Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
652 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 652 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 19 ... 23  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 23]

αγγελακι στον ουρανο

αγγελακι στον ουρανο
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΜΑΡΙΑΜ1 έγραψε:ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΒΓΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΟΡΘΙΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ......ΦΙΛΑΚΙΑ BYE!!!!

οκ κοριτσι
 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 531909 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 531909 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 531909 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 531909 

efaki27

efaki27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια!!!!πως ειστε σημερα?τι λεει το προγραμμα για σημερα?εμενα ξεκινησε ο αντρας μου δουλεια,εγω σπιτι καμια δουλεια,φαι-φασολακια,καφε κ ιντερνετ!

αγγελακι στον ουρανο

αγγελακι στον ουρανο
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημερααααααα εγω μολις γυρισα από το οαεδ πηγα να κανω την ανανεωση και να δω για καμια δουλεια , αχ αλλα τσιφος τιποτα δεν υπαρχη, τσαμπα πηγαινοέρχομαι!!!
τωρα εβαλα το φαγιτακι μου στο φουρνο πατατουλες με ρολο κοτοπουλο μιαμ μιαμ!!!!
σκέφτομαι και το απόγευμα να κανω κρεπουλες γλυκες και από πανω παγωτοοοοοο...
τωρα περναει το καλοκαιρακι δεν μας νιαζουν και πολύ πολύ τα κιλακια χαχαχαχαχαχαχα!!!
 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 

Titino

Titino
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κορίτσια! Βλεπω εισαστε και εσεις στις προσπαθειες, αν θελετε ελατε στην ομαδα μας, http://forum.eimaimama.gr/t22326p840-topic#910575

Smile

efaki27

efaki27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
απο χειμωνα διαιτα,τωρα εχει κρεπες,παγωτα,λουκουμαδες,πιτσες,πιτογυρα,προφιτερολ,σοκολατες κ.α....οσον αφορα την δουλεια,μετα απο ενα χρονο ανεργη,διαπιστωσα οτι μονο με μεσον-γνωστο βρισκεις δουλεια...αν περιμενουμε με βιογραφικα κ αξιοκρατικα βαση προσοντων κ πτυχιων να μας παρουνε,,,καηκαμε!!!πολυ καιρο εχω να φαω ρολο κοτοπουλο,ειναι τελειο!!!!αντε τωρα να φας φασολακια....με εκοψες την ορεξη!!χαχαχα

αγγελακι στον ουρανο

αγγελακι στον ουρανο
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
efaki27 έγραψε:απο χειμωνα διαιτα,τωρα εχει κρεπες,παγωτα,λουκουμαδες,πιτσες,πιτογυρα,προφιτερολ,σοκολατες κ.α....οσον αφορα την δουλεια,μετα απο ενα χρονο ανεργη,διαπιστωσα οτι μονο με μεσον-γνωστο βρισκεις δουλεια...αν περιμενουμε με βιογραφικα κ αξιοκρατικα βαση προσοντων κ πτυχιων να μας παρουνε,,,καηκαμε!!!πολυ καιρο εχω να φαω ρολο κοτοπουλο,ειναι τελειο!!!!αντε τωρα να φας φασολακια....με εκοψες την ορεξη!!χαχαχα

ελα εφακι να σε φιλεψω ειμαστε
κοντααααααα..  Very Happy  Very Happy  Very Happy  Very Happy  Very Happy 
οσο για δουλεια αστα να πανε αντε να δουμε που θα βγει αυτό, ευτυχως τουλάχιστον ερχετε ένα μεροκαματο στο σπιτι από τους αντρες μας αλλιως δεν θα την βγαζαμε!!!

efaki27

efaki27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
aggelaki ετοιμες οι κρεπες???βαζεις κ αυγο?εγω δεν εβαζα αλλα την τελευταια φορα εβαλα κ μαρεσαν πιο πολυ.αλλα μυριζε λιγο το αυγο,δεν ξερω γιατι.2 εβαλα,την αλλη φορα θα βαλω ενα.

αγγελακι στον ουρανο

αγγελακι στον ουρανο
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
efaki27 έγραψε:aggelaki ετοιμες οι κρεπες???βαζεις κ αυγο?εγω δεν εβαζα αλλα την τελευταια φορα εβαλα κ μαρεσαν πιο πολυ.αλλα μυριζε λιγο το αυγο,δεν ξερω γιατι.2 εβαλα,την αλλη φορα θα βαλω ενα.

της φαγαμε κιολας χαχα με μερεντουλα και από πανω παγοτακι βανιλια...εγω βαζω 1φλ.γαλα 1φλ.αλευρι 2 αυγα και λιγο βιταμ και γινοντε πολύ ωραιες,νομιζω αν δεν βαλεις αυγα δεν θα διαλυθουν στο τιγανι θα ψηθουν όπως πρεπει δεν ξερω?????? πως σου βγαιναν??
τωρα θα διαβαζη και το μαρακι και θα την ανοιγουμε την ορεξη και θα ζητα κρεπες βραδιάτικα χαχαχαχα θα τρεχη ο αντρας της ετσι μαρακι???

efaki27

efaki27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
το μαρακι πρεπει να τρωει οτι τραβαει η ορεξη της.....!!!!!τυχερη!!!!!δεν διαλυονταν χωρις αυγο αλλα γινοντουσαν σαν πιτα.με τα αυγα πολυ καλυτερες.κ γω ετσι τις κανω σαν κ σενα αλλα με μυριζει το αυγο,δεν ξερω γιατι.ισως γιατι δεν εχω αντικολ. τηγανι κ δεν τις ψηνω καλα(λιγο αψητες με βγενουν).αχ με μερεντα ειναι τελειες,βαζω την merenda(την μπλε) κ με nutella ειναι τελειες!!βαζω κ λιγη ζαχαρη κ λιγο αλατι στην ζυμη!αντε καληνυχτα,αυριο εχω δουλιτσες!

ΜΑΡΙΑΜ1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΠΟΛΥ ΚΡΕΠΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΟΛΥΑΡΕΣΟΥΝ.ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΞΕΡΕΤΕ?
ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.....

efaki27

efaki27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
για σου μαρια!!!δεν ξερω τι ειναι ο πονος εκει που λες..εμενα με πιανει μερικες φορες εκει που λες,οταν ξαπλωνω πολυ στο κρεβατι η στο καναπε...μηπως ειναι αυτο?θα σου μαγειρευουν οι δικοι σου,εσυ απο δω κ περα κ για 8 μηνες θα εισαι βασιλισσα....και θα περιμενεις το πριγκιπακο σου ή την πριγκιπισα σου!!!

ΜΑΡΙΑΜ1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
efaki27 έγραψε:για σου μαρια!!!δεν ξερω τι ειναι ο πονος εκει που λες..εμενα με πιανει μερικες φορες εκει που λες,οταν ξαπλωνω πολυ στο κρεβατι η στο καναπε...μηπως ειναι αυτο?θα σου μαγειρευουν οι δικοι σου,εσυ απο δω κ περα κ για 8 μηνες θα εισαι βασιλισσα....και θα περιμενεις το πριγκιπακο σου ή την πριγκιπισα σου!!!
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΔΩ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ.ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΥΠΟΜΕΝΩ ΟΛΑ ΚΙΧ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ Α ΤΡΙΜΗΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ ΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ.ΑΣΕ ΒΡΕ ΕΦΑΚΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΜΙΑ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΕΝΩ ΗΤΑΝ 4ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?

efaki27

efaki27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μην ακους τετοια,υπαρχουνε και χαρουμενες περιπτωσεις κ λυπημενες...εμεις να σκεφτομαστε οτι ο θεος μας τα δινει κ ο θεος μας τα παιρνει.οποιο ειναι το θελημα Του,εκεινο να γινει...ποτε ξαναπας για υπερυχο?αντε να περασει το πρωτο τριμηνο,να μας φυγει κ το ανχος...μετα θα εισαι πιο ανετη,θα κανεις τις βολτουλες σου,θα παρεις τα πανω σου!!!!όλα καλα θα πανε για σενα,εχω καλο προαισθημα!η αγια μας,θα μας βοηθησει!

αγγελακι στον ουρανο

αγγελακι στον ουρανο
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
efaki27 έγραψε:μην ακους τετοια,υπαρχουνε και χαρουμενες περιπτωσεις κ λυπημενες...εμεις να σκεφτομαστε οτι ο θεος μας τα δινει κ ο θεος μας τα παιρνει.οποιο ειναι το θελημα Του,εκεινο να γινει...ποτε ξαναπας για υπερυχο?αντε να περασει το πρωτο τριμηνο,να  μας φυγει κ το ανχος...μετα θα εισαι πιο ανετη,θα κανεις τις βολτουλες σου,θα παρεις τα πανω σου!!!!όλα καλα θα πανε για σενα,εχω καλο προαισθημα!η αγια μας,θα μας βοηθησει!

κορίτσια μου δεν θελω να μου στεναχωριστε όλα θα παν καλα και όπως λες εφακι ότι είναι θελημα θεου θα γινει το πηρα και εγω αποφαση!!!!! καλο βραδυ και θετικες σκεψης μαρακι μου και εφακι μου!!!!! +++++++++++

καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 334590 

αγγελακι στον ουρανο

αγγελακι στον ουρανο
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="ΜΑΡΙΑΜ1"]ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΠΟΛΥ ΚΡΕΠΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΟΛΥΑΡΕΣΟΥΝ.ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΞΕΡΕΤΕ?
ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.....[/q

μαρακι δεν ξερω τι είναι ο πονος που νιώθεις εκει μηπως να ρωτισεις τον γιατρο σου αν θα συνεχισεις να πονας και αυριο και πιστευω να μην είναι τιποτα να είναι από την πολύ ξαπλα.σου ευχομαι να περαση γρηγορα!!!!!

efaki27

efaki27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια!τι κανετε?εγω καλα,σπιτι κ καφεδακι!αγγελακι,ετσι να σαε ακουω αποφασισμενη!!!!θα πας τελικα σε εκεινη την γιατρο που με ελεγες?μαρια,πως εισαι,περασε ο πονος?

αγγελακι στον ουρανο

αγγελακι στον ουρανο
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
γεια σου εφακι τωρα μπορεσα να μπω ειχα παρεα για καφεδακι!!!
θα παω αλλα όχι ακομα σεπτεβρη-οκτωβρη θα δω!!!!! σου εστιλα π.μ
μαρακι όλα καλα!!!!!!

efaki27

efaki27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ναι το ειδα,θα δω τι θα κανω...φευγεις αυριο?καλα να περασετε!!!!

αγγελακι στον ουρανο

αγγελακι στον ουρανο
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="efaki27"]ναι το ειδα,θα δω τι θα κανω...φευγεις αυριο?καλα να περασετε!!!![/q

καλησπέρα κορίτσια μου τι κανετε???? εφακι αυριο θα φυγουμε σ'ευχαριστω...αν θα βρω ιντερνετ θα μπαινω!!!!
κανενα νέο για το μαρακι πως είναι??

efaki27

efaki27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
με το καλο να πάτε και με το καλο να γυρισετε!!εμεις για κανενα μπανακι αυθημερον θα παμε εδω κοντα...αντε να μπει η μαρια να μας πει τα νεα της!

αγγελακι στον ουρανο

αγγελακι στον ουρανο
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
efaki27 έγραψε:με το καλο να πάτε και με το καλο να γυρισετε!!εμεις για κανενα μπανακι αυθημερον θα παμε εδω κοντα...αντε να μπει η μαρια να μας πει τα νεα της!

να εισαι καλα εφακι μου και εσεις καλα να περασετε!!!!!!!
το μαρακι πιστευω να είναι καλα!!!!

καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 334590 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 334590 

efaki27

efaki27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα αγγελακι!!!!καλα να περασετε,θα τα πουμε οταν επιστρεψεις!εγω την αλλη βδομαδα παω στο χωριο μου και θα επιστρεψω την επομενη!αν βρω ιντερνετ,θα μπω να βλεπω τα νεα σας!φιλακια!

ΜΑΡΙΑΜ1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΠΗΓΕ ΘΑΣΟ ΤΕΛΙΚΑ??ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΕ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ!EFAKI ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?
ΕΓΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΑΝΤΙ ΤΗΣ 1-9 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΕΒΔΟΜ.ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ.ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΑΛΛΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ BUSCOPAN ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ.ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΩ.ΑΣΕ EFAKI MOY ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ.ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΠΑΩ ΝΑ ΦΑΩ ΠΕΙΝΑΣΑ.....ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

efaki27

efaki27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
για σου μαρια!!!!ναι με αυτη την ζεστη που να πας,,,κατσε και χαλαρωσε!!!!να πας πιο νωρις καλυτερα,για να σου φυγει και το ανχος...να σε συμβουλεψει κιολας...καλυτερα μην παρεις τιποτα,καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος,μονο τον γιατρο πρεπει να ακουμε!τα πονακια ισως ειναι και φυσιολογικα να υπαρχουν,,,δεν ξερω τι να πω..εγω ειμαι ετοιμη,εχω τα φαρμακα και γυρω στις 15 θα ξεκινησω!!! καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 654316 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 654316 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 654316 ποσο εβδομαδων εισαι τωρα?

ΜΑΡΙΑΜ1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
efaki27 έγραψε:για σου μαρια!!!!ναι με αυτη την ζεστη που να πας,,,κατσε και χαλαρωσε!!!!να πας πιο νωρις καλυτερα,για να σου φυγει και το ανχος...να σε συμβουλεψει κιολας...καλυτερα μην παρεις τιποτα,καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος,μονο τον γιατρο πρεπει να ακουμε!τα πονακια ισως ειναι και φυσιολογικα να υπαρχουν,,,δεν ξερω τι να πω..εγω ειμαι ετοιμη,εχω τα φαρμακα και γυρω στις 15 θα ξεκινησω!!! καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 654316 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 654316 καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 654316 ποσο εβδομαδων εισαι τωρα?
ΑΝΤΕ ΕΦΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΑΚΙ!!!ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ 8 ΕΒΔΟΜ.ΚΑΙ 1 ΜΕΡΑ.ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝ 4 ΜΕΡΕΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΗΤ 1-4-15. καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 654316  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 654316  καλος σας  βρηκα  απο  θεσσαλονικη - Σελίδα 16 654316 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 23]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 19 ... 23  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις