26 Απ: ΕΣΠΑ 2014 - 2015 ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ Τετ Ιουλ 02, 2014 12:13 am
filenada
Πανταχού παρούσα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την filenada στις Τετ Ιουλ 02, 2014 4:10 am, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 12 ... 22
Έχει επεξεργασθεί από τον/την filenada στις Τετ Ιουλ 02, 2014 4:10 am, 1 φορά
ΕλένηΚ έγραψε:Κορίτσια πολύτιμο το θέμα σας! Προσπαθούμε να βρούμε άκρη με την αδερφή μου να στείλει τον μικρό με το εσπα γιατι δυστυχώς κανένα νήπειαγωγείο δεν δέχεται προνήπια στην περιοχή.
Στο εσπα τώρα... πραγματικά έχουμε μπερδευτεί πολύ δεν μπορώ να βρω άκρη τι πρέπει να κάνουμε. Που αναφέρονται τα δικαιολογιτικά που χρειάζονται? Ευχαριστώ πολύ!
Stevi_tasos έγραψε:ΕλένηΚ έγραψε:Κορίτσια πολύτιμο το θέμα σας! Προσπαθούμε να βρούμε άκρη με την αδερφή μου να στείλει τον μικρό με το εσπα γιατι δυστυχώς κανένα νήπειαγωγείο δεν δέχεται προνήπια στην περιοχή.
Στο εσπα τώρα... πραγματικά έχουμε μπερδευτεί πολύ δεν μπορώ να βρω άκρη τι πρέπει να κάνουμε. Που αναφέρονται τα δικαιολογιτικά που χρειάζονται? Ευχαριστώ πολύ!
Διαβάστε με πολύ προσοχή την προκήρυξη.΄
Απλά θα προσπαθήσω να σας πω πέντε πραγματάκια.
1) οι δομές δηλαδή οι βρεφικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί θα γίνουν γνωστοί στις μαμάδες στις 24 Ιουλίου ,μπορεί και μια δυο μέρες νωρίτερα.
2) οι αιτήσεις των μητέρων ,ξεκινούν στις 25 Ιουλίου με 4 Αυγούστου και ώρα 2 το μεσημέρι με σφραγίδα των ΕΛΤΑ ή ταχυμεταφορικής εταιρίας.
3) τα δικαιολογητικά είναι όλα πολύ εύκολο να τα διαβάσετε μετά την 33η σελίδα της προκήρυξης.
4) Υπάρχουν πολλές κατηγορίες μητέρων , εσείς βρίσκετε την δική σας
5) Μπορείτε να δείτε εκ των προτέρων και τα μόρια σας ανάλογα τις κατηγορίες που ανήκετε.
ΕλένηΚ έγραψε:Stevi_tasos έγραψε:ΕλένηΚ έγραψε:Κορίτσια πολύτιμο το θέμα σας! Προσπαθούμε να βρούμε άκρη με την αδερφή μου να στείλει τον μικρό με το εσπα γιατι δυστυχώς κανένα νήπειαγωγείο δεν δέχεται προνήπια στην περιοχή.
Διαβάστε με πολύ προσοχή την προκήρυξη.΄
Απλά θα προσπαθήσω να σας πω πέντε πραγματάκια.
1) οι δομές δηλαδή οι βρεφικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί θα γίνουν γνωστοί στις μαμάδες στις 24 Ιουλίου ,μπορεί και μια δυο μέρες νωρίτερα.
2) οι αιτήσεις των μητέρων ,ξεκινούν στις 25 Ιουλίου με 4 Αυγούστου και ώρα 2 το μεσημέρι με σφραγίδα των ΕΛΤΑ ή ταχυμεταφορικής εταιρίας.
3) τα δικαιολογητικά είναι όλα πολύ εύκολο να τα διαβάσετε μετά την 33η σελίδα της προκήρυξης.
4) Υπάρχουν πολλές κατηγορίες μητέρων , εσείς βρίσκετε την δική σας
5) Μπορείτε να δείτε εκ των προτέρων και τα μόρια σας ανάλογα τις κατηγορίες που ανήκετε.
Σ'ευχαριστώ πολύ τα βρήκα επιτέλους!! κάτι τελευταίο την «Αίτησης συμμετοχής – Δήλωσης» την κατεβάζουμε από την σελίδα του εεταα??
Έχει επεξεργασθεί από τον/την filenada στις Τετ Ιουλ 02, 2014 4:09 am, 4 φορές συνολικά
Ιφιγένεια έγραψε:Κοριτσια έχω και εγώ την απορία με τα επίσημα αντίγραφα . Αφου γνωριζουμε οτι πλεον δεν επικυρωνουμε και προσκομίζουμε καθαρες φωτοτυπίες ως αντιγραφα. Επίσης , τι είναι αντίγραφο Βεβαίωσης εξατομικευμένης προσέγγισης απο τον Ο.Α.Ε.Δ. ΄?
Ιφιγένεια έγραψε:Κοριτσια έχω και εγώ την απορία με τα επίσημα αντίγραφα . Αφου γνωριζουμε οτι πλεον δεν επικυρωνουμε και προσκομίζουμε καθαρες φωτοτυπίες ως αντιγραφα. Επίσης , τι είναι αντίγραφο Βεβαίωσης εξατομικευμένης προσέγγισης απο τον Ο.Α.Ε.Δ. ΄?
filenada έγραψε:Ιφιγένεια έγραψε:Κοριτσια έχω και εγώ την απορία με τα επίσημα αντίγραφα . Αφου γνωριζουμε οτι πλεον δεν επικυρωνουμε και προσκομίζουμε καθαρες φωτοτυπίες ως αντιγραφα. Επίσης , τι είναι αντίγραφο Βεβαίωσης εξατομικευμένης προσέγγισης απο τον Ο.Α.Ε.Δ. ΄?
Αυτό θα το αφήσεις τελευταίο........θα πας στον ΟΑΕΔ και θα το ζητήσεις έτσι ακριβώς.......βεβαίωση εξατομικευμένης προσέγγισης- πες οτι είναι για το ΕΣΠΑ, σε δυο λεπτά το παίρνεις, ξέρουν κι αυτοί κάθε χρόνο τα δίνουν...
Ιφιγένεια έγραψε:Σας ευχαριστω πολυ κορίτσια !! φαντάζομαι δεν υπαρχει θεμα να το παρω απο τωρα ...για 15 μερες πριν θα εχουμε θεμα?
και γω περυσι το ειχα παρει απο τον οαεδ νωριτερα αλλα δεν υπηρχε προβλημα.τωρα οσο αφορα τα επισημα εγγραφα περυσι τα επικυρωναμε και τελος.φετος δεν ισχυει αυτο.πχ.την ταυτοτητα απλη φωτοτυπια θα την βγαλουμε.τι ζηταει ομως επισημο εγγραφο?θα παρω τηλ καποια στιγμη για να το σιγουρεψουμε.και την παραμικρη λεπτομερεια πιανουν για να σε κοψουν..Stevi_tasos έγραψε:Ιφιγένεια έγραψε:Σας ευχαριστω πολυ κορίτσια !! φαντάζομαι δεν υπαρχει θεμα να το παρω απο τωρα ...για 15 μερες πριν θα εχουμε θεμα?
Και εγώ Ιφιγένεια το ίδιο ρώτησα γιατί πολλοί θα είναι διακοπές εκείνη τη περίοδο 25/7 - 4/8.
επειδη δεν εχεις δελτιο ανεργιας ακομα ουτε εχεις παρει καποιο επιδομα τα τελευταια 2 χρονια παρε ενα τηλ να ρωτησεις για να εισαι σιγουρη!!!!εχει τηλ που μπορεις να ρωτησεις οτι εχει να κανει με το εσπα.εγω περιμενω την αποφαση για το επιδομα απο τον οαεδ στις 18 ιουλιου!!στο τσακ δηλαδη προλαβαινω!wondergirl έγραψε:Kαλησπερα κοριτσια. Μολις τωρα διαβασα τις προυποθεσεις για τη συμμετοχη στο προγραμμα του ΕΣΠΑ. Σε περιπτωση ανεργης μητερας,λεει οτι χρειαζεται αντιγραφο δελτιου ανεργιας σε ισχυ, που να εχει εκδοθει πριν την ημερομηνια δημοσιευσης της παρουσας, αρα λοιπον πριν απο τη σημερινη ημερομηνια. Εγω ειμαι εκπαιδευτικος σε ιδιωτικο ξενογλωσσο κεντρο και απολυθηκα προχθες μια και τελειωσε η εκπαιδευτικη χρονια για εμας, αλλα δε μου εχει δοθει ακομα η απολυση ετσι ωστε να παω στον ΟΑΕΔ και να βγαλω δελτιο ανεργιας. Γνωριζει καμια τι γινεται στην δικη μου περιπτωση? Τελικα ειμαι μεσα στις προυποθεσεις ή οχι?
Snoopy γνωριζεις ποιο ειναι το τηλεφωνο?snoopy έγραψε:επειδη δεν εχεις δελτιο ανεργιας ακομα ουτε εχεις παρει καποιο επιδομα τα τελευταια 2 χρονια παρε ενα τηλ να ρωτησεις για να εισαι σιγουρη!!!!εχει τηλ που μπορεις να ρωτησεις οτι εχει να κανει με το εσπα.εγω περιμενω την αποφαση για το επιδομα απο τον οαεδ στις 18 ιουλιου!!στο τσακ δηλαδη προλαβαινω!wondergirl έγραψε:Kαλησπερα κοριτσια. Μολις τωρα διαβασα τις προυποθεσεις για τη συμμετοχη στο προγραμμα του ΕΣΠΑ. Σε περιπτωση ανεργης μητερας,λεει οτι χρειαζεται αντιγραφο δελτιου ανεργιας σε ισχυ, που να εχει εκδοθει πριν την ημερομηνια δημοσιευσης της παρουσας, αρα λοιπον πριν απο τη σημερινη ημερομηνια. Εγω ειμαι εκπαιδευτικος σε ιδιωτικο ξενογλωσσο κεντρο και απολυθηκα προχθες μια και τελειωσε η εκπαιδευτικη χρονια για εμας, αλλα δε μου εχει δοθει ακομα η απολυση ετσι ωστε να παω στον ΟΑΕΔ και να βγαλω δελτιο ανεργιας. Γνωριζει καμια τι γινεται στην δικη μου περιπτωση? Τελικα ειμαι μεσα στις προυποθεσεις ή οχι?
snoopy έγραψε:και γω περυσι το ειχα παρει απο τον οαεδ νωριτερα αλλα δεν υπηρχε προβλημα.τωρα οσο αφορα τα επισημα εγγραφα περυσι τα επικυρωναμε και τελος.φετος δεν ισχυει αυτο.πχ.την ταυτοτητα απλη φωτοτυπια θα την βγαλουμε.τι ζηταει ομως επισημο εγγραφο?θα παρω τηλ καποια στιγμη για να το σιγουρεψουμε.και την παραμικρη λεπτομερεια πιανουν για να σε κοψουν..Stevi_tasos έγραψε:Ιφιγένεια έγραψε:Σας ευχαριστω πολυ κορίτσια !! φαντάζομαι δεν υπαρχει θεμα να το παρω απο τωρα ...για 15 μερες πριν θα εχουμε θεμα?
Και εγώ Ιφιγένεια το ίδιο ρώτησα γιατί πολλοί θα είναι διακοπές εκείνη τη περίοδο 25/7 - 4/8.
wondergirl έγραψε:Snoopy γνωριζεις ποιο ειναι το τηλεφωνο?snoopy έγραψε:επειδη δεν εχεις δελτιο ανεργιας ακομα ουτε εχεις παρει καποιο επιδομα τα τελευταια 2 χρονια παρε ενα τηλ να ρωτησεις για να εισαι σιγουρη!!!!εχει τηλ που μπορεις να ρωτησεις οτι εχει να κανει με το εσπα.εγω περιμενω την αποφαση για το επιδομα απο τον οαεδ στις 18 ιουλιου!!στο τσακ δηλαδη προλαβαινω!wondergirl έγραψε:Kαλησπερα κοριτσια. Μολις τωρα διαβασα τις προυποθεσεις για τη συμμετοχη στο προγραμμα του ΕΣΠΑ. Σε περιπτωση ανεργης μητερας,λεει οτι χρειαζεται αντιγραφο δελτιου ανεργιας σε ισχυ, που να εχει εκδοθει πριν την ημερομηνια δημοσιευσης της παρουσας, αρα λοιπον πριν απο τη σημερινη ημερομηνια. Εγω ειμαι εκπαιδευτικος σε ιδιωτικο ξενογλωσσο κεντρο και απολυθηκα προχθες μια και τελειωσε η εκπαιδευτικη χρονια για εμας, αλλα δε μου εχει δοθει ακομα η απολυση ετσι ωστε να παω στον ΟΑΕΔ και να βγαλω δελτιο ανεργιας. Γνωριζει καμια τι γινεται στην δικη μου περιπτωση? Τελικα ειμαι μεσα στις προυποθεσεις ή οχι?
αν μπεις και στην προκυρηξη στο τελος κατω κατω εχει αρκετα τηλ.περυσι για πρηροφοριες επερνα συνεχεια.αλλα ηθελε υπομονη να πιασεις ελευθερη γραμμη.οσο ειναι νωρις ακομα πιστευω θα ειναι πιο ευκολο να απαντησουν.τα τηλεφωνα αυτα εξυπηρετουν μονο για το εσπαStevi_tasos έγραψε:wondergirl έγραψε:Snoopy γνωριζεις ποιο ειναι το τηλεφωνο?snoopy έγραψε:επειδη δεν εχεις δελτιο ανεργιας ακομα ουτε εχεις παρει καποιο επιδομα τα τελευταια 2 χρονια παρε ενα τηλ να ρωτησεις για να εισαι σιγουρη!!!!εχει τηλ που μπορεις να ρωτησεις οτι εχει να κανει με το εσπα.εγω περιμενω την αποφαση για το επιδομα απο τον οαεδ στις 18 ιουλιου!!στο τσακ δηλαδη προλαβαινω!wondergirl έγραψε:Kαλησπερα κοριτσια. Μολις τωρα διαβασα τις προυποθεσεις για τη συμμετοχη στο προγραμμα του ΕΣΠΑ. Σε περιπτωση ανεργης μητερας,λεει οτι χρειαζεται αντιγραφο δελτιου ανεργιας σε ισχυ, που να εχει εκδοθει πριν την ημερομηνια δημοσιευσης της παρουσας, αρα λοιπον πριν απο τη σημερινη ημερομηνια. Εγω ειμαι εκπαιδευτικος σε ιδιωτικο ξενογλωσσο κεντρο και απολυθηκα προχθες μια και τελειωσε η εκπαιδευτικη χρονια για εμας, αλλα δε μου εχει δοθει ακομα η απολυση ετσι ωστε να παω στον ΟΑΕΔ και να βγαλω δελτιο ανεργιας. Γνωριζει καμια τι γινεται στην δικη μου περιπτωση? Τελικα ειμαι μεσα στις προυποθεσεις ή οχι?
213 132 0600
210 5214600
eetaa.
Σε ευχαριστω πολυ!!!snoopy έγραψε:αν μπεις και στην προκυρηξη στο τελος κατω κατω εχει αρκετα τηλ.περυσι για πρηροφοριες επερνα συνεχεια.αλλα ηθελε υπομονη να πιασεις ελευθερη γραμμη.οσο ειναι νωρις ακομα πιστευω θα ειναι πιο ευκολο να απαντησουν.τα τηλεφωνα αυτα εξυπηρετουν μονο για το εσπαStevi_tasos έγραψε:wondergirl έγραψε:Snoopy γνωριζεις ποιο ειναι το τηλεφωνο?snoopy έγραψε:επειδη δεν εχεις δελτιο ανεργιας ακομα ουτε εχεις παρει καποιο επιδομα τα τελευταια 2 χρονια παρε ενα τηλ να ρωτησεις για να εισαι σιγουρη!!!!εχει τηλ που μπορεις να ρωτησεις οτι εχει να κανει με το εσπα.εγω περιμενω την αποφαση για το επιδομα απο τον οαεδ στις 18 ιουλιου!!στο τσακ δηλαδη προλαβαινω!wondergirl έγραψε:Kαλησπερα κοριτσια. Μολις τωρα διαβασα τις προυποθεσεις για τη συμμετοχη στο προγραμμα του ΕΣΠΑ. Σε περιπτωση ανεργης μητερας,λεει οτι χρειαζεται αντιγραφο δελτιου ανεργιας σε ισχυ, που να εχει εκδοθει πριν την ημερομηνια δημοσιευσης της παρουσας, αρα λοιπον πριν απο τη σημερινη ημερομηνια. Εγω ειμαι εκπαιδευτικος σε ιδιωτικο ξενογλωσσο κεντρο και απολυθηκα προχθες μια και τελειωσε η εκπαιδευτικη χρονια για εμας, αλλα δε μου εχει δοθει ακομα η απολυση ετσι ωστε να παω στον ΟΑΕΔ και να βγαλω δελτιο ανεργιας. Γνωριζει καμια τι γινεται στην δικη μου περιπτωση? Τελικα ειμαι μεσα στις προυποθεσεις ή οχι?
213 132 0600
210 5214600
eetaa.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 12 ... 22
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης