Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
558 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 558 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

dimimi82

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Dimmi μου μην απογοητευεσαι γιατι πραγματικα δεν αλλαζει κατι και εγωετσια κανω καθε φορα κλαιω αλλα το μονο που καταφερνω ειναι να κανω κακο στον εαυτο μου.

Κοίτα προσπαθώ να μην κλαίω. Έχω κάνει κάποιες εξετάσεις, δεν φαίνεται να έχω πρόβλημα. Δίνω προθεσμία το καλοκαίρι αλλιώς θα στείλω και τον άντρα μου για εξετάσεις.

Γενικά , με παίρνει από κάτω όταν αδιαθετώ αλλά προσπαθώ να το παλεύω. Δεν γίνεται πάντα αυτό!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Dimimi μου σου εχω στειλει πμ αλλα τι ενοεις ο αντρασ σου δεν εχει κανει σπερμοδιαγραμμα???

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας, καλέ κοριτσάκι γιατί στρεσάρεσαι τόσο πολύ, αν δεν έχετε κανει σοβαρές προσπάθειες τόσο καιρό φυσικό είναι να μην έχει έρθει το μπεμπάκι.Θέλει υπομονή το πράμα.Κοίτα τώρα που είναι καλοκαιράκι ευκαιρία να το ξαναπάσιατε το θεματάκι στο χαλαρό.

dimimi82

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
den antexo allo έγραψε:Γεια σας, καλέ κοριτσάκι γιατί στρεσάρεσαι τόσο πολύ, αν δεν έχετε κανει σοβαρές προσπάθειες τόσο καιρό φυσικό είναι να μην έχει έρθει το μπεμπάκι.Θέλει υπομονή το πράμα.Κοίτα τώρα που είναι καλοκαιράκι ευκαιρία να το ξαναπάσιατε το θεματάκι στο χαλαρό.

E δεν είναι κ να είσαι απαθής!! Εσύ έχεις μωράκι ή στην προσπάθεια;;;;

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dimimi82 έγραψε:
den antexo allo έγραψε:Γεια σας, καλέ κοριτσάκι γιατί στρεσάρεσαι τόσο πολύ, αν δεν έχετε κανει σοβαρές προσπάθειες τόσο καιρό φυσικό είναι να μην έχει έρθει το μπεμπάκι.Θέλει υπομονή το πράμα.Κοίτα τώρα που είναι καλοκαιράκι ευκαιρία να το ξαναπάσιατε το θεματάκι στο χαλαρό.

Εγώ στην πολύ προσπάθεια 7 χρόνια.

dimimi82

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
den antexo allo έγραψε:
dimimi82 έγραψε:

Εγώ στην πολύ προσπάθεια 7 χρόνια.

7 ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 4 534787 

και είσαι ψύχραιμη; Rolling Eyes 

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Οχι δεν είμαι!Είμαι με σπασμένα νεύρα και πεσμένο ηθικό.Αλλά δεν ήμουν έτσι από την αρχή.Ας μην σε αγχώνω όμως.Εσύ μόλις θα το βάλεις λίγο πρόγραμμα θα τα καταφέρεις.

dimimi82

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
den antexo allo έγραψε:Οχι δεν είμαι!Είμαι με σπασμένα νεύρα και πεσμένο ηθικό.Αλλά δεν ήμουν έτσι από την αρχή.Ας μην σε αγχώνω όμως.Εσύ μόλις θα το βάλεις λίγο πρόγραμμα θα τα καταφέρεις.

Με εμψυχώνεις, μακάρι γιατί το λαχταράμε, όπως και όλα τα ζευγάρια φυσικά!

7 χρόνια προσπάθειας, το έχεις ψάξει, υπάρχει θέμα ή είναι τυχαίο;

Titino

Titino
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
dimini82 Εμείς δειλά δειλά ξεκινάμε. Οχι ακόμα πολύ σοβαρά γιατί ο αντρας μου νομίζει οτι με την μια θα είμαι εγκυος, οποτε είμαστε στο χαλαρό. Δεν έχουμε ακόμα παιδάκι.
Είναι οπως σε σένα που ολο και κάτι θα τύχει...

dimimi82

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
titino , σου εύχομαι να το πιάσεις με την πρώτη!!!! Κ εμείς έτσι νομίζαμε....αλλά την πατήσαμε!!  Embarassed 

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κατι που φαινομενικα θεωρειται τοσο ευκολο μπορει να ειναι τελικα τοσο δυσκολο. Και μεις τον αυγουστο κλεινουμε 4χρονια γαμου οχι ομως και προσπαθειων. Αυτες τις αρχισαμε καπου 2,5 χρόνια πριν.

Αγγελική για να γατζωθουν αν γατζωθουν βεβαια τοσο θελουν? Δεν ηξερα ακριβως ποσο. Μενω στην μαμα μου τωρα για να μπορει να με προσεχει.

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dimimi82 έγραψε:
den antexo allo έγραψε:Οχι δεν είμαι!Είμαι με σπασμένα νεύρα και πεσμένο ηθικό.Αλλά δεν ήμουν έτσι από την αρχή.Ας μην σε αγχώνω όμως.Εσύ μόλις θα το βάλεις λίγο πρόγραμμα θα τα καταφέρεις.

Υπαρχει θέμα, έχω χαμηλή ΑΜΗ και ένα ψιλοπρόβλημα στο σπέρμα υπήρχε στην αρχή αλλά το έχουμε ξεπεράσει.Εχω κάνει 7 προσπάθειες υποβοηθούμενης 2 IUI, και 5 ivf.

dimimi82

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
den antexo allo έγραψε:
dimimi82 έγραψε:

Υπαρχει θέμα, έχω χαμηλή ΑΜΗ και ένα ψιλοπρόβλημα στο σπέρμα υπήρχε στην αρχή αλλά το έχουμε ξεπεράσει.Εχω κάνει 7 προσπάθειες υποβοηθούμενης 2 IUI, και 5 ivf.

να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω τι είναι αυτά που μου γράφεις.. χαμηλή ΑΜΗ δεν ξέρω τι είναι, υποβοηθούμενη εννοείς εξωσωματική;

Εύχομαι όλα να πάνε καλά και σύντομα να αποκτήσετε παιδάκι. Επιτρέπεται να ρωτήσω πόσο χρονών είσαι;

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσακια μου, καλοριζικο το καινουριο θεματακι.
Εγω ρε κοριτσια ειμαι χαλια. Απο χτες εχω ανακατοσουρες και νοιωθω οτι θα λιποθυμησω.
Αν ειχα αυτα τα συμπτωματα πριν μια εβδομαδα θα πετουσα απο τη χαρα μου. Τωρα ομως περισσοτερο προβληματιστικα.

http://www.pregnology.com/ovulate/24/6/14/10/

dimimi82

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κουνελάκι έγραψε:Γεια σας κοριτσακια μου, καλοριζικο το καινουριο θεματακι.
Εγω ρε κοριτσια ειμαι χαλια. Απο χτες εχω ανακατοσουρες και νοιωθω οτι θα λιποθυμησω.
Αν ειχα αυτα τα συμπτωματα πριν μια εβδομαδα θα πετουσα απο τη χαρα μου. Τωρα ομως περισσοτερο προβληματιστικα.

γιατί κουνελάκι προβληματίζεσαι τώρα; σου ήρθε περίοδος και έχεις τώρα αυτά τα συμπτώματα;

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Υποβοηθούμενη είναι ότι κάνεις με την βοηθεια είτε φαρμάκων και παρακολούθηση είτε εξωσωματική( έχω κάνει 5 λοιπόν από αυτές).
Είμαι 38 χρονών.
Ακου κοριτσάκι μου κάνε τις προσπαθειούλες σου προγραμματισμένα μέρα παρα μέρα μέτά το τέλος της περιόδου και μετά τα ψάχνεις τα υπόλοιπα.Σου ευχομαι μέσα από την καρδιά μου να μην μάθεις ποτέ ούτε την ΑΜΗ ούτε τίποτα.

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γιατί καλή μου?Τι έγινε?

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dimimi82 έγραψε:

γιατί κουνελάκι προβληματίζεσαι τώρα; σου ήρθε περίοδος και έχεις τώρα αυτά τα συμπτώματα;

Να ειμαι εγκυος αποκλειεται γιατι ειμαι στην 7η μερα του κυκλου μου.
Θα πρεπει να κανω μαλλον καμμια εξεταση αιματος γιατι νοιωθω πολυ ασχημα.
Δεν μπορω να σταθω στα ποδια μου.

dimimi82

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
den antexo allo έγραψε:Υποβοηθούμενη είναι ότι κάνεις με την βοηθεια είτε φαρμάκων και παρακολούθηση είτε εξωσωματική( έχω κάνει 5 λοιπόν από αυτές).
Είμαι 38 χρονών.
Ακου κοριτσάκι μου κάνε τις προσπαθειούλες σου προγραμματισμένα μέρα παρα μέρα μέτά το τέλος της περιόδου και μετά τα ψάχνεις τα υπόλοιπα.Σου ευχομαι μέσα από την καρδιά μου να μην μάθεις ποτέ ούτε την ΑΜΗ ούτε τίποτα.

Σ'ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι και για σένα ό,τι καλύτερο!!! Smile 

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κουνελάκι έγραψε:
dimimi82 έγραψε:

Να πας να κάνεις κοπέλα μου, μη κάνει και σκάσει μύτη το μπεμπέ και δεν μπορεις να πάρεις τα ποδια σου.. Very Happy 

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
den antexo allo έγραψε:
κουνελάκι έγραψε:
dimimi82 έγραψε:

Να πας να κάνεις κοπέλα μου, μη κάνει και σκάσει μύτη το μπεμπέ και δεν μπορεις να πάρεις τα ποδια σου.. Very Happy 

Αχ ας ερθει το μωρακι μου και θα τρεξω ακομη και σε μαραθωνιο, τετοια λαχταρα εχω.

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κουνελάκι έγραψε:
den antexo allo έγραψε:
κουνελάκι έγραψε:
dimimi82 έγραψε:

Αχ ας ερθει το μωρακι μου και θα τρεξω ακομη και σε μαραθωνιο, τετοια λαχταρα εχω.
χαχαχα

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 4 379767 

dimimi 82 αν θελεις πες μας ποτε ΔΕΝ περιμενεις ξανα να σε βαλουμε στη λιστα μας για τον αλλο μηνα..

Λενα, ολο και καλυτερα εισαι βλεπω, μας χρωστας πεθεροϊστορια!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 4 875502  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 4 875502 

Κουνελακι καμια χαζοϊωσουλα μαζι με την κουραση..δεν θελει και πολυ..  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 4 667478 

Τι αλλο κανει το παρεακι;;;  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 4 893968 

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 4 379767 

dimimi 82  αν θελεις πες μας ποτε ΔΕΝ περιμενεις ξανα να σε βαλουμε στη λιστα μας για τον αλλο μηνα..

Λενα, ολο και καλυτερα εισαι βλεπω, μας χρωστας πεθεροϊστορια!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 4 875502  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 4 875502 

Κουνελακι καμια χαζοϊωσουλα μαζι με την κουραση..δεν θελει και πολυ..  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 4 667478 

Τι αλλο κανει το παρεακι;;;  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 4 893968 

Καλησπέρα Λίλλυ μου γλυκιά καλησπέρα σε όλο το παρεάκι!!

dimimi82

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Lillybell έγραψε:Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #134 - Σελίδα 4 379767 

dimimi 82  αν θελεις πες μας ποτε ΔΕΝ περιμενεις ξανα να σε βαλουμε στη λιστα μας για τον αλλο μηνα..

ναι θα ήθελα. Περιμένω στις 5/7 που ελπίζω να μην έρθει!!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις