Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
627 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 627 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Lillybell έγραψε:
Marianna50 έγραψε:
Lillybell έγραψε:Να μαι κι εγωωωω...Ειστε καλα;;;

Κοριτσια γραψτε αμα θελετε ημερομηνιες να αλλαξω σε οσες εχουν επισκεψεις απο την αλεκα την ηλιθια...Καλοκαιριατικα γμτο....
Καλώς τη Λιλλυ!! Ελπίζω να περνάτε πολύ όμορφα και η θάλασσα να είναι καλή!! Αχ, αφού θα κάνει η μικρή βουτιά και για μένα, εγώ θα φάω μια μπουκιά παραπάνω απ'το λαχταριστό φαΐ που έφτιαξα, για εσάς!!

χαχαχαχα οκ! Κοκκινιστο αν διαβασα καλα!! Κοιτα ομως να αλεσεις το μοσχαρακι και να το φας αλεσμενο γιατι αλλιως δεν το τρωμε!Αχχχχχ  μεγαααλο θεμα το ταισμα.... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 
Ωχ ναι, πωπω είδες πόσο άσχετη είμαι;; Εγώ αυτά ούτε που τα σκέφτομαι ακόμα!! Νομίζω ότι όλος ο κόσμος τρώει όπως εμείς!! Χαχαχαχα!! Μερικές φορές σκέφτομαι πως αν κάνω παιδί, το πρώτο διάστημα θα το κοιτάω λες και είναι τίποτα εξωγήινο και δε θα ξέρω τι να κάνω... Χαχα!!  Very Happy Very Happy Very Happy 

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω οταν πηρα το πρωτο θετικο τεστ στα χερια μου, στην εγκυμοσυνη της μικρης μου, ειπα: "ωραια, και τωρα τι κανουμε;"
Που ημουν και του επαγγελματος, εξοικιωμενη υποτιθεται και το προσπαθουσαμε και 1,5 χρονο...Οποτε, τι μου λες γαι εξωγηινους.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Lillybell έγραψε:Εγω οταν πηρα το πρωτο θετικο τεστ στα χερια μου, στην εγκυμοσυνη της μικρης μου, ειπα: "ωραια, και τωρα τι κανουμε;"
Που ημουν και του επαγγελματος, εξοικιωμενη υποτιθεται και το προσπαθουσαμε και 1,5 χρονο...Οποτε, τι μου λες γαι εξωγηινους.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 
Πωπω άστα να πάνε... Πάντως, είναι η πρώτη φορά που περιμένω την αλέκα πως και πως για να ξεκινήσω σωστά τον άλλο μήνα, γιατί αυτόν τα έκανα μαντάρα!! Πάντως, επιμένω ότι η ωορρηξία δεν πιστεύω ότι έγινε όταν μου είπε η γιατρός!! Συνήθως, τη μέρα της ωορρηξίας είχα πονάκια περιόδου αλλά επειδή δεν ήταν στις μέρες που περίμενα καταλάβαινα ότι είναι η ωορρηξία, αυτό το μήνα τίποτα δεν είχα!! Ούτε υγρά που μου είπες ούτε τίποτα!!

lucky25

lucky25
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κοριτσια καλησπερα σε ολες!!!
μολις γραφτηκα στο φορουμ και βλεπω οτι εχουμε πολλα κοινα καθως κι εμεις ειμαστε στην...προσπαθεια!!!ευχομαι σε ολες λοιπον να πραγματοποιηθουν οι ευχες μας και σε λιγο καιρο να δημοσιευουμε σε αλλα θεματα!!!!!!!!!!

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
lucky25 έγραψε:κοριτσια καλησπερα σε ολες!!!
μολις γραφτηκα στο φορουμ και βλεπω οτι εχουμε πολλα κοινα καθως κι εμεις ειμαστε στην...προσπαθεια!!!ευχομαι σε ολες λοιπον να πραγματοποιηθουν οι ευχες μας και σε λιγο καιρο να δημοσιευουμε σε αλλα θεματα!!!!!!!!!!
Να 'σαι καλά κορίτσι!! Και εσύ ότι επιθυμείς και με το καλό τα χαρμόσυνα!! Πόσο καιρό προσπαθείτε;;

lucky25

lucky25
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
marianna50 καλως σας βρηκα!!!χαιρομαι που μπορω να μοιραζομαι μαζι σας ανησυχιες,αποριες κτλ και να δινουμε δυναμη η μια στην αλλαη!
λοιπον,λογω θυρεοειδιτιδας hashimoto και πολυκυστικων ωοθηκων προσπαθουσαμε 4 μηνες αδικως..οποτε πηγα στο γθναικολογο μου και μου εδωσε συνδυασμο cyclacur,clomiphaine και utrogestan για να επιτευχθει ωορρηξια...
τον πρωτο μηνα δεν ειχαμε αποτελεσμα οποτε τωρα ειμαστε στο δευτερο μηνα και αναμενω να....μην αδιαθετησω απο 9/7 και μετα...εσεις???

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
lucky25 έγραψε:marianna50 καλως σας βρηκα!!!χαιρομαι που μπορω να μοιραζομαι μαζι σας ανησυχιες,αποριες κτλ και να δινουμε δυναμη η μια στην αλλαη!
λοιπον,λογω θυρεοειδιτιδας hashimoto και πολυκυστικων ωοθηκων προσπαθουσαμε 4 μηνες αδικως..οποτε πηγα στο γθναικολογο μου και μου εδωσε συνδυασμο cyclacur,clomiphaine και utrogestan για να επιτευχθει ωορρηξια...
τον πρωτο μηνα δεν ειχαμε αποτελεσμα οποτε τωρα ειμαστε στο δευτερο μηνα και αναμενω να....μην αδιαθετησω απο 9/7 και μετα...εσεις???
Άντε ωραία, με το καλό εύχομαι!! Να πεις στη Λιλλυ μας να σε βάλει στη λίστα της!! Αν θες μας λες και το ονοματάκι σου! Εμείς αποφασίσαμε αυτό το μήνα ότι θέλουμε αλλά επειδή λόγω καλοκαιριού μάλλον, πρέπει να ψιλο-άλλαξε ο κύκλος μου τα έχω κάνει μαντάρα και δεν ξέρω καν πότε περιμένω!! Βάση των συμπτωμάτων που έχω, λογικά γύρω στις 6-7 Ιουλίου, και ξεκινάμε σωστά απ'τον άλλο μήνα!!

lucky25

lucky25
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ολα καλα να σας πανε!!με το καλο!!!
με λενε γωγω και απ οτι ειδα ειμαστε πολυ κοντα στην ηλικια..διαβασα και μερικα απο τα post σου κ συμφωνω απολυτα μαζι σου...σημασια στη δημιουργια οικογενειας παιζει η ωριμοτητατου καθενα και η θεληση του και οχι η ηλικια γιατι κι εγω παντερυτηκα στα 23,5 εντελως συνειδητα!!!

lucky25

lucky25
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
επισης ςπςιδη ειμαι λγο ασχετη με αυτα θα ηθελα να ρωτησω πως βαζω τικερ!!

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
lucky25 έγραψε:επισης ςπςιδη ειμαι λγο ασχετη με αυτα θα ηθελα να ρωτησω πως βαζω τικερ!!
Φτιάχνεις αυτό που θες, κάνεις copy τον κωδικό και πας στο προφίλ σου!! Στην Υπογραφή και κάνεις paste τον κωδικό και βουαλά!!

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πωπω κορίτσια σήμερα με έκανα περήφανη!! Μούρλια βγήκε το φαΐ!! Αν δεν ήταν τόσο μπελαλίδικο θα το έκανα πιο συχνά!!! Καλή μας όρεξη!! Θα φάω και για εσάς!! Χιχιχι!!  Very Happy Very Happy Very Happy 

lucky25

lucky25
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλη ορεξη μαριαννα!!τι καλο εφτιαξες???
εγω εφαγα πριν λιγο ενα πολυυυυυ δυσκολο φαγητο...πατατοσαλατα!!

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
lucky25 έγραψε:καλη ορεξη μαριαννα!!τι καλο εφτιαξες???
εγω εφαγα πριν λιγο ενα πολυυυυυ δυσκολο φαγητο...πατατοσαλατα!!
Κοκκινιστό με πουρέ έκανα!! Μ'αρέσει πολύ η πατατοσαλάτα!! Λοιπόν, σας αφήνω κορίτσια, πάω φαΐ στο παλικάρι μου!! Να φάει κι αυτό το άμοιρο γιατί τον έχω ταράξει στα σάντουιτσ!! Φιλιά σε όλες!!!

irene-_-

irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου γλυκα ευχαριστω για τα καλα σας λογια καθε μια ξεχωριστα και σας στελνω τα φιλια μου!!!!εγω σχολασα εκανα μπανακι και ειπα να δω τι κανετε.. Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 29 417472 

lucky25

lucky25
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
σουπερ το φαγητο σου!!καλη σας ορεξη!!
φευγω κι εγω μιας κι εμεινα μονη...ελπιζω αυριο να γνωριστουμε πολλες μελλουσες μαμαδες!!
καλο βραδυ!

tzeni27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια μου τι κανετε? δεν μπηκα αυτες τις μερες γτ ειχα κοσμο σπιτι. λιλακι μου πως πανε τα μπανια σου, ξεκουραστηκες καθολου? ειρηνουλα τι εγινε με τον γιατρο πως το ειδε το σπορακι? εχετε γραψει πολλες σελιδες κ δεν τα εχω διαβασει τα νεα σας. μαριαννα, λενακι κατερινουλα ολες καλα? να εχετε μια ομορφη κ ηρεμη κυριακη!!!! Very Happy Very Happy Very Happy 

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Lillybell έγραψε:Να μαι κι εγωωωω...Ειστε καλα;;;

Κοριτσια γραψτε αμα θελετε ημερομηνιες να αλλαξω σε οσες εχουν επισκεψεις απο την αλεκα την ηλιθια...Καλοκαιριατικα γμτο....

Γεια σου lilly μου ελπιζω να περνας καλα και να ξεκουραστηκες κοριτσακι μου.
Λοιπον εγω αδιαθετησα και η επομενη ημερομηνια μου ειναι 24/07.
Φιλακια.

http://www.pregnology.com/ovulate/24/6/14/10/

718Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 29 Empty ? Κυρ Ιουν 29, 2014 1:46 am

efaki27

efaki27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημέρα κορίτσια...με θέλετε στην παρέα σας...?προσπαθουμε 2 χρονια αλλα μετα απο κατι εξετασεις παμε για εξωσωματικη...καλη επυτιχια σε όλες μας

elife

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας κορίτσια. Το έριξα στις δουλειές αυτές τις μέρες. Τι κάνετε εσείς;

vasoula1

vasoula1
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Marianna50 έγραψε:
κουνελάκι έγραψε:
Marianna50 έγραψε:Καλησπέρα και από μένα κορίτσια!! Εγώ δεν έχει μπανάκι!! Βλέπεται έχουμε μαγαζί και αυτά είναι πολυτέλειες για εμάς!!! Από εκεί που γεμίσαμε 50 σελίδες μέσα σε 3 μέρες, τώρα το πάμε λάου λάου!! Χαχαχ!!  Very Happy Very Happy 

Γεια σου μαριαννα μου τι μαγαζι εχετε;
Γεια σου κουνελάκι!! Έχουμε ροκ μπ

αρ!!

Καλημερα!ποιοαγαζι ειναι πουλακι μου;

Athina12

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας κορίτσια!!!! Να σας πω και εγώ τα νέα μου... Σήμερα το απόγευμα έρχεται η αδερφή μου με τις ανιψιές μου... Έχω να τις δω απο τον Μάρτιο... Η μαρίνα είναι 4 μισή και η Κωνσταντίνα 16 μηνών... Έχω τρελαθει απο την χαρά μου... Και σε 9 μέρες περιπου θα μάθω εαν έχω και εγώ σπορακι... Δεςν περνάνε και πιο γρήγορα οι μερες..

Titino

Titino
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γειά σας κορίτσια! πως είστε ??

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια γεια σας!! Επιστροφη στην πολη και αυριο στη δουλεια..Καλα ηταν μωρε, εστω και τρεις ημερες μια χαρα ξεφευγεις!!

Λοιπον στη Χαλκιδικη επεσα και πανω σε "γνωστες φυσιογνωμιες"!!! Την...αντμιν εννοω.. Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 29 4872  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 29 4872  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 29 4872  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 29 4872 Κααατι γινεται εκει στο "Βασιλειο της Δανιμαρκιας"... Razz Razz Razz Δεεεν πανε καλα τα πραματα....Δυστυχως γιατι ειναι και τα 2 μικρακια.....Τελος παντων...

Επιστροφη στα δικα μας τωρα..Να συντονισοτυμε κοριτσια γιατι χασαμε τα αυγα και τα πασχαλια...Ξεχασα μεχρι και ποτε ΔΕΝ περιμενω εγω η ιδια...Βεβαια, ειμαι σιγουρη οτι δεν θα τη γλυτωσω την επισκεψη της γιατι τα συμτπωματα της μου τα κανει γνωστα αμεσως μετα απο την ωορρηξια..Κι ετσι, ξερω οτι τζιφος κι αυτο το μηνα.. Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 29 966307 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 29 966307 

Πειτε τα νεα σας...Εκτος απο το οτι εχει ζεστη! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 29 654655 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 29 654655 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 29 654655 

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλως ηρθαν και τα κανινουρια κοριτσια!!! Ελατε να κανουμε παρεα και λεμε τον πονο αμς, μεχρι μια μερα να μοιραστουμε και την χαρα μας!! Razz Razz Razz Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 29 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 29 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #136 - Σελίδα 29 328109 

Titino

Titino
Άσε Λιλι και εδώ πολύ ζέστη και ενώ έχω κοντά θάλασσα λόγω Αλέκας δεν πήγαμε.. Πφφφ
Ξεφύγαμε λίγο,καλό είναι αυτό,έστω και τρεις μέρες.
Πως και έβγαλες το συμπέρασμα για τις.γνωστές φυσιογνωμίες ?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις