51 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 Δευ Ιουν 23, 2014 12:11 pm
Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσάκια μου,εμένα η γυναικολόγος μου είπε ότι όλα καλά! Είμαι πεντακάθαρη και ωορρηξία θα έχω σε 4 μέρες!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Marianna50 έγραψε:Σε ευχαριστώ κοπέλα μου!! Ναι ναι όλα καλά! Αλλά δε ξέρω γιατί,μου χει βγει μια τρελή κούραση,ενώ κοιμάμαι κανονικά!! Δε τρελενόμαστε όμως,χαλαρά πράγματα κι όταν είναι να έρθει θα ρθει!! Δε θέλω να αγχωθούμε!!
Titino έγραψε:Μια χαρά Αγγελική;
Εσυ πως είσαι;
vasoula1 έγραψε:Καλησπέρα γλυκιά παρεούλα!!Ελπίζω όλες καλά!
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:vasoula1 έγραψε:Καλησπέρα γλυκιά παρεούλα!!Ελπίζω όλες καλά!
Vasoulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
vasoula1 έγραψε:ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:vasoula1 έγραψε:Καλησπέρα γλυκιά παρεούλα!!Ελπίζω όλες καλά!
Τι κάνεις Αγγελική μου?
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Dimmi καλημερα αν υπολογιζω σωστα και αν εχεις σταθρο κυκλο 28 εχθες η προχθες πρεπει να ειχες ωορηξια αρα ισως να ειναι αυτο αλλα ισως και εμφυτευση στο ευχομαι
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Titino έγραψε:Μια χαρά Αγγελική;
Εσυ πως είσαι;
Μια χαρα κοριτσι μου αδιαθετησες???
Marianna50 έγραψε:Κοριτσάκια μου,εμένα η γυναικολόγος μου είπε ότι όλα καλά! Είμαι πεντακάθαρη και ωορρηξία θα έχω σε 4 μέρες!!
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:vasoula1 έγραψε:ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:vasoula1 έγραψε:Καλησπέρα γλυκιά παρεούλα!!Ελπίζω όλες καλά!
Τι κάνεις Αγγελική μου?
Καλα κοριτσι μου τρυπιεμαι καθυμερινα
Liontarina29 έγραψε:καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πωπω νεακια που βλεπω απο ολες!!!! χανομαι λιγακι αλλα σας διαβαζω γιατι οσο καλα προετοιμασμενη και να ειμαι, προκυπτουν διαφορα μικρα πραγματακια για το γαμο που εχω ακομη 3 μερουλες!!!!εχω να σου δηλωσω πως δεν μου εχει ερθει ακομη...οχι οτι εχω τρελη καθυστερηση απο χτες που περιμενα αλλα εχω φαει τετοια απογοητευση με το προχθεσινο αρνητικο iq τεστακι(25η μερα) και με το που νιωθω οτι ερχεται απο δευτερολπετο σε δευτερολεπτο με κατι φτερουγισματακια, που δεν εχω ελπιδες...απλα θα την προτιμουσα να ερθει σημερα για να απολαυσω το γαμο και να μου εχει τελειωσει αφου μετα μας εχουν κανει δωρο ενα βραδυ σε ενα ωραιο ξενοδοχειο!χαχαχαχαχαχα
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης