751 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #140 Παρ Αυγ 08, 2014 1:48 am
MariaGeorge
Πανταχού παρούσα!
Ειρηνακι υπομονη μεγαλωνει το μωρακι σου
Τιτινο πως εισαι;
Τιτινο πως εισαι;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
irene-_- έγραψε:τι ησυχια ειναι αυτη κοριτσια?τι κανετε?εγω εξακολουθω να φτανω και τους 15 εμετους την ημερα!!οποτε τα λογια ειναι περιττα.. παρηγγειλα και ενα ντοπλερ σημερα απο την hometest να ακουσω λιγο το μικρο μου να παρηγοριεμαι γιατι ανησυχω πολυ με τους εντονους εμετους..
Titino έγραψε:Αααα αντε με το καλο και η Γαμοβάφτιση!!
Lillybell έγραψε:Κοριτσια τι κανετε;;
Βασουλα, ποσο καιρο εχουμε να τα πουμε;;
annie m έγραψε:κοριτσια μου καλησπερα ''εχω χτισει'' απο τα test ωορρηξιας που παραγγελνω για να βρισκω τις ημερες μου εδω και 8 μηνες πια και προκοπη δεν ειδα.... αφου εχω μαθει τοσο καλα το κυκλο μου που καταλαβαινω την ωορρηξια και χωρις αυτα! απο εξετασεις καναμε και ειμαστε ''καθαροι'' οποτε σκεφτομαι την λυση σπερματεγχυσης ... γιατι πραγματικα κουραστηκα και δεν μου φαινεται φυσιολογικο μετα απο ενα χρονο ελευθερων επαφων και να ξερω ποτε ειναι οι γονιμες να μην εχω μεινει ακομη εγκυος..
Σου στελνω πμ...σου ηρθε γιατι δεν μου το εμφανιζει!annie m έγραψε:εμενα δεν με αγχωνουν τα τεστακια.. με χαλαρωνουν ισα ισα για να μην κυνηγαω τον αντρα μου σε ασχετες ημερες.. γιατι μην γελοιομαστε δεν γινεται να εχουμε παντα ορεξη με τις καθημερινες υποχρεωσεις κτλ. που σκεφτεσαι εσυ να πας για σπερματεγχυση ? εμενα πιστευω αυτο ειναι που θα με αγχωσει περισσοτερο γιατι αν δεν πετυχει θα πεσει η ψυχολογια μου πραγματικα στα πατωματα..
κι εγω δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει...οκ σου απανταω απο δω.Στο ευγονια θα παω...εσυ εχεις σκεφτει που θα πας;annie m έγραψε:Δεν ξερω γιατι αλλα δεν μου το εμφανιζει.. το παταω για να το διαβασω και εμφανιζει τα στοιχεια του προφιλ σου ...
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #140
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης