351 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 Τετ Ιουν 25, 2014 12:07 pm
Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
irene-_- έγραψε:ε απο καπου δε θα βρεις να μπεις στα πεταχτα???θα τον ρωτησω οπωσδηποτε!!!
Κααατι θα κανω....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
irene-_- έγραψε:ε απο καπου δε θα βρεις να μπεις στα πεταχτα???θα τον ρωτησω οπωσδηποτε!!!
Lillybell έγραψε:irene-_- έγραψε:ε απο καπου δε θα βρεις να μπεις στα πεταχτα???θα τον ρωτησω οπωσδηποτε!!!
Κααατι θα κανω....
Lillybell έγραψε:Λεω να πρωτοτυπισω αποψε
ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ!!!
Σας φιλω ολες, δεν ξερω αν θα μπορεσω να τα πουμε αυριο, αλλιως Κυριακη βραδυ εδωωωω και θελω κι αλλες θετικες β χοριακες!!!
Δε μου είπε τπτ ιδιαίτερο!! Κάναμε απλά ένα γενικό τσεκ απ! Ψηλάφηση στήθους, τεστ παπ και κολπικό υπέρηχο!! Όλα μια χαρά!! Ήμουν πεντακάθαρη και απλά μου έδειξε το αυγό μου (απ'την αριστερή πλευρά) και μου είπε ότι σε 4 μέρες θα γίνει η ωορρηξία! Αυτά, τίποτε άλλο!! Ααα και της είπα και για το ότι προσπαθούμε και μου είπε από μόνη της, ότι μόνο στην περίπτωση που κλείσετε χρόνο και δεν κάνετε θα πάμε για περαιτέρω εξετάσεις!perperouna έγραψε:Μαριαννα μου τι αλλο σου ειπε η γιατρος που πηγες προχθες??εγω θα παω αυριο..θα μπορεσει να δει ωοθηκες κ τετοια αν ειναι ολα καλα ε??perperouna έγραψε:Marianna50 έγραψε:Καλά με την παλαβομάρα που μας δέρνει εδώ μέσα τίποτα δε θα γλυτώσουμε!! Μη σου πω ότι είμαστε ικανές να χαλάσουμε και περισσότερα.. Ωχ, σήμερα κλαψούρισε ο σκύλος μου, κάτσε να κάνω μια χοριακή!! Χαχαχαχαχααχαχαχ!!! :xoxoxoxoperperouna έγραψε:Δεν ξερω ρε συ..μια μαμα απο το σχολειο που δουλευω μου ειπε οτι η σκυλιτσα της πριν μαθει οτι ειναι εγκυος καθοταν στα ποδια της κ εκλαιγε..αργοτερα οταν ρωτησε τον κτηνιατρο της ειπε οτι μυριζουν την ορμονη..τι να πω πρωτη φορα το ακουσα κ εγω..λες να γλιτωσουμε χρηματα απο τη χοριακη????χαχαχαχα???
:
Χαχαχαχα !!!!!
Lillybell έγραψε:35 ευρω για μια β' χοριακη;;;;;
Το περισσοτερο που εχω δωσει ειναι 15 ευρω...
βρε σιγα ετσι κ αλλιως εχω μελλον δεν το κοβω αυτο το μηνα να γινεται κατι χαχαχαχαLillybell έγραψε:tzeni27 έγραψε:λιλυ μου βλεπω με εβαλες στην λιστα σου..σε ευχαριστω πολυ!!!!.
Tzenaki μου, δεν το ειχα παρατηρησει οτι δεν ησουν!
Καλα που ειπες σημερα ημερομηνια!
Titino έγραψε:Lillybell έγραψε:35 ευρω για μια β' χοριακη;;;;;
Καλησπερα και μαλλον καληνύχτα. Αύριο θα ξερω, σε ενα που πηρα τηλέφωνο, μου λεει 44ευρω και με την εκπτωση 30,50.
Τ Ρ Α Γ Ι Κ Ο
ετσι μου ειχε πει κ μενα με εκπτωση 35 ευρω. τελος παντων αντε αγωνιουμε να μας πεις τα ευχαριστααααααTitino έγραψε:Lillybell έγραψε:35 ευρω για μια β' χοριακη;;;;;
Καλησπερα και μαλλον καληνύχτα. Αύριο θα ξερω, σε ενα που πηρα τηλέφωνο, μου λεει 44ευρω και με την εκπτωση 30,50.
Τ Ρ Α Γ Ι Κ Ο
irene-_- έγραψε:αντε κοριτσια βαλτε τα δυνατα σας περιμενω νε μετακομισουμε στο αλλα θεματακι που ανοιξα εγκυουλες φεβρουαριου-μαρτιου..εβαλα και την μαρτιο για να σας δωσω αλλη μια ευκαιρια να ξεφυγετε απο εδω και να μαζευτουμε εκει
katerina1983 έγραψε:irene-_- έγραψε:αντε κοριτσια βαλτε τα δυνατα σας περιμενω νε μετακομισουμε στο αλλα θεματακι που ανοιξα εγκυουλες φεβρουαριου-μαρτιου..εβαλα και την μαρτιο για να σας δωσω αλλη μια ευκαιρια να ξεφυγετε απο εδω και να μαζευτουμε εκει
ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΟΟΟΛΟΟΟ ΤΟ 2014 ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΟΟΟΛΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!
elife έγραψε:καλημέρα κορίτσια. αν μπορείτε να με βοηθήσετε κι εμένα.. είχα επαφή στις 8 του μήνα κ ωορρηξία στις 9 ή 10. περίμενα στις 24 είχα πονάκια κανονικά αλλά όχι συνεχόμενα. το βράδυ είδα πολύ λίγο ροζ. χθες τίποτα. υπάρχει έστω και μια περίπτωση να τα καταφέραμε αυτό το μήνα;
ευχαριστώ πολύ που απάντησες. τέλος του μήνα θα την κάνω δυστυχώς δε μπορώ νωρίτερα.κουνελάκι έγραψε:elife έγραψε:καλημέρα κορίτσια. αν μπορείτε να με βοηθήσετε κι εμένα.. είχα επαφή στις 8 του μήνα κ ωορρηξία στις 9 ή 10. περίμενα στις 24 είχα πονάκια κανονικά αλλά όχι συνεχόμενα. το βράδυ είδα πολύ λίγο ροζ. χθες τίποτα. υπάρχει έστω και μια περίπτωση να τα καταφέραμε αυτό το μήνα;
Αρα σημερα ειναι η 2η μερα καθυστερησης.
Η καθυστερηση ειναι το πιο σημαντικο συμπτωμα.
Μια.χοριακη θα σου λυσει την απορια.
Καλη επιτυχια.
Titino έγραψε:Καλημέρα,
δεν ειμαι εγκυος.
Αδιαθετώ κιολας.
Πως είστε;
Ειρηνάκι αυριο θα μαθουμε λεπτομέριες για το αρσενικο σπορακι;;;
elife έγραψε:ευχαριστώ πολύ που απάντησες. τέλος του μήνα θα την κάνω δυστυχώς δε μπορώ νωρίτερα.κουνελάκι έγραψε:elife έγραψε:καλημέρα κορίτσια. αν μπορείτε να με βοηθήσετε κι εμένα.. είχα επαφή στις 8 του μήνα κ ωορρηξία στις 9 ή 10. περίμενα στις 24 είχα πονάκια κανονικά αλλά όχι συνεχόμενα. το βράδυ είδα πολύ λίγο ροζ. χθες τίποτα. υπάρχει έστω και μια περίπτωση να τα καταφέραμε αυτό το μήνα;
Αρα σημερα ειναι η 2η μερα καθυστερησης.
Η καθυστερηση ειναι το πιο σημαντικο συμπτωμα.
Μια.χοριακη θα σου λυσει την απορια.
Καλη επιτυχια.
οχι ρε κ ημουν τοσο σιγουρηηηη για θετικο. τι να πω τιτινο μου δεν πειραζει μην απογοητευεσαι ομως εσυ να'σαι κλ κ τον επομενο μηνα δυναμικαTitino έγραψε:Καλημέρα,
δεν ειμαι εγκυος.
Αδιαθετώ κιολας.
Πως είστε;
Ειρηνάκι αυριο θα μαθουμε λεπτομέριες για το αρσενικο σπορακι;;;
vasoula1 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια μου!Δεν πειράζει τιτίνο όλες μαζί για τον επόμενο!!Εγώ σήμερα ξεκαθαρίζω με την βρωμοαλέκα και έχω άγριες διαθέσεις!!
tzeni27 έγραψε:vasoula1 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια μου!Δεν πειράζει τιτίνο όλες μαζί για τον επόμενο!!Εγώ σήμερα ξεκαθαρίζω με την βρωμοαλέκα και έχω άγριες διαθέσεις!!
μπραβο βασουλα ετσι δωστου να καταλαβει χαχαχαχα
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης