Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
648 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 648 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Titino

Titino
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Είμαι παχουλοκομψουλικο οπως λες... χαχα
ξεκινησα απο σημερα διατροφη για να δω πως θα παει...

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Titino έγραψε:Είμαι παχουλοκομψουλικο οπως λες... χαχα

εγω ειμαι η αρχηγος πιανω τα 0-100 σε 1'' με ζηλευουν ολες οι φεραρι και μακλαρεν  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

Titino

Titino
Δεν εχω πιασει τα 100 αλλα κοντευα ετσι οπως πηγαινε η κατασταση, και οχι τπτ αλλο τα τελετυταια 2 χρονια εγινα ετσι απο φαρμακα. Δεν με εχω ξαναδει ποτε τοσα κιλα, οχι οτι ημουν αδυνατη ποτε αλλα και παλι. Πιο πολύ καλό σε μενα θα κανω.

Titino

Titino
irene-_- έγραψε:
Titino έγραψε:Είμαι παχουλοκομψουλικο οπως λες... χαχα

εγω ειμαι η αρχηγος πιανω τα 0-100 σε 1'' με ζηλευουν ολες οι φεραρι και μακλαρεν  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

Respect Respect Respect 

ΣΤΕΛΛΑ34

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Titino έγραψε:Δεν εχω πιασει τα 100 αλλα κοντευα ετσι οπως πηγαινε η κατασταση, και οχι τπτ αλλο τα τελετυταια 2 χρονια εγινα ετσι απο φαρμακα. Δεν με εχω ξαναδει ποτε τοσα κιλα, οχι οτι ημουν αδυνατη ποτε αλλα και παλι. Πιο πολύ καλό σε μενα θα κανω.

εννοειται!!καλη επιτυχια!!και εχω απο φαρμακα ξεκινησα να παιρνω πολλα μετα ανοιξε η ορεξη εχω και θεμα με το εντερο αλλα μαζι με εκανα φουσκιτσα!!ελεγα τωρα για το καλοκαιρι να κανω μια αυστηρη διαιτα μιας και δεν θα ειχα να μαγειρευω για τον αντρα αλλα με προλαβε το σπορακι..οποτε το παω πολυ χαλαρα και δεν εστιαζω στην απωλεια αλλα σε θρεπτικες τροφες..αλλα μιας και ειχα κακες διατροφικες συνηθειες αυτη η αλλαγη βοηθαει και στην απωλεια..

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΤΕΛΛΑ34 έγραψε:ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 

γεια σου στελλα!!καλως ηρθες στην παρεουλα μας

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΤΕΛΛΑ34 έγραψε:ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 

Γεια σου Στελλα, καλως ηρθες κι απο μενα!

Titino

Titino
Ε καλα τωρα με το σπορακι, μονο και μονο τις κακες διατροφικές συνήθειες να κοψεις θα χασεις. Σιγουρα κατι αυστηρο δεν πρεπει. Και ενα μεγαλο συν ειναι μικρα γευματα στην ημερα γυρα στα 5. Ετσι ξεκινάω και εγω και θα δουμε.
Καλώς την Στελλα!

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Titino έγραψε:Ε καλα τωρα με το σπορακι, μονο και μονο τις κακες διατροφικές συνήθειες να κοψεις θα χασεις. Σιγουρα κατι αυστηρο δεν πρεπει. Και ενα μεγαλο συν ειναι μικρα γευματα στην ημερα γυρα στα 5. Ετσι ξεκινάω και εγω και θα δουμε.
Καλώς την Στελλα!

σημερα ειναι η δευτερη ή 3η μερα καθυστερησης?δεν σκεφτεσαι να κανει μια χορικη να ξερεις τι γινεται?

Liontarina29

Liontarina29
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Titino έγραψε:Καλή χώνεψη λιλυ και οποιες αλλες φάγατε μεσημεριανό.

Εγώ ακόμα τπτ...
Και εγώ λιονταρίνα το ιδιο νιωθω οτι ερχεται...

Αχ μην μιλάτε για ζυγαριες....

titino ναι ε?εγω ειδικα σημερα λεω τωρα ηρθε αλλα τιποτα!

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Liontarina29 έγραψε:
Titino έγραψε:Καλή χώνεψη λιλυ και οποιες αλλες φάγατε μεσημεριανό.

Εγώ ακόμα τπτ...
Και εγώ λιονταρίνα το ιδιο νιωθω οτι ερχεται...

Αχ μην μιλάτε για ζυγαριες....

titino ναι ε?εγω ειδικα σημερα λεω τωρα ηρθε αλλα τιποτα!

και εσυ λιονταρινα μου πανε το πρωι να κανεις μια!!

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσια!!!titino ακομα να εμφανιστει???δεν ψηνεσαι για χοριακη???lilly πω ς πηφς η δουλεια??ειρηνακι τρεις μερες για τον υπερηχο ακομα ε??τα υπολοιπα κοριτσια καλα???εγω μολις τωρα τελειωσα τη δουλιτσα μου κ ειμαι πτωμα..δεν σας κρυβω οτι εχω ψιλοαγχωθει για τη πεμπτη που εχω γυναικολογο..μακαρι να ειναι ολα καλα..

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
perperouna έγραψε:Καλησπερα κοριτσια!!!titino ακομα να εμφανιστει???δεν ψηνεσαι για χοριακη???lilly πω ς  πηφς η δουλεια??ειρηνακι τρεις μερες για τον υπερηχο ακομα ε??τα υπολοιπα κοριτσια καλα???εγω μολις τωρα τελειωσα τη δουλιτσα μου  κ ειμαι πτωμα..δεν σας κρυβω οτι εχω ψιλοαγχωθει για τη πεμπτη που εχω γυναικολογο..μακαρι να ειναι ολα καλα..

γεια σου περπερουνα μου..επιτελους.. περνανε οι μερες..σαν τους φανταρους τις μετραω!! Very Happy Very Happy βρε τι αχωνεσαι???μια χαρα θα εισαι..

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
irene-_- έγραψε:
perperouna έγραψε:Καλησπερα κοριτσια!!!titino ακομα να εμφανιστει???δεν ψηνεσαι για χοριακη???lilly πω ς  πηφς η δουλεια??ειρηνακι τρεις μερες για τον υπερηχο ακομα ε??τα υπολοιπα κοριτσια καλα???εγω μολις τωρα τελειωσα τη δουλιτσα μου  κ ειμαι πτωμα..δεν σας κρυβω οτι εχω ψιλοαγχωθει για τη πεμπτη που εχω γυναικολογο..μακαρι να ειναι ολα καλα..

γεια σου περπερουνα μου..επιτελους.. περνανε οι μερες..σαν τους φανταρους τις μετραω!! Very Happy Very Happy βρε τι αχωνεσαι???μια χαρα θα εισαι..

Μακαρι ειρηνακι μου να ειναι ολα καλα..βλεπεις παμε στους εξι μηνες προσπαθειων οχι οτι ειναι πολλοι οι μηνες αλλα δεν παυει να με αγχωνει το ολο θεμα..

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
perperouna έγραψε:
irene-_- έγραψε:
perperouna έγραψε:

Μακαρι ειρηνακι μου να ειναι ολα καλα..βλεπεις παμε στους εξι μηνες προσπαθειων οχι οτι ειναι πολλοι οι μηνες αλλα δεν παυει να με αγχωνει το ολο θεμα..
για παπ θα πας ή απλα για υπερηχο?

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
irene-_- έγραψε:
perperouna έγραψε:

για παπ θα πας ή απλα για υπερηχο?

Για υπερηχο να δουμε λιγο την ωορρηξια μου..αν εχω ποτε περιπου εχω..παπ εκανα τον ιανουαριο κ ηταν ολα καλα..

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
perperouna έγραψε:
irene-_- έγραψε:
perperouna έγραψε:

Για υπερηχο να δουμε λιγο την ωορρηξια μου..αν εχω ποτε περιπου εχω..παπ εκανα τον ιανουαριο κ ηταν ολα καλα..

αφου ειναι οκ το παπ σου θα ειναι και ο υπερηχος..σου ευχομαι ενα μεγαλο αυγουλακι ή αν εχει σκασει ηδη να εχει βρει ωραια συντροφια και να ψαχνει ενα βολικο σημειο να κουρνιασει  Very Happy 

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσάρες!! Καλησπέρα και από μένα!!! Τι κάνετε;; Lilly η γυναικολόγος μου είπε ότι δεν έχει καμία σχέση ο κύκλος με το πότε θα γίνει η ωορρηξία!! Δε σημαίνει δηλαδή ότι συμπίπτει πάντα με τα μέσα του κύκλου!! Τώρα τι να πω;; Έχω χαθεί και λίγο!! Θα δω και αυτόν τον μήνα πότε θα έρθει (αν έρθει) για να δω μήπως έχει αλλάξει ο κύκλος και έχει γίνει λίγο πιο μικρός(γιατί παίζει κι αυτό)!!

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
irene-_- έγραψε:
perperouna έγραψε:

αφου ειναι οκ το παπ σου θα ειναι και ο υπερηχος..σου ευχομαι ενα μεγαλο αυγουλακι ή αν εχει σκασει ηδη να εχει βρει ωραια συντροφια και να ψαχνει ενα βολικο σημειο να κουρνιασει  Very Happy 

Λογικα θα εχει σκασειτο αυγουλακι...θα δουμε τη πεμπτη.σε ευχαριστω ειρηνακι μου..το θελουμε πολυ το σπορακι..δουλευω κ με παιδια καθε μερα κ επηρρεαζομαι πολυ..

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
περπερουνα σε καταλαβαινω απολυτα!με τον αντρα μου ειμαστε 8 χρονια μαζι εκ των οποια τα 3 παντρεμενοι..για παιδακι συζητουσα απο τοτε που ειχα σχεση ακομα..ειχαμε μια κακι εμπειρια μετα επικεντωθηκα στις σπουδες μου και περασε ο καιρος..τα 3 χρονια που ειμαστε παντρεμενη ολο επαιρνε αναβολη το θεμα λογω οικονομικων..περσι το καλοκαιρι μεχρι αρχες απριλιου το περασα μονη μου γιατι ο αντρας μου δουλευε σε νησι..ασε που η κολλητη μου εχει εναν μπομπιρα 2 ετων και η βαφτιστηρα μου ειναι σχεδον 3 και λιωνω οποτε τα βλεπω..εχω περασει απειρες ωρες μαζι τους και μονη μου σαν παιδια μου τα εχω και ολο με ετρωγε το εγω ποτε???και τωρα που μου συμβαινει ακομα να το πιστεψω..σου ευχομαι ολοψυχα να ζησεις και εσυ το "ονειρο"  I love you I love you I love you 

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
irene-_- έγραψε:περπερουνα σε καταλαβαινω απολυτα!με τον αντρα μου ειμαστε 8 χρονια μαζι εκ των οποια τα 3 παντρεμενοι..για παιδακι συζητουσα απο τοτε που ειχα σχεση ακομα..ειχαμε μια κακι εμπειρια μετα επικεντωθηκα στις σπουδες μου και περασε ο καιρος..τα 3 χρονια που ειμαστε παντρεμενη ολο επαιρνε αναβολη το θεμα λογω οικονομικων..περσι το καλοκαιρι μεχρι αρχες απριλιου το περασα μονη μου γιατι ο αντρας μου δουλευε σε νησι..ασε που η κολλητη μου εχει εναν μπομπιρα 2 ετων και η βαφτιστηρα μου ειναι σχεδον 3 και λιωνω οποτε τα βλεπω..εχω περασει απειρες ωρες μαζι τους και μονη μου σαν παιδια μου τα εχω και ολο με ετρωγε το εγω ποτε???και τωρα που μου συμβαινει ακομα να το πιστεψω..σου ευχομαι ολοψυχα να ζησεις και εσυ το "ονειρο"  I love you I love you I love you 
Ειρηνούλα το 1ο σου είναι;;;;

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Marianna50 έγραψε:
irene-_- έγραψε:περπερουνα σε καταλαβαινω απολυτα!με τον αντρα μου ειμαστε 8 χρονια μαζι εκ των οποια τα 3 παντρεμενοι..για παιδακι συζητουσα απο τοτε που ειχα σχεση ακομα..ειχαμε μια κακι εμπειρια μετα επικεντωθηκα στις σπουδες μου και περασε ο καιρος..τα 3 χρονια που ειμαστε παντρεμενη ολο επαιρνε αναβολη το θεμα λογω οικονομικων..περσι το καλοκαιρι μεχρι αρχες απριλιου το περασα μονη μου γιατι ο αντρας μου δουλευε σε νησι..ασε που η κολλητη μου εχει εναν μπομπιρα 2 ετων και η βαφτιστηρα μου ειναι σχεδον 3 και λιωνω οποτε τα βλεπω..εχω περασει απειρες ωρες μαζι τους και μονη μου σαν παιδια μου τα εχω και ολο με ετρωγε το εγω ποτε???και τωρα που μου συμβαινει ακομα να το πιστεψω..σου ευχομαι ολοψυχα να ζησεις και εσυ το "ονειρο"  I love you I love you I love you 

ναι μαριαννα μου το πρωτο μου αν και ειναι η δευτερη εγκυμοσυνη

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
irene-_- έγραψε:
Marianna50 έγραψε:

Αααμ πες το έτσι, δε το ήξερα... Γι αυτό έχεις χαζέψει... Χαχαχ!! Η 1η εγκυμοσύνη ήταν ανεπιθύμητη ή δεν προχώρησε;;;

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Marianna50 έγραψε:
irene-_- έγραψε:
Marianna50 έγραψε:
irene-_- έγραψε: 

Αααμ πες το έτσι, δε το ήξερα... Γι αυτό έχεις χαζέψει... Χαχαχ!! Η 1η εγκυμοσύνη ήταν ανεπιθύμητη ή δεν προχώρησε;;;

τυχαια ναι,ανεπιθυμητη οχι!δεν μπορουσε να προχωρησει λογω λαθος διαγνωσης μιας "γιατρου"

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις