551 Απ: Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 9!!! Πεμ Αυγ 07, 2014 8:30 pm
μαρακι27
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Νυσταζω , σερνομαι , καταρρεω σκεφτομαι πολυ σοβαρα να τον ταξω καπου...πραγματικα δ παλευεται αλλο!!!!
Καλημερα...
Καλημερα...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
thali-alex έγραψε:Καλημερα κοριτσακια εγω εχτες τον πηρα στο κρεββατι και οταν σαλευε του εδινα στηθος το ξερω οτι δεν ειναι σωστο αλλα ηθελα να ΚΟΙΜΗΘΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!! ξυπνησε στις 7 πηγε στην οικοδομη και κατα τις 8 ξανα νανι μεχρι τις 10!!!!
Οσο για το προγραμμα δεν του το χαλαω με τιποτα μονο μια φορα στο τοσο οπως σημερα που θελουμε να κατεβουμε στη χωρα για φαγητο να δω λιγο κοσμο ρε παιδι μου. Και οσοι μου λενε δεν πειραζει ας κλαψει δεν δινω καμια σημασια γιατι εμενα μου βγαινει μετα ξυνό και στην τελικη ετσι γουσταρω ρε αδερφε αλλος ενας χρονος ειναι θα περασει που θα παει!!!!!!
Σύλβια έγραψε:thali-alex έγραψε:Καλημερα κοριτσακια εγω εχτες τον πηρα στο κρεββατι και οταν σαλευε του εδινα στηθος το ξερω οτι δεν ειναι σωστο αλλα ηθελα να ΚΟΙΜΗΘΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!! ξυπνησε στις 7 πηγε στην οικοδομη και κατα τις 8 ξανα νανι μεχρι τις 10!!!!thali-alex έγραψε:
Οσο για το προγραμμα δεν του το χαλαω με τιποτα μονο μια φορα στο τοσο οπως σημερα που θελουμε να κατεβουμε στη χωρα για φαγητο να δω λιγο κοσμο ρε παιδι μου. Και οσοι μου λενε δεν πειραζει ας κλαψει δεν δινω καμια σημασια γιατι εμενα μου βγαινει μετα ξυνό και στην τελικη ετσι γουσταρω ρε αδερφε αλλος ενας χρονος ειναι θα περασει που θα παει!!!!!!
????????
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΣ Ή ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ;
ΣΤΙΣ 7 ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 8 ΞΑΝΑ ΝΑΝΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ???
ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΣΩΣΤΑ ΜΑΛΛΟΝ !!!!!
[quote="thali-alex"]thali-alex έγραψε:Καλημερα κοριτσακια εγω εχτες τον πηρα στο κρεββατι και οταν σαλευε του εδινα στηθος το ξερω οτι δεν ειναι σωστο αλλα ηθελα να ΚΟΙΜΗΘΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!! ξυπνησε στις 7 πηγε στην οικοδομη και κατα τις 8 ξανα νανι μεχρι τις 10!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης