426 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 Σαβ Ιουν 14, 2014 11:37 am
Jenny_ZoRou
Σιωπηλή δύναμη
anabela έγραψε:Jenny_ZoRou έγραψε:anabela έγραψε:Jenny_ZoRou έγραψε:Lillybell και perperouna σας ευχαριστω πολυ!!! Κοριτσια χρησιμοποιείτε τεστακια ωορρηξιας?? σημερα ροζιζε πιο εντονα για πρωτη φορα... ελπιζω να κοκκινησει Παναγια μου!!!!
Μου ειπε η αδερφη μου να κανω τεστ γιατι και εκεινη ετσι επιασε τον μπεμπη μετα απο 1,5 χρονο
Τζενη καλως ηρθες. Με πολυκυστικες και γω τις ρημαδες και με μια προσφατη εξωσωματικη. Με την ομοιπαθητικη εχεις δει διαφορα???
Αναμπελα ημουνα μια χαρα μεχρι τον γαμο απο οταν ειχα ξεκινησει με ομοιοπαθητικη, ειχα περιοδο ανα 35-45 μερες... Μετα τον γαμο μου τον Αυγουστο που στρεσαριστικα πολυ κολλησε η βελονα, το ειχα αφησει και εγω κανα 4μηνο και δεν πηγα στον ομοιοπαθητικο και εφτασα 9 μηνες χωρις περιοδο!!! ευτυχως με ανελαβε παλι και μου ηρθε! Μου δινει κατι σταγονες τωρα για την ρυθμιση του ορμονικου.
Εσυ που εχεις κανει και εξωσωματικη παρε να πινεις Inofert, τα συστηνουν οι γιατροι συμβατικοι και μη. Στο forum που ειναι η αδερφη μου στην Ιταλια η κοπελες που το πινουν ειχα αποτελεσματα. Ψαξτο στο ιντερνετ. παντως εγω ειμαι υπερ τον φυσικων μεθοδων. ποσο καιρο προσπαθεις??
2,5 χρονια σχεδον. Μωρε και μενα μαρεσουν οι φυσικοι μεθοδοι αλλα μπηκα στον χορο και χορεψα. Μου εχουν πει για εναν ρεφλεξολογο αν τρα δεν εχω αποτελεσμα θα κανω μια δοκιμη εκει. Αλλα δεν θελω να σκεφτομαι ετσι. Πως τρωγομαι να κανω κανα τεστ προ χοριακης δεν λεγεται. Ποια ειναι τα ευαισθητα ειπαμε???
Ολα καλα θα πανε!! Δυναμωσε τον οργανισμο σου με σωστη διατροφη και παρακολουθα την ωορρηξια σου, μια φιλη μου εκανε εξωσωματικη, στην δευτερη επιασε τον Μιχαλακη και 10 μηνες μετα εμεινε ξανα εγκυος απο μονη της. αν δεν σας βρισκει καποιο προβλημα ηρεμησε και θα ερθει το θαυματακι σου.
Η αδερφη μου μετα απο σχεδον 2 χρονια και με πολυ αδυναμο σπερμα του αντρα της εμεινε εγκυος.
Ολα θα γινουν!! για ολες μας!