176 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #140 Δευ Ιουλ 28, 2014 1:19 am
tzeni27
Η ψυχή της παρέας!
καληνερα elila μου καλα εσυ τι κανειςelila έγραψε:Καλημέρα κορίτσια και από μένα!!! Τι κάνετε;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
καληνερα elila μου καλα εσυ τι κανειςelila έγραψε:Καλημέρα κορίτσια και από μένα!!! Τι κάνετε;
tzeni27 έγραψε:καληνερα elila μου καλα εσυ τι κανειςelila έγραψε:Καλημέρα κορίτσια και από μένα!!! Τι κάνετε;
υπομονη κοριτσι μου τι να κανεις?elila έγραψε:tzeni27 έγραψε:καληνερα elila μου καλα εσυ τι κανειςelila έγραψε:Καλημέρα κορίτσια και από μένα!!! Τι κάνετε;
Γεια σου, Τζένη μου! Ζεσταίνομαι και λόγω δουλειάς δεν παίζει για παραλία σήμερα. Μάλλον από μεθαύριο το βλέπω.
Titino έγραψε:Καλημέρα κορίτσια. Αγγελική.καλά κάνετε! Οι διακοπές είναι ότι πρέπει για να γεμίσουν οι.μπαταρίες. Οι εγγυουλες τι κάνουν ? Καλώς ήρθαν και τα νέα κορίτσια
titino μου τι κανεις? πως πανε οι διακοπουλες????? μας ελειψες βρεTitino έγραψε:Καλημέρα κορίτσια. Αγγελική.καλά κάνετε! Οι διακοπές είναι ότι πρέπει για να γεμίσουν οι.μπαταρίες. Οι εγγυουλες τι κάνουν ? Καλώς ήρθαν και τα νέα κορίτσια
καλως ηρθες joujoukaki ευχομαι να σου ερθει συντομα το ζουζουνιjoujoukaki έγραψε:καλημέρα κορίτσια!!!είμαι νέα στο φόρουμ!!!είπαμε κ μεις με τον άντρα μου να ξεκινήσουμε τις προσπάθειες!!!εύχομαι σε όλα τα κορίτσια να αποκτήσουν πολύ σύντομα ένα μωράκι!!!
perperouna έγραψε:Καλημερα καλημερα!!!καλη τελευταια εβδομαδα του ιουλιου να εχουμε!!!μπηκα στη δικη μου εβδομαδα..δεν περιμενω τη πεμπτη κ δεν νιωθω τιποταααα♥♥
perperouna έγραψε:Καλημερα καλημερα!!!καλη τελευταια εβδομαδα του ιουλιου να εχουμε!!!μπηκα στη δικη μου εβδομαδα..δεν περιμενω τη πεμπτη κ δεν νιωθω τιποταααα
louloupaki έγραψε:Γεια σας κοριτσια!Ειμαι καινουρια εδω.Με λενε Ιφιγενεια και ειμαι 29 ετων.Απ'οτι βλεπω κι εσεις στην προσπαθεια ε;Εγω εδω και 4 μηνες προσπαθω με τον αντρα μου αλλα τιποτα.Θελω τοσο πολυ ενα παιδακι οπως ολες μας!
louloupaki έγραψε:Κοριτσια εσεις ποσο καιρο προσπαθητε για μωρακι;Εχετε κανει και εξετασεις για να βεβαιωθειτε πως ολα ειναι καλα;
louloupaki έγραψε:Κοριτσια εσεις ποσο καιρο προσπαθητε για μωρακι;Εχετε κανει και εξετασεις για να βεβαιωθειτε πως ολα ειναι καλα;
louloupaki έγραψε:Perperouna κι εμεις δεν εχουμε κανει καποιες αλλες εξετασεις.Εφοσον μας ειπαν πως ολα ειναι φυσιολογικα ειπαμε να ξεκινησουε τις προσπαθειες.
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #140
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης