251 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #140 Δευ Ιουλ 28, 2014 9:12 am
Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα και από μένα κορίτσια!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Lillybell έγραψε:Φαρμακευτικη βιταμινη...Με εκδοχα..
Φυσικες βιταμινες παιρνουμε μονο απο τις τροφες...
Δεν θα πω κατι αλλο για τους γιατρους περα απο το ο καθε ενας στην ειδικοτητα και τον τομεα του....
Marianna50 έγραψε:Καλησπέρα και από μένα κορίτσια!!!
perperouna έγραψε:Lillybell έγραψε:Φαρμακευτικη βιταμινη...Με εκδοχα..
Φυσικες βιταμινες παιρνουμε μονο απο τις τροφες...
Δεν θα πω κατι αλλο για τους γιατρους περα απο το ο καθε ενας στην ειδικοτητα και τον τομεα του....
Συμφωνω για τις ειδικοτητες κ τωρα με εβαλες στο τρυπακι να ρωτησω παθολογο η αιματολογο για το φυλλικο..
Marianna50 έγραψε:Καλησπέρα και από μένα κορίτσια!!!
μην ακούω βλακείες που δεν θα κατεβεις κιολαςperperouna έγραψε:Αχ κοριτσια θα με βρισετε το ξερω αλλα δεν βλεπω να ξεφευγω απο τη λιστα αυτη..δεν θα κατεβω μαζι με την ειρηνη κ το σπορακι..πολυ απαισιοδοξια βρε κοριτσια αυτο το μηνα..δν περιμενω τπτ..οσο για το φυλλικο οξυ εμενα μου το εδωσε ο γυναικολογος μου κ περισσοτερο για το εμβρυο αργοτερα για αποφυγη εγκεφαλικων βλαβων..γενικα δεν μου λειπει κατι απο βιταμινες κ τετοια αλλα καλο θα ειναι να υοαρχουν αποθηκες για αργοτερα..
Η Den antexo allo το ανέφερε!Lillybell έγραψε:Ποτε τεθηκε θεμα ισοτητας;; Δεν ειδα..
katerina1983 έγραψε:καλησπερα κοριτσια ειστε καλα?
Καλησπέρα Κατερίνα, εγώ είμαι κάπως άκεφη σήμερα, ίσως επειδή ξύπνησα αργά! Εσύ;;katerina1983 έγραψε:καλησπερα κοριτσια ειστε καλα?
Marianna50 έγραψε:Η Den antexo allo το ανέφερε!Lillybell έγραψε:Ποτε τεθηκε θεμα ισοτητας;; Δεν ειδα..
Αυτό!den antexo allo έγραψε:Καλημέρα κορίτσια, καλορίζικο το νέο σας φόρουμ.
Οταν έλεγα να μεταφερθούμε κάπου αλλού δεν εννοούσα να φτιάξει μια από εμάς ένα φόρουμ και να πάμε εκεί αλλά εννοούσα να πάμε σε ένα από τα ήδη υπάρχοντα όπου θα είμαστε όλες ίσες όπως και εδώ και να υπάρχει η ιδιωτικοτητα.
Ξερετε επειδή χρησιμοποιώ χρόνια το διαδυκτιο ειμαι λίγο καχύποπτη, συγνώμη αν σας το χαλάω αλλά εγώ θα απέχω.
Συγνώμη Μαριαννάκι μου αλλά είναι θέμα αρχής για μένα.
Τα φιλιά μου σε όλες και καλή συνέχεια.
Είχα τελειώσει την διαδικασία στις 6 η ώρα το πρωί, οπότε έστειλα πμ σε κάποιες που έβλεπα μπροστά μου εκείνη τη στιγμή και είπα κιόλας πείτε και όπου αλλού θέλετε!!katerina1983 έγραψε:εγω δεν πηρα πμ
Γεια σου, Κατερίνα!!!katerina1983 έγραψε:καλησπερα κοριτσια ειστε καλα?
Σεβαστή η άποψη του καθένα, δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν, απλά με αφορμή αυτά που λέμε, σας λέω και εγώ κάποια πράγματα για το ίντερνετ επειδή τυχαίνει να γνωρίζω κάτι παραπάνω από υπολογιστές! Γενικά, δλδ, τα λέω, για τη συνολική περιήγησή σας στο νετ! 1ον από ένα ε-μαηλ κανείς δε μπορεί να καταλάβει και πολλά για κάποιον γιατί πολλές φορές το ε-μαήλ δεν έχει καν προσωπικά στοιχεία, πχ ένα ε-μαηλ του στυλ Αγαπουλα@gmail.com δε μπορεί να σου πει και πολλά, εκτός του ότι μπορείς να στείλεις μνμ εκεί! 2ον ακόμα και ο Admin μπορεί να κάνει ορατό το μαηλ του και ο κάθε χρήστης, είναι θέμα προσωπικό του καθένα αν θέλει να του στέλνει μνμ ο καθένας! Και τέλος, εγώ αυτό που κάνω όταν μπαίνω κάπου που δεν εμπιστεύομαι(προσωπικό μου αυτό) δίνω κάποιο εναλλακτικό μαηλ μου!!Lillybell έγραψε:Μαλιστα..Συμφωνω με τη den antexo allo..Και θα σου πω γιατι...
Γιατι φτιαχνοντας ενα φορουμ και καθως αυτοματα γινεσαι administrator αυτο σου δινει τη δυνατοτητα να "βλεπεις" καποια δεδομενα που ενα απλο μελος δε μπορει να δει..Οσο αθωα κι αν ειναι τα προσωπικα στοιχεια που απαιτουνται για την εγγραφη - οπως ενα απλο e mail εσυ το βλεπεις, ενω το απλο μελος το δικο σου οχι.....Αυτο αυτοματα σε βαζει σε θεση "υπεροχης" απεναντι στα μελη... Κι επειδη, εδω ηδη γνωριστηκαμε και εκμυστηρευτηκαμε καποια πραγματα, δεν ειναι ποολυ ωραιο να "δεις" καποια προσωπικα στοιχεια που δεν θελουν καποιες.....
Ειναι διαφορετικο να εγγραφεσαι σε ενα φορουμ με χιλιαδες μελη και μια αγνωστη σου admin,οπως εδω πχ ή στο αλλο γνωστο φορουμ, απο το να γραφεσαι καπου που σε "ξερουν"....
Μπορεις βεβαια, να βαλεις και moderators αλλα παλι αυτες θα ειναι μια-δυο οποτε ειναι κι εκεινες σε θεση υπεροχης απεναντι στις υπολοιπες....Λογικο και σωστο, αλλα ειπαμε..Αν δεν ειχαμε "γνωριστει" εδω θα ηταν διαφορετικα....
Αυτο πιστευω εννοει και με βρισκει συμφωνη..Οπως σου ειπα και πριβε, σκεφτομαι αν θα ερθω εκει ή οχι, ακριβως γι'αυτους τους λογους....
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #140
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης