Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
432 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 432 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 5]

76είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 4 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Πεμ Ιουλ 31, 2014 11:40 am

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kerasoula έγραψε:
Σύλβια έγραψε:
καλαμαρακι έγραψε:απάντησα στην kerasoula
και όχι σε κάτι που έγραψες εσύ. μ'αρέσει να διαβάζω γιατί θέλω να κάνω παιδιά δεν έχω ακόμα και απορίες μέχρι στιγμής δεν έχω και ούτε θεωρώ τον εαυτό μου ικανό να απαντήσει σε κάποιο θέμα που δεν γνωρίζει. η μαρία που λες δεν έχω ιδέα ποια είναι. έκανα την εγγραφή μου και μπαίνω σχεδόν κάθε μέρα και διαβάζω. δεν ήξερα ότι απαγορεύονται τα σχόλια ούτε ότι πρέπει να έχω 1000 μηνύματα για να γράψω κάτι που με ενόχλησε. δεν ήξερα ότι η γνώμη κάποιου που ασχολείται περισσότερο και φαίνεται αξίζει πιο πολύ από τη δική μου που μπορεί να διαβάζω το forum τον ίδιο ή μπορεί και περισσότερο καιρό. μπήκα με χαρά! το ότι δεν σχολίασα δεν με κάνει τρολ. το οτι σε κάθε ενότητα που έμπαινα έβλεπα ένα άτομο να ειρωνεύεται και έθεσα την απορία ''μα γιατί;'' δε με κάνει τρολ. το οτι αυτο το άτομο σε 40 μέρες εγγραφής είχε 1200!!!!! μηνύματα εσένα δε σε ξένισε; δεν σε ενόχλησε; σε ενόχλησα εγώ που λόγω άγνοιας απλά διαβάζω και ναι εξέφρασα μια απορία για το αν ελέγχει κανείς αυτό το foroum; εγώ είμαι το τρολ; αυτά. την καλημέρα μου!

Κάτι σου έχει ξεφύγει .
Η Μαρία αν αναφέρεσαι σε εκείνη, έχει γράψει
Η αναζήτηση βρήκε 257 εγγραφές
- Τρι Jul 29, 2014 11:19 pm
Stevi_tasos

και όχι 1200 η 1500 όπως λες επειδή είναι αποκύημα της φαντασίας σου.

στημενο ειναι ολο τ θεματακι αλλιος θα την πηραζαν κ υπολιπες με αυτα που γραφουν κ ποσα μηνυματα εχουν !!!! αλλα δν ειμαστε ολες χαζες να πιστεψουμε οτι μια 30 θελει να κανει παιδι κ την πηραζει ενα ατομο σε ολο τ φορουμ κ δν εχει που να γρψει η καημενη αλλα τωρα θα μπορει ελευθερα να γραφει κ να σχολιαζει η καημενουλα  

εγώ από αυτά που μου είπε το Μαράκι αλλά και από αυτό που έχω καταλάβει αν και ξανθιά ,είναι ότι έχουν πολλά ψευδώνυμα οι ίδιες και κάνουν παιγνίδι και τους πειράζει κάποια που γράφει πέντε σοβαρά πράγματα εδώ μέσα.Γι αυτό σου λέω ότι μπαίνουν για κουτσομπολιό και τίποτα άλλο.
Και να σου πω και κάτι ; Ποιο φόρουμ για μαμάδες και κουραφέξαλα ; Όταν ακούν οτι η άλλη είναι έγκυος βγάζουν σπυράκια από τη ζήλια τους. Και είναι και κάποιες που προσπαθούν απεγνωσμένα αλλά το νπυ τους τν έχουν στο τι κάνουν οι άλλες.
Έτσι δεν θα μείνουν ποτέ έγκυες,αν δεν "βιδωθείς" σε αυτό που θέλεις να κάνεις, αν δεν εστιάσεις αποκλειστικά και μόνο στην απόκτηση ενός παιδιού με τον όποιο τρόπο εννοώ είτε εξωσωματική είτε φυσιολογικά είτε υιοθεσία τότε το έχεις χάσει το παγνίδι.Εκει που ασχολούνται με τις άλλες να ασχοληθούν με το τι θα κάνουν και με τον εαυτό τους και όχι να μπαίνουν για να ειρωνεύονται και να κουτσομπολεύουν τις άλλες.
Από τρία παιδιά έχουμε η καθεμιά ,ποτέ καμία μας δεν μπήκε στο όποιο φόρουμ , στην όποια σελίδα για να ρωτάει για το βρακί της ,το αίμα της , το χρώμα της και πως να μείνει έγκυος. Καμία !

77είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 4 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Πεμ Ιουλ 31, 2014 9:54 pm

margdimitra

margdimitra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Σύλβια έγραψε:
Από τρία παιδιά έχουμε η καθεμιά ,ποτέ καμία μας δεν μπήκε στο όποιο φόρουμ , στην όποια σελίδα για να ρωτάει για το βρακί της ,το αίμα της , το χρώμα της και πως να μείνει έγκυος. Καμία !

Ναι ρε συ. Δίκιο έχεις. Μόνο για τα ξένα ζουμιά ρωτάτε.

78είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 4 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Πεμ Ιουλ 31, 2014 9:56 pm

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
margdimitra έγραψε:
Σύλβια έγραψε:

Ζηλεύεις Κατίνα ;

79είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 4 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Πεμ Ιουλ 31, 2014 9:59 pm

margdimitra

margdimitra
Λες ε?

80είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 4 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Παρ Αυγ 01, 2014 3:33 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
margdimitra έγραψε:
Σύλβια έγραψε:

Laughing Laughing Laughing Laughing 

81είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 4 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Παρ Αυγ 01, 2014 5:30 am

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
demaki88 έγραψε:
margdimitra έγραψε:
Σύλβια έγραψε:

εσένα σε θυμάμαι απο τις βλακείες που μου απαντούσες τον Ιούνιο ,εσύ δεν ρωτάς για τα ζουμιά των άλλων ,θέλεις να δημοσιεύσω τις βλακείες που γράφεις για να θυμηθείς ;

82είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 4 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Παρ Αυγ 01, 2014 5:55 am

mhtsaina

mhtsaina

83είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 4 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Παρ Αυγ 01, 2014 7:46 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σύλβια έγραψε:
demaki88 έγραψε:
margdimitra έγραψε:
Σύλβια έγραψε:

εσένα σε θυμάμαι απο τις βλακείες που μου απαντούσες τον Ιούνιο ,εσύ δεν ρωτάς για τα ζουμιά των άλλων ,θέλεις να δημοσιεύσω τις βλακείες που γράφεις για να θυμηθείς ;
σε μένα απευθύνεσαι;κ δεν δημοσιεύεις;;;με σένα θα γελάω παντα!

84είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 4 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Παρ Αυγ 01, 2014 8:13 am

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
demaki88 έγραψε:
Σύλβια έγραψε:
demaki88 έγραψε:
margdimitra έγραψε:
Σύλβια έγραψε:

σε μένα απευθύνεσαι;κ δεν δημοσιεύεις;;;με σένα θα  γελάω παντα!
K

Οι γελοίες γελούν πάντα με τις σοβαρές και είναι σοβαρές με τις γελοίες,το ξέρουμε αυτό,όχι δεν αναφέρομαι σε σένα.Και δεν σου έδωσα ποτέ δικαίωμα να γελάς μαζί μου εκτός αν είσαι και εσύ ηλίθια.Τα ίδια και με την Μαρία,άντε να ασχοληθείς με τα παιδιά σου και τον άντρα σου για να γελάς περισσότερο.

85είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 4 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Παρ Αυγ 01, 2014 9:54 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σύλβια έγραψε:
demaki88 έγραψε:
Σύλβια έγραψε:
demaki88 έγραψε:
margdimitra έγραψε:
Σύλβια έγραψε:

K

Οι γελοίες γελούν πάντα με τις σοβαρές και είναι σοβαρές με τις γελοίες,το ξέρουμε αυτό,όχι δεν αναφέρομαι σε σένα.Και δεν σου έδωσα ποτέ δικαίωμα να γελάς μαζί μου εκτός αν είσαι και εσύ ηλίθια.Τα ίδια και με την Μαρία,άντε να ασχοληθείς με τα παιδιά σου και τον άντρα σου για να γελάς περισσότερο.
με τα παιδια μου δεν γελαω γιατι ειναι πανεμορφα το ιδιο κ ο αντρας μου.αντιθετα με τα δικα σου τα παρτσακλα κ την παρδαλω τη γυναικα σου!!!

86είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 4 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Παρ Αυγ 01, 2014 10:35 am

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
demaki88 έγραψε:
Σύλβια έγραψε:
demaki88 έγραψε:
Σύλβια έγραψε:
demaki88 έγραψε:
margdimitra έγραψε:
Σύλβια έγραψε:

K

με τα παιδια μου δεν γελαω γιατι ειναι πανεμορφα το ιδιο κ ο αντρας μου.αντιθετα με τα δικα σου τα παρτσακλα κ την παρδαλω τη γυναικα σου!!!

87είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 4 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Παρ Αυγ 01, 2014 10:43 am

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σύλβια έγραψε:
demaki88 έγραψε:
Σύλβια έγραψε:
demaki88 έγραψε:
Σύλβια έγραψε:
demaki88 έγραψε:
margdimitra έγραψε:
Σύλβια έγραψε:

K

Αν δεν ήσουν ηλίθια δεν θα έμπαινες εδώ μέσα να λες μαλακίες όπως αυτή πιο πριν αγνοώντας ότι είμαι γυναίκα .Παρτσακλό είσαι εσύ και όλα σου τα μούλικα παιδιά με το βλάχο τον άντρα σου,ηλίθια που θα πεις τα παιδιά μου παρτσακλά. .

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Σύλβια στις Παρ Αυγ 01, 2014 12:31 pm, 2 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.)

88είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 4 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Παρ Αυγ 01, 2014 11:56 am

kerasoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
demaki88 έγραψε:
Σύλβια έγραψε:
demaki88 έγραψε:
Σύλβια έγραψε:
demaki88 έγραψε:
margdimitra έγραψε:
Σύλβια έγραψε:

K

mν διχνης ποσοι ζηλια εχεις δν ειναι καλο

Έχει επεξεργασθεί από τον/την kerasoula στις Παρ Αυγ 01, 2014 12:01 pm, 1 φορά

89είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 4 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Παρ Αυγ 01, 2014 11:59 am

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ότι πεις!

Κοίτα λίγο όμως ρε συ μπας κ λήξαν τα ψυχοφάρμακα που παίρνεις;

Εεε κ μην ξεκινήσεις τώρα να εκδηλώνεσαι κ άλλο,αρκετά εκτεθηκες!

90είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 4 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Παρ Αυγ 01, 2014 12:04 pm

kerasoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
demaki88 έγραψε:Ότι πεις!

εκτεθηκα??? που ??? κ τα ψυχοφαρmακα τ περνης εσυ κ γαmιας σου

91είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 4 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Παρ Αυγ 01, 2014 12:09 pm

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kerasoula έγραψε:

πεταχτικε κ η πορδη!εσενα ποιος σου μίλησε;στη συλβη μιλάω.εκτως αν εμψυχωθηκες κ εσύ μαζι της.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την demaki88 στις Παρ Αυγ 01, 2014 12:13 pm, 1 φορά

92είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 4 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Παρ Αυγ 01, 2014 12:11 pm

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αααχαχαχα καλο.ναι ρε ανθισμενη κεράσια ζηλεύω!την ομορφαδα του κ την σούπερ-γκόμενά γυναίκα του!αλλα πάνω απ ολα το τΖοκερ!αι παγαινε ρε!

93είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 4 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Παρ Αυγ 01, 2014 12:28 pm

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
demaki88 έγραψε:Αααχαχαχα καλο.ναι ρε ανθισμενη κεράσια ζηλεύω!την ομορφαδα του κ την σούπερ-γκόμενά γυναίκα του!αλλα πάνω απ ολα το τΖοκερ!αι παγαινε ρε!

Πόσο ηλίθια και εμπαθής μπορεί να είσαι ;
Ούτε να σε βρίζει κανείς δεν αξίζει .

94είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 4 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Παρ Αυγ 01, 2014 12:35 pm

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
demaki88 έγραψε:Αααχαχαχα καλο.ναι ρε ανθισμενη κεράσια ζηλεύω!την ομορφαδα του κ την σούπερ-γκόμενά γυναίκα του!αλλα πάνω απ ολα το τΖοκερ!αι παγαινε ρε!

ΒΛΑΧΑΔΕΡΟΟΟΟΟΟΟ !!!!

95είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 4 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Παρ Αυγ 01, 2014 12:46 pm

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Select/Unselect multi-quote Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
91 Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Σήμερα στις 11:09 pm
demaki88

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συνδεδεμένος
Αριθμός μηνυμάτων: 4860
Ημερομηνία εγγραφής: 29/05/2012

kerasoula έγραψε:

πεταχτικε κ η πορδη!εσενα ποιος σου μίλησε;στη συλβη μιλάω.εκτως αν εμψυχωθηκες κ εσύ μαζι της.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την demaki88 στις Παρ Aug 01, 2014 11:13 pm, 1 φορά

παρτα μωρη αρρωστη!!!(συνοδευετε με μουτζα!!!)
http://forum.eimaimama.gr/t21545-topic

???????? ΜΟΥΤΖΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΣΟΥ ?????

96είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 4 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Παρ Αυγ 01, 2014 11:43 pm

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπορειςωνα γίνεις κ εσύ ο παραλήπτης!και επιτελουςωαφου είμαι εμπαθής κ δεν αξίζει να με βρίζεις τι ασχολείσαι;

97είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 4 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Δευ Αυγ 04, 2014 11:28 am

kerasoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
demaki88 έγραψε:Μπορειςωνα γίνεις κ εσύ ο παραλήπτης!και επιτελουςωαφου είμαι εμπαθής κ δεν αξίζει να με βρίζεις τι ασχολείσαι;

εισαι τοσο ασχετη κ ξεκαρφοτη οχι να ασχοληθη η να σε βριση καποιος ουτε τη ροχαλατου δν σπαταλαει για σενα

98είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 4 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Δευ Αυγ 04, 2014 11:40 am

mhtsaina

mhtsaina
Ποια είναι η Ροχαλατου; Καμια φίλη σου από το στρατό; :-D

99είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 4 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Δευ Αυγ 04, 2014 11:43 am

kerasoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ροχαλα ξερεις τ ειναι ? περνα να σου διξο

100είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 4 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Δευ Αυγ 04, 2014 12:05 pm

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
"ΡΟΧΑΛΑ" , ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Η ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΕΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η "ΡΟΧΑΛΑ" .
ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ,ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΑΛΙΟ ΓΙ ΑΥΤΕΣ !

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 5]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις