101 Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Δευ Αυγ 04, 2014 12:10 pm
mhtsaina
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Συλβια, γιατι μιλάς έτσι για την κερασουλα;;; Δεν έχεις καθόλου οίκτο για αυτο το ταλαιπωρο πλάσμα;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
mhtsaina έγραψε:Συλβια, γιατι μιλάς έτσι για την κερασουλα;;; Δεν έχεις καθόλου οίκτο για αυτο το ταλαιπωρο πλάσμα;
mhtsaina έγραψε:Εγώ δεν έχω πρόβλημα, αλλά δε θα παρεξηγηθεί η κερασουλα; :-(
kerasoula έγραψε:mhtsaina έγραψε:Εγώ δεν έχω πρόβλημα, αλλά δε θα παρεξηγηθεί η κερασουλα; :-(
αν παρεξηγηθω εσενα θα βρισο να εισαι σιγουρη !!!!!!!! πες μας τωρα γιατι δν απαντας ως καλαμαρακι ? φοβασε ????
Σύλβια έγραψε:kerasoula έγραψε:mhtsaina έγραψε:Εγώ δεν έχω πρόβλημα, αλλά δε θα παρεξηγηθεί η κερασουλα; :-(
αν παρεξηγηθω εσενα θα βρισο να εισαι σιγουρη !!!!!!!! πες μας τωρα γιατι δν απαντας ως καλαμαρακι ? φοβασε ????
ΑΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΩΣ ΚΑΡΑΒΙΔΑ !
mhtsaina έγραψε:Σου είπα, έχεις την αμέριστη συμπαρασταση μου στο δράμα σου! Αλλα η συλβια σε έβρισε κανονικά, δεν έχεις να πεις τίποτα;;;
Υ.Γ. (Σημαίνει υστερόγραφο, όταν κάτι θέλουμε να προσθέσουμε στο τέλος): Δενειμαι το kalamaraki, τα αλλα μου προφίλ είναι mpomponiera81, karaiskakis, pesmastipineis καιzouzounitsa maroulitsa. Γιατι εγώ δεν κρύβομαι!
mhtsaina έγραψε:Πες μου κάτι βρε σουλιτσα, ειλικρινά, για.ποιο λόγο θα ήθελε ένας συγκροτημενος άνθρωπος να επιδιώξει να γίνει το κακεκτυπο ενός βλαχαδερου όπως εσύ το αντιλαμβάνεσαι; Ε; Ε; Χαιντε μαρη σουλα, τρέλανε μας! Κερασουλα δως τα ούλα!
mhtsaina έγραψε:Και κουτορνιθι και νιφιτσα; Πώς το κάμω αυτό το combo;;; Ειμαι τρομερή! Και βουνό και θάλασσα, αμ σαμπου, αμ κοντισιονερ δηλαδή! Μπράβο μου! Μιλα μου κι άλλο βρώμικα, mon petite cherise!
Είσαι αυτό που λέμε wash & gomhtsaina έγραψε:Και κουτορνιθι και νιφιτσα; Πώς το κάμω αυτό το combo;;; Ειμαι τρομερή! Και βουνό και θάλασσα, αμ σαμπου, αμ κοντισιονερ δηλαδή!
mhtsaina έγραψε: Κερασουλα, σου είπα, μην επιμένεις, ειμαι ρεζερβε. Θα βρεις κάτι άλλο, μην κολλας σε μένα, όλα θα γίνουν πουλάκι μου!
Το βλέπω, δεν το βλέπω νομίζεις?mhtsaina έγραψε:Χαχαχα Αρετή, είδες; Με έχει πολύ ψηλά το σουλακι!
mhtsaina έγραψε:Χαχαχα Αρετή, είδες; Με έχει πολύ ψηλά το σουλακι!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης