151 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 Τρι Ιουν 24, 2014 10:13 am
Titino
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ναι εξαφανιστηκε!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Βρε Τιτίνο, τελικά δεν έχω καταλάβει, μόνο τεστ έχεις κάνει ή και χοριακή;;Titino έγραψε:ναι εξαφανιστηκε!
Μήπως σου καθυστερεί απ'το άγχος;;; Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να χαλαρώσεις και αν δεν έρθει και πάλι, τότε να πας για χοριακή!! Στις πόσες μέρες καθυστέρησης είσαι;;;Titino έγραψε:μονο τεστ!
Καλά, μερικές φορές είναι και υποσυνείδητο το άγχος και δε το καταλαβαίνουμε!!Titino έγραψε:Κυριακη περιμενα, δεν εχω αγχος να σου πω γιατι ειναι ο πρωτος μηνας, οποτε λεω δεν πειραζει απο Σεπτέμβριο... Θα αδιαθετήσω γιατι ποναω, ομως ευχαριστώ!
τιτνινο πανε σε παρακαλω το πρωι για χοριακη!!!!Titino έγραψε:Όχι,πφφφ αστείο μην έρθει! χα χα
Titino έγραψε:Καλημέρα!
Ειρηνάκι μεγάλωσε το σποράκι!
Άλλαξες εβδομάδα!
Titino έγραψε:Καλημέρα!
Ειρηνάκι μεγάλωσε το σποράκι!
Άλλαξες εβδομάδα!
Lillybell έγραψε:Καλημερα σε ολες!! Τελικα η μεσοβδομαδα ειναι πιο δυσκολη και φορτωμενη ακομα και απο την ιδια τη Δευτερα...Τζαμπα την κατηγορουμε την Δευτεριτσα...Οι Τριτοτεταρτες ειναι σκ@τα!!!
Που χρονος για να μπουμε να παρλαπιπιασουμε...
Τωρα ξεκλεψα λιγο να σας πω ενα "γεια"..
Τα νεα μας ποια ειναι;;;
Titino και leontarina ακομα στην αναμονη;;;
Γρηγορα απο μια β χοριακη κοριτσια, για να τρελαθουμε και να γουσταρουμε, οπως τρελαθηκαν οι αντρες (κυριως) χτες με το γκολακι της εθνικης!!!
irene-_- έγραψε:που εισαι εσυ χαμενο κορμι?????
Lillybell έγραψε:irene-_- έγραψε:που εισαι εσυ χαμενο κορμι?????
Να...με κατι τετοιες σαν κι εσενα απασχολουμαι και δεν εχω χρονο για μπουχαμπετια στο φορουμακι....
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης