Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
34 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 34 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσιααα!ειχαμε παει βολτα κ γυρισαμε πριν καμια ωρα,ηταν λοιπον στο πατωμς πιανεται η κυρια απο ενα παιχνιδι που εχει(λιγο ψηλο)σαν γυμναστηριο κ ................να σου τα πρωτα βηματα Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 9!!! - Σελίδα 28 328109 Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 9!!! - Σελίδα 28 328109 Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 9!!! - Σελίδα 28 328109 !το εκανε κ δευτερη φορα μετα!!γιουπιιιιιιι! Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 9!!! - Σελίδα 28 654316 Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 9!!! - Σελίδα 28 654316 

Roxanne γυρισαμε χτες το μεσημερι!!!

μαρακι27

μαρακι27
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Δεν αντέχω άλλοΜανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 9!!! - Σελίδα 28 585182 ...κτ έχει ο μικρός...δ παλεύεται αυτή η γκρίνια...4η μέρα σήμερα&κοντεύω να καταρρεύσω...την νύχτα δ κοιμάται, την μέρα δ ξεκολλάει απο τα πόδια μου&τα νεύρα μου έχουν χτυπήσει κόκκινο Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 9!!! - Σελίδα 28 679259 Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 9!!! - Σελίδα 28 679259 αύριο θα πάρω την παιδίατρο! Ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες να παμε διακοπές Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 9!!! - Σελίδα 28 328109 

Θάλεια μου πραγματικά γελάω ακόμα...εγώ την είχα πάθει έτσι όταν ήταν μωρό! Μόλις του σήκωσα τα πόδια να τον αλλάξω, εκτοξεύθηκε...&τότε ήταν υγρής μορφής...κάντε εικόνα Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 9!!! - Σελίδα 28 667478 

Ντεμάκι εγώ το έχω πει&θα το ξαναπώ...άντρες=πεταμένα λεφτά!Σε καθημερινή βάση είτε λίγο είτε πολύ για κτ θα τσακωθούμε!πλέον δ του δίνω πολύ σημασία!

Ειρήνη μου καλώς ήρθατε! Καλή επανένταξη...πόσο καιρό έχεις που είσαι εκτός δουλειάς???

Ζωή ρώτησες για την Μαίρη??? Καλά είναι... Ξεκίνησε δουλειά&όταν γυρίζει σπίτι ούτε να φάει δ προλαβαίνει!!! Χαιρετίσματα έχετε όλες!

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρακι να της πεις να μας φιλησει τις κοριτσαρες της!!πρεπει να μεγαλωσανε κ αυτες πολυ ε??

Χαχαχαχα!!!τι τραβατε βρε αγορομανες με τα "συντριβανακια"!!!!

μαρακι27

μαρακι27
Αρσενικά Ζωή μου...από μικρά δείχνουν πως το εργαλείο τους είναι ανεξέλεγκτο!!!! Επίσης το δικό μου ατύχημα δ ήταν από το εργαλείο του αλλά απο την πίσω έξοδο!!!!

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ ρε Μαρακι σε καταλαβαινω απολυτα ελπιζω αυριο να ειναι μια νεα μερα για εσας γεματη χαμογελα.

Ζωη δεν καταλαβες δεν λεμε μονο για τα συντριβανια εμενα στην πορτα ειχαν παει σκ......λες υγρης μορφης. Τα συντριβανια συνεχεια στη μουρη τα ειχα λες το ειχε ταμα το καμαρι μου.

μαρακι27

μαρακι27
Θάλεια μου απο το στόμα σου&στου Θεού το αυτί!!!! Εγώ σας καληνυχτίζω...πάω να δω ένα επεισόδιο grey's anatomy&ύπνο!!! Καληνύχτα φίλες...να'χουμε μια ξεκούραστη νύχτα Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 9!!! - Σελίδα 28 417472 Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 9!!! - Σελίδα 28 417472 

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ουψ!!!!

κ εμενα μου εχει κανε κατι αντιστοιχο πριν κανα δυμηνο,εκει που καθομαι στο γραφειο κ την εχω αγκαλια ξαφνικα νιωθω κατι να τρεχει,λεω να δεις κατουριθηκε κ βγηκαν απο το παμπερς κανω να κοιταξω κ εχει χ@σ@@ το συμπαν!!!κ το παμπερς στη θεση του,δεν καταλαβα ποτε πως εγινε!!! scratch 

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χαχα Ζωη καπου θα βρηκαν τρυπα και θα ξετρυπωσαν!!!!!!

Μαρακι καλο βραδυ εγω περιμενω τον νεο κυκλο φανατικη και εγω με το grey s

μαρακι27

μαρακι27
Θαλεια οπως λεει&ο αντρας μ, ειδικοτητα θα κανω σε λιγο! Αν κρατουσα σημειωσεις, ανετα εβγαζα πορισμα!!!!! Το 10ο;;; αν εχεις χρονο&θες σου στελνω λινκ για να τον δεις!

Irene14

Irene14
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ζωή μου σε λογιστήριο ειμαι ,τα παιδιά θα μου τα κρατάει 3 μέρες η μαμα μου κ δυο μια νταντά. Ασε πονεμένη ιστορία!
Καλέ τι λες βήματα η μικρούλα μπράβο το κοριτσάκι σου!
Μαράκι ειμαι 11 μήνες εκτός δουλειάς!
Τι έπαθε το μικράκι σου μήπως βγάζει μαζεμένα τα δόντακια του  ο καημένος,υπομονή δόσε λίγο ντεπόν κ τρίψτε τα ούλα με καμία κρεμουλα θα βγουν που θα πανε!
Θαλεια ατυχήματα άπειρα οταν ήταν μικρός συνηθισμένη απο κορίτσι πόσες φορές μας έχει κατ..... Δε λέγεται!
Έχουμε κ μεις γκρίνια κ λίγο ανορεξια μόλις έδωσα ντεπόν μήπως ηρεμήσει και κοιμηθεί καλύτερα!
Αλήθεια τώρα που στέκονται φορατε παπουτσάκια?
Εμείς φοραμε κ στέκεται καλύτερα !αφηνει και τα χέρια!

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Θαλεια ο μεγαλος της παρεας κανει καθολου βηματακια??

Τελικα ολες βλεπουμε grey's ε?μπραβο μπραβο!!!

κοριτσακια μου λεω κ εγω να παω για υπνο μιας κ η σταλιτσα μου κοιμηθηκε(να δουμε για ποσο!καθε μερα με την ελπιδα παω για υπνο!)

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ειρηνη μου τωρα σε μια εβδομαδα που κλεινουμε το 10ο εχουμε παιδιατρο για εμβολιο κ θελω κ γω να τον ρωτησω για παπουτσακια!!αυτο νομιζω κ εγω απο τη στιγμη που στεκονται κ αφηνουν κ τα χερια με τα παπουτσακια θα ειναι πιο σταθερα!!!

καληνυχτα!!!τα λεμε το πρωι!!! Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 9!!! - Σελίδα 28 417472 Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 9!!! - Σελίδα 28 417472 Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 9!!! - Σελίδα 28 417472 

μαρακι27

μαρακι27
Καλημερα! Καλη εβδομαδα να εχουμε...αρχιζω να μετραω αναποδα για διακοπες...5+σημερα Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 9!!! - Σελίδα 28 328109  Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 9!!! - Σελίδα 28 328109  για τα παπουτακια που λετε εγω ακομα δ εχω παρει κανονικα, μονο αγκαλιας&περιμενω να παμε στον παιδορθοπεδικο να τον δει πρωτα&μετα!

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα??

Δε ξερω για σας εμενα παλι γονατισε!ολο το βραδυ κρεμασμενη στο β#ζι....για να το αφηνει κ να κοιμομαστε λιγο ουτε που ξερω ποση ωρα περνουσε!!ποναει το κεφαλι μου... Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 9!!! - Σελίδα 28 679259 Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 9!!! - Σελίδα 28 679259 Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 9!!! - Σελίδα 28 679259 
δε ξερω πως θα την παλεψω την κατασταση!!οσο μεγαλωνει αντι να φτιαχνει ο υπνος γινετε χειροτερος!!!αλλα παιδακια βρε κοριτσια πως κοιμουνται το βραδυ κ τα δικα μας οχι?τι διαφορετικο κανουν? scratch Rolling Eyes 

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα και απο εμενα τι κανετε;

Ζωη οχι βηματακια δεν κανει δεν γουσταρει να τον κρατας και να περπαταει την εχει βρει με το μπουσουλημα παει οπου θελει και γρηγορα, σηκώνεται οπου βρει τοιχο καρεκλες ψυγειο παντουυυυυυυυυ. Παπουτσακια του πηρε η νονα του δεν τον βολευουν και πολυ , ειχα διαβασει οτι στην αρχη πρεπει να τα εχουμε ξυπόλητα για να νιωθουν το πατωμα.

Ειρηνη περιμενω φωτογραφιες!!!!!!!!!

Μαρακι στειλε στειλε εχει αρχισει ο νεος κυκλος;;;;;;

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Α δεν σας ειπα την κυριακη καταφτανουν Σκιαθο η μαμα, ο πατριος, η αδερφη και ο ανηψιος του αντρα μου!!!!!!!!!! Θα μεινουν αλλου μονο τον ανηψιο θα κρατησω!!!!!

Επισης σας ειπα οτι ειδα τον Σπαλιαρα;;;;;;; Τρελο κορμι κοριτσια

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!
Ξυπνήσαμε πουρνο πουρνο!το τι δουλειές έχω δεν λέγετε.μόλις έκατσα για λίγο γιατί τον μικρό τον πήρε το παράπονο!

Που λέτε κορίτσια κ εγω δεν του δίνω σημασία του άντρα μου μπορεί να μου σπάει τα νεύρα αλλα το παίζω τρέλα κ του σπάω εγω τα νεύρα περισσότερο.χθες για παράδειγμα με έγραφε.Ε δεν κάθησα να το σκεφτώ κ πολύ πηρα τα παιδιά πηρα κ την αδερφή μου με την ανηψια μου καθ βγήκαμε.τσουπ κ αυτος έσκασε μύτη.βεβαια ρίξαμε ένα ακόμα ντουμανι αλλα σιγά τα ωα.αλλα εδώ δεν μπορώ να μημσας τα πω θα σκάσω!

Τώρα στα συντριβανακια.απειρααα!και απο πίσω κ απο μπροστά.η Αριάδνη το διατυμπανπυσε παντού.στο σχολείο στο μπαλέτο οπουδήποτε "αυτός ο μικρός;;;;;όλο τη μαμά κατουραει"

eva evaki

eva evaki
καλημερα.... Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 9!!! - Σελίδα 28 215994 Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 9!!! - Σελίδα 28 215994 Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 9!!! - Σελίδα 28 215994 Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 9!!! - Σελίδα 28 654316  Μαρακι εξαφανιζολ ειμαι το ξεεερω....αλλα σιγα σιγα θα συντονιστω..βγαζουμε και δοντια και ειμαστε οοοοολο στην γκρινια! αχ! τι καλα....που βαφτισατε τελεια... εμεις βαφτιζουμε 31/8 βαζω και λινκ απο το φβ https://www.facebook.com/eva.danaa

vivaki

vivaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια μου...τι μου κανετε???

Διακοπες ακουω ε???που τετοιο πραγμα εμεις...το εχουμε ξεχασει σαν ιδεα..

Ζωη μου εμενα ειναι ενα μωρο που του αρεσει ο υπνος...σπανια να εχω ξενυχτισει...Κοιματε 9 το βραδυ με 8-9 το πρωι ξανακοιματε στις 11 μεχρι τις 12:30 και μετα 3-5...Πιστεψε με δεν εχω κανει τιποτα απολυτως ια να του το μαθω...μονος του τα εχει φτιαξει τα ωραρια του απο 2 μηνων...Οποτε δεν φταις εσυ σε κατι απλα ειναι στο παιδι...Ισως να οφειλεται στο οτι δεν θηλασα καθολου και οτι απο 1,5 μηνων κοιματε μονος του στο δωματιο του μπορει και απο αυτο....στο κρεβατι ου 2 φορες εχει κοιμηθει μονο.

Οσο ια τα παπουτσακια εμεις που ειχαμε και προβλημα και φορουσαμε ορθοπεδικα μας ειπε η παιδορθοπεδικος οτι τωρα το καλοκαιρι ειναι καλυτερα να ειναι ξυπολυτος αλλα εω του φοραω γιατι τον βλεπω οτι περπαταει καλυτερα και πιο σταθερα...Την πεμπτη του πηρα και αθλητικα adidas και εχω και 2 ζευγαρια καλοκαιρινα και παντοφλιτσες..

Εμενα εφυγαν ολοι οι επισκεπτες μου μειναμε παλι μονοι μας...

Ο Γιαννακης μου μπουσουλαει και αλωνιζει ολο το σπιτι...οπου βρει αντικειμενο που μπορει να κανει ζημια εκει παει...Ασε με τις πριζες...μην δει καλωδιο παει και τα τραβαει..Ασε που παει και βαραει κουτουλιες στον τοιχο και το τραπεζακι..κατακοκκινο το κουτελο του και αυτος γελαειΜανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 9!!! - Σελίδα 28 679259 Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 9!!! - Σελίδα 28 679259 Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 9!!! - Σελίδα 28 679259 Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 9!!! - Σελίδα 28 679259 

Για δοντι ουτε λογος ακομα...ουτε ενα....φαφουτης θα μεινει το παιδακι μου...

Εμενα ειναι πολυ κοινωνικος παει σε ολους δεν εχω προβλημα..οποιος του δωσει φαι τρεχει...Ασε με τον πατερα μου εχει λατρεια οταν τον βλεπει γγελαει δυντα και φωναζει να τον παρει...Αμα τον παρει και του πω ελα στην μαμα μου γυρναει την πλατη και γελαει....δεν ερχεται..κοιματε και τρωει με ολους εκτος απο την πεθερα μου και τον πεθερο μου....Εχει ενστικτο το παιδι μου...

Φιλακιαααα Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 9!!! - Σελίδα 28 417472 Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 9!!! - Σελίδα 28 417472 Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 9!!! - Σελίδα 28 417472 Μανούλες Νοεμβρίου 2013 Νο 9!!! - Σελίδα 28 417472 

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βιβακι μου φτου φτου σκορδα στο αγορι σου τι υπεροχο προγραμμα!!!
εμενα παλι η κουραση φερνει απογοητευση!!!1 Sad 

για τα δοντια μην ανησυχεις ειχα ρωτησει καποια στιγμη τον παιδιατρο ποτε περιμενουμε το επομενο δοντι κ μου ειχε πει οτι δεν ειναι στανταρ αυτο που μας νοιαζει μεχρι το χρονο να εχει βγαλει ενα!κ να σου πω οτι ξερω παιδακι που 11μηνων δεν ειχε ουτε ενα κ τωρα 13ων μηνων εχει 8 παρακαλω!

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα φίλες!!
Τι κάνετε; εμεις στο εξοχικό ακόμα!! εκτος απροόπτου θα κάτσω κα αυτήν την εβδομάδα!! πολύ κούραση, o μικρος έχει κουντουρτισει, όλη μέρα μπουσουλάει, πάνω, κάτω κα εγώ από πίσω!! το μόνο που ευχαριστιέμαι είναι που είναι η βαφτισιμιά μου εδώ κ o αδερφος της(ξαδέρφια μου) κα αν κα έφηβοι κα μόνο που τον απασχολούν λίγο για να πλύνω ήσυχη πιάτα, φτάνει!! νομίζω του χρόνου θα το ευχαριστηθούμε καλύτερα, είναι μικρούλια.ακόμα!!

O μικρος έπαιζε με το κινητό μου κα χαλασε ένα κουμπί που ανοίγει κα δεν μπορούσα να το ανοίξω κ έμεινα σχεδόν βδομάδα χωρις κινητό!! σας διάβασα ομως χτες βράδυ!!
Ζωή κα γω πιστεύω πως είναι στο παιδί!! εγώ δεν είμαι πολύ του ύπνου οπότε δεν με παίρνει να.διαμαρτύρομαι γιατί μάλλον από εμένα πήρε!!

Θαλεια διάβασα για τις ενοχες.σου!! βρε ανθρωπος είσαι, αλοιμονο!! φυσιολογικό είναι, μην νιωθεις έτσι!!

Μαρακι χρόνια σου πόλλα έστω κα καθυστερήμένα αλλά δεν είχα κινητό!! να είσαι γερη κα δυνατή, να χαίρεσαι την οικογένεια σου κ βουρ για το δεύτερό!!

Ροξαν είναι καλύτερα το αγοράκι σου;

Ντεμη η επιδεικτική αγνόησή του άλλου είναι καλή τακτική αλλά θέλει γερά νεύρα!! εγώ από το γάμο κα μετά.δεν με έχει πάρει κανεις τόυς τηλέφωνο, κρατάνε μούτρα μάλλον! σκασίλα μου απλά φαντάζομαι τι ακούει o αντρας μου!!

O σπαλιαρας θεος!! τον έχω δει κα γω από κοντά κα σου κόβεται η ανάσα από το κορμί του!! αν κα o πιο όμορφος αντρας που έχω δει ποτε παραμένει o νικος παπαδακης!!
το καλό κορίτσια είναι ότι το μωρό έχει αρχίσει πλέον κα τρώει πρωινό κάθε μέρα κα έχει μια βδιμαδα που τρώει απογευματινό!! αν σταθεροποιηθεί το απογευματινό θα μας μείνει μόνο το μεσημεριανό!!

Φιλιά σε ολες!! μου λείπετε πολύ παντως!!

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αντε ρε Αναστασια και αναρωτιομουν πριν λιγο που εισαι θα σου εστελνα e mail και σε εμας ελειψες. Οσο για τα πεθερικα καλυτερα να μην νευριαζεις κιολας ειδες που εστωσε ο μικρουλης στη συνεχεια να στρωσει και τον υπνο του!!!!!

Εμενα κοιμαται απο τις 11 και μιση ειχε λιγο γκρινια ελπιζω να μην αρρωστησει παλι γιατι δεν θα το αντεξω ας του λειπει μονο υπνος!!!!!!

Ο Σπαλιαρας ειναι λιγο σαν πιθηκάκι στην μουρη αλλα κορμι κορμιτης τον ειδε και αντρας μου που και σε αυτον μετραω κοιλιακους και ζηλεψε!!!!!!!!

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αντε ρε Αναστασια και αναρωτιομουν πριν λιγο που εισαι θα σου εστελνα e mail και σε εμας ελειψες. Οσο για τα πεθερικα καλυτερα να μην νευριαζεις κιολας ειδες που εστωσε ο μικρουλης στη συνεχεια να στρωσει και τον υπνο του!!!!!

Εμενα κοιμαται απο τις 11 και μιση ειχε λιγο γκρινια ελπιζω να μην αρρωστησει παλι γιατι δεν θα το αντεξω ας του λειπει μονο υπνος!!!!!!

Ο Σπαλιαρας ειναι λιγο σαν πιθηκάκι στην μουρη αλλα κορμι κορμιτης τον ειδε και αντρας μου που και σε αυτον μετραω κοιλιακους και ζηλεψε!!!!!!!!

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Που ειστε καλε ολες?

Εμενα με καταπιε το σιδερο κ η κουζινα σημερα!

ποναει η μεση κ η πλατη μου!τωρα πινει γαλα κ ΕΥΧΟΜΑΙ να κοιμηθει!!!

μαρακι27

μαρακι27
Πηγαμε&πηραμε το δωρο μου για τα γιορτογενεθλιθα μου...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Πως σας φαινεται;;;;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις