Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
542 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 542 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Lilly, άστα να πάνε... Αν δε το ξέρεις, στο λέω εγώ!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 13 654316  Κουνελάκι, καταλαβαίνω!! Και τον δικό μου ότι θέλουν τον κάνουν... Εγώ είμαι η αυστηρή της παρέας όμως!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 13 328109 

darsel

darsel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ζουμε ολες απο ενα δραμα βλεπω ετσι??
#######

ρηνουλακι μου πολυ χαιρομαι κουκλαρα μου

αντε να εχεις γιο να ειναι ετοιμος για την μπαρμπα σταθουλα μου!

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι κάνετε κορίτσια ?
Ολα καλά?Τα κοριτσάκια που έχουν καθυστέρηση πότε πάνε για χοριακη?
Αγγελικη μου που είσαι?Πότε περιμένεις περίοδο για να ξεκινήσεις διέγερση?

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πολύ ζέστη ρε κορίτσια..
Ρηνούλα πάμε να δούμε σπιτάκι την Παρασκεύη?Αχ τι ωραία...

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
darsel έγραψε:ζουμε ολες απο ενα δραμα βλεπω ετσι??
#######

Laughing Laughing Laughing μια χαρα θα ειναι δροσερη και καλοδιατηρημενη η νυφη!!!σαν τα κρυα τα νερα!!!! Laughing Laughing 

darsel

darsel
irene-_- έγραψε:
#######

Laughing Laughing Laughing μια χαρα θα ειναι δροσερη και καλοδιατηρημενη η νυφη!!!σαν τα κρυα τα νερα!!!! Laughing Laughing 

εεεεετσι!!!! Ice Queen  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 13 328109 

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
den antexo allo έγραψε:Πολύ ζέστη ρε κορίτσια..
Ρηνούλα πάμε να δούμε σπιτάκι την Παρασκεύη?Αχ τι ωραία...

γεια σου λενακι μου!!!ανυπομονω να δω τι θα δω!!!!εσυ τι κανεις?τι εγινε με την συνετευξη?

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
darsel έγραψε:
irene-_- έγραψε:
#######

εεεεετσι!!!! Ice Queen  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 13 328109 

ναι αλλα θελω ζεστη καρδια!!!!δεν τον δινω οπου κι οπου τον γιο  Laughing Laughing 

darsel

darsel
irene-_- έγραψε:
darsel έγραψε:
irene-_- έγραψε:
#######

ναι αλλα θελω ζεστη καρδια!!!!δεν τον δινω οπου κι οπου τον γιο  Laughing Laughing 

μμμμμ αμα μοιασει στη μανα της την κρυοκωλη, σωθηκες!!! ευτυχως ομως λενε η νυφη της πεθερας θα μοιασει!!!!!!

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
darsel έγραψε:
irene-_- έγραψε:
darsel έγραψε:
irene-_- έγραψε:
#######

μμμμμ αμα μοιασει στη μανα της την κρυοκωλη, σωθηκες!!! ευτυχως ομως λενε η νυφη της πεθερας θα μοιασει!!!!!!

ε εκλεισε τοτε θα την παρουμε  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 13 654316 

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Θα ξεκινήσω την Παρασκεύη.Μόνο για Π-Σ-Κ θέλει από το τίποτα καλά είναι αι τρεις φορές την εβδομάδα.

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
den antexo allo έγραψε:Θα ξεκινήσω την Παρασκεύη.Μόνο για Π-Σ-Κ θέλει από το τίποτα καλά είναι αι τρεις φορές την εβδομάδα.

μια χαρα ειναι μια καλη αρχη!!!με το καλο!! Very Happy 

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
irene-_- έγραψε:
den antexo allo έγραψε:Θα ξεκινήσω την Παρασκεύη.Μόνο για Π-Σ-Κ θέλει από το τίποτα καλά είναι αι τρεις φορές την εβδομάδα.

Ευχαριστώ αγάπη........

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
den antexo allo έγραψε:
irene-_- έγραψε:

Ευχαριστώ αγάπη........

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 13 35468 

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σκυλοκατασταση κ γατοκατασταση βλεπω..κ εγω εχω ενα κουταβι οχτω μηνων που μαδαει παρα πολυ..ειναι κ ασπρη κ μαυρα τα επιπλα μου οποτε καταλαβαινετε τι γινεται...σας εχουν πει οι γιατροι σας κατι για τα σκυλια η τις γατες κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης???εμενα η δικια μου κοιματσι στο κρεβατι μου πανω στο μαξιλαρι μου..πριγκιπεσσα η δικια σου...titinooooooooo??????που εισαι καλε???? Θα μας γκαστρωσεις μεχρι να μας πεις τι εγινε...

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
perperouna έγραψε:Σκυλοκατασταση κ γατοκατασταση βλεπω..κ εγω εχω ενα κουταβι οχτω μηνων που μαδαει παρα πολυ..ειναι κ ασπρη κ μαυρα τα επιπλα μου οποτε καταλαβαινετε τι γινεται...σας εχουν πει οι γιατροι σας κατι για τα σκυλια η τις γατες κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης???εμενα η δικια μου κοιματσι στο κρεβατι μου πανω στο μαξιλαρι μου..πριγκιπεσσα η δικια σου...titinooooooooo??????που εισαι καλε???? Θα μας γκαστρωσεις μεχρι να μας πεις τι εγινε...
Μην αγχώνεσαι για τα σκυλιά και τις γάτες, αυτο που θα μπορούσες να κολλήσεις από αυτά είναι το τοξόπλασμα και μόνο από τις γάτες αν θυμάμαι καλά, αυτό όμως κολλάει και απο τα λαχανικα.Οταν με το καλό μείνεις έγκυος θα κάνεις τον πργεννετικό και ανάλογα θα σου πει ο γιατρός σου τι θα κάνεις.Πάντως δεν υπάρχει φόβος.

katerina1983

katerina1983
γεια σας και απο εμενα...................... Smile 

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katerina1983 έγραψε:γεια σας και απο εμενα...................... Smile 

βρε βρε βρε καλως το μου!!!!

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
den antexo allo έγραψε:
perperouna έγραψε:Σκυλοκατασταση κ γατοκατασταση βλεπω..κ εγω εχω ενα κουταβι οχτω μηνων που μαδαει παρα πολυ..ειναι κ ασπρη κ μαυρα τα επιπλα μου οποτε καταλαβαινετε τι γινεται...σας εχουν πει οι γιατροι σας κατι για τα σκυλια η τις γατες κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης???εμενα η δικια μου κοιματσι στο κρεβατι μου πανω στο μαξιλαρι μου..πριγκιπεσσα η δικια σου...titinooooooooo??????που εισαι καλε???? Θα μας γκαστρωσεις μεχρι να μας πεις τι εγινε...
Μην αγχώνεσαι για τα σκυλιά και τις γάτες, αυτο που θα μπορούσες να κολλήσεις από αυτά είναι το τοξόπλασμα και μόνο από τις γάτες αν θυμάμαι καλά, αυτό όμως κολλάει και απο τα λαχανικα.Οταν με το καλό μείνεις έγκυος θα κάνεις τον πργεννετικό και ανάλογα θα σου πει ο γιατρός σου τι θα κάνεις.Πάντως δεν υπάρχει φόβος.
Συμφωνώ σε αυτά που λες, απλά να συμπληρώσω πως το τοξόπλασμα για να το κολλήσεις (που δύσκολο να το έχουν οι οικόσιτες γάτες) πρέπει να έρθεις σε άμεση επαφή με τα κακά της γάτας!! Κοινώς να τα φας που λέμε!! Άρα πολύ δύσκολο να κολλήσεις κάτι! Και επίσης, να συμπληρώσω πως πιο επικίνδυνο είναι να κολλήσουμε εμείς κάτι τα ζώα παρά αυτά εμάς!!  I love you 

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Έχουμε κάνα σημάδι ζωής απ'την Τιτινο;;;

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Περα απο τις αρρρωστιες που δεν γινεται να κολλησεις κατι αν ειναι εμβολιασμενο το σκυλι η το γατι ξερω οτι ειναι πολυ θετικο να μεγαλωνει το παιδι με ζωα γιατι μαθαινει να τα σεβεται να τα αγαπαει κ να μη τα φοβαται..αργοτερα βεβαια ως νηπιο ειναι κ αισθημα ευθυνης μπορει δηλαδη να το φροντιζει μονο του..εμενα η δικια μου τρελενεται για μικρα παιδια με το που τα βλεπει κλαιει για να παει κοντα τους..εντωμεταξυ μου εχουν πει οτι τα σκυλια διαισθανονται την εγκυμοσυνη του αφεντικου τους..

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
perperouna έγραψε:Περα απο τις αρρρωστιες που δεν γινεται να κολλησεις κατι αν ειναι εμβολιασμενο το σκυλι η το γατι ξερω οτι ειναι πολυ θετικο να μεγαλωνει το παιδι με ζωα γιατι μαθαινει να τα σεβεται να τα αγαπαει κ να μη τα φοβαται..αργοτερα βεβαια ως νηπιο ειναι κ αισθημα ευθυνης μπορει δηλαδη να το φροντιζει μονο του..εμενα η δικια μου τρελενεται για μικρα παιδια με το που τα βλεπει κλαιει για να παει κοντα τους..εντωμεταξυ μου εχουν πει οτι τα σκυλια διαισθανονται την εγκυμοσυνη του αφεντικου τους..
Χμμμμ πως;;; Πως;;; Να ξέρω, άμα είναι να τα βάλω και τα 4 πάνω απ'την κοιλιά μου (όταν είναι η ώρα), να μην τρέχω και για χοριακές!! Χαχαχαχαχ!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 13 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 13 328109 

tzeni27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
irene-_- έγραψε:
tzeni27 έγραψε:βρε καλως την υπναρου μας

δεν ειμαι πια υπναρου τζενακι μου!!!ολη νυχτα εχω αϋπνιες και τωρα αργησε να με τιμησε ο μορφεας!!!ολο στριφογυριζω  Twisted Evil Twisted Evil 
αναποφασιστος ο μπεμπης χαχαχαχα. ωραια η του υψους η του βαθους δηλ. η θα κοιμασαι ολη μερα η θα εχεις αυπνιες. χαχαχα

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Perperouna κι όχι μόνο αυτά που λες.. Αλλά μαθαίνοντας επιτέλους τα παιδιά μας να σέβονται τα ζώα (δε λέω σόνι και ντε να τα έχουν σπίτι τους, αλλά να τα σέβονται) ευελπιστώ ότι κάποια στιγμή θα σταματήσει αυτό το πανηγύρι με τα pet shop και με τα εκατομμύρια αδέσποτα που στο τέλος τα φωλιάζουν κάποιοι καλοί άνθρωποι!! Σημειωτέον στο εξωτερικό δεν υπάρχουν αδέσποτα, όπως εδώ!!

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν ξερω ρε συ..μια μαμα απο το σχολειο που δουλευω μου ειπε οτι η σκυλιτσα της πριν μαθει οτι ειναι εγκυος καθοταν στα ποδια της κ εκλαιγε..αργοτερα οταν ρωτησε τον κτηνιατρο της ειπε οτι μυριζουν την ορμονη..τι να πω πρωτη φορα το ακουσα κ εγω..λες να γλιτωσουμε χρηματα απο τη χοριακη????χαχαχαχα???

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις