψε:αχ μακαρι!!!! αυριο παντως αν δεν ερθει κανονικα θα παω σιγουραααααα. απο χθες το βραδυ δεν ειχα τιποτα και κατα τις 11 ειδα παλι καφε, μεχρι στιγμης δεν εχει κατεβει κατι παραπανω απο μισο δαχτυλο οπως το ειδα και στο σκουπισμα ειναι ελαχισταααααα.ποτε νιωθω πονο οτι τωρα θα κατεβουν ποτε φευγει τελειως ο πονος. τι να πω ας σταματησουν επιτελους σημερα να παω με ελπιδα αυριο!!!!! και το ειπες χθες για τα σημαδια σου και ειδες βγηκε το δωρακι σου. αν και καινουρια εδω δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαρηκα για σενα.
tzeni27 έγραψε:γιατι παιδι μου να σε πουμε τρελλη? αλλωστε απ'οσα εχω ακουσει και διαβασει πολλα κουλα συμβαινουν σε μια εγκυμοσυνη. εγω παλι το αντιθετο : εκει που δεν επινα ποτε νερο στην ζωη μου, θα εκανα και 4 μερες να πιω μισο ποτηρι τωρα πινω 4 μπουκαλακια την μερα. καλα μπορει να φταιει και η ζεστη ετσι, μην βγαζω συμπτωματα απο το πουθενα. δεν υπαρχει καποιος τροπος ωστε οι αναγουλες να ηρεμησουν καπως???
perperouna έγραψε:Ειρηνακιιιιιιιιιιι τι νεα ειναι αυταααααααα!!!!!!συγχαρητηρια!!!!!!!!! Να σαι καλα κοπελα μοτ κ να το χαρεις τωρα!!!!!!!!!!!!μια τελεια εγκυμοσυνη σου ευχομαι!!!!αχ τι ωραια!!!!μπραβο κοριτσακι μου!!!!!!!
tzeni27 έγραψε:μην αγχωνεσαι σε παρακαλω γιατι δεν κανει καλο. ολα καλα θα πανε, αλλωστε λενε οτι δεν ειναι ολες οι εγκυμοσυνες ιδιες. μιλα με τον γιατρο σου και ολα ΚΑΛΑ θα πανε!!!! σε 9 μηνες μετα θα τα εχεις ξεχασει ολα αυτα χαχαχαχα
Pausaki έγραψε:Καλημέρα κορίτσια ...
Ειμαι η κατερινα και στον ιδιο αγώνα με εσάς και γω... Οχτώ μηνες εντατικής προσπάθειας ..
Λοιπόν έχω μια ερώτηση..
Μόλις αδιαθετησα οπότε ...παει και αυτός ο μηνας...
Πήρα τηλέφωνο και έκλεισα σαλπιγγογραφια ..
Μου κλείσανε για την 10η μέρα..
Θέλω να μάθω αν τον ιδιο μήνα της σαλπιγγογραφιας είχατε μετα κανονικά ελεύθερες επαφές στις γόνιμες μέρες δηλαδή μετα απο 3 μέρες ( δεν θέλω να χάσω ουτε ένα μήνα, βασικά έχουν ψιλό σπάσει τα νεύρα μου ..και η απογοήτευση μεγάλη..)το διαγνωστικο είπε κανένα πρόβλημα λογω ακτινοβολίας..όμως ο γιατρός μου τα ψιλό μασάει..και ναι και όχι και να χαμέ να λέγαμε ..
irene-_- έγραψε:tzeni27 έγραψε:μην αγχωνεσαι σε παρακαλω γιατι δεν κανει καλο. ολα καλα θα πανε, αλλωστε λενε οτι δεν ειναι ολες οι εγκυμοσυνες ιδιες. μιλα με τον γιατρο σου και ολα ΚΑΛΑ θα πανε!!!! σε 9 μηνες μετα θα τα εχεις ξεχασει ολα αυτα χαχαχαχα
οτι κι αν ειναι θα το υποστω για το σπορακι μου..εχω και εναν τρελο πονοκεφαλο δε παλευεται!!!περιμενω να τελειωσει σε λιγο το πλυντυριο να απλωσω τα ρουχα και να κανω ενα χαλαρωτικο μπανακι..
irene-_- έγραψε:
αχνο αλλα θετικοοοοοο!!!!!εδωσα και αιμα και περιμενω 7-7.30 να με παρουν τηλ για τα αποτελεσματα!!!!λιλλυ
irene-_- έγραψε:perperouna έγραψε:Ειρηνακιιιιιιιιιιι τι νεα ειναι αυταααααααα!!!!!!συγχαρητηρια!!!!!!!!! Να σαι καλα κοπελα μοτ κ να το χαρεις τωρα!!!!!!!!!!!!μια τελεια εγκυμοσυνη σου ευχομαι!!!!αχ τι ωραια!!!!μπραβο κοριτσακι μου!!!!!!!
ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!!αντε ακολουθειστε στο δρομα που χαραξα
κουνελάκι έγραψε:irene-_- έγραψε:
Μπραβο κοριτσακι μου,χαιρομαι τοσο πολυ για σενα.
Τελικα δεν πρεπει να χανουμε τις ελπιδες μας.
Σου ευχομαι τα καλυτερα ρηνακι μου.
Pausaki έγραψε:Αχχ μακάρι...
Τι να πω..βρε κουνελακι...
Να σε ρωτήσω..εσυ ποια μέρα του κυκλου την είχες κανει;; Αντιβιωση ποτέ ξεκίνησες;;την προηγούμενη μέρα η την ίδια της εξέτασης;
Μου είπε πρωί βράδυ αλλα ξέχασα να ρωτήσω απο ποτέ...για 3 μέρες πάντως σίγουρα..
Σήμερα αδιαθετησα οπότε ψυχολογια...σκατα..
irene-_- έγραψε:οχι περπερουνα μου δε θα σας ξεχασω!!!σκοπος μου ειναι να αδειασω ολη τη λιστα της λιλλυς!!!οπως ειπα ηταν 2 δευτερος μηνα αυτος.τον πρωτο μηνα τον κυκιγουσα κυριολεκτικα μετα την επαφη δε σηκωνομουν και κανα 20 λεπτο ποδια ψηλα και τεοια αστεια που κανουμε και δεν εγινε τπτ.αυτο το μην τον αφησα ησυχω γιατι ειχε αγχωθει αφηνα εκεινων να με πλησιαζει οποτε ηθελε για να μη νιωσει πιεση και ποτε καναμε καθε μερα ποτε ανα 2 μερες αναλοηγα τα κεφια.πατως την μερα της υποτιθεμενης ωορρηξιας ετυχε και εφινε 2 φορες την ιδια μερα.παντω μετα την επαφη σηκωνομουν κατευθειαν οπως ειπα για να του δειξω οτι ειμαι χαλαρη
irene-_- έγραψε:οχι περπερουνα μου δε θα σας ξεχασω!!!σκοπος μου ειναι να αδειασω ολη τη λιστα της λιλλυς!!!οπως ειπα ηταν 2 δευτερος μηνα αυτος.τον πρωτο μηνα τον κυκιγουσα κυριολεκτικα μετα την επαφη δε σηκωνομουν και κανα 20 λεπτο ποδια ψηλα και τεοια αστεια που κανουμε και δεν εγινε τπτ.αυτο το μην τον αφησα ησυχω γιατι ειχε αγχωθει αφηνα εκεινων να με πλησιαζει οποτε ηθελε για να μη νιωσει πιεση και ποτε καναμε καθε μερα ποτε ανα 2 μερες αναλοηγα τα κεφια.πατως την μερα της υποτιθεμενης ωορρηξιας ετυχε και εφινε 2 φορες την ιδια μερα.παντω μετα την επαφη σηκωνομουν κατευθειαν οπως ειπα για να του δειξω οτι ειμαι χαλαρη
Χαχαχα σηκωνοσουν κατευθείαν για να τους δείξεις ότι εισαι χαλαρή!!! Θεα!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης