726 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 Τρι Ιουλ 15, 2014 11:40 pm
Sporaki!
Πανταχού παρούσα!
[quote="MariaGeorge"]Πηγαινε στο προφιλ και καπου λεει αβαταρ απο εκει βαζεις
euxaristwww
euxaristwww
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
dimimi82 έγραψε:καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!
Σποράκι υπομονή, το σποράκι είναι κ κάνει αισθητή την παρουσία του!
Μαρία είσαι καλύτερα σήμερα;
Jorji έγραψε:Κορίτσια ειμαι πολύ απογοητευμένη.
πφφφφ.
προσπαθουμε με τον αντρα μου 7 μηνες για μωρο και τίποτα.
επελεξα να αλλάξω γιατρο γτ ο πρώτος είχε πολυ δουλειά και ενιωθα οτι με ξεπετούσε.πηγα λοιπόν εκεί που γεννησε η κουμπάρα μου.
φοβερος γιατρός. μου εκανε υπέρηχο να με δει και εσωτερικά και ξαφνικά μου είπε οτι υπάρχουν ενδείξεις κύησης.τελικά η περίοδος ηρθε.απογοητευτηκα.
Τωρα θα δοκιμάσουμε με προγραμματισμένες κι αν δεν τα καταφερουμε θα κανουμε παραπέρα εξετάσεις.
Εχω ενα φοβο μεσα μου.συγγνωμη αν σας κουρασα.
πφφφφ.
επελεξα να αλλάξω γιατρο γτ ο πρώτος είχε πολυ δουλειά και ενιωθα οτι με ξεπετούσε.πηγα λοιπόν εκεί που γεννησε η κουμπάρα μου.
φοβερος γιατρός. μου εκανε υπέρηχο να με δει και εσωτερικά και ξαφνικά μου είπε οτι υπάρχουν ενδείξεις κύησης.τελικά η περίοδος ηρθε.απογοητευτηκα.
Τωρα θα δοκιμάσουμε με προγραμματισμένες κι αν δεν τα καταφερουμε θα κανουμε παραπέρα εξετάσεις.
MariaGeorge έγραψε:dimimi82 έγραψε:καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!
Καλημερα Δημητρα
το παλευω δεν με βαλει κατω η Αλεκα εγω θα την βαλω
ελα ωπα στο τυροσκαμνο απανω μωρακι να σου κανω
Εχω τερμα την μουσικη και χορευω λεμε
Titino έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!
Τι κάνετε;
2 και σήμερα!!!
πφφφφ.
Sporaki! έγραψε:klmera perperouna
Sporaki! έγραψε:klmera perperouna
perperouna έγραψε:Sporaki! έγραψε:klmera perperouna
Πως εισαι γλυκουλα μου??εχεις αναγουλες??
Sporaki! έγραψε:perperouna έγραψε:Sporaki! έγραψε:klmera perperouna
kala eimai perperouna m nai shmera me epiasan alla psilosunhrtha tra tsakisa miso peponi mallon gia Auto xaaxxaa esu t kns?
perperouna έγραψε:Sporaki! έγραψε:perperouna έγραψε:Sporaki! έγραψε:klmera perperouna
kala eimai perperouna m nai shmera me epiasan alla psilosunhrtha tra tsakisa miso peponi mallon gia Auto xaaxxaa esu t kns?
Μισο πεπονι??το ξεσκισες παιδακι μου!!εμεις στις προσπαθειες αφου αυριο μεθαυριο σπαει το αυγουλακι μου..κ ποναει κ η κοιλιτσα μου!!θελω φασολακι κ εγωωωωωωω
sto euxomai na s futrwsei k esena ENA spori k n katsei ekei gia tous upoloipous 9 mhnes ase paei to peponaki k t upoloipo t eixa faei xthes t bradu tha paw n parw k allo smra den glitwnoun ta peponia
perperouna έγραψε:Sporaki! έγραψε:perperouna έγραψε:Sporaki! έγραψε:klmera perperouna
Μισο πεπονι??το ξεσκισες παιδακι μου!!εμεις στις προσπαθειες αφου αυριο μεθαυριο σπαει το αυγουλακι μου..κ ποναει κ η κοιλιτσα μου!!θελω φασολακι κ εγωωωωωωω
elila έγραψε:Καλημέρα και από μένα!!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης