126 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #140 Κυρ Ιουλ 27, 2014 5:20 am
tzeni27
Η ψυχή της παρέας!
Πραγματικα το εύχομαι να μην ερθει
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
οχ φαντάζομαι λογικο κ αυτα τι να κανουνfanouria έγραψε:τι ολοκληρη πιτσα, μισο κομματι να φαω και δε τολμω να ανεβω στη ζυγαρια !!tzeni27 έγραψε:Ρε παιδι μου υπάρχουν μερες που θα τσακισω κ μια ολόκληρη πίτσα μονη μου κ αλλα τόσα αλλα κ παλι δεν παχαινω βεβαια αν δεν φάω μια μερα καθολου φαΐ ο λιγο θα χασω με την μια 1 κιλο
μολις φυγανε οι δικοι μου,και μου φερανε τα μικρα, ειχα να τα δω δεκα μερες, και μου φανηκε κανενας χρονος !! και αυτα λιγο κομπλαρισμενα ήταν, (εκοψα τα μαλλια μου παραα πολυ κοντα και μαλλον στραβωσαν )
tzeni27 έγραψε:Πραγματικα το εύχομαι να μην ερθει
perperouna έγραψε:Γεια σας κοριτσια μου..μολις γυρισα απο φαγητο γι αυτο μη μιλατε για κιλακια γιατι νιωθω τυψεις με αυτα που χλαπακιασα!!!
Εγω περιμενω τη πεμπτη γι αυτο προσευχηθητε να μην ερθει η χαζη.....
tzeni27 έγραψε:Ωραια λοιπον να ευχηθούμε να μην ερθει ουτε στην περπερουνα ουτε στην Δέσποινα άντε μπας κ κλείσει ωραια αυτος ο μηνας
κ πολυ κλ κανεις μην το σκεφτεσαι καθολου οτι ειναι να γινει θα γινειDespoinaki123 έγραψε:tzeni27 έγραψε:Ωραια λοιπον να ευχηθούμε να μην ερθει ουτε στην περπερουνα ουτε στην Δέσποινα άντε μπας κ κλείσει ωραια αυτος ο μηνας
Εγω περιμενω αρχες Αυγουστου αλλα επειδη καθε μηνα η ιδια απογοητευση κουραστηκα να το σκεφτομαι....
σε ευχαριστω zanna μου θα προσπαθησω καλη μουzanna έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια !!!!! day off σημερα και δεν κουνησα απο παραλία τζενακι, αγγελική και για οσες δεν προλαβα να διαβασω, δεν απογοητευομαστε, think pink think positive!!!μονο αυτό, θα ρθει σιγουρα, το πότε βεβαια δεν το ξέρω και ειμαστε ολεεεεεες ανυπομονες, αλλά θα ρθει!!! ΠΙΣΤΗ, ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!ααααα και οσο για τα κιλα τζενακι εχουν δικιο τα κοριτσια, πρεπει να παρεις, εγω παλευα 1,5 χρονο να παρω 2 κιλα, εφτασα στα 58 ακι εχω υψος 1,74!!σαν γουρουνι ετρωγα φιλια σε ολες και να χαμογελαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Λένα μου, αρχικά δεν υπάρχει ζήτημα μη ισότητας, απ'την πλευρά μου τουλάχιστον! Τώρα για αν θα ακολουθησείς ή όχι είναι προσωπικό, δε μπορώ να σου πω κάτι, αυτή η κίνηση έγινε καθαρά για αποφυγή ατόμων με κακές προθέσεις! Δε σε παρεξηγώ και δε το παίρνω προσωπικά!den antexo allo έγραψε:Καλημέρα κορίτσια, καλορίζικο το νέο σας φόρουμ.
Οταν έλεγα να μεταφερθούμε κάπου αλλού δεν εννοούσα να φτιάξει μια από εμάς ένα φόρουμ και να πάμε εκεί αλλά εννοούσα να πάμε σε ένα από τα ήδη υπάρχοντα όπου θα είμαστε όλες ίσες όπως και εδώ και να υπάρχει η ιδιωτικοτητα.
Ξερετε επειδή χρησιμοποιώ χρόνια το διαδυκτιο ειμαι λίγο καχύποπτη, συγνώμη αν σας το χαλάω αλλά εγώ θα απέχω.
Συγνώμη Μαριαννάκι μου αλλά είναι θέμα αρχής για μένα.
Τα φιλιά μου σε όλες και καλή συνέχεια.
MariaGeorge έγραψε:Καλησπερα κοριτσια
Τι κανετε;;;
Εμεις αλλη μια εβδομαδα διακοπεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
MariaGeorge έγραψε:Τελεια τα περναμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Εσεις εδω τι κανετε;
Εχουμε καια εγκυουλα η κανενα νεο;
Α ξεχασα καλοριζικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο το θεματακι και με πολλες εγκυουλεςςςςςςςςςςςςςς
MariaGeorge έγραψε:Γυρναμε συνεχως την Ευβοια και θελουμε να την γυρισουμε ολη φετος
Δαφνη Γαλατακι Ροβιες Αγια Αννα Βασιλικα Ελληνικα Πευκι Λιχαδονησια
πηγαμε Βορεια
Τωρα λεμε να παμε και Νοτια
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #140
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης