226 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 Τετ Ιουλ 09, 2014 6:49 am
Sporaki!
Πανταχού παρούσα!
koritsia m sxolaw sas afhnw tha milisoume aurio to prwi euxomai na mhn mas erthei tpt aprosmeno filakia s oles... :* <3
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
perperouna έγραψε:Κοριτσια τα εξοδα αποστολης ποσα ειναι απο τη hometest? Νομιζω ειναι θεσσαλονικη κ για να μου τα φερουν αθηνα δεν θα πληρωσω κατι παραπανω?
Marianna50 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια μου!! Τι κάνετε;; Εμείς πολλή ζέστη εδώ πάνω... Να ρωτήσω βρε κορίτσια, επειδή είδα που το λέτε, τα ψηφιακά τεστ τι είναι;;;
λιλλυ μου τι τα κανεις ολα αυτα?????Lillybell έγραψε:perperouna έγραψε:Κοριτσια τα εξοδα αποστολης ποσα ειναι απο τη hometest? Νομιζω ειναι θεσσαλονικη κ για να μου τα φερουν αθηνα δεν θα πληρωσω κατι παραπανω?
perperoθna νομιζω βγαινει γυρω στο 5 ευρω..εχω καιρο να παραγγειλω..Μπες στο site και θα δεις με σιγουρια..
Εγω συνηθως παραγγελνω 20σαδες οποτε + 5 ευρω τα εξοδα βγαινει γυρω στα 21 ευρω ολα..Οποτε, παει 1 ευρω το καθε τεστακι..
Lillybell έγραψε:perperouna έγραψε:Κοριτσια τα εξοδα αποστολης ποσα ειναι απο τη hometest? Νομιζω ειναι θεσσαλονικη κ για να μου τα φερουν αθηνα δεν θα πληρωσω κατι παραπανω?
perperoθna νομιζω βγαινει γυρω στο 5 ευρω..εχω καιρο να παραγγειλω..Μπες στο site και θα δεις με σιγουρια..
Εγω συνηθως παραγγελνω 20σαδες οποτε + 5 ευρω τα εξοδα βγαινει γυρω στα 21 ευρω ολα..Οποτε, παει 1 ευρω το καθε τεστακι..
Ααα κατάλαβα, και να φανταστώ δεν είναι και τόσο αξιόπιστο;;Lillybell έγραψε:Marianna50 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια μου!! Τι κάνετε;; Εμείς πολλή ζέστη εδώ πάνω... Να ρωτήσω βρε κορίτσια, επειδή είδα που το λέτε, τα ψηφιακά τεστ τι είναι;;;
Ψηφιακο εχει η κλιαρμπλου.Ειναι και καλα πολυ αξιοπιστο και σου δειχνει σε οθονιτσα και ποσων εβδομαδων εισαι με βαση τη χοριακη που βρισκει αυτο...
λιλλυ μου τι τα κανεις ολα αυτα?????[/quote]lucky25 έγραψε:perperoθna νομιζω βγαινει γυρω στο 5 ευρω..εχω καιρο να παραγγειλω..Μπες στο site και θα δεις με σιγουρια..
Marianna50 έγραψε:Ααα κατάλαβα, και να φανταστώ δεν είναι και τόσο αξιόπιστο;;Lillybell έγραψε:Marianna50 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια μου!! Τι κάνετε;; Εμείς πολλή ζέστη εδώ πάνω... Να ρωτήσω βρε κορίτσια, επειδή είδα που το λέτε, τα ψηφιακά τεστ τι είναι;;;
Ψηφιακο εχει η κλιαρμπλου.Ειναι και καλα πολυ αξιοπιστο και σου δειχνει σε οθονιτσα και ποσων εβδομαδων εισαι με βαση τη χοριακη που βρισκει αυτο...
Lillybell έγραψε:λιλλυ μου τι τα κανεις ολα αυτα?????lucky25 έγραψε:perperoθna νομιζω βγαινει γυρω στο 5 ευρω..εχω καιρο να παραγγειλω..Μπες στο site και θα δεις με σιγουρια..
lucky25 έγραψε:ευχομαι να τα χαρισεις συντομα!!!!!!!!!!!
lucky25 έγραψε:εελααααααα δε θελω τετοια!!!!!!!!!!!!!!!!οπως εγινε και την πρωτη φορα με το κοριτσακι σου ετσι θα γινει συντομα!!!ποσο ειναι η μικρη σου???
εριφυλακι έγραψε:dimimi82 έγραψε:εριφυλακι έγραψε:perperouna έγραψε:εριφυλακι έγραψε:geia sas koritsares mou!!! kainourgio melos opws vlepete... opws katalavenete prospathw kai egw na ginw mama... shmera adiathethsa kai kanw mia therapia pisteuw na ginei me epitixia... euxomai se oles auto pou thelete toso polu na ginei pragmatikothta... egw exw polukistikes kai exw polu astato kuklo to xrono dhladh na m erthei to polu 4-5 fores... opote einai para polu duskolo na kserw pies einai oi gonimes meres mou prospathw 9 mhnes alla kanena shmadi.....
Καλως ηρθες λοιπον εριφυλακι..4-5 φορες το χρονο??τοσο λιγο??τα χαπια δεν ρυθμισανε λιγο το κυκλο σου??μακαρι κοριτσακι μου να σου ερθουν ολα καλα κ να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλιτσα..εμεις ειμαστε παντρεμενοι 11 μηνες κ προσπαθουμε 7 για σπορακι..δεν το βαζουμε κατω..υπομονη..
ta xapia den kanane tipota etsi htan kai h mhtera mou gt einai klironomiko... se euxaristw polu gia tis euxes sou na eisai panta kala kai antapodidw.... twra phra ta primolut kai shmera eimai adiatheth kai mexri shmera tha parw ta glucophase kai thn 4h mera periodou tha parw ta clomiphen makari na exoun epituxia... den exoume kanei katholou eksetaseis me ton antra mou mhpws prin arxisw ola auta ta farmaka eprepe na kanoume eksetaseis?????
Καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας! Έχουμε γίνει πολλές οι "πονεμένες" εδώ όπως βλέπεις!
Δεν γνωρίζω κ πολλά , αλλά τα χάπια ποιός στα έδωσε; Φαντάζομαι ο γυναικολόγος σου. Δεν σε έβαλε να κάνεις εξετάσεις πριν σε φορτώσει με φάρμακα;;
nai o gunaikologos mou ta edwse... alla den kaname oute egw oute o antras mou eksetaseis... mou eipe vevaia oti o antras mou opote thelei na paei na kanei spermodiagramma alla gia mena eipe oti prepei prwta na doume pws tha pame etsi kai an den ginei tipota tha parw leei kati farmaka pou einai gia tis kopeles pou kanoun eksosomatikh kai meta mallon tha kanoume eksetaseis... den kserw den gnwrizw kai egw polla
εριφυλακι έγραψε:den antexo allo έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια και καλοριζικο το νέο μας θεματάκι!!!
Καλώς ήρθες Εριφυλη, έχεις πολύκυστικες από ότι κατάλαβα, βάσανο...το ξέρω από μια ξαδέρφη μου.Εγώ πάντως θα σου έλεγα να δοκιμάσεις 2-3 κύκλους με κλομιφαίνη πολλές γυναίκες τα καταφεραν έτσι.
καλησπερα καλως σας βρηκα ναι εχω πολυκυστηκες... σημερα αδιαθετησα και μεχρι σημερα επερνα τα glucophase και την 4η μερα θα ξεκινισω clomiphen και την 9η μερα θα παω να μου κανει ενεση να σπασουν τα αυγα..... μακαρι να πανε ολα καλα...
dimimi82 έγραψε:
κορίτσια δεν μπορώ , θα το πω! ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
όλη την ώρα! τί πράγμα κ αυτό;
Κάτι που θέλω να ρωτήσω. Τα τεστ εγκυμοσύνης κ ωορρηξίας hometest τα εμπιστεύεστε;
irene-_- έγραψε:που να ειμαι???απο το νοσ.μειο γυρισα..μου ειπαν αν συνεχιστουν οι αναγουλες σε αυτο το βαθμο θα μου κανουν εισαγωγη για να μου βαλουν ορο..εσυ πωε εισαι?perperouna έγραψε:irene-_- έγραψε:καλησπερα και απο μενα κοριτσια μου!!!
Που εισαι κοριτσαρα μου εσυ??πως παει το σποριδιο??οι αναγουλες??
κουνελάκι έγραψε:Καλησπερα κοριτσια μου, θελω τη συμβουλη σας.
Καθε μηνα προσπαθουμε να ερχομαστε σ'επαφη μερα παρα μερα.
Μηπως δεν προλαβαινει το σπερμα ν'ανανεωθει και τα κανουμε χειροτερα;
Οποτε ρωταω τον γιατρο μου λεει να μην κανουμε τιποτα με το ζορι.
Και τωρα εγω λεω μια η ζεστη, μια η κουραση ψωνισαμε απο σβερκο.
Παρακαλω θελω τις αποψεις σας.
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης