Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
559 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 559 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

darsel

darsel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κουνελάκι έγραψε:Καλησπερα κοριτσια μου, θελω τη συμβουλη σας.
Καθε μηνα προσπαθουμε να ερχομαστε σ'επαφη μερα παρα μερα.
Μηπως δεν προλαβαινει το σπερμα ν'ανανεωθει και τα κανουμε χειροτερα;
Οποτε ρωταω τον γιατρο μου λεει να μην κανουμε τιποτα με το ζορι.
Και τωρα εγω λεω μια η ζεστη, μια η κουραση ψωνισαμε απο σβερκο.
Παρακαλω θελω τις αποψεις σας.

εξαρταται. αν υπαρχει θεμα με το σπερμα, ναι ειναι πολυ πιθανο!

αυτο με το προγραμμα ποτε δεν το καταλαβα, δηλαδη αν σας ερθει η διαθεση αναμεσα στο μερα παρα μερα τι κανετε? το αφηνετε για την επομενη μερα? πωωωωωωωω το σεξ το εχουμε αναγαγει σε επιστημη!

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 11 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 11 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 11 215994 

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
perperouna έγραψε:

Καλησπερα χρυσα μου αν θυμαμαι καλα το ονομα σου..εμενα ο γιατρος μου ειχε πει οτι αρκουν δυο επαφες μεσα στην εβδομαδα χωρις να μετραμε μερες χωρις να αγχωνομαστε κ οποτε θελουμε γενικα..εγω θεωρησα οτι ηταν παρα μα παρα πολυ λιγες οι επαφες που μου ειπε.εγω κανω το εξης προσπαθω να ερχομαι σε επαφη μερα παρα μερα η καθε δυο μερες προκειμενου να πεσω μεσα στην ωορρηξια μου .δεν το κανω με προγραμμα φυσικα μας ερχεται κ το κανουμε.γενικα το σπερμα αν γινεται καθε μερα νομιζω εξασθενει γι αυτο σου λεει μερα παρα μερα για να δυναμωνει.ελπιζω να σε καλυψα..

Μια χαρα το θυμασαι το ονομα μου ελευθερια μου.
Κι εμενα μου ακουγονται λιγες οι 2 φορες την εβδομαδα.
Ξερεις τι με εκνευριζει ρε γαμωτο;
Πας σε ενα γιατρο να σε συμβουλευσει και αρχιζει την ιδια καραμελα, οχι αγχος και να ερχεστε σε επαφη οποτε σας κανει κεφι.
Ρε φιλε δες το σπερμοδιαγραμμα που σου φερνω και πες μου κυρια μου με αυτο το σπερμοδιαγραμμα καλο θα ηταν να ερχεστε σ'επαφη καθε δυο μερες ή μερα παρα μερα.
Πραγματικα εχω κουραστει παρα πολυ.

http://www.pregnology.com/ovulate/24/6/14/10/

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
darsel έγραψε:Lillybel διανυκτερευει η παιδικη χαρα???

Τςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς Οχιααα!!! Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil 

Κερασα κι ενα σουτζουκακι τη μικρη καλε! Σιγα μην αργησαμε! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 11 4872 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 11 4872 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 11 4872 

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κουνελάκι έγραψε:Μια χαρα το θυμασαι το ονομα μου ελευθερια μου.
Πας σε ενα γιατρο να σε συμβουλευσει και αρχιζει την ιδια καραμελα, οχι αγχος και να ερχεστε σε επαφη οποτε σας κανει κεφι.
Ρε φιλε δες το σπερμοδιαγραμμα που σου φερνω και πες μου κυρια μου με αυτο το σπερμοδιαγραμμα καλο θα ηταν να ερχεστε σ'επαφη καθε δυο μερες ή μερα παρα μερα.

Αυτη η τελευταια σου φραση συνοψιζει ο,τι ακριβως νιωθω..... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
darsel έγραψε:

εξαρταται. αν υπαρχει θεμα με το σπερμα, ναι ειναι πολυ πιθανο!

αυτο με το προγραμμα ποτε δεν το καταλαβα, δηλαδη αν σας ερθει η διαθεση αναμεσα στο μερα παρα μερα τι κανετε? το αφηνετε για την επομενη μερα? πωωωωωωωω το σεξ το εχουμε αναγαγει σε επιστημη!

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 11 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 11 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 11 215994 

Γεια σου darsel μετα απο 2 χρονια προσπαθειων εχουμε φτασει στο σημειο να προγραμματιζουμε ακομα και αυτο.
Βεβαια δοξα το Θεο μετα απο 14 χρονια γνωριμιας ο αντρας μου ειναι ακομα ταυρος.
Και δυο φορες τη μερα μη σου πω.
Οσο για το σπερμα ε δεν μπορω να πω οτι ειμαστε και στην καλυτερη φαση, ενω εχουμε παρα πολυ καλο αριθμο εχουμε 55% κινητικοτητα.

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Lillybell έγραψε:
κουνελάκι έγραψε:Μια χαρα το θυμασαι το ονομα μου ελευθερια μου.

Αυτη η τελευταια σου φραση συνοψιζει ο,τι ακριβως νιωθω..... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 

Γεια σου lilly μου.

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κουνελάκι έγραψε:
perperouna έγραψε:

Καλησπερα χρυσα μου αν θυμαμαι καλα το ονομα σου..εμενα ο γιατρος μου ειχε πει οτι αρκουν δυο επαφες μεσα στην εβδομαδα χωρις να μετραμε μερες χωρις να αγχωνομαστε κ οποτε θελουμε γενικα..εγω θεωρησα οτι ηταν παρα μα παρα πολυ λιγες οι επαφες που μου ειπε.εγω κανω το εξης προσπαθω να ερχομαι σε επαφη μερα παρα μερα η καθε δυο μερες προκειμενου να πεσω μεσα στην ωορρηξια μου .δεν το κανω με προγραμμα φυσικα μας ερχεται κ το κανουμε.γενικα το σπερμα αν γινεται καθε μερα νομιζω εξασθενει γι αυτο σου λεει μερα παρα μερα για να δυναμωνει.ελπιζω να σε καλυψα..

Πωπω αυτο με το αγχος κ εγω κουραστηκα να το ακουω..ναι παιζει σημαντικο ρολο στη συλληψη ναι συμφωνω οτι δεν πρεπει να αγχωνομαστε αλλα κ ςγω απο το γιατρο μου θελω να ακουσω κατι διαφορετικο απο αυτα που ξερω ηδη..εμενα χρυσα μου ειδς το σπερματοδιαγραμμα του αντρα μου κ γι αυτο μας ειπε δυο φορες την εβδομαδα αλλα απο τη μερια τη δικη μου δςν εχω κανει ειδικες εξετασεις για να ξερω αν ολα πανε καλα..απλα πιστευω οτι οι γυναικολογοι επειδη ακουμε καθημερινα διαφορα εχουν κουραστει να λενε τα ιδια κ τα ιδια ..

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
perperouna έγραψε:
κουνελάκι έγραψε:
perperouna έγραψε:

Πωπω αυτο με το αγχος κ εγω κουραστηκα να το ακουω..ναι παιζει σημαντικο ρολο στη συλληψη ναι συμφωνω οτι δεν πρεπει να αγχωνομαστε αλλα κ ςγω απο το γιατρο μου θελω να ακουσω κατι διαφορετικο απο αυτα που ξερω ηδη..εμενα χρυσα μου ειδς το σπερματοδιαγραμμα του αντρα μου κ γι αυτο μας ειπε δυο φορες την εβδομαδα αλλα απο τη μερια τη δικη μου δςν εχω κανει ειδικες εξετασεις για να ξερω αν ολα πανε καλα..απλα πιστευω οτι οι γυναικολογοι επειδη ακουμε καθημερινα διαφορα εχουν κουραστει να λενε τα ιδια κ τα ιδια ..

Ετσι ακριβως ελευθερια μου, δυστυχως δεν μπορουν να μπουν στη θεση μας, να νοιωσουν την απογοητευση μας.
Εγω αποφασισα στον επομενο κυκλο μου ν'ανεβω αθηνα να παω στον γιατρο της αδελφης μου.
Εδω δεν μπορω να βρω κανεναν που να με καλυπτει.
Θελω χειροπιαστα πραγματα δεξ μπορω αλλη θεωρεια.
Επιτρεπεται να μη μου εχει δωσει κανενας να κανω τις βασικες εξετασεις να δουμε τι παιζετε.
Δεν ειχα καθολου σιδηρο και αν δεν πηγαινα απο μονη μου να το ψαξω δεν θα το ηξερα καν.
Αδιαφορια μεγαλη.

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Το ξερω οτι ειναι κουραστικο κ απογοητευομαστε οταν μας ερχεται η αλεκα αλλα πιστευω οτι δεν πρεπει να το βαζουμε κατω..να σας πω ενα σκηνικο σημερα στο σχολειο που συνεβη κ μου σηκωθηκε η τριχα.ηρθε μια γυναικα με το παιδακι της που ηταν δυο χρονων περιπου για να δουν το σχολειο..φορουσε μαντηλι στο κεφαλι κ ηταν πολυ χαμογελαστη κ ευδιαθετη..αργοτερα εμαθα απο τη διευθυντρια μου οτι με το που γεννησε το αγορακι της διαγνωστηκε με καρκινο κ κανει χειμιοθεραπειες.δεν το αναφερω για να δειτε οτι υπαρχουν κ τα χειροτερα προς θεου απλα το λεω γιατι μου εκανε εντυπωση η διαθεση της κ το κουραγιο της να συνεχισει τη ζωη της κ να μεγαλωσει το παιδακι της με χαρα κ αισιοδοξια..ετσι κ εμεις πιστευω οτι παρολο που εχουμε κουραστει δεν πρεπει να ρο βαζουμε κατω και πρεπει να ειμαστε αισιοδοξες κ δυνατες..κ καποια στιγμη θα ανταμειφθουμε..

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κουνελάκι έγραψε:
perperouna έγραψε:
κουνελάκι έγραψε:
perperouna έγραψε:

Ετσι ακριβως ελευθερια μου, δυστυχως δεν μπορουν να μπουν στη θεση μας, να νοιωσουν την απογοητευση μας.
Εγω αποφασισα στον επομενο κυκλο μου ν'ανεβω αθηνα να παω στον γιατρο της αδελφης μου.
Επιτρεπεται να μη μου εχει δωσει κανενας να κανω τις βασικες εξετασεις να δουμε  τι παιζετε.
Δεν ειχα καθολου σιδηρο και αν δεν πηγαινα απο μονη μου να το ψαξω δεν θα το ηξερα καν.
Αδιαφορια μεγαλη.

Ποιο γιατρο εχει η αδερφη σου στην αθηνα??

Sporaki!

Sporaki!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τζαμπα χαρα και αισιοδοξια ψιλο ποναει η κοιλια μου :-( :-( :-( δν το βλεπω να ερχεται το σπορι παλι

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
perperouna έγραψε:
κουνελάκι έγραψε:
perperouna έγραψε:
κουνελάκι έγραψε:
perperouna έγραψε:

Επιτρεπεται να μη μου εχει δωσει κανενας να κανω τις βασικες εξετασεις να δουμε  τι παιζετε.
Αδιαφορια μεγαλη.

Ποιο γιατρο εχει η αδερφη σου στην αθηνα??

Σιγουρα ελευθερια μου υπαρχουν και χειροτερα αλλα δυστυχως αν δεν τα δουμε δεν μπορουμε να εκτιμησουμε αυτα που εχουμε.
Ο γιατρος της ειναι ο Λουριδας Κωνσταντινος.
Ανθρωπος με Α κεφαλαιο.
Ακομα και τωρα που εχουν περασει 9 χρονια απο τοτε που γεννησε τον ανηψιο μου, οποτε τον παρουμε τηλεφωνο ρωταει τι κανει ο μικρος και πως παει στο σχολειο.
Υπεροχος ανθρωπος.
Να σημειωσω η αδελφη μου με πολυκυστικες απο τοτε που θυμαται τον εαυτο της εμεινα εγκυος αποτον πρωτο μηνα προσπαθειων κι εγω που ειμαι υγιεστατη προσπαθω 2 χρονια.

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Sporaki! έγραψε:Τζαμπα χαρα και αισιοδοξια ψιλο ποναει η κοιλια μου :-( :-( :-( δν το βλεπω να ερχεται το σπορι παλι

Sporaki τα συμπτωματα της εγκυμοσυνης ειναι πολλες φορες ιδια με αυτα της περιοδου.
Μην απογοητευεσαι και μην βγαζεις συμπερασματα.
Αν δεν δεις κανονικη ροη μπορεις να ελπιζεις.

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ χρυσα μου μην απελπιζεσαι..ειναι κ τυχερα βλεπεις αυτα κ μη ξεχνας οτι καθε μηνα παιζουμε με πιθανοτητες..20-25% καθε μηνα..ειναι πολυ λιγες αν θελεις να πιασεις παιδακι..χρειαζεσαι τυχη καθε μηνα για να συμβουν ολα οπως τα θελεις..πηγαινε με το καλο στο γιατρο της αδερφης σου κ μεχρι τοτε που ξερεις..βλεπω οτι εισαι κ στις γονιμες..επομενως βουρ!!!!!κ εμενα μια φιλη μου επιασε στο δευτερο μηνα προσπαθειων..ενω χαρηκα παρα πολυ ταυτοχρονα ενιωθα κ μια αδικια να με πνιγει..γιατι εγω δεν επιασα τοσο γρηγορα??

Sporaki!

Sporaki!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κουνελάκι έγραψε:
Sporaki! έγραψε:Τζαμπα χαρα και αισιοδοξια ψιλο ποναει η κοιλια μου :-( :-( :-( δν το βλεπω να ερχεται το σπορι παλι

Sporaki τα συμπτωματα της εγκυμοσυνης ειναι πολλες φορες ιδια με αυτα της περιοδου.

Μακαρι κουνελακι  αυριο περιμενω κανονικα να μου ερθει και εβγαλα κ κανα δυο σπυρακια πονεσα και λιγο κ για αυτο απογοητευτηκα

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια μου σας αφηνω γιατι ειμαι πολυ κουρασμενη..λοιπον αυριο γενεθλιαζω κ sporaki θελω να ακουσω καλα νεα για να χαρω εις διπλουν..σας φιλω..καληνυχτα

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Το ξερω αυτο το παραπονο ελευθερια μου,δεν στεναχωριομαστε γιατι βλεπουμε γυναικες γυρω μας που απολαμβανουν αυτο το δωρο τοσο ευκολα, αλλα λυπομαστε γιατι πρεπει εμεις να μοχθησουμε τοσο γι'αυτο.
Θα ερθει το ξερω, μακαρι να μου ελεγες καποιος το ποτε γιατι δεν μπορω καθε μηνα να τρωω τα μουτρα μου.

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
perperouna έγραψε:Κοριτσια μου σας αφηνω γιατι ειμαι πολυ κουρασμενη..λοιπον αυριο γενεθλιαζω κ sporaki θελω να ακουσω καλα νεα για να χαρω εις διπλουν..σας φιλω..καληνυχτα

Καληνυχτα ελευθερια μου.

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Sporaki! έγραψε:
κουνελάκι έγραψε:

υ
Μακαρι κουνελακι  αυριο περιμενω κανονικα να μου ερθει και εβγαλα κ κανα δυο σπυρακια πονεσα και λιγο κ για αυτο απογοητευτηκα

Sporaki ποσο καιρο προσπαθειτε;

NOPITSA

NOPITSA
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας και από εμενα κορίτσια!Εγω αδιαθετησα σημερα 23 μερα κυκλου ότι να είναι!!!! Mad Mad Τελος παντων παμε για τον επομενο μηνα!Lillybel βαλε 9 Αυγουστου και βλέπουμε!!!!!!!!!!!!

http://nopixristos@hotmail.com

darsel

darsel
Lillybell έγραψε:
darsel έγραψε:Lillybel διανυκτερευει η παιδικη χαρα???

Τςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς   Οχιααα!!! Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil 

Κερασα κι ενα σουτζουκακι τη μικρη καλε! Σιγα μην αργησαμε! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 11 4872 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 11 4872 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 11 4872 

δεν ειμαι οχια, ειμαι τρολ κι ετσι οπως πανε τα πραγματα βλεπω να αποκαλυπτω την κακη μου πλευρα συντομα if you know what I mean

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 

den antexo allo

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια μου!
Εχετε προχωρήσει πολύ και δεν σας προλαβαίνω.
Αν έχουμε κανα νέο γράψτε και σε μένα να μάθω...

elila

elila
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας και απο μενα κοριτσια!!!  Very Happy Very Happy Very Happy 

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα σε ολα τα κοριτσια.
Ελευθερια μου χρονια πολλα,ευχομαι του χρονου τετοια μερα να εχεις το δωρο που λαχταρας τοσο πολυ.
Sporaki & lucky περιμενουμε με αγωνια νεα σας.
Ουφ απο νωρις ξεκινησε η ζεστη σημερα.

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κουνελάκι έγραψε:Καλημερα σε ολα τα κοριτσια.
Ελευθερια μου χρονια πολλα,ευχομαι του χρονου τετοια μερα να εχεις το δωρο που λαχταρας τοσο πολυ.
Sporaki & lucky περιμενουμε με αγωνια νεα σας.
Ουφ απο νωρις ξεκινησε η ζεστη σημερα.

Ευχαριστω χρυσα μου για τις ομορφες ευχες σου κ ανταποδιδω..νωρις νωρις σημερα ε???εγω τωρα εφτασα στη δουλεια ειπα να μπω να διαβασω τα χθεσινοβραδινα σας..
Κοριτσια περιμενουμε νεα σας!!!!
Κερναωωωωωωωωωω Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 11 783141 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 11 783141 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 11 783141 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 11 783141 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 11 783141 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 11 783141 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις