551 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 Δευ Ιουν 16, 2014 4:48 am
Titino
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
βεβαια η αχνή ροζ θεωρώ οτι ειναι προς θετικό.
Χαρα στην υπομονη σου για αναμονη!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Titino έγραψε:βεβαια η αχνή ροζ θεωρώ οτι ειναι προς θετικό.
tzeni27 έγραψε:Titino έγραψε:βεβαια η αχνή ροζ θεωρώ οτι ειναι προς θετικό.
δεν εχω υπομονη πραγματικα αλλα οταν την πατας μετα αναγκαστικα προσπαθεις να κανεις υπομονη. μακαρι , απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι!!!!
perperouna έγραψε:tzeni27 έγραψε:Titino έγραψε:βεβαια η αχνή ροζ θεωρώ οτι ειναι προς θετικό.
δεν εχω υπομονη πραγματικα αλλα οταν την πατας μετα αναγκαστικα προσπαθεις να κανεις υπομονη. μακαρι , απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι!!!!
Καλως ηρθες tzeni..εγω θα σου ελεγα τη τεταρτη να ξανακανεις ενα τεστ η καλυτερα χοριακη που θα δειξει σιγουρα..υπομονη κ καλη επιτυχια..περιμενουμε νεα σου..
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:χοριακη κοριτσι μου κατευθειαν ειναι πιο σιγουρη.καλη επιτυχια
irene-_- έγραψε:καλησπερα κοριτσακια μου!!!τι κανετε?εγω ολη μερα σουρτουκευω.τωρα ηρθα λιγο σπιτι και μετα παλι εξω.εχει γενεθλια ο γιος της φιλης μου.γινεται 2!!!ποσο γρηγορα μεγαλωνουν!!!!εμενα περιοδος αφαντη προς το παρον αλλα εχουμε περιθωριο ακομα..τζενη καλως ηρθες στη παρεουλα μας.τα πρεντικτορ ειναι πολυ χαλια τεστ και εχω ακουσει για πολλα λανθασμενα θετικα οποτε χοριακη και μονο για 100% ξεκαθαρισμα.σου ευχομαι να ειναι θετικη!αναμπελα μου οσο για την ερωτηση για τις εικονες πατας εκει που λεει περισσοτερες εικονες και σου βγαζει κι αλλες κατηγοριες.
Liontarina29 έγραψε:irene-_- έγραψε:
ΓΕΙΑ ΣΟΥ IRENE!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ! ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΝΕΑΚΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!
irene-_- έγραψε:καλησπερα κοριτσακια μου!!!τι κανετε?εγω ολη μερα σουρτουκευω.τωρα ηρθα λιγο σπιτι και μετα παλι εξω.εχει γενεθλια ο γιος της φιλης μου.γινεται 2!!!ποσο γρηγορα μεγαλωνουν!!!!εμενα περιοδος αφαντη προς το παρον αλλα εχουμε περιθωριο ακομα..τζενη καλως ηρθες στη παρεουλα μας.τα πρεντικτορ ειναι πολυ χαλια τεστ και εχω ακουσει για πολλα λανθασμενα θετικα οποτε χοριακη και μονο για 100% ξεκαθαρισμα.σου ευχομαι να ειναι θετικη!αναμπελα μου οσο για την ερωτηση για τις εικονες πατας εκει που λεει περισσοτερες εικονες και σου βγαζει κι αλλες κατηγοριες.
tzeni27 έγραψε:irene-_- έγραψε:
σε ευχαριστω για το καλωσορισμα irene μου. μαλλον εχεις δικιο τελικα κανουν λαθος τα τεστ και δεν βλεπω να περιμενω για χωριακη πριν 4 ωρες ειδα καφε στο εσωρουχο μου και λεω αδιαθετησα , σκουπιζομαι ισα ισα φανηκαν και βαζω σερβιετα. παω μετα απο μισαωρο να δω δεν ειχα τιποτα πεντακαθαρη. κοιμηθηκα, ξυπνησα τωρα παω για πιπι και ειδα παλι αυτη την φορα 1 σταγονα καφε ενω πριν ηταν πολυ περισοτερο, οποτε δυστυχως μαλλον ερχεται η ακατανομαστη
irene-_- έγραψε:tzeni27 έγραψε:
σε ευχαριστω για το καλωσορισμα irene μου. μαλλον εχεις δικιο τελικα κανουν λαθος τα τεστ και δεν βλεπω να περιμενω για χωριακη πριν 4 ωρες ειδα καφε στο εσωρουχο μου και λεω αδιαθετησα , σκουπιζομαι ισα ισα φανηκαν και βαζω σερβιετα. παω μετα απο μισαωρο να δω δεν ειχα τιποτα πεντακαθαρη. κοιμηθηκα, ξυπνησα τωρα παω για πιπι και ειδα παλι αυτη την φορα 1 σταγονα καφε ενω πριν ηταν πολυ περισοτερο, οποτε δυστυχως μαλλον ερχεται η ακατανομαστη
οσο δεν ειναι αιμα με κανονικη ροη μην απολειεις τπτ.μπορει να εισαι εγκυουλα και να εχεις αυτα τα καφε λογω εμφυτευσης.εγω θα σου προτεινα αν δεν εχει ερθει μεχρι το πρωι που στο ευχομαι να πας να κανεις μια χοριακη να μη ταλαιπορεισαι!
tzeni27 έγραψε:κανονικα ειναι πανω απο χρονο απλα λογο του οτι τον οκτωβρη αφαιρεσα πολυποδα στην μητρα ο γιατρος μου ειπε οτι απο δω και περα ξεκινας να μετρας οποτε παει 7 μηνες περιπου. μακαρι να ερθει και σε σενα αυτο που ποθεις. εισαι τωρα αδιαθετη η σε καθυστεριση?
anabela έγραψε:αρα αν πχ ειναι θετικη μετα επαναλαμβανεται καθε ποσες μερες και για ποσες φορες??
irene-_- έγραψε:tzeni27 έγραψε:κανονικα ειναι πανω απο χρονο απλα λογο του οτι τον οκτωβρη αφαιρεσα πολυποδα στην μητρα ο γιατρος μου ειπε οτι απο δω και περα ξεκινας να μετρας οποτε παει 7 μηνες περιπου. μακαρι να ερθει και σε σενα αυτο που ποθεις. εισαι τωρα αδιαθετη η σε καθυστεριση?
εγω περιμενω απο σημερα μεχρι και την πεμπτη..για να δουμε αν και οπως ξερουν οι παλαιοτερες η ατακα μου εγω τον σεπτεμβρη θα εχω ευχαριστα ειχα μια εγκυμοσυνη πριν αρκετα χρονια αλλα δε μπορουσε να συνεχιστει λογω λαθος γιατρου αν μπορω να το πω ετσι..τοτε ειχα αιμα εμφυτευσης γι αυτο σου ειπα οτι μπορει να ειναι για καλο αυτα τα καφε που εχεις!
anabela έγραψε:οκ αρα κανω Παρασκευη και αν ειναι καλη μετα ξανα Δευτερα γιατι Κυριακη εχουν κλειστα
anabela έγραψε:τζενακι κανε χοριακη για σιγουρια μην σου τρωνε τα λεφτα τα τεστς που δεν ειναι παντα και αξιοπιστα. Αυτο για το πρεντικτορ πως εχει πολλα λανθασμενα αποτελεσματα το εχω ακουσει και γω. Οποτε χοριακηηηηηηηηηη για σιγουρια. Περπερουνα τι λενε οι φυλακισμενοι και οι στρατιωτες??? 3 και σημερα. Αχ θελω να δω καλη χοριακη (ποση ακριβως πρεπει να ναι? μαλλον απο ποσο και πανω ειμαι σε καλο δρομο?) τα ανακαλυψα τα εικονιδια εκει που λεει περισσοτερα αχ δεν το χα προσεξει καποια κοπελα μου το πε εδω. Και τωρα ποιος με πιανει θα σας γεμισω εικονιδιαααααααα
υ.γ ποιος την κραταει την Αγγελικη μας. Εφυγε το πεθερικο και εχει τρελαθει απο χαρα. Και την επομενη φορα ριξε αλατι να φυγει γρηγοροτερα που ελπιζω να μην σου ξαναρθει για τοσο και γενικως να μην ξαναρθει
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης