476 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 Παρ Ιουλ 11, 2014 11:19 am
Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Σε ευχαριστω Lilly μου την θελω και την προσευχη μου και την θετικη σου σκεψη
Όλα θα πάνε κατ ευχήν.....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Σε ευχαριστω Lilly μου την θελω και την προσευχη μου και την θετικη σου σκεψη
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Κοριτσακια μου γλυκα εγκυουλες και μη ελπιζω να ειστε ολες καλα αυριο θα παω για την ωοληψια ξερω πωσ εχω την θετικη σας σκεψη και αυτο με χαλαρωνει πολυ!!!!
Athina12 έγραψε:Καλημέρα κοριτσια σήμερα περιμένω Αλέκα...εκανα ένας τεστ και βγήκε αρνητικό... Λέτε να ειναι λάθος?
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Κοριτσακια μου καλημερα.Ολα καλα πηγαν εχθες 10 ωαρια μου πηραν τελικα και σε 2 ωρες θα παρω τον γιατρο να μου πει αν θα απω αυριο η μεθαυριο να τα βαλουμε.Ευχαριστω κοριτσια μου γλυκα για τισ ευχεσ σας ευχομαι να πανε ολα καλα εγω θα ξερω στις 26/6 οπωε λεει και το Λενακι της Αγιας Παρασκευης και ευχομαι να με βοηθησει να κρατησω.Στις 27/6 εχω και επαιτειο γαμου για να δουμε θα εχω ενα υπεροχο δωρο?????Εσεις τα νεα σας //
den antexo allo έγραψε:Καλησπέρα αγάπες μου!!!
Αγγελική μου ευχομαι καλή γονιμοποιηση και η Αγία Παρασκεύη να κάνει το θαυμα της και να στεργιώσουν εκεί για τους υπόλοιπους 9 μήνες.
Ρηνάκι μου τι έγινε?Δεν τρως?
Lucky που είσαι κοριτσάκι να μας πεις ευχάριστα.
Φιλιά πολλά σε όλες σας.
Ρε κορίτσια η Αναμπέλα που είναι?Εχω καιρό να δω μνμ της.
καλησπερα λενακι μου..εδω στα χαλια μου..εκει που εκανα μονο βραδυ εμετο τωρα κανω οποιαδηποτε ωρα.. εσυ τι κανεις?
nektar έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ FORUM ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΑΣ!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ!!!!ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ (ΛΟΓΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ).
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης