Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
657 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 657 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

dimimi82

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Titino έγραψε:Καλώς ήρθες!

Dimini και εγώ σκεφτομαι να κανω εναν προγεννητικο αλλα λεω μην με πει τρελλη απο τωρα!

A εγώ έκανα να είμαι σίγουρη. Κοστίζει λίγο να ξέρεις, μου τον έγραψε μέσω του ΕΟΠΥΥ αλλά έδωσα και 300 ευρώ...

Titino

Titino
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Δεν σου κάλυψε τπτ ο ΕΟΠΥ;

elife

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
dimimi82 έγραψε:
elife έγραψε:
dimimi82 έγραψε:
elife έγραψε:Γεια σας κορίτσια. Τελικά αδιαθέτησα χτες  Crying or Very sad υπάρχει χώρος και για μένα στην όμορφη παρέα σας;

Εννοείται!!! Καλώς ήρθες!!!

Για πές μας τα δικά σου.. Πόσο καιρό προσπαθείτε;
καλώς σας βρήκα! Προσπαθούμε από τον Νοέμβριο για δεύτερο παιδάκι.

Πες μας την εμπειρία σου απ'την πρώτη εγκυμοσύνη.. Άργησες ή σου ήρθε άμεσα;
η αλήθεια είναι ότι ήρθε όταν δεν το περίμενα. Αν θυμάμαι καλά 2 ή 3 μήνες προσπάθειας. Τον μήνα εκείνο μετακομίζαμε κ είχα το μυαλό μου σε αυτό. Τότε ήταν που έτυχε.

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε?εγω μολις γυρισα απο την δουλεια..επρεπε να μεινω εγκυος για να με ξανα παρουν στο ξενοδοχειο που δουλευα!!οτι να ναι!!με πιασανε παλι οι χαζες σκεψεις μου και εβλεπα εφιαλτες στον υπνο μου!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ερηνακι μην ακουω χαζες σκεψεισ ολα καλα θα πανε???η δουλεια θα ειναι για σεζον??

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τι ωρα θα πασ στον γιατρο σου???

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Ερηνακι μην ακουω χαζες σκεψεισ ολα καλα θα πανε???η δουλεια θα ειναι για σεζον??

οχι ειναι λιγο οτι να ναι..θα παω τωρα μεχρι κυριακη-δευτερα και μετα στις 16/7 κανονικα καθε μερα για κανα 2μηνο πανω κανω..εξατρταται..με καιει να φτασω τα 200 ενσημα που χρειαζονται για τα επιδοματα αν δεν τα κοψουν μεχρι να γεννησω!!!οσο για τις σκεψεις τι να πω βρε αγγελικη μου δεν ξεκολλαει ο εγκεφαλος!!!

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Τι ωρα θα πασ στον γιατρο σου???
6.30 και με το που θα τελειωσω θα παω κατευθειαν παλι για δουλεια για κανα 3ωρο με 4ωρο

dimimi82

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Titino έγραψε:Δεν σου κάλυψε τπτ ο ΕΟΠΥ;

Nαι, αλλά η συμμετοχή είναι έτσι κ αλλιώς περίπου 300 ευρώ. Σύνολο νομίζω στοιχίζει 900 ευρώ.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κανε λιγο υπομονη και 4 ωριτσες θα δεις σακο λογικα εε???

dimimi82

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elife έγραψε:
dimimi82 έγραψε:
elife έγραψε:
dimimi82 έγραψε:
elife έγραψε:Γεια σας κορίτσια. Τελικά αδιαθέτησα χτες  Crying or Very sad υπάρχει χώρος και για μένα στην όμορφη παρέα σας;

Εννοείται!!! Καλώς ήρθες!!!

Για πές μας τα δικά σου.. Πόσο καιρό προσπαθείτε;
καλώς σας βρήκα! Προσπαθούμε από τον Νοέμβριο για δεύτερο παιδάκι.

Πες μας την εμπειρία σου απ'την πρώτη εγκυμοσύνη.. Άργησες ή σου ήρθε άμεσα;
η αλήθεια είναι ότι ήρθε όταν δεν το περίμενα. Αν θυμάμαι καλά 2 ή 3 μήνες προσπάθειας. Τον μήνα εκείνο μετακομίζαμε κ είχα το μυαλό μου σε αυτό. Τότε ήταν που έτυχε.

Γιατί μάλλον το είχες βγάλει απ'το μυαλό σου! Τελικά , τότε έρχεται!!!!!! Ααααααχ αυτό το άγχος πώς αποβάλλεται όμως;;;;;

Και τώρα πιστεύω αν δεν αγχωθείς θα έρθει και το δεύτερο!

dimimi82

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
irene-_- έγραψε:καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε?εγω μολις γυρισα απο την δουλεια..επρεπε να μεινω εγκυος για να με ξανα παρουν στο ξενοδοχειο που δουλευα!!οτι να ναι!!με πιασανε παλι οι χαζες σκεψεις μου και εβλεπα εφιαλτες στον υπνο μου!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 

Tα σκέψεις βρε κορίτσι;;;

Κοιτα , μην αγχώνεσαι έχεις κ το σποράκι να σκεφτείς!!!!

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Κανε λιγο υπομονη και 4 ωριτσες θα δεις σακο λογικα εε???
το ελπιζω αγγελικη μου!!!!

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimimi82 έγραψε:
irene-_- έγραψε:καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε?εγω μολις γυρισα απο την δουλεια..επρεπε να μεινω εγκυος για να με ξανα παρουν στο ξενοδοχειο που δουλευα!!οτι να ναι!!με πιασανε παλι οι χαζες σκεψεις μου και εβλεπα εφιαλτες στον υπνο μου!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 

το σπορακι σκεφτομαι και σαλταρω..μακαρι να ειναι καλα εκει μεσα και να μεγαλωνει σωστα!!!!ευχαριστω για το ενδιαφερον ..

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάρες μου καλησπέρα!Λιονταρίνα μου η ώρα η καλή κοριτσάκι μου όλα να είναι ονειρικά εύχομαι και πολύ γρήγορα να ολοκληρωθεί η ευτυχία σας με ένα μωράκι!Ρηνούλα περιμένουμε νέα από ντοκ και μην ακούω χαζομάρες ανέβηκε κ η θερμοκρασία και ήδη είμαι δύσκολα! Twisted EvilΛίλλυ μου να περάσετε πολύ πολύ όμορφα κάντε και μια βουτίτσα και για μας! Την αγάπη μου στα υπόλοιπα κοριτσάκια!

dimimi82

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
irene-_- έγραψε:
dimimi82 έγραψε:

το σπορακι σκεφτομαι και σαλταρω..μακαρι να ειναι καλα εκει μεσα και να μεγαλωνει σωστα!!!!ευχαριστω για το ενδιαφερον ..
.

Όλα θα πάνε καλά! Μην αγχώνεσαι εκ των προτέρων...

Να μας πεις μετά τον γιατρό τι σου είπε!!!

Titino

Titino
Ελα βρε Ειρηνη ολα καλα θα ειναι! Ειναι το σπορίδιό μας !!!
Είσαι η πρώτη εγκυούλα και ειμαστε μες την αγωνία και εμείς!

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimimi82 έγραψε:
irene-_- έγραψε:
dimimi82 έγραψε:

.

Όλα θα πάνε καλά! Μην αγχώνεσαι εκ των προτέρων...

Να μας πεις μετά τον γιατρό τι σου είπε!!!

θα μαθετε νεα μου το βραδακι γιατι μετα το ραντεβου εχει ξανα χαρα και εργασια..παω να κανω ενα μπανακι να βρωμισω να ξυριστω κιολας και να ξαπλωσω λιγο!!!καλο μεσημερι..  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 24 417472 

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Titino έγραψε:Ελα βρε Ειρηνη ολα καλα θα ειναι! Ειναι το σπορίδιό μας !!!
Είσαι η πρώτη εγκυούλα και ειμαστε μες την αγωνία και εμείς!

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 24 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 24 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 24 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 24 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 24 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 24 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 24 315810 

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσακι μου τι κανετε;
Εγω αυτη τη στιγμη τρωω ενα ωραιοτατο προφιτερολ.
Οχι θα κατσω να σκασω. Οσο νοιωθω την αλεκα να ερχετε τσαντιζομαι.
Ειρηνακι μου ποιος τη χαρη σου σημερα. Θα περιμενουμε νεα σου.
Darsel διαβασα λιγα πραγματακι για τις βιταμινες που μου ειπες χτες. Ειναι πραγματικα τοσο καλες οσο λενε; Οταν ειδα την τιμη μου ηρθε να πεσω ανασκελα. Σκεφτομαι σοβαρα να τις παρουμε. Χαλαλι.

http://www.pregnology.com/ovulate/24/6/14/10/

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κουνελάκι έγραψε:Γεια σας κοριτσακι μου τι κανετε;
Εγω αυτη τη στιγμη τρωω ενα ωραιοτατο προφιτερολ.
Οχι θα κατσω να σκασω. Οσο νοιωθω την αλεκα να ερχετε τσαντιζομαι.
Ειρηνακι μου ποιος τη χαρη σου σημερα. Θα περιμενουμε νεα σου.
Darsel διαβασα λιγα πραγματακι για τις βιταμινες που μου ειπες χτες. Ειναι πραγματικα τοσο καλες οσο λενε; Οταν ειδα την τιμη μου ηρθε να πεσω ανασκελα. Σκεφτομαι σοβαρα να τις παρουμε. Χαλαλι.

Καλησπέρα!Τα ίδια είχε συστήσει και ο γιατρός στον άντρα μου ή το Power Health L-Carnitine Pure και το Vitabiotics Wellman Conception..Τα παραγγείλαμε και ελπίζουμε να γίνει το θαυματάκι και για μας

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κουνελκι και Βασουλα νομιζω πως αν τα παραγγειλεις απο εξωτερικο ειναι πολυ ταλυτερη η τιμη θα ρωτησω μια φιλη μου και θα σας γραψω.Κουνελακι καλα ξηγηθηκες με το προφυτερολ.και εχω καταβροχθησα εχθες ενα πυραυλακοοοοο και εμενα ερχετε γιατι ποναω απο εχθες.ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΙΓΟΥΡΑ

Athina12

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Geia sas koritsia...eimai kainourgia sthn parea sas... Tha hthela na pw kai egw thn istoria mou... Sta 22 emeina egkuos kai ta oneira arxhsan....to eipame se olon ton kosmo afou menoume se kleistei koinwnia...h pethera mou kai o petheros mou arxhsan na lene oti tha to bgaloume etsi.... Egw tous elega ugeia na exw egw kai to mwro mou kai auta tha ta broume...arxhsan ta parapona... Edw bgazoume ta onomata apo ta petherika kai tetoia... Omws ta oneira gkremistikan.. 3 mhnwn to exasa...epatha ena tromero sok...h zwh mou allaje... Ama den htan h mhtera mou kai o antras mou mporei na mhn to eixa jeperasei... 6 mhnes meta arxhsan ta petherika mou kai oloi oi alloi na rwtane pote tha janameinw egkuos... Kai tous elega twra ftiaxnoiume to spiti mas...pio meta na to teleiwsoume kai blepoume...omws ola auta einai dikaiologies giati me exei piasei fobos oti mporei na janapathw to idio... Twra sta 25 apofashsame me ton antra mou auto to mhna na prospathhsoume na meinw egkuos... Teleutaia periodos htan stis 14-6...24-25-26-27 eixame epafh... Kai pernw kai filicine edw kai 2 meres...lete koritsia na mou erthei to sporaki? Sugnwmh ean sas kourasa alla o fobos pou exw einai para polu megalos... Sas euxaristw...

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κοριτσάρες!! Τι μου κάνετε;; Ρηνούλα, keep calm όπως γράφεις και εσύ και άσε τις χαζομαρούλες!! Το σποράκι σου θα είναι μια χαρά! Δεν είναι δα και τόσο εύκολο να πάθει κάτι!! Καλώς ήρθαν τα καινούρια κορίτσια! Και τέλος, να σας πω και τα δικά μου!! Εμείς πάμε για τον άλλον μήνα σίγουραααα!! Ή για Σεπτέμβρη θα δείξει!! Χιχι!! Αλλά αυτό το μήνα σίγουρα θα μου ρθει η αλέκα(αλήθεια από που βγαίνει αυτό;Wink γιατί δε κάναμε και καμιά τρελή προσπάθεια!!

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Κουνελκι και Βασουλα νομιζω πως αν τα παραγγειλεις απο εξωτερικο ειναι πολυ ταλυτερη η τιμη θα ρωτησω μια φιλη μου και θα σας γραψω.Κουνελακι καλα ξηγηθηκες με το προφυτερολ.και εχω καταβροχθησα εχθες ενα πυραυλακοοοοο και εμενα ερχετε γιατι ποναω απο εχθες.ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΙΓΟΥΡΑ

Σ'ευχαριστω βρε αγγελικη μου, οταν ειδα οτι η τριμηνη θεραπεια κοστιζει 180 μου ηρθε εγκεφαλικο.
Και τι ειναι βρε παιδια, απλες βιταμινες.
Νομιζω εκμεταλλευονται τη λαχταρα μας.

http://www.pregnology.com/ovulate/24/6/14/10/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις