Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
271 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 271 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 22]

Stevi_tasos

Stevi_tasos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
filenada έγραψε:ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΜΕ ΤΩΡΑ , ΝΑΙ!

περυσι κοντεψε να τιναχτει ολο το προγραμμα στον αερα με τα εκκαθαριστικα, το θυμαμαι πολυ καλα........

φετος λεει ρητα οτι θελει του 14......

i_kitty έγραψε:ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ  ΑΙΤΟΥΣΕΣ : ΈΓΚΥΡΟ Εκκαθαριστικό Σημείωμα για το οικονομικό έτος 2012
(εισοδήματα2011) ή Υπεύθυνη Δήλωση της αιτούσας θεωρημένη από τη ΔΟΥ ως‘’ΕΛΕΓΧΘΗΚΕ’’ και όχι
‘’ΠΑΡΕΛΗΦΘΗ’’ που να αναφέρει ότι δεν υποβάλλει δήλωση λόγω χαμηλού ή ανύπαρκτου εισοδήματος
μαζί με το εκκαθαριστικό του συζύγου ή την αντίστοιχη υπεύθυνη δήλωση που αφορά το σύζυγο.
Στο ποσό του εισοδήματος θα υπολογίζονται α)το φορολογητέο εισόδημα του υπόχρεου και της
συζύγου και β) το σύνολο των αυτοτελώς φορολογηθέντων εισοδημάτων(υπόχρεου και συζύγου)

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ...ΤΑ ΕΧΩ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ...

Συμφωνώ απόλυτα με την filenada.

Και με την i-kitty αλλά άλλαξε στη πορεία και δεν ζητούσαν του 2011 την χρήση (οικονομικό 2012) αλλά το άλλαξαν τελευταία στιγμή και ζήτησαν τη χρήση του 2012 ( οικονομικό 2013) .

Και εγώ το θυμάμαι πολύ καλά και συμφωνώ με την filenada .

mpempakos

mpempakos
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
βρε κορίτσια πείτε μου σας παρακαλώ, επειδή είμαι χαζή, ένα παράδειγμα αυτού του τύπου, γιατί εγώ που έχω ένα παιδί πρέπει να έχω 1000€ εισόδημα για να πάρω μόρια! έτσι; ή δεν καταλαβαίνω κάτι; Embarassed 

http://tokoutaki.blogspot.gr/

mpempakos

mpempakos
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Τα μόρια που θα δοθούν θα υπολογίζονται βάσει του τύπου: 45-(Ε-Π)/600 όπου
Ε είναι το ετήσιο δηλωθέν οικογενειακό εισόδημα, και το Π είναι 1.000€ για μητέρα με 1 τέκνο,
2.000€ για μητέρα με 2 τέκνα, 6.000€ για μητέρα με 3 τέκνα, 7.500€ για μητέρα με 4 τέκνα,
προσαυξανόμενο κατά 1.000€ για κάθε τέκνο πέραν του τέταρτου.
Για τα εισοδήματα που ο ανωτέρω τύπος δίνει αρνητικό αποτέλεσμα, η μοριοδότηση είναι μηδέν
μόρια.

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mpempakos έγραψε:Τα μόρια που θα δοθούν θα υπολογίζονται βάσει του τύπου: 45-(Ε-Π)/600 όπου
Ε είναι το ετήσιο δηλωθέν οικογενειακό εισόδημα, και το Π είναι 1.000€ για μητέρα με 1 τέκνο,
2.000€ για μητέρα με 2 τέκνα, 6.000€ για μητέρα με 3 τέκνα, 7.500€ για μητέρα με 4 τέκνα,
Για τα εισοδήματα που ο ανωτέρω τύπος δίνει αρνητικό αποτέλεσμα, η μοριοδότηση είναι μηδέν
μόρια.

χωρις να ειμαι ειδικη, εγω το καταλαβαινω ετσι χωρις να ειμαι και σιγουρη: οτι θα αφαιρεσεις 1000 απο το οικογενειακο εισοδημα. Για παραδειγμα, αν το εισοδημα σας ειναι 15.000. θα κανεις 45- (15000-1000)/600. και το αποτελεσμα θα ειναι τα μορια σου.

Stevi_tasos

Stevi_tasos
ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 15000

ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΤΥΠΟ

ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ

45 - (15000 - 1000(ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ)) /600

45 - 14000/600 = 45 - 23.33333 = 21.66 ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ

mpempakos

mpempakos
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Despoina83 έγραψε:
mpempakos έγραψε:Τα μόρια που θα δοθούν θα υπολογίζονται βάσει του τύπου: 45-(Ε-Π)/600 όπου
μόρια.

χωρις να ειμαι ειδικη, εγω το καταλαβαινω ετσι χωρις να ειμαι και σιγουρη: οτι θα αφαιρεσεις 1000 απο το οικογενειακο εισοδημα. Για παραδειγμα, αν το εισοδημα σας ειναι 15.000. θα κανεις 45- (15000-1000)/600. και το αποτελεσμα θα ειναι τα μορια σου.

μάλλον πρέπει να έκανα λάθος στην πράξη, δηλαδή έπρεπε να κάνω πρώτα τη διαίρεση και μετά να αφαιρέσω απ' το 45 Embarassed Είμαι μαθηματικό μυαλό! τι να κάνουμε;  Rolling Eyes 

Stevi_tasos

Stevi_tasos
Stevi_tasos έγραψε:ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 15000

ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΤΥΠΟ

ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ

45 - (15000 - 1000(ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ)) /600

45 - 14000/600 = 45 - 23.33333 = 21.66 ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χαχαχαχαχα mpempakos μην νομιζεις μια απο τα ιδια, ολοκληρο τον τυπο στο κομπιουτερακι και τελος!!!! Ασε που με τις προκηρύξεις δεν καταλαβαινω τιποτα τις πιο πολλες φορες! Τωρα εχω φαει σκαλωμα αν στην απορια που δημοσιευσα πιο πανω η παρενθεση παει στο εργοσημο ή στην αναγγελια προσληψης να ξερω αν μπορω ή όχι να κανω αιτηση....μπερδεμα

i_kitty

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΖΗΤΑΝΕ: 
αντίγραφο της αναγγελίας πρόσληψης ή εργόσημο(αντίγραφο εργόσημου και απόδειξη κατάθεσης
σε  τράπεζα  τελευταίου  έτους  προ  της  υποβολής  της  αίτησης,  που  να  αποδεικνύει  εργασία
τουλάχιστον πέντε(5) μηνών). 

ΑΝ ΕΓΩ ΚΑΤΑΘΕΣΩ 
"Απόσπασμα ατομικού λογαριασμού ΙΚΑ" 
ΕΙΜΑΙ ΟΚ??

Stevi_tasos

Stevi_tasos
καλύτερα να ρωτήσεις αλλά το αντίγραφο της αναγγελίας ή το εργόσημο γράφει ότι το θέλουν μαζί με την βεβαίωση εργοδότη.

i_kitty

ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΥΝΑΨΩ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ...
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΧΑΡΤΙΑ, ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ http://www.ermis.gov.gr/ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΩ ΟΛΑ ΜΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ...ΠΙΣΤ/ΚΑ ΟΙΚ.ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. - ΙΚΑ- Κ.Τ.Λ

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλησπέρα κ από εμένα!!! Καλη επιτυχία σε όλες τις μανούλες κ στα παιδάκια τους για το ΕΣΠΑ!! Διαβάζω ευλαβικά τα σχόλια σας για να διαφωτιστώ αν κ θα έχω βοηθούς τις δασκάλες της κορης μου αλλά καμιά φορά δε ξέρεις !! Φυσικά έχω κ εγω ποολλες απορίες!!!

Καταρχην οι άνεργες εκτός από φωτοτυπία τη καρτα ανεργίας βγάζουμε κ έγγραφο που να δηλώνει την ανεργία μας σωστά?

Δικαιολογητικά τωρα το εκκαθαριστικό το βγάζουμε από το gsis? αν βγάλουμε φωτοτυπία αυτό που μας δίνει ο λογιστής δε πιάνει?

Από άλλες χαρτούρες πχ πιστοποιητικό αν το βγάλουμε κανονικό από το δήμο θεωρείται επίσημο έγγραφο σωστά?

Τωρα μέγα απορίες, εγω όπως φαντάζομαι κ κάθε άνεργη/ος στέλνω βιογραφικά κάθε μέρα σε περίπτωση λέμε τωρα που βρω κάποια δουλειά μέχρι τις 25 Ιουλίου θα μετρήσει ότι είμαι εργαζόμενη ή πρέπει να δουλεύεις μήνες πριν ( κάπου διάβαζα ότι είπώθηκε κάτι ανάλογο) Συγνώμη για τον καταιγισμό ερωτήσεων αλλά είναι η 1η φορά που θα κάνω αίτηση Ευχαριστώ!!

Stevi_tasos

Stevi_tasos
maryz-iraklio kritis έγραψε:Kαλησπέρα κ από εμένα!!! Καλη επιτυχία σε όλες τις μανούλες κ στα παιδάκια τους για το ΕΣΠΑ!! Διαβάζω ευλαβικά τα σχόλια σας για να διαφωτιστώ αν κ θα έχω βοηθούς τις δασκάλες της κορης μου αλλά καμιά φορά δε ξέρεις !! Φυσικά έχω κ εγω ποολλες απορίες!!!

Καταρχην οι άνεργες εκτός από φωτοτυπία τη καρτα ανεργίας βγάζουμε κ έγγραφο που να δηλώνει την ανεργία μας σωστά?

Δικαιολογητικά τωρα το εκκαθαριστικό το βγάζουμε από το gsis? αν βγάλουμε φωτοτυπία αυτό που μας δίνει ο λογιστής δε πιάνει?

Από άλλες χαρτούρες πχ πιστοποιητικό αν το βγάλουμε κανονικό από το δήμο θεωρείται επίσημο έγγραφο σωστά?

Τωρα μέγα απορίες, εγω όπως φαντάζομαι κ κάθε άνεργη/ος στέλνω βιογραφικά κάθε μέρα σε περίπτωση λέμε τωρα που βρω κάποια δουλειά μέχρι τις 25 Ιουλίου θα μετρήσει ότι είμαι εργαζόμενη ή πρέπει να δουλεύεις μήνες πριν ( κάπου διάβαζα ότι είπώθηκε κάτι ανάλογο) Συγνώμη για τον καταιγισμό ερωτήσεων αλλά είναι η 1η φορά που θα κάνω αίτηση Ευχαριστώ!!

Ξεκινώ να σου δώσω τα φώτα μου....

Λοιπόν ξεκινώ....

Αν πιάσεις δουλειά μέχρι τις 25 Ιουλίου χέσε ψηλά και αγνάντευε,κοινώς καλύτερα μη πιάσεις δουλειά γιατί ΕΣΠΑ δεν έχει εκτός και αν κάνεις αναγγελία μετά τις 4 Αυγούστου και όλα υπό πλήρη μυστικότητα.
Πρέπει να εργάζεσαι τουλάχιστον 5 μήνες πριν.
Το πιστοποιητικό Οικογενειακής καταστάσεως από τον δήμο σου ,χρειάζεται ένα ,πες τους να σου βγάλουν 5 για να έχεις και σπίτι.Θα σου βάλουν σφραγίδα του κράτους και άρα είναι επίσημο.

Εκκαθαριστικό εκτυπωμένο από το GSIS. και τελείωσες με αυτό.Θα εκτυπώσεις του οικονομικού έτους 2014 ,χρήση 2013 (το φετινό δηλαδή).

Βγάζεις μια έγχρωμη φωτοτυπία τη κάρτα ανεργίας σου και τη μπροστινή πλευρά και τη πίσω πλευρά που έχει τα αυτοκόλλητα των ανανεώσεων.

Πηγαίνεις στον ΟΑΕΔ και ζητάς μία βεβαίωση εξατομικευμένης πρόσβασης .

Υπάρχει μια διευκρίνηση που περιμένουμε .

Μπορείς να τη βγάλεις και αύριο και να τη στείλεις μετά τις 25/7 ή να περιμένουν όλοι να τη βγάλουν λίγο πριν .
Αυτό είναι ένα ζήτημα ,περιμένουν διευκρίνηση και θα ξέρουμε. Αν θέλεις πάρε τηλέφωνο στην Εεταα και ρώτησε ,ίσως να βγάλεις άκρη.
Πολλές περυσι είχαν βεβαίωση από τον Ιούνιο για παράδειγμα και την πέρασαν ,δεν αποκλείστηκαν .
Φέτος δεν ξέρω τι θα γίνει , το πολύ πολύ ,έχεις έτοιμα τα χαρτιά σου, πας τότε στον ΟΑΕΔ, παίρνεις μια εξατομικευμένη ,την υπογράφεις (ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΟ) και μετά μαζί με την αίτηση που θα την εκτυπώσει και θα ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ , τα στέλνεις όλα ταχυμεταφορά ή ΕΛΤΑ.

Stevi_tasos

Stevi_tasos
i_kitty έγραψε:ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΥΝΑΨΩ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ...
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΧΑΡΤΙΑ, ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ http://www.ermis.gov.gr/ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΩ ΟΛΑ ΜΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ...ΠΙΣΤ/ΚΑ ΟΙΚ.ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. - ΙΚΑ- Κ.Τ.Λ

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΑ , ΝΑΙ !
ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΘΕΛΕΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΜΗ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΜΗ .
ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ,ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΙΤΗΣΗ. ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.
ΜΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 25/7.
ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΙΚ.ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ,ΟΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ .

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Stevi_tasos ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση κ μετά μουσικής κιόλας!! ΕΣΠΑ 2014 - 2015 ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ - Σελίδα 4 328109 ΕΣΠΑ 2014 - 2015 ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ - Σελίδα 4 328109 ΕΣΠΑ 2014 - 2015 ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ - Σελίδα 4 328109 
Θα πάως μια κ καλή κατα τις 20/7 που έχω κ ανανέωση οπότε οκ με τον ΟΑΕΔ!! Ναι για τα πιστοποιητικά καλώς να βγάζεις πολλά αλλά έχουν διάρκεια 3-4 μήνες ανάλογα τη χρήση βέβαια!! Οπότε λοιπόν να μη σκοτίζομαι να βρω δουλειά για να πάρω καμιά 40αρα μόρια καλύτερα να δουλέψω μετά!! Ευχαριστώ κ πάλι!! αα κ μια παράκληση καλιά (κρητικό) η σαρνταποδαρούσα από τη κατσαρίδα μπλιχ μπλιχ είναι το καλοκαίρι εκτός από τα κλιματιστικά κ τις προσεχη κινητοποιήσεις της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ έχουμε κ τις κατσαρίδες σκιάχτηκα μωρεε!! ΕΣΠΑ 2014 - 2015 ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ - Σελίδα 4 534787 ΕΣΠΑ 2014 - 2015 ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ - Σελίδα 4 534787 ΕΣΠΑ 2014 - 2015 ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ - Σελίδα 4 534787 

Stevi_tasos

Stevi_tasos
ΜΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ γι αυτό την έβαλα την κατσαριδούλα με τα φτερά.....και πριν την σαρανταποδαρούσα, τώρα σκέφτομαι να βάλω αύριο ένα μολυντήρι,σαμιαμίδι πως λέγεται...είναι αυτό που φέρνει γούρι όταν είναι με ανθρώπους που περπατάει στους τοίχους.......Τρώει κουνούπια και άλλα έντομα.
Εγώ εκτύπωσα ανακοινώσεις και τις μοίρασα στη πολυκατοικία γιατί είμαι και διαχειρίστρια για να μην χρησιμοποιούν ασανσέρ .
Αν δεν σου αρέσει η κατσαρίδα πες μου τι σου αρέσει και θα το βάλω.

καλιοπη

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κοριτσια γεια σας καλη τυχη σε ολες τις μανουλες..επειδη εγω μπερδεομαι με αυτα μηπως καμια απο εσας μπορει να με βοηθησει;;;εργαζομαι τωρα γυρω στους 9 μηνες μπορω να κανω τα χαρτια μου;;αν ναι τι χαρτια χριαζονται γιατι δεν καταλαβενω τιποτα

Stevi_tasos

Stevi_tasos
Καλλιόπη μπορείς εφόσν εργάζεσαι 9 μήνες.

Δες τη προκήρυξη στο πεδίο 2.4.1 ,διάβασε τη προσεκτικά από εκεί και κάτω.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Stevi_tasos

Stevi_tasos
Από τη σελίδα 38 και μετά της προκήρυξης ενδιαφέρουν τις μανούλες.

xrysaki!

xrysaki!
Καλημερα!Πραγματικα πολυτιμη η βοηθεια σας κοριτσια για μας κυριως που δεν εχουμε ξανασχοληθει με το εσπα...την ταυτοτητα μας μια απλη φωτοτυπια θα την βγαλουμε;

Stevi_tasos

Stevi_tasos
xrysaki! έγραψε:Καλημερα!Πραγματικα πολυτιμη η βοηθεια σας κοριτσια για μας κυριως που δεν εχουμε ξανασχοληθει με το εσπα...την ταυτοτητα μας μια απλη φωτοτυπια θα την βγαλουμε;

Τίποτα Χρυσάκι μας, έχεις και το όνομα μιας θειά μου που πέθανε πρόσφατα...!
Τη ταυτότητα μια απλή φωτοτυπία μπρος-πίσω στην ίδια σελίδα και ευανάγνωστα τα γράμματα.Για ότι άλλο θέλεις στη διάθεση σου.

97ΕΣΠΑ 2014 - 2015 ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ - Σελίδα 4 Empty SOS ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ EETAA Τετ Ιουλ 02, 2014 10:37 pm

Stevi_tasos

Stevi_tasos
Στο ερώτημα μου αν θα πρέπει τη βεβαίωση εξατομικευμένης προσέγγισης να την πάρουμε λίγες μέρες πριν ή όταν είναι να στείλουμε την αίτηση ταχυδρομικώς , η απάντηση ήταν ότι μπορούμε να την έχουμε και πριν τη προκήρυξη   και σας το στέλνω αυτούσιο σαν απάντηση για να καταλάβετε.

Καλημέρα! Σε ότι αφορά στο πρώτο ερώτημά σας που αφορά στη Βεβαίωση Εξατομικευμένης Προσέγγισης, όπως αναφέρει η πρόσκληση θέλουμε την βεβαίωση της εξατομικευμένης προσέγγισης και την κάρτα ανεργίας σε ισχύ με ημερομηνία προγενέστερη της ημερομηνίας της πρόσκλησης.

Επίσης μπορείτε να βγάλετε και την βεβαίωση του συζύγου σας, με βασική προϋπόθεση στις 2.7.2014 να έχει συμπληρωθεί ένα έτος.

Τέλος και σε ότι αφορά στην παράγραφο 2.4.1. αυτή αναφέρεται στις μισθωτές και όντως η βεβαίωση εργοδότη θα πρέπει να είναι μεταγενέστερη και όχι προγενέστερη, που σημαίνει πρακτικά να αποδεικνύεται ότι εργάζεται κατά την ημερομηνία της πρόσκλησης.

Για ότι άλλο θέλετε, είμαι στην διάθεσή σας.

Α. Σκορδίλη

Να σας πω ότι δεν ενδιαφέρομαι προσωπικά η ίδια για το ΕΣΠΑ παιδικών αλλά η αδελφή μου.

xrysaki!

xrysaki!
Σε ευχαριστω πολυ οποτε επικυρωση σε ταυτοτητα δεν κανουμε...Δλδ μπορουμε να παμε κ απο τωρα στον οαεδ;

Stevi_tasos

Stevi_tasos
xrysaki! έγραψε:Σε ευχαριστω πολυ οποτε επικυρωση σε ταυτοτητα δεν κανουμε...Δλδ μπορουμε να παμε κ απο τωρα στον οαεδ;

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΟΑΕΔ,ΝΑΙ !

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

xrysaki!

xrysaki!
Σε ευχαριστω πολυ αν κ για μενα ειναι λιγες οι πιθανοτητες...κ δεν εργαζομαι κ χωρισμενη...δεν ξερω εγω θα το ρισκαρω κ οτι γινει!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 22]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις