451 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 Παρ Ιουλ 11, 2014 12:33 am
Sporaki!
Πανταχού παρούσα!
Titino έγραψε:Παντως μπορείτε να τραβήξετε βιντεο την πεθερα και την αντίδρασή της! χαχα
xmmm mhn m vazeis idees
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Titino έγραψε:Παντως μπορείτε να τραβήξετε βιντεο την πεθερα και την αντίδρασή της! χαχα
lucky25 έγραψε:τιτινο εχεις πλακα!!!!
κοριτσακια σας αφηνω προς το παρον...μαλλον το σκ δε θα μπορεσω να μπω οποτε τα λεμε απο βδομαδα!!!
καλο σκ σε ολες και οι εγκυουλες μας να προσεχετε πολυ!!!!!!!!!!
σας φιλω!!!!
Titino έγραψε:Ε κοίταξε μετά τον ψυχολογικό πολεμο και το αγχος που σου δημιουργούσε χωρίς λογο μονο και μόνο επειδή είναι ανυπόμονη, ε εγώ θα της εκανα τίποτα μόνο και μόνο για να χαρώ!
Sporaki! έγραψε:edw eimai egw lilly kalh ksekourash k na apolauseis thn adeia s
Titino έγραψε:Εγώ μετράω 5 εργάσιμες για την άδεια!!
Πως είσαι Λιλυ;
Titino έγραψε:χαχαχα ναι αμε!
Σε νησί θα παμε και θα δουμε μήπως μας κατσει και κατι αλλο που σκεφτόμαστε.
perperouna έγραψε:Κοριτσακια μου τι κανετε??διαβαζω για αδειες κ εχω τρελαθει!!!!εμεις κλεινουμε σε δυο εβδομαδες...ουφ..κουραστηκα...κ αυτη η ζεστη με σκοτωνει..ειναι η πρωτη φορα που θελω να περασει γρηγορα το σκ να ερθει η δευτερα για να παω στο γιατρο..θα δει το ωαριο μου ε????θα ειμαι στη 12 μερα!!!!τι λετε?????αχ μακαρι να τα καταφερουμε αυτο το μηνα γιατι σιγα σιγα χανω την υπομονη μου..
Sporaki! έγραψε:Κοριτσια συγνωμη για την καθυστερηση αλλά άργησα να το συνειδητοποιήσω είναι ΘΕΤΙΚΌ000000000000000000000000 :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ΘΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Κοριτσακια μου γλυκα εγκυουλες και μη ελπιζω να ειστε ολες καλα αυριο θα παω για την ωοληψια ξερω πωσ εχω την θετικη σας σκεψη και αυτο με χαλαρωνει πολυ!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης