176 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 Τετ Ιουν 25, 2014 2:29 am
Titino
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Με εχετε βάλει σε σκεψεις. Να ήταν λαθος το τεστ; (θα παω ουτως η αλλως για χοριακη) Να ήταν καθυστερημένη συλληψη;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
μην ξεχνας οτι η χοριακη περναει πρωτα στο αιμα και μετα στα ουρα..γι αυτο καποιες εχουν αρνητικα τεστ και μετα απο λιγες μερες γινονται θετικα!!!εγω πλεον το εχω σιγουρακι για σενα!!!Titino έγραψε:Με εχετε βάλει σε σκεψεις. Να ήταν λαθος το τεστ; (θα παω ουτως η αλλως για χοριακη) Να ήταν καθυστερημένη συλληψη;
βρε αντε πανε κανε μια χοριακη!!!!!!Titino έγραψε:ναι σωστα... και το εχω παρει αποφαση οτι δεν ειμαι.
Titino έγραψε:ναι σωστα... και το εχω παρει αποφαση οτι δεν ειμαι.
tzeni27 έγραψε:βρε κοριτσια μου που χαθηκατε ολες? εγω εμπαινα στο προηγουμενο που ειμασταν που ανοιξε η ειρηνουλα κ δεν εβλεπα καμια να γραφει οποτε σκεφτηκα μηπως πηγατε αλλου , εψαξα κ σας βρηκα. ειρηνουλα τι κανεισ πως παει το μπεμπε? ηρεμησες καθολου με τις αναγουλες? τιτινο μου οπως λεει κ η ειρηνη σιγουρο ειναι το δικο σου σπορακι αλλωστε στο ειχα πει κ μου εκανε εντυπωση οταν ειπες για αρνητικο τεστ ειδες που ειπα οτι δεν ξαναμιλαω γτ το πιστευα παρα πολυ. λιλυ μου εσυ τι κανεις? κατερινακι μακαρι να το πετυχεις συντομα, βαουλα, λενακι τι κανετε? ελπιζω να μην ξεχασα καμια . εγω καλα καθαρισα σημερα κ ειση απο χθες ξεκινησαμε προσπαθειες παλι αλλα αυτη την φορα το εχω παρει πολυ χαλαρα
Liontarina29 έγραψε:καλημερα κοριτσια!!! επειδη ηθελα να ξερω τι μου γινεται και αν επιτελους θα ειμαι αδιαθετη στο γαμο, εκανα αλλο ενα τεστ και ενα ωραιοτατο αρνητικοτατο..υποτιθεται σημερα ειμαι στην 28η μερα του κυκλου μου που ειναι 26. δεν ξερω γιατι αλλα ειχα μια διαισθηση οτι καπως ολα μου μοιαζουν διαφορετικα...το ξεχναω λοιπον και οταν θελει ας ερθει!δεν θα σκασω αλλο!
irene-_- έγραψε:tzeni27 έγραψε:βρε κοριτσια μου που χαθηκατε ολες? εγω εμπαινα στο προηγουμενο που ειμασταν που ανοιξε η ειρηνουλα κ δεν εβλεπα καμια να γραφει οποτε σκεφτηκα μηπως πηγατε αλλου , εψαξα κ σας βρηκα. ειρηνουλα τι κανεισ πως παει το μπεμπε? ηρεμησες καθολου με τις αναγουλες? τιτινο μου οπως λεει κ η ειρηνη σιγουρο ειναι το δικο σου σπορακι αλλωστε στο ειχα πει κ μου εκανε εντυπωση οταν ειπες για αρνητικο τεστ ειδες που ειπα οτι δεν ξαναμιλαω γτ το πιστευα παρα πολυ. λιλυ μου εσυ τι κανεις? κατερινακι μακαρι να το πετυχεις συντομα, βαουλα, λενακι τι κανετε? ελπιζω να μην ξεχασα καμια . εγω καλα καθαρισα σημερα κ ειση απο χθες ξεκινησαμε προσπαθειες παλι αλλα αυτη την φορα το εχω παρει πολυ χαλαρα
που εισαι εσυ βρε κοριτσι???πολυ καλα ειμαι τζενακι μου ευτυχως!!!μεγαλωνει και το σπορακι περνανε και οι μερες επιτελους!!!!αντε με το καλο..χαλαρα μπραβο και θα σκεσει μυτη
tzeni27 έγραψε:βρε κοριτσια μου που χαθηκατε ολες? εγω εμπαινα στο προηγουμενο που ειμασταν που ανοιξε η ειρηνουλα κ δεν εβλεπα καμια να γραφει οποτε σκεφτηκα μηπως πηγατε αλλου , εψαξα κ σας βρηκα. ειρηνουλα τι κανεισ πως παει το μπεμπε? ηρεμησες καθολου με τις αναγουλες? τιτινο μου οπως λεει κ η ειρηνη σιγουρο ειναι το δικο σου σπορακι αλλωστε στο ειχα πει κ μου εκανε εντυπωση οταν ειπες για αρνητικο τεστ ειδες που ειπα οτι δεν ξαναμιλαω γτ το πιστευα παρα πολυ. λιλυ μου εσυ τι κανεις? κατερινακι μακαρι να το πετυχεις συντομα, βαουλα, λενακι τι κανετε? ελπιζω να μην ξεχασα καμια . εγω καλα καθαρισα σημερα κ ειση απο χθες ξεκινησαμε προσπαθειες παλι αλλα αυτη την φορα το εχω παρει πολυ χαλαρα
tzeni27 έγραψε:αργω ακομα εγω κατερινουλα μου στις 20/7 τωρα. τωρα ειναι η δικη σου σειρα κ της τιτινο τα δικα σας ευχαριστα θελω να ακουσω
κουνελάκι έγραψε:Κοριτσια μου χαρα στην υπομονη σας.
Εγω θα ειχα παει για χοριακη απο την πρωτη μερα.
Θα ειχα στησει αντισκηνο εξω απο το μικροβιολογικο για να μπω πρωτη.
Οποτε ξερετε οτι αν δειτε κανενα αντισκηνο τη δευτερα εξω απο κανενα μικροβιολογικο θα ειμαι εγω.
χαχαχα σε ευχαριστω κατερινουλα μου. κουνελακι θα το εχω στα υποψιν μου αν απο δευτερα δω τπτ περιεργο θα εισαι εσυ δηλ. αχ κ εγω ετσι ειμαι δεν εχω καθολου υπομονηkaterinoula έγραψε:tzeni27 έγραψε:αργω ακομα εγω κατερινουλα μου στις 20/7 τωρα. τωρα ειναι η δικη σου σειρα κ της τιτινο τα δικα σας ευχαριστα θελω να ακουσω
!!βουρ στις προσπαθειες και θα φουσκώσει η κοιλίτσα σου!!!
ειδες τι γαιδουρα που ειμαι? αφου ειχα μεινει ακομα στην αλλη μας σελιδα κ εσεις βρε κοριτσια δεν κανετε μια ενημερωση κ εμπαινα ξαναμπαινα πουθενα καμια ε και ειπα να κανω ενα ψαξιμο μηπως τρυγυρνατε αλλου. αντε καλε εσυ για χωριακη τι περιμενεις κ εχουμε σκασει απο αγωνια. θα ερθει κ μια για βαφη σε λιγο κ θα'χω την αγωνια σου κ δεν θα μπορω ουτε να παρακολουθω μαμωτοTitino έγραψε:κουνελάκι έγραψε:Κοριτσια μου χαρα στην υπομονη σας.
Οποτε ξερετε οτι αν δειτε κανενα αντισκηνο τη δευτερα εξω απο κανενα μικροβιολογικο θα ειμαι εγω.
XAXAXA!!!!
Καλώς την Τζένη, και ειχα απορία που εξαφανίστηκες, δεν σχολίασες ουτε καν την εθνική!
Θα παω στο σχολασμα, αντε να δουμε...
Κομμώτρια είσαι Τζενάκι;;;tzeni27 έγραψε:ειδες τι γαιδουρα που ειμαι? αφου ειχα μεινει ακομα στην αλλη μας σελιδα κ εσεις βρε κοριτσια δεν κανετε μια ενημερωση κ εμπαινα ξαναμπαινα πουθενα καμια ε και ειπα να κανω ενα ψαξιμο μηπως τρυγυρνατε αλλου. αντε καλε εσυ για χωριακη τι περιμενεις κ εχουμε σκασει απο αγωνια. θα ερθει κ μια για βαφη σε λιγο κ θα'χω την αγωνια σου κ δεν θα μπορω ουτε να παρακολουθω μαμωτοTitino έγραψε:κουνελάκι έγραψε:Κοριτσια μου χαρα στην υπομονη σας.
XAXAXA!!!!
Καλώς την Τζένη, και ειχα απορία που εξαφανίστηκες, δεν σχολίασες ουτε καν την εθνική!
Θα παω στο σχολασμα, αντε να δουμε...
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης