376 Απ: καλος σας βρηκα απο θεσσαλονικη Κυρ Αυγ 17, 2014 10:39 pm
αγγελακι στον ουρανο
Είναι σε καλό δρόμο!
ΜΑΡΙΑΜ1 έγραψε:ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΒΓΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΟΡΘΙΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ......ΦΙΛΑΚΙΑ BYE!!!!
οκ κοριτσι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΜΑΡΙΑΜ1 έγραψε:ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΒΓΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΟΡΘΙΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ......ΦΙΛΑΚΙΑ BYE!!!!
efaki27 έγραψε:απο χειμωνα διαιτα,τωρα εχει κρεπες,παγωτα,λουκουμαδες,πιτσες,πιτογυρα,προφιτερολ,σοκολατες κ.α....οσον αφορα την δουλεια,μετα απο ενα χρονο ανεργη,διαπιστωσα οτι μονο με μεσον-γνωστο βρισκεις δουλεια...αν περιμενουμε με βιογραφικα κ αξιοκρατικα βαση προσοντων κ πτυχιων να μας παρουνε,,,καηκαμε!!!πολυ καιρο εχω να φαω ρολο κοτοπουλο,ειναι τελειο!!!!αντε τωρα να φας φασολακια....με εκοψες την ορεξη!!χαχαχα
efaki27 έγραψε:aggelaki ετοιμες οι κρεπες???βαζεις κ αυγο?εγω δεν εβαζα αλλα την τελευταια φορα εβαλα κ μαρεσαν πιο πολυ.αλλα μυριζε λιγο το αυγο,δεν ξερω γιατι.2 εβαλα,την αλλη φορα θα βαλω ενα.
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΔΩ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ.ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΥΠΟΜΕΝΩ ΟΛΑ ΚΙΧ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ Α ΤΡΙΜΗΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ ΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ.ΑΣΕ ΒΡΕ ΕΦΑΚΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΜΙΑ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΕΝΩ ΗΤΑΝ 4ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?efaki27 έγραψε:για σου μαρια!!!δεν ξερω τι ειναι ο πονος εκει που λες..εμενα με πιανει μερικες φορες εκει που λες,οταν ξαπλωνω πολυ στο κρεβατι η στο καναπε...μηπως ειναι αυτο?θα σου μαγειρευουν οι δικοι σου,εσυ απο δω κ περα κ για 8 μηνες θα εισαι βασιλισσα....και θα περιμενεις το πριγκιπακο σου ή την πριγκιπισα σου!!!
efaki27 έγραψε:μην ακους τετοια,υπαρχουνε και χαρουμενες περιπτωσεις κ λυπημενες...εμεις να σκεφτομαστε οτι ο θεος μας τα δινει κ ο θεος μας τα παιρνει.οποιο ειναι το θελημα Του,εκεινο να γινει...ποτε ξαναπας για υπερυχο?αντε να περασει το πρωτο τριμηνο,να μας φυγει κ το ανχος...μετα θα εισαι πιο ανετη,θα κανεις τις βολτουλες σου,θα παρεις τα πανω σου!!!!όλα καλα θα πανε για σενα,εχω καλο προαισθημα!η αγια μας,θα μας βοηθησει!
efaki27 έγραψε:με το καλο να πάτε και με το καλο να γυρισετε!!εμεις για κανενα μπανακι αυθημερον θα παμε εδω κοντα...αντε να μπει η μαρια να μας πει τα νεα της!
ΑΝΤΕ ΕΦΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΑΚΙ!!!ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ 8 ΕΒΔΟΜ.ΚΑΙ 1 ΜΕΡΑ.ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝ 4 ΜΕΡΕΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΗΤ 1-4-15.efaki27 έγραψε:για σου μαρια!!!!ναι με αυτη την ζεστη που να πας,,,κατσε και χαλαρωσε!!!!να πας πιο νωρις καλυτερα,για να σου φυγει και το ανχος...να σε συμβουλεψει κιολας...καλυτερα μην παρεις τιποτα,καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος,μονο τον γιατρο πρεπει να ακουμε!τα πονακια ισως ειναι και φυσιολογικα να υπαρχουν,,,δεν ξερω τι να πω..εγω ειμαι ετοιμη,εχω τα φαρμακα και γυρω στις 15 θα ξεκινησω!!! ποσο εβδομαδων εισαι τωρα?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης