Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
25 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 25 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 41]

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοροτσακιαα!εμεις είμαστε στας εξοχας παίρνουμε καθαρό οξυγόνο και τα περνάμε σούπερ.ο μικρός μια χαρά και τα κορίτσια παίζουν μια χαρά.η Αριάδνη πριν φύγουμε είχε το βράδυ ένα βηχαλακι κ έχω τίποτα!τι σου κανει ο καθαρός αέρας;;
Μαράκι μου χρόνια πολλα!!
Θάλεια μου περαστικά!αν ακούς χρου χρου ξαναπανε τον να έχεις την σιγουριά σου!
Eva evaki στείλε μου τον λιγκ απο το προφίλ σου στο φβ!
Που λέτε κορίτσια εδω τι καλά που είμαι!πέρα απο το να προσεχω-ταιζω τα παιδιά αραλικι!δρν κανω καμία δουλεία!τέλεια!

μαρακι27

μαρακι27
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ντεμάκι σ'ευχαριστώ!!! Σαν τον καθαρό αέρα τπτ καλύτερο! Σου έστειλα πμ..

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα καλημερα!!!

ε!!!λοιπον το αποφασισα θα βαλω το καθισμα αυτοκινητου πανω στο κρεβατι κ θα το κουναω!!! Shocked 
το παιδι μου δεν παιζεται ειμαστε 3 ωρες κ ενα τεταρτο στο δρομο κ τις 3 ωρες ΚΟΙΜΑΤΑΙΙΙΙΙΙ Sleep Sleep Sleep χαμπαρι δεν εχει παρει ψιλοξυπνησε δυο φορες για ελαχιστα δευτερολεπτα κ αυτο ηταν!!στο σπιτι μας γιατι δε μπορει να το κανει αυτο????? Rolling Eyes Rolling Eyes 

μαρακι πως περασατε???

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευακι καλως ηρθες κ παλι!!!! Very Happy 

μαρακι27

μαρακι27
Καλά Ζωή...όχι κτ το ιδιαίτερο! Μόνο οι γονείς μου&τα πεθερικά  ήρθαν...ο μικρός είχε πολύ γκρίνια&δ καθόταν σε κανέναν για πολύ ώρα&έτσι κουράστηκα λίγο περισσότερο χτες! Όντως το αμάξι είναι θαυματουργό για ύπνο αλλά το αμάξι, όχι το κάθισμα..μην ξεγελιέσαι...λίγο ο ήχος, λίγο η βαζούρα, βοηθάνε στο να κοιμηθει...στο σπίτι δ υπάρχουν αυτά, άρα...χαμένη υπόθεση!!!!

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Το θεμα Μαρακι ειναι οτι στο προηγουμενο καθισμα δεν κοιμοταν ευκολα,σχεδον καθολου κ τωρα με το καινουργιο..... ξερενεται στον υπνο!!!τι να πω δε ξερω!!!

Γιατι μωρε ο Φιλιππακος σου εχει γκρινια?μηπως τον ενοχλει κατι?

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Θαλεια μου ο Αλεξακος ξυπνησε?πως ειστε σημερα???

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια μου ο Αλεξακος εχει να κανει πυρετο απο τις 2 αλλα κοιμθηθηκαμε καλυτερα αγκαλιτσα εγω εβγαλα την μπεμπελη!!!! Σημερα ομως βηχει λιγο θα παρουμε τον παιδιατρο εδω μηπως μας δει ή μας δωσει κανενα σιροπι. Θα συμφωνησω με το Μαρακι το αυτοκινητο την νανουριζει μηπως γτο νεο καθισματακι βλεπει μπροστα;;;;

Ντεμακι καιρος σου ηταν να ξεκουραστεις απολαυσετο ισως τα κοριτσια ειναι πιο ησυχα γιατι εισαι και εσυ ηρεμη και χαλαρη!!!!!

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπραβο το αγορι σου Θαλεια μου!!!

ναι ειναι το μεγαλο πια κ κοιταει μπροστα!ε!τοτε θα την αφηνω στο αμαξι το βραδυ!!χαχαχαχαχα!!!!!!(πλακα κανω ετσι?)

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αν αυτο ειναι η λυση Ζωη μου χαχαχαχαχαχα!!!!!! Εγω που θελει βολτα ο σκατουλης;;;;; Εχτες μου ειπε ο αντρας μου να τον παω μια βολτα με το αυτοκινητο και του απανταω εισαι τρελος ετσι;;;;;

μαρακι27

μαρακι27
Ζωη παγματικα3μερες δ τον ευχαριστει τπτ...σε ολα γκρινιαζει, με ωμενα γκρινιαζει αλλα απο εμενα δ ξεκολλαει! Θελω να πιστευω πως τις επομενες μερες θα σκασει κπ δοντι γτ πραγματικα δ ακουει καθολου, γκρινιαζει συνεχεια&δ την παλευω αλλο! Α!για πειτε μ την γνωμη σας...προσεξαμε με τον αντρα μου μεσα στο στομα του, στο πισω δεξιο ουλο(οπως κοιτας το παιδι)μια ασπρη μικρη κουκιδα...εβαλα το χερι μου μηπως ειναι δοντι αλλα οχι! Σκεφτηκα μηποως ειναι αφτρα αλλα ουτε τον ποναει, ουτε μου μειωσε γευματα...τι μπορει να ειναι;;;

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρακι κύστη θα είναι,έχει κ ο δικός μου στα μπροστινά πάνω ούλα μια!

roxanne87

roxanne87
Κορίτσια δεν διάβασα τίποτα, δεν προλαβαίνω ούτε να.....! Από το πρωί σήμερα είμαστε στη γύρα. Μετά είχα κόσμο κ μαγείρεψα κ μετά τρέχω κ δεν φτάνω! Ο μικρός είναι πολύ μαμακιας, όλο εμένα θέλει, χαίρεται κ με τον μπαμπά του, αλλά εγώ μην τυχόν κ βγω από το δωμάτιο!! Τι θα κάνω ?? Παίζει με όλους άνετα, αλλά στην αγκαλιά τους δεν πάει, ούτε κάθεται να φάει με άλλον..τόσοι άνθρωποι γύρω μου, να θέλουν να με ξεκουρασουν κ αυτός εκεί,να χτυπιέται να τον αφήσουν κάτω κ να με ψάχνει, κ να κρέμεται από τα πόδισ μου,... Τι Κάνω ????

μαρακι27

μαρακι27
Καλημερα φιλες μου...
Ροξαν υπομονη! Δ μπορεις να κανεις τπτ αλλο ουτε εσυ ουτε καμια μας...ετσι ειναι η φυση, ολα τα μικρα κολλημενα στη μαμα τους, τα δικα μας θα ηταν η εξαιρεση;;;; Σκεψου οτι ο δικος μου προχτες που τον μαλωσα γτ εφτυνε το φαγητο του, ηθελε μονο εμενα οταν τον πηρε το παραπονο!!! Οταν τον επαιρνε ο αντρας μ εκλαιγε περισσοτερο! Τι να πεις...

Irene14

Irene14
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα!
Σα το σπίτι πουθενά!
Επιτέλους γυρίσαμε,άντε κ του χρόνου με υγεία! Περαστικά στα μωρά  που ήταν άρρωστα.σιδερένια και τα δοντακια σας!
Κ εμείς έχουμε σαλια πολλα άντε να δούμε τις επόμενες μέρες!
Ο μικρόύλης ξαφνικά έκοψε την πιπιλα ,δεν τη θέλει καθόλου.
Roxanne ειναι στο παιδί ο δικός μου παει
με όλους χωρίς προβλήματα.

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κουκλες!!!

ειρηνη καλως ηρθατε!!περασατε ομορφα?

Εμεις συνεχιζουμε τα ιδια....την πηρα στο κρεβατι μου για να ξαταφερω να την κοιμησω στις 23:30 με ξυπνησε δυο φορες μεχρι τις 3:00 την πηρε ο πατερας της 4:30 να την κοιμησει ξανα κ εγω ξεμεινα με υπερενταση κ να μη μου κολλαει υπνος!ε!καταφερα να κοιμηθω 5:30 για δυο ωρες που η δεσποινιδα ξυπνησε για τελευταια φορα!!απο κεινη την ωρα .....στο ποδι !!ουφ πια!!!!!

Κ εμενα ενω παει παντου αυτες τις μερες προτειμα αυτους που δεν εχει ξανα δει(κατι θειες κ ξαδελφια) ενω στους γνωστους (στο μπαμπα μου,το νονο της,τη νονα της)γκρινιαζει κ με ζηταει κ δε σταματα αν δε τη παρω,εκτος κ αν καταφερουν να τη ξεγελασουν για λιγο!!!ο δολιος ο πατερας μου το τι βολτες την πηγαινε, να δει κατι κοτες κ κατι κατσικες στη γειτονια,δε λεγετε.......εκει καθοτα  με το που γυρνουσαν "τον ακαθιστο" το παιδι μου,εψαχνε να φυγει τις πιο πολλες φορες!!δε ξερω τι θα γινει τωρα που θα χρειαστει να την κρατησουν παλι!!!!

νυσταζωωωωωωωωωω!η μικρη παλι ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!

Τα υπολοιπα κοριτσια ποτε επιστρεφουν?ξερει καμια?griniaroula,αναστασια,mama40?η mary  αληθεια δε τελειωσε  με τη μετακομιση,μας ξεχασε?ποια αλλη ξεχναω?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΖΩΗ13 στις Σαβ Αυγ 16, 2014 11:27 pm, 1 φορά

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Θαλεια μου ο μικρουλης σου πως ειναι σημερα??εσυ εισαι λιγο καλυτερα?? Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 9!!! - Σελίδα 27 417472 

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα λιωσαμε στον υπνο με τον μικρο επιτελους εφυγε το γκρινιαρικο παιδακι και επεστρεψε το παιδακι μου!!!!!!!!!

Λοιπον το πρωι πηγα να παρω τον μικρο απο το παρκο που γκρινιαζε τον σηκώνω και τον βαζω διπλα στο κρεββατι μας και νιωθω το χερι μου υγρο το κοιταω και βλεπω μια σκατουλα, κοιταω και το μωρο ειχε παει και ειχα κατσει στο μαξιλαρι μου το οποιο γέμισε και αυτο τελικα του ειχαν φυγει απο πανω μεχρι την πλατη το σκατο γελαγα μονη μου!!!!!

Ειρηνη καλως ηλθες πισω περιμενουμε τα νεα σου.

Εμενα δεν ειναι τοσο εξαρτημενος απο εμενα νομιζω κιολας αλλα οταν τον μαλωνω θελει αγκαλιτσα!!!!!

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βρε Θαλεια πολυ γελασα με την περιγραφη!!!χαχαχαχα!!!!κ εμεις εχουμε παθει κατι αντιστοιχο αλλα στο ξυπνιο μας!!!

μπραβο που εφυγε ο κ.γκρινιας!!!ειδες που χεις κ παλι ενα χαρουμενο παιδακι??

Που ειστε καλε ολες??

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα στην παρέα!
Εμείς επιστρέψαμε.αύριο με περημενουν ενα σωρο δουλειές!και βαριεεεεμαιιι!
Εσείς τι κάνετε;
Ο άντρας μου ούτε καν ενδιαφερθοκε να με δει.εγω βγήκα στην αυλή κ αυτος κάθετε μέσα μα τι ζώων;;;

Irene14

Irene14
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ζωή περάσαμε  καλα ! Το πρωί μέχρι τις 2 μπάνιο ,ύστερα φαγητό κ ύπνο και το απόγευμα βόλτα ,λούνα πάρκ ,κανενα παιδότοπο ,ετςι περνούσαν οι μέρες ! Αρκετη κούραση ,φυσικά αναμενόμενο για φέτος με δυο μωρά μη ζητάμε κ πολλα πολλα! Του χρόνου πιστεύω όλες θα χαρούμε περισσότερο τις διακοπές μας μιας κ θα ναι  παιδάκια πλέον!
Μα αυτό που με κούρασε περισσότερο ήταν ο πολύς κόσμος! Γυρίσαμε Σάββατο πρωί κ ο κόσμος που πήγαινε για Χαλκιδική ήταν ένα συνεχόμενο μποτιλιάρισμα!
Εσείς πως τα περάσετε που πήγατε?
Ξεκινάω δουλειά στις 25-8 αυτή  ειναι η τελευταία εβδομάδα ....  affraid affraid 
Θα μου λείψουν τα μωρά μου!
Θαλεια σου την έφερε ο μικρός! Χαχαχα!

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ειρηνη μου κ εμεις ομορφα περασαμε ,καναμε κ τα μπανακια μας τα απογευματα μια χαρουλα!!εμεις πηγαμε λιγο εξω απο την πρεβεζα!!

Σε καταλαβαινω απολυτα με τη δουλεια εγω ξεκιναω την πεμπτη Crying or Very sad Crying or Very sad αληθεια δε θυμαμαι αν σε εχω ξανα ρωτησει,που δουλευεις??τα μικρα ποιος θα στα κραταει?

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ντεμακι σ'αυτη την περιπτωση νομιζω μια κουβεντα μαζι του θα βοηθουσε(ή μηπως οχι scratch )εσυ μαλλον ξερεις καλυτερα!!θα προτεινα ομως να του πεις αυτα που σε ενοχλουν,τουλαχιστον να ξαλαφρωσεις λιγο!!!

roxanne87

roxanne87
Θαλεια δεν σου λεω τιποτα, εγω τωρα με το συγγαμα τον ειχα γυμνο, να μην σου τα πολυλογω, εκτος του οτι με κατουρησε... με ε@#$%ε κιολας, κ τον πατερα του!!! πολυ γελιο λεμε! Ωραιες οι διακοπες κοριτσια, αλλα σαν το σπιτι δεν εχει! Τωρα που γυρισα λιγο μελαγχολησα, αλλα να σας πω την αληθεια πιο πολυ κουραστηκα αντι να ξεκουραστω.
Ντεμακι, μωρε μιλα του, οι αντρες ωρες ωρες δεν νιωθουν κ πολυ... εμενα σημερα ειχε γκρινια ο μικρος, ε γκρινιαζε κ ο μεγαλος για τον μικρο, μα ποσο να αντεξω η γυναικα?
Ζωη εσυ ποτε επιστρεφεις?
Α, το χω, το ειδα.

Κοριτσια ο μικρος μου ειναι τρελα, ολη μερα στην κινηση! Σημερα ξεκινησε ενα καινουριο παιχνιδι, μας τρομαζει(νομιζει αυτος τωρα), εκει που καθεται αμεριμνος, κανει γκρρρ κ τιναζει χερια ποδια, κ εγω κανω οτι τρομαξα κ ξεκαρδιζεται... μπορει να το κανουμε κ 20 επαναληψεις καθε φορα.... οιμε!

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι τραβαω η δολια η μανα πηγα να τον κοιμίσω τρωει λιγο και μετα σβουρες τον σηκωνω παμε μεσα παιζει εχ...σε και ησυχασαμε παλι καλα κοιμηθηκε!!!!! Τωρα τελευταια στον υπνο του γκρινιαζει γυρναει πλευρο αφηνει και μια βροντερη και συνεχιζει τον υπνο του!!!!!!!

Καλα ροξαν οντως πολυ γελιο πρεπει να ριχνατε οταν τον ειχες γυμνουλη εγω την πατουσα οταν ηταν νεογεννητο σημαδι με ειχε το μικρο μια φορα ειχαν φτασει απεναντι στην πορτα!!!!!

Ντεμακι ετσι ειναι οι αντρες εμειςτωρα που ηταν αρρωστος ο μικρος πλακωθηκαμε 500 φορες ε να εχω τον μικρο μεσα στην γκρινια ε και τον μεγαλο δεν παλευεται θα βρείτε παλι τις ισορροπιες σας 3 παιδια οσο να το πεις ειναι δυσκολο.

Και εμενα μου εχει λειψει το σπιτακι μου το μπανιο μου το κρεββατακι μου το πλυντηριο πιατων μου!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις