601 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 Δευ Ιουλ 14, 2014 11:43 pm
MariaGeorge
Πανταχού παρούσα!
Δημητρουλα αντε τον αλλο μηνα να εχουμε περισσοτερες εγκυουλες
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
dimimi82 έγραψε:katerinoula έγραψε:μην το βάζετε κάτω και εγώ όταν αδιαθετουσα με έπιανε κατάθλιψη αλλα το ξεπέρασα με τον καιρό!!!θα τα καταφέρουμε όπως και να έχει και εγώ θα ξεκινήσω απο αύριο τις προσπαθειες που μου είπε ο γιατρός και αν δεν σταθουμε τυχεροι τον αλλο μηνα παμε για σπερματεγχυση
Έτσι, να μην το βάζουμε κάτω!
Καλή επιτυχία!
MariaGeorge έγραψε:Δημητρουλα αντε τον αλλο μηνα να εχουμε περισσοτερες εγκυουλες
MariaGeorge έγραψε:katerinoula έγραψε:μην το βάζετε κάτω και εγώ όταν αδιαθετουσα με έπιανε κατάθλιψη αλλα το ξεπέρασα με τον καιρό!!!θα τα καταφέρουμε όπως και να έχει και εγώ θα ξεκινήσω απο αύριο τις προσπαθειες που μου είπε ο γιατρός και αν δεν σταθουμε τυχεροι τον αλλο μηνα παμε για σπερματεγχυση
Με το καλο Κατερινουλα μου να σου ερθει το μωρακι σου οσο πιο συντομα γινεται
MariaGeorge έγραψε:Μακαρι
πωωωωωωωωω και με μωρο κρυο τι θα κανουμε μετα Δημητρα;;;
vasoula1 έγραψε:MariaGeorge έγραψε:Καλημερα
Ελευθερια το φολικο καλα εκανε και στο εδωσε βοηθαει παρα πολυ
περνω και εγω μαζι με σιδηρο λογω αναιμιας μηπως γεμισει καμια αποθηκη και μεινω εγκυος
Παντως η Αλεκα με επικσεφτηκε χτες και ειμαι πολυ χαλια πιο χαλια απο καθε αλλη φορα
Πιστευα πολυ σ'αυτον τον μηνα και απογοητευτητα εκλαιγα ολο το βραδυ χτες πλεον δεν πιστευω σε τιποτα
Καλημέρα κούκλα!Εμείς μαζί δεν περιμέναμε?Και μένα σήμερα το πρωί με πονάει αρκετά η κοιλιά μου..Άντε να δούμε...
Sporaki! έγραψε:Kalhmeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dimimi82 έγραψε:MariaGeorge έγραψε:Μακαρι
δεν καταλαβαίνω, μωρό κρύο;;;;
MariaGeorge έγραψε:dimimi82 έγραψε:MariaGeorge έγραψε:Μακαρι
οχι θα ειναι ζωδιο της φωτιας
dimimi82 έγραψε:Sporaki! έγραψε:Kalhmeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
σποράκι μουυυυυυυυυυυυ τί κάνεις;;;;;;; πώς παει το μικρό σποράκι;;;;;;;
Sporaki! έγραψε:dimimi82 έγραψε:Sporaki! έγραψε:Kalhmeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
σποράκι μουυυυυυυυυυυυ τί κάνεις;;;;;;; πώς παει το μικρό σποράκι;;;;;;;
dimimi m mia xara ola ekleisa rantevoum tn giatro gia thn allh evdomada :/ gt eixe polu douleia k anupomonw na paw exw vevaia kati ponakia akoma alla thn paleuw eseis ti kanete?
Sporaki! έγραψε:kalhmera maria
dimimi82 έγραψε:MariaGeorge έγραψε:dimimi82 έγραψε:MariaGeorge έγραψε:Μακαρι
οχι θα ειναι ζωδιο της φωτιας
ααααααααα!!!!!!!
μια χαρά είναι τα ζώδια της φωτιάς! Κριός είμαι κ εγώ!!!!!!!!!! μπουχαχαχαχα
Despoinaki123 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια και από μένα,είμαι παλιό μέλος αλλά είχα να μπω πολύ καιρό...και εγώ στη προσπάθεια (ακόμη) αισίως κλείσαμε χρόνο και συνεχίζουμε...για να δούμε!!καλή τύχη να έχουμε όλες!!!
Despoinaki123 έγραψε:Κι εγω με τη σειρα μου εχω απογοητευτει που δεν ερχεται...κουραστηκα..εχω και περιγυρο ππυ ρωταει και πιεζει χωρις να το κανει για κακο βεβαια αλλα μεσα μου νιωθω πολυ ασχημα
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης