76 Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Πεμ Ιουλ 31, 2014 11:40 am
Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
kerasoula έγραψε:Σύλβια έγραψε:καλαμαρακι έγραψε:απάντησα στην kerasoula
και όχι σε κάτι που έγραψες εσύ. μ'αρέσει να διαβάζω γιατί θέλω να κάνω παιδιά δεν έχω ακόμα και απορίες μέχρι στιγμής δεν έχω και ούτε θεωρώ τον εαυτό μου ικανό να απαντήσει σε κάποιο θέμα που δεν γνωρίζει. η μαρία που λες δεν έχω ιδέα ποια είναι. έκανα την εγγραφή μου και μπαίνω σχεδόν κάθε μέρα και διαβάζω. δεν ήξερα ότι απαγορεύονται τα σχόλια ούτε ότι πρέπει να έχω 1000 μηνύματα για να γράψω κάτι που με ενόχλησε. δεν ήξερα ότι η γνώμη κάποιου που ασχολείται περισσότερο και φαίνεται αξίζει πιο πολύ από τη δική μου που μπορεί να διαβάζω το forum τον ίδιο ή μπορεί και περισσότερο καιρό. μπήκα με χαρά! το ότι δεν σχολίασα δεν με κάνει τρολ. το οτι σε κάθε ενότητα που έμπαινα έβλεπα ένα άτομο να ειρωνεύεται και έθεσα την απορία ''μα γιατί;'' δε με κάνει τρολ. το οτι αυτο το άτομο σε 40 μέρες εγγραφής είχε 1200!!!!! μηνύματα εσένα δε σε ξένισε; δεν σε ενόχλησε; σε ενόχλησα εγώ που λόγω άγνοιας απλά διαβάζω και ναι εξέφρασα μια απορία για το αν ελέγχει κανείς αυτό το foroum; εγώ είμαι το τρολ; αυτά. την καλημέρα μου!
Κάτι σου έχει ξεφύγει .
Η Μαρία αν αναφέρεσαι σε εκείνη, έχει γράψει
Η αναζήτηση βρήκε 257 εγγραφές
- Τρι Jul 29, 2014 11:19 pm
Stevi_tasos
και όχι 1200 η 1500 όπως λες επειδή είναι αποκύημα της φαντασίας σου.
στημενο ειναι ολο τ θεματακι αλλιος θα την πηραζαν κ υπολιπες με αυτα που γραφουν κ ποσα μηνυματα εχουν !!!! αλλα δν ειμαστε ολες χαζες να πιστεψουμε οτι μια 30 θελει να κανει παιδι κ την πηραζει ενα ατομο σε ολο τ φορουμ κ δν εχει που να γρψει η καημενη αλλα τωρα θα μπορει ελευθερα να γραφει κ να σχολιαζει η καημενουλα
εγώ από αυτά που μου είπε το Μαράκι αλλά και από αυτό που έχω καταλάβει αν και ξανθιά ,είναι ότι έχουν πολλά ψευδώνυμα οι ίδιες και κάνουν παιγνίδι και τους πειράζει κάποια που γράφει πέντε σοβαρά πράγματα εδώ μέσα.Γι αυτό σου λέω ότι μπαίνουν για κουτσομπολιό και τίποτα άλλο.
Και να σου πω και κάτι ; Ποιο φόρουμ για μαμάδες και κουραφέξαλα ; Όταν ακούν οτι η άλλη είναι έγκυος βγάζουν σπυράκια από τη ζήλια τους. Και είναι και κάποιες που προσπαθούν απεγνωσμένα αλλά το νπυ τους τν έχουν στο τι κάνουν οι άλλες.
Έτσι δεν θα μείνουν ποτέ έγκυες,αν δεν "βιδωθείς" σε αυτό που θέλεις να κάνεις, αν δεν εστιάσεις αποκλειστικά και μόνο στην απόκτηση ενός παιδιού με τον όποιο τρόπο εννοώ είτε εξωσωματική είτε φυσιολογικά είτε υιοθεσία τότε το έχεις χάσει το παγνίδι.Εκει που ασχολούνται με τις άλλες να ασχοληθούν με το τι θα κάνουν και με τον εαυτό τους και όχι να μπαίνουν για να ειρωνεύονται και να κουτσομπολεύουν τις άλλες.
Από τρία παιδιά έχουμε η καθεμιά ,ποτέ καμία μας δεν μπήκε στο όποιο φόρουμ , στην όποια σελίδα για να ρωτάει για το βρακί της ,το αίμα της , το χρώμα της και πως να μείνει έγκυος. Καμία !