926 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 Πεμ Ιουλ 17, 2014 11:55 pm
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια τι κανετε???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
MariaGeorge έγραψε:Καλημερα Δημητρα
Καλημερα Αθηνα
Εγω ως συνηθως το διασκεδαζωωωωωωω
με καλη μουσικηηηηηηηηηηη
Sporaki! έγραψε:MariaGeorge έγραψε:Εσυ καλο θα ειναι να ξεκουραστεις
den mporw eilikrina apo ta 16 m kathe kalokairi evriska douleia oxi gt bariomoun apla epeidh den mporousa na kathomai dld oute mia ksekouraasth douleia den mporw n vrw????
katerinoula t idia kanme
Sporaki! έγραψε:katerinoula ase k m tis dhlwseis mpaxalo o kathenas oti na nai teelutaia wra thumontoustan mexri k t paidia ts o allos ksexase oti exei tria k ebale t 2 k mas leei ee den eprepe n t kserate???? em den eprepe
MariaGeorge έγραψε:και εμενα μου επεφταν και ειχα ελλειψη σιδηρου αποτε ο γιατρος μου ειπε legofer και filicine
katerinoula έγραψε:MariaGeorge έγραψε:και εμενα μου επεφταν και ειχα ελλειψη σιδηρου αποτε ο γιατρος μου ειπε legofer και filicine
μωρε εχω και εγω χαμηλη φεριτινη και έπαιρνα μονο το legofer ενα φιαλίδιο την ημέρα αλλα το σταμάτησα γιατι μου δημιουργουσε θέμα με την τουαλετα.Σήμερα που θα πάω στον γυναικολογο θα του πω αν είναι να μου γράψει να κάνω πάλι για το σίδηρο και την φεριτίνη.θα πάρω απο μόνη το filicine
darsel έγραψε:
συγκεκριμενο γιατρο δεν ξερω να σου πω, ομως ξερω σιγουρα οτι το Τζανειο εχει τρομερο γυναικολογικο τμημα.
ασχετο αλλα ο ΕΟΠΠΥ καλυπτει σπερματεγχυση??
perperouna έγραψε:Καλησπερα κ απο εμενα!!!παρασκευη σημερα!!!καλη ξεκουραση ευχομαι κ πολυ σε εμας που προσπαθουμε..
Χρυσα υπομονη μεχρι να πας σπιτακι σου...
Τα υπολοιπα κοριτσια ειναι καλα??dimini αγγελικη ειρηνουλα μαριαννα κ ολες οι υπολοιπες κανα νεο????
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Dimmi μου πηγα δουλεια σημερα !!!!!Αλλα τωρα παω στο σπιτακι μου για ξαπλες.Vasoula μου εισαι καλα ????
perperouna έγραψε:Καλησπερα κ απο εμενα!!τι κανουν τα κοριτσια μου??αγγελικουλα πως εισαι βασουλα dimini κανα νεο??τα υπολοιπα κοριτσια..καμια καθυστερηση εχουμε??
irene-_- έγραψε:καλησπερα κοριτσια μου..δε σας ξεχασα απλα την κυριακη μου εκαναν εισαγωγη για αφυδατωση..το μαυρο μου το χαλι ειχα..σημερα το μεσημερι βγηκα και για να μη ξεχνιεμαι με το που γυρισα σπιτι εκανα ξανα 2 εμετους!!πολυ με παιδευει το σπορακι μου..μακαρι ολα αυτα να σταματησουν με την αλλαγη τριμηνου γιατι εχω χασει 8,5 κιλα και δεν εχω δυναμη για τιποτα..
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Εχεισ ενα μηνα ακομα δηλαδη πολυ,Θα περασει κοριτσι μου θα δεις ολα καλα θα πανε.Εγω χοριακη 26/7.Τωρα παλυ ξαπλα ειμαι αλιωσα στον υπνο
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης