Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
640 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 640 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lillybell έγραψε:Katerinoula και tzeni σας προσθεσα στη λιστα! Ευχομαι οσο πιο συντομα γινεται να πατε στην παρακατω λιστα παρεα με την Ειρηνη που την εχουμε αφησει μονη και θα τα παρει σοβαρα!!! Laughing  Laughing 

Ρηνακι μου...και τι δε θα διναμε για να ερθουμε συντομα διπλα σου... cheers cheers cheers 

εγω σας καλεσα εσεις ειστε ακαδεχτες!!! Laughing Laughing 

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
irene-_- έγραψε:εφυγε με τα χιλια ζορια η μπουμπου μου!!ηθελε να κατσει εδω το κοριτσακι μου  I love you I love you I love you εσεις τι κανετε κυριες μου?
Να εδώ βρε Ειρηνούλα, προσπαθούμε να μπούμε στο δρόμο που χάραξες... Χαχαχ!! Βρε κορίτσια να σας πω κάτι να με βρίσετε;;; Απ'όταν έμαθα πότε έχω ωορρηξία, δε έχω όρεξη για  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 9 215994 ... Δε μπορώ να καταλάβω που οφείλεται, μήπως αγχώνομαι υποσυνείδητα;

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Marianna50 έγραψε:
irene-_- έγραψε:εφυγε με τα χιλια ζορια η μπουμπου μου!!ηθελε να κατσει εδω το κοριτσακι μου  I love you I love you I love you εσεις τι κανετε κυριες μου?
Να εδώ βρε Ειρηνούλα, προσπαθούμε να μπούμε στο δρόμο που χάραξες... Χαχαχ!! Βρε κορίτσια να σας πω κάτι να με βρίσετε;;; Απ'όταν έμαθα πότε έχω ωορρηξία, δε έχω όρεξη για  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 9 215994 ... Δε μπορώ να καταλάβω που οφείλεται, μήπως αγχώνομαι υποσυνείδητα;

αα γιατι ετσι???συνηθως τοτε οι γυναικες εχουν πιο πολλες ορεξεις λογο ορμονων!!

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
irene-_- έγραψε:
Marianna50 έγραψε:

αα γιατι ετσι???συνηθως τοτε οι γυναικες εχουν πιο πολλες ορεξεις λογο ορμονων!!
Μα ναι το σκέφτηκα και αυτό και μου κάνει περίεργο, αλλά καμία όρεξη, παγωτό που λέμε... Μωρέ μήπως αλλά ντι άλλων μου πε κι αυτή;; Τι να πω;; Ανωμαλίες!!! Χιχι!! Very Happy 

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Marianna50 έγραψε:
irene-_- έγραψε:
Marianna50 έγραψε:

Μα ναι το σκέφτηκα και αυτό και μου κάνει περίεργο, αλλά καμία όρεξη, παγωτό που λέμε... Μωρέ μήπως αλλά ντι άλλων μου πε κι αυτή;; Τι να πω;; Ανωμαλίες!!! Χιχι!! Very Happy 

δε νομιζω θα ειδε το αυγουλακι σου που μεγαλωσε και ειναι ετοιμο..εχεις δεν εχεις ορεξη βουρ στον πατσα  Laughing Laughing Laughing 

Titino

Titino
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ισως είναι αυτο που λες για το αγχος, μην το σκεφτεσαι οτι πρεπει να το κανεις γιατι ειναι οι μερες σου, να θες να το κανεις είναι το θεμα. Οσο σκεφτεσαι το πρεπει προφανως αγχωνεσαι. Και εγω εχω παρατηρήσει οτι οι ορέξεις ειναι οταν είναι οι "καλες" μερες!

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
irene-_- έγραψε:
Marianna50 έγραψε:
irene-_- έγραψε:
Marianna50 έγραψε:

δε νομιζω θα ειδε το αυγουλακι σου που μεγαλωσε και ειναι ετοιμο..εχεις δεν εχεις ορεξη βουρ στον πατσα  Laughing Laughing Laughing 
Καλά αυτό εννοείται!! Χαχαχα!! Βρε του θανατά να είμαι, εκεί εγώ!! Χαχαχαχαχαχ!! Άσε ο δικός μου ήδη κάνει όνειρα, ο γιος μου έτσι, ο γιος μου αλλιώς.. Χαλάρωσε του λέω γιατί κόρη θα κάνεις... Εντάξει μου λέει, η κόρη μου τότε.. Χαχαχα!! Αααα δε σας είπα, βρήκαμε και όνομα αν θα είναι κόρη... Χαχαχα!! Είμαστε για δέσιμο!!!  Cool 

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Titino έγραψε:Ισως είναι αυτο που λες για το αγχος, μην το σκεφτεσαι οτι πρεπει να το κανεις γιατι ειναι οι  μερες σου, να θες να το κανεις είναι το θεμα. Οσο σκεφτεσαι το πρεπει προφανως αγχωνεσαι. Και εγω εχω παρατηρήσει οτι οι ορέξεις ειναι οταν είναι οι "καλες" μερες!
Καλά τώρα μπορεί να είναι και γιατί μόλις ξυπνήσαμε.. Το βράδυ που θα είμαστε χαλαροί, θα ακούμε τη μουσικούλα μας, θα πίνουμε και τις μπυρίτσες μας όλα θα μου ρθουν!! Χαχαχ!!

Titino

Titino
Δεν είναι κακό!
Καλά κάνετε! Να μην τα σκεφτεστε μετα!

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Titino έγραψε:Δεν είναι κακό!
Για ποιο πράγμα εννοείς τώρα;;

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα και ο δικος μου μια απο τα ιδια!!!οποτε ανεφερεται στο σπορακι λεει ο γιος μου και εγω του λεω η κορη σου!!εμεις αν ειναι αγορακι το εχουμε σιγουρο το ονομα για κοριτσιστικο δε συμφωνουμε α΄λλα γυρναει και μου λεει αφου θα ειναι αγορι τι διαγωνουμε??? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 9 911307 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 9 911307 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 9 911307  ευτυχως και οι δυο λεγαμε απο τις αρχες της σχεσης οτι τα παιδια μας δε θα παρουν ονοματα απο παππουδες και γιαγιαδες αλλα οτι αρεσει σε μας  Very Happy Very Happy Very Happy 

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Marianna50 έγραψε:

μαριαννα ξυπνα για το ονομα σου λεει!!!!!

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
irene-_- έγραψε:καλα και ο δικος μου μια απο τα ιδια!!!οποτε ανεφερεται στο σπορακι λεει ο γιος μου και εγω του λεω η κορη σου!!εμεις αν ειναι αγορακι το εχουμε σιγουρο το ονομα για κοριτσιστικο δε συμφωνουμε α΄λλα γυρναει και μου λεει αφου θα ειναι αγορι τι διαγωνουμε??? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 9 911307 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 9 911307 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 9 911307  ευτυχως και οι δυο λεγαμε απο τις αρχες της σχεσης οτι τα παιδια μας δε θα παρουν ονοματα απο παππουδες και γιαγιαδες αλλα οτι αρεσει σε μας  Very Happy Very Happy Very Happy 
Χαχαχαα, εεε ρε κόλλημα με τους γιους όλοι!! Χαχα!! Μη χαθεί το όνομα!! Χαχα!! Καλά εμείς για όνομα ψάχνουμε απ'την αρχή της σχέσης μας γιατί δεν ταιριάζουμε καθόλου σε αυτό το ζήτημα!! Εμένα πάντα μ' άρεσε το Κίρκη, αλλά ούτε να το ακούσει δε θέλει!! Και τελικά κλείσαμε στο Λουσίλ!!! Για αγόρι ούτε ξέρω!! Θα σφαχτούμε μάλλον!!

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
irene-_- έγραψε:
Marianna50 έγραψε:

μαριαννα ξυπνα για το ονομα σου λεει!!!!!
Χαχα!! Εεεε καλά αν δεν καταλήγαμε μετά από 5 χρόνια διαφωνιών εεε τι να πω;;;

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Marianna50 έγραψε:
irene-_- έγραψε:καλα και ο δικος μου μια απο τα ιδια!!!οποτε ανεφερεται στο σπορακι λεει ο γιος μου και εγω του λεω η κορη σου!!εμεις αν ειναι αγορακι το εχουμε σιγουρο το ονομα για κοριτσιστικο δε συμφωνουμε α΄λλα γυρναει και μου λεει αφου θα ειναι αγορι τι διαγωνουμε??? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 9 911307 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 9 911307 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 9 911307  ευτυχως και οι δυο λεγαμε απο τις αρχες της σχεσης οτι τα παιδια μας δε θα παρουν ονοματα απο παππουδες και γιαγιαδες αλλα οτι αρεσει σε μας  Very Happy Very Happy Very Happy 
Χαχαχαα, εεε ρε κόλλημα με τους γιους όλοι!! Χαχα!! Μη χαθεί το όνομα!! Χαχα!! Καλά εμείς για όνομα ψάχνουμε απ'την αρχή της σχέσης μας γιατί δεν ταιριάζουμε καθόλου σε αυτό το ζήτημα!! Εμένα πάντα μ' άρεσε το Κίρκη, αλλά ούτε να το ακούσει δε θέλει!! Και τελικά κλείσαμε στο Λουσίλ!!! Για αγόρι ούτε ξέρω!! Θα σφαχτούμε μάλλον!!

πρωτη φορα το ακουω!!ελληνικο ειναι???εγω ειμαι ερωτευμενη με το αριαδνη  Very Happy 

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
με φλερταρει εντονα ο μρφεας  Laughing Laughing  τα λεμε αργοτερα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 9 417472 

Titino

Titino
Marianna50 έγραψε:

Για το ονομα!

Titino

Titino
Μου αρεσει το Νεφέλη αλλα δεν αρεσει στον αντρα μου, πφφφ
Και εμεις επειδη διαφωνουσαμε ειπαμε να δωσουμε ασχετα ονοματα και οχι γονιων να μην ειναι κανεις παραπονεμενος.

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Marianna50 έγραψε:

Εισαι μικρη για να τη θυμασαι, αλλα το ονομα που διαλεξες αυτο μου θυμισε:

Liontarina29

Liontarina29
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
δεν θα κατσω να σκασω αλλο!!!ξερω γω..μηπως φταει που τα εκανα τα τεστ μεσημερι?αλλα τελος! θα το καραδιασκεδασω αυτες τις 2 μερες με τον γαμο μας και ο,τι ειναι να ρθει ας ερθει!!!τα φιλια μου σε ολες!!!και ευχομαι να συμβουν πολλά ωραία και ευχάριστα μέχρι να έχω χρονο να σας ξαναδιαβασω!...και να σας ενημερωσω για το τι εγινε τελικα!!!φιλια πολλά xxx Very Happy 

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Liontarina29 έγραψε:δεν θα κατσω να σκασω αλλο!!!ξερω γω..μηπως φταει που τα εκανα τα τεστ μεσημερι?αλλα τελος! θα το καραδιασκεδασω αυτες τις 2 μερες με τον γαμο μας και ο,τι ειναι να ρθει ας ερθει!!!τα φιλια μου σε ολες!!!και ευχομαι να συμβουν πολλά ωραία και ευχάριστα μέχρι να έχω χρονο να σας ξαναδιαβασω!...και να σας ενημερωσω για το τι εγινε τελικα!!!φιλια πολλά xxx Very Happy 

Ετσι liontarna!!!! Αυτη τη στιγμη ζησε το γαμο σου και μην τον αμαυρωνεις σκεπτομενη τα αρνητικα τεστ! Οι στιγμες αυτες δεν ξαναερχονται...
Εχεις πολλλυ χρονο για να σκεφτεις μετα τα του παιδιου.
Η ωρα η καλη!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 9 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 9 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 9 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 9 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 9 334590 

dimimi82

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Titino έγραψε:Καθυστέρηση εχουμε, τεστ αρνητικό περιοδος γιοκ. στοπ!

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!! Ζέστηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!

titino μου πόσες μέρες καθυστέρησης έχεις; Μήπως έκανες νωρίς το τεστ κ δεν είχε ανέβει η ορμόνη ακόμα κ βγήκε αρνητικό; Γιατί δεν κάνεις μια χοριακή;

Titino

Titino
Θα παω το απογευμα να κανω! Αν και το τεστ ήταν με μια μερα καθυστερησης.

dimimi82

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Marianna50 έγραψε:
Titino έγραψε:Ισως είναι αυτο που λες για το αγχος, μην το σκεφτεσαι οτι πρεπει να το κανεις γιατι ειναι οι  μερες σου, να θες να το κανεις είναι το θεμα. Οσο σκεφτεσαι το πρεπει προφανως αγχωνεσαι. Και εγω εχω παρατηρήσει οτι οι ορέξεις ειναι οταν είναι οι "καλες" μερες!
Καλά τώρα μπορεί να είναι και γιατί μόλις ξυπνήσαμε.. Το βράδυ που θα είμαστε χαλαροί, θα ακούμε τη μουσικούλα μας, θα πίνουμε και τις μπυρίτσες μας όλα θα μου ρθουν!! Χαχαχ!!

Μαριάννα μου, μάλλον το έχεις στο μυαλό σου, υποσυνείδητα αγώνεσαι και γι'αυτό δεν έχεις όρεξη. Το έχω πάθει κ εγώ άαααααααααπειρες φορές. Μην ανησυχείς όμως, τρώγοντας έρχεται η όρεξη οπότε βουρρρρρρρρ για  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 9 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 9 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 9 215994 

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimimi82 έγραψε:
Titino έγραψε:Καθυστέρηση εχουμε, τεστ αρνητικό περιοδος γιοκ. στοπ!

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!! Ζέστηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!

titino μου πόσες μέρες καθυστέρησης έχεις; Μήπως έκανες νωρίς το τεστ κ δεν είχε ανέβει η ορμόνη ακόμα κ βγήκε αρνητικό; Γιατί δεν κάνεις μια χοριακή;

Γεια σου dimimi ! τι κανεις;;; χαθηκες λιγο, μαλιστα χθες κοιταγα τη λιστα και σε σκεφητκα... Ειπα, αραγε θα μπει αυτο το κοριτσι να μας ενημερωσει τι εγινε οταν ερθει η μερα του;; Razz Razz Razz 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις