51 Απ: Μισθός Babysitter Παρ Ιουν 27, 2014 12:23 pm
margdimitra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παλι πμ? Βαρετο
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
mhtsaina έγραψε:Ναι μωρέ, ήθελε να της δώσω πληροφορίες για το τρολ που άκουσε να αναφέρουμε. Αλλα τώρα δε μου απαντάει... Τη σοκαρα μάλλον κι είναι και μικρό κοριτσάκι! Συγγνώμη Δημητρουλα μου!
Dimitra P. έγραψε:Ναι το κατάλαβα.Αλλά νομόζω δεν έχει νόημα να λέμε συνέχεια για αυτόν γιατί διέγραψε και τα μηνύματα και μάλλον δεν παρακολουθεί καν το topic.Τέλος πάντων βγήκαμε εκτός θέματος.
Koproskylo έγραψε:Για απλά ενημερωτικούς σκοπούς , σε Νηπιαγωγό απόφοιτο ΠΕ ΜΕ προϋπηρεσία , πολύ γνωστός βρεφονηπιακός σταθμός στα Δυτικά Προάστια δίνει 560 το μήνα . Περιττό να σου πω πως εκεί δεν έχει δεν κάνω αυτό , δεν κάνω εκείνο και φυσικά ούτε σκέφτεσαι να πεις πέρασε το ωράριο μου και φεύγω .
Επίσης το τι δουλειά κάνει ο άλλος , και τι περιουσία έχει είναι κάτι που ΔΕΝ σε αφορά . Αν θες τα πολλά και εύκολα λεφτά διάλεξες λάθος ενασχόληση κοπελιά ....
mhtsaina έγραψε:Στεβη, άκουσα στο ραδιόφωνο ότι προσγειώνεται πτήση της air mpahal. Πήγαινε μάνα μου να κάνεις τα κουμάντα σου, μην πέσει σε κανένα κεφάλι κι έχουμε άλλα
mhtsaina έγραψε:Α, συγγνώμη, δεν συνειδητοποίησα ότι ήλθε η ώρα για αλλαγή προφίλ ...
Dimitra P. έγραψε:Καλά δεν έχετε βαρεθεί να τσακώνεστε εσείς? Ρε margdimitra πως σε λένε τέλος πάντων, άσε τον τρελό στην τρέλα του.Μέχρι και εγώ σταμάτησα να απαντάω.κάποια στιγμή θα βαρεθεί και αυτός ή αυτή
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης