251 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι! #137 Πεμ Ιουλ 03, 2014 12:55 am
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ
Η ψυχή της παρέας!
Κατερινουλα σου στελνω πμ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Κατερινουλα σου στελνω πμ
κουνελάκι έγραψε:Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε;
Ελευθερια μου υπομονη και να σκεφτεσαι μονο θετικα.
Εγω ρε κοριτσια εχω σημερα εντονους πονους χαμηλα στην κοιλια, σαν πονους περιοδου.
Σημερα ειμαι στην 5η μερα του κυκλου μου.
Εχω αρχισει να αγχωνομαι,καθε ποτε ρε κοριτσια πρεπει να κανουμε εναν ελεγχο;
Τον μαρτιο εκανα παπ και σαλπιγγογραφια.
katerinoula έγραψε:κουνελάκι έγραψε:Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε;
Εγω ρε κοριτσια εχω σημερα εντονους πονους χαμηλα στην κοιλια, σαν πονους περιοδου.
στα τελειώματα είσαι?γιατί εμένα με πιάνει καμια φορά πόνος!μπορεί και να εχεις κανα κρυωματάκι.εγώ τεστ παπ και υπέρηχο κάνω καθε 6μηνο.οποτε μια χαρά είσαι!! και σαλπιγγογραφια θα κάνω πρωτη φορά για έλεγχο στις 15 του μήνα αστα και έχω τρελό αγχος
perperouna έγραψε:Κοριτσια αδιαθετω μαλλον...εχω πιο πολλα σκουρα καφε τωρα..κλαψ κλαψ..
κουνελάκι έγραψε:katerinoula έγραψε:κουνελάκι έγραψε:Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε;
στα τελειώματα είσαι?γιατί εμένα με πιάνει καμια φορά πόνος!μπορεί και να εχεις κανα κρυωματάκι.εγώ τεστ παπ και υπέρηχο κάνω καθε 6μηνο.οποτε μια χαρά είσαι!! και σαλπιγγογραφια θα κάνω πρωτη φορά για έλεγχο στις 15 του μήνα αστα και έχω τρελό αγχος
Ναι στα τελειωματα ειμαι.
Μην αγχωνεσαι καθολου κατερινακι, μια εξεταση ειναι.
Να σκεφτεσαι μονο το σκοπο για τον οποιο την κανεις για να παρεις κουραγιο.
Σου ευχομαι καλα αποτελεσματα.
Titino έγραψε:Γυναικολόγος μου ειχε πει παπ μια φορά το χρόνο εκτός αν υπάρχει αλλαγή συντρόφου οποτε μετα απο ενα τριμηνο. (δεν ισχύει στην περιπτωση μας)
Σαλπιγγογραφία δεν εχω κανει. Νομίζω ακόμα για μενα ειναι νωρίς.
Και εγώ κατά καιρούς εχω διαφορους πονους και ανησυχουσα αλλά τελικά δεν ηταν τπτ.
Αν σε ενοχλει αρκετα γιατί δεν ρωτάς τον γιατρο σου
perperouna έγραψε:Κοριτσια αδιαθετω μαλλον...εχω πιο πολλα σκουρα καφε τωρα..κλαψ κλαψ..
Marianna50 έγραψε:Αααα δε σας είπα, ξεκίνησα και γυμναστήριο!! Να περνάει λίγο η ώρα μου! Αλλά επειδή είδα και ένα άσχημο όνειρο!!
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Καλο και ευλιογημενο ελεγε η γιαγια μου να ειναι το ονειρο.Κοιτα τα θεματακια εμεις τα γεμιζουμε σε λιγες ημερες αλλα ολο και κατι καλο θα σκασει δεν μπορει μονο το Ρηνακι μας εχει περασει απεναντι εγω σας το ειπα ειμαι δυσκολη αντιπαλος τελευταια θα φυγω απο την λιστα παει και τελειωσε
Κοίτα το ξέρω ότι θα με βρίσετε αλλά από μικρή έκανα πάντα γυμναστική και είχα ένα ωραίο κορμί και τώρα εδώ και 5 χρόνια με τον καλό μου τα χω παραμελήσει όλα.. Είδα λέει ότι είχα παχύνει και είχα κάνει μεγάλα μπούτια με μπόλικη κυτταρίτιδα και φόραγα ένα κοντό σορτσάκι και όλοι με κορόιδευαν... Εντάξει το ξέρω ότι είναι χαζό αλλά έτσι κατάλαβα ότι είναι καιρός να σταματήσω την ανθυγιεινή ζωή!!lucky25 έγραψε:καλησπερα κι απο μενα!!!!!
περπερουνα μου περιμενε λιγο ακομη...!!
μαριαννακι γυμναστηριο ε??μπραβο!!εγω το βαριεμαι!!ομως...το ονειρο τι σχεση εχει με το γυμναστηριο????σε ειδες να τρως πιτσες και σουβλακια??????
κουνελακι δε νομιζω να ειναι τιποτα σοβαρο..συμβαινει..
perperouna έγραψε:Κοριτσια κακα τα ψεμματα..δεν νομιζω να παιζει κατι αλλο..παντως αιμα δν εχω δει ακομα..μεχρι τοβραδυ ομως θα δω..δν σας το κρυβω οτι ειμαι πολυ στεναχωρημενη κ απογοητευμενη..αυτα..ειμαι ακομα δουλεια θα τα πουμε πιο μετα
Τι εννοείς τάξη;; Μόνη μου θα κάνω όργανα με τον γυμναστή.. Για σύσφιξη πάω, όχι για αδυνάτισμα!! 48 κιλά είμαι!!elila έγραψε:Marianna50 έγραψε:Αααα δε σας είπα, ξεκίνησα και γυμναστήριο!! Να περνάει λίγο η ώρα μου! Αλλά επειδή είδα και ένα άσχημο όνειρο!!
Mpravo Marianna!!! kai egw thelw na arxisw, alla olo to anavalw. esu se ti ta3eis graftikes?
lucky25 έγραψε:ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Καλο και ευλιογημενο ελεγε η γιαγια μου να ειναι το ονειρο.Κοιτα τα θεματακια εμεις τα γεμιζουμε σε λιγες ημερες αλλα ολο και κατι καλο θα σκασει δεν μπορει μονο το Ρηνακι μας εχει περασει απεναντι εγω σας το ειπα ειμαι δυσκολη αντιπαλος τελευταια θα φυγω απο την λιστα παει και τελειωσε
καλησπερα αγγελικη!!!!δεν εχουμε ξαναμιλησει αλλα...δε θελω να σκεφτεσαι ετσι!!θετικη σκεψη κι ολα θα γινουν!!!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι! #137
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης