826 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #140 Δευ Αυγ 18, 2014 11:57 am
Titino
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Όχι εμείς είμαστε του Ιουλίου δυστυχώς λόγω δουλειάς.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
katerina1983 έγραψε:Βρε βρε βρεεεεεεε επιτελους!!!!Ξεθυμανε το εξαφανιζολ(αεροζολ) χαχαχαχα!!!!
Καλωσορισατε κοριτσαρες,μετα απο τις ''χαλια'' διακοπες σας και το ΄΄χαλια '' μαυρισμα σας!!!!
Δεν σας λεω καλο χειμωνα,ειναι νωρις ακομα!!!!
Titino έγραψε:Όχι εμείς είμαστε του Ιουλίου δυστυχώς λόγω δουλειάς.
katerina1983 έγραψε:Βρε βρε βρεεεεεεε επιτελους!!!!Ξεθυμανε το εξαφανιζολ(αεροζολ) χαχαχαχα!!!!
Καλωσορισατε κοριτσαρες,μετα απο τις ''χαλια'' διακοπες σας και το ΄΄χαλια '' μαυρισμα σας!!!!
Δεν σας λεω καλο χειμωνα,ειναι νωρις ακομα!!!!
Titino έγραψε:Γεια σου Βασουλα!
Καλώς ήρθες, πως περάσατε;
Καλό χειμώνα δεν λεμε ακομα!
Αδιαθετησες η εχουμε ευχαριστα;
vasoula1 έγραψε:Titino έγραψε:Γεια σου Βασουλα!
Καλησπέρα τιτινο!Φυσικά και αδιαθέτησα την προηγούμενη τρίτη είναι δυνατόν να με ξεχάσει?!?Ε όχι και καλό χειμώνα δεν το δέχομαι χαχαχ!!Εσύ τι κάνεις?
Lillybell έγραψε:Ξεσκονιζω τη λιστα! Οποια θελει, γραφει ημερομηνια!
irene-_- έγραψε:να ΄μαι και εγω μετα απο καιρο και επιτελους ξαναβρισκω τον παλιο μου εαυτο..απο την παρασκευη κανω εναν εμετο την ημερα ή και κανεναν!!!την παρασκευη εχω την αυχενικη και την περιμενω πως και πως γιατι εχω να δω το νινι ενα μηνα..εσεις βλεπω ολες κανατε τα μπανακια σας..μια χαρα..
vasoula1 έγραψε:Lillybell έγραψε:Ξεσκονιζω τη λιστα! Οποια θελει, γραφει ημερομηνια!
Λίλλυ μου γλυκιά τι κάνεις?Χαθήκαμε!Χτες γυρίσαμε από τις διακοπούλες μας!Ελπίζω να είστε όλοι καλά!Βάλε με για τις 8/9 και μάντεψε εκείνη την ημέρα έχουμε επέτειο γάμου!
Lillybell έγραψε:vasoula1 έγραψε:Titino έγραψε:Γεια σου Βασουλα!
Καλησπέρα τιτινο!Φυσικά και αδιαθέτησα την προηγούμενη τρίτη είναι δυνατόν να με ξεχάσει?!?Ε όχι και καλό χειμώνα δεν το δέχομαι χαχαχ!!Εσύ τι κάνεις?
Χαχαχαχα Α ρε Βασουλα πλάκα έχεις πώς τα λες!!!
Είπαμε μπας και στραβωθηκε η Αλέκα και πήγε σε κανένα διπλανό σπίτι αλλά μπαααα...
Lillybell έγραψε:Θα τατακτοποιήσω αγάπη την ημερομηνία σου αύριο γιατί τώρα είμαι από κινητό...
katerina1983 έγραψε:κοριτσαρες σας καληνυχτω!!! κλεινουν τα ματακια μου!!!!
καλο βραδακι σε ολες σας!!!
katerina1983 έγραψε:κοριτσαρες σας καληνυχτω!!! κλεινουν τα ματακια μου!!!!
καλο βραδακι σε ολες σας!!!
vasoula1 έγραψε:Lillybell έγραψε:vasoula1 έγραψε:Titino έγραψε:Γεια σου Βασουλα!
Είπαμε μπας και στραβωθηκε η Αλέκα και πήγε σε κανένα διπλανό σπίτι αλλά μπαααα...
Την είδες την κακούργα μην με αφήσει σε ησυχία!
Lillybell έγραψε:vasoula1 έγραψε:Lillybell έγραψε:vasoula1 έγραψε:Titino έγραψε:Γεια σου Βασουλα!
Την είδες την κακούργα μην με αφήσει σε ησυχία!
Δηλητήριο να την κεράσεις την πατσαβούρα
Lillybell έγραψε:Βασουλακι μου θα πάω κι εγώ σιγά σιγα για ύπνο,,.φιλάκι θα τα πούμε για πρωινό καφέ!! Η άδεια συνεχίζεται!
Liontarina29 έγραψε:Γεια σας κοριτσια!!!! μολις γυρισα απο διακοπες....εχουμε ευχαριστα???το τζενακι που ειμασταν μαζι τον προηγουμενο μηνα τι εγινε??? εγω με τον αντρουλη μου περασαμε τελεια τις διακοπουλες και αξιοποιησαμε όλες τις μερες τις γονιμες και τωρα δεν περιμενω στις 23/8 αν πουμε οτι θα μου ερθει στις 28 μερες! μοναδικο συμπτωμα πολυ βαρυ πρησμενο και πονεμενο στηθος αμεσως μετα την ωορηξια αλλα εχω μαθει πια απο τους 2 προηγουμενους μηνες...να μην πιστευω στα 'συμπτωματα' τελικα!ας ελπισουμε...!πολλα φιλια σε ολες!ελπιζω να βαινουν ολα καλως!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #140
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης