Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
432 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 432 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 5]

51είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Τρι Ιουλ 29, 2014 4:40 am

Stevi_tasos

Stevi_tasos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
kerasoula έγραψε:εγω εχω να πω οτι εδω ειναι χαρα της καθε καρακατηνας κ θα επρεπε να αλαξη ονοmα κ απο ειmαι mαmα να γεινει ειmαι κοτσοmπολα

tha simfoniso mazi sou Kerasoula.As onomasei kapoia epitelous poies einai oi koutsompoles.Giati apofeugete ke fovaste ?

52είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Τρι Ιουλ 29, 2014 4:58 am

Stevi_tasos

Stevi_tasos
γεωργια καρ. έγραψε:
Stevi_tasos έγραψε:
Stevi_tasos έγραψε:
γεωργια καρ. έγραψε:Δεν μπορω να καταλαβω για πιο λογο μπαινουν στο φορουμ τετοια ατομα.Για να κοροιδεψουν;Να παιρναει η ωρα τους;Εδω μεσα υπαρχουν μανουλες και εγκυουλες που συζητανε για τα μωρακια τους και την καθημερινοτητα τους.Γιατι να μπαινει καποιος και να χαλαει ολο αυτο το κλημα;Κριμα πολυ κριμα.Οι διαχειριστες πρεπει να κανουν κατι.Κοριτσια το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να μην ασχολουμαστε.Τα ατομα αυτα η το ''συγκεκριμενο ατομο'' οσους λογαριασμους και να κανει γινεται αντιληπτος.Μην δινεται σημασια...

Καλημέρα κούκλα μου.
Δεν είμαι άντρας αλλά γυναίκα.
Με λένε Μαρία και έχω τρία παιδιά ενώ εσύ ετοιμάζεις το πρώτο σου.
Είσαι 18 και είμαι 41 ,η δεύτερη μας διαφορά.
Να παραθέσεις που ,γιατί και πως χαλάω το κλίμα , που κοροϊδεύω και να μας πεις επίσης με παράθεση ποιες με βρίζουν συνέχεια με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ αλλιώς είσαι και εσύ μία από αυτές τις γελοίες.Αν περνάω την ώρα μου όπως και εσύ,είναι δικό μου πρόβλημα.
Αν διαφωνείς με τις απόψεις μου κράτα τη διαφωνία σου και πες τις δικές σου χωρίς να κάνεις παρεμβάσεις για τις απόψεις των άλλων.Τυχαία διάβασα το σχόλιο σου, έχουμε πρωινό ξύπνημα γιατί με το σκάφος μας θα πάμε Ερμιόνη-Σπέτσες-Λεωνίδιο σήμερα και τυχαία το διάβασα γιατί μπήκα να πάρω pms.
Το να βρίζουν άλλες δεν σε πειράζει βλέπω.Το να λέω την άποψη μου σε πειράζει πολύ όπως και την roodie και την margdimitra και άλλες οι οποίες ME ΒΡΙΖΟΥΝ εδώ και ένα μήνα.
Άντε λοιπόν κοριτσάκι μου να ασχοληθείς με την όμορφη εγκυμοσύνη σου ,να κάνεις το παιδάκι σου και μην ασχολείσαι ούτε με τις "Ντουρνοθύρες που βρίζουν" ούτε με μένα που όπως λες "κοροϊδευω" .

Αν είναι άσχετες κάποιες εδώ μέσα και λαμβάνουν τις σωστές απόψεις ως λανθασμένες γι αυτές επειδή κουβαλάνε όλα τα κόμπλεξ μαζεμένα και τα βιώματα τους που δεν είναι και ότι καλύτερο και τα οποία τα "βγάζουν" στις άλλες με τέτοιο τρόπο ,τότε εδώ δεν χρειάζεται διαχείριση αλλά όλες οι ψυχιατρικές κλινικές της χώρας μαζί.
Καλή σου μέρα , τα λέμε το βράδυ αν δεν είμαι κουρασμένη από το ταξίδι μας.
Δεν χάνετε αυτό που αποκαλείτε "τρολάκι".
Αν κάνεις ένα κόπο και εσύ και άλλη μία να αναζητήσετε με το όνομα μου τις δημοσιεύσεις μου, θα διαπιστώσεις και θα διαπιστώσετε ότι μπαίνω συστηματικά εκτός από κάποιες ώρες που πηγαίνουμε οικογενειακώς για μπάνιο ,πρωί- απόγευμα ή παιδότοπο ή ταξιδάκια με το σκάφος μας.Καλημέρα εγκυούλα και καλή λευτεριά !

Εγω δεν μπαινω πολυ καιρο ατο φορουμ αλλα οι γυναικες που ειναι περισσοτερο καιρο εδω νομιζω πως κατι παραπανω ξερουν.Βεβαια και με ενοχλουν οι βρισιες απο ολους αν δεν ειναι αληθεια ομως αυτα που λενε για σενα γιατι συνεχιζεις;Εγω δεν σε εβρισα καθολουν ενω εσυ με παρεταξες κατευθειαν λεγοντας με γελοια.Ναι διαφωνω μαζι σου και οπως κι εσυ μπορω να λεω την αποψη μου και δεν με ενδιαφερει αν σε πειραζει η οχι.Συμφωνω πως οι διαχειριστες πρεπει να κανουν κατι αλλα το ποιος ειναι για το ψυχιατρειο δεν μπορεις να το κρινεις εσυ αλλα αλλοι.Αν κοροιδευεις η οχι το ξερεις μονο εσυ,αν σου αρεσει συνεχισε εγω δεν θα στο χαλασω.Δεν μπορω να καταλαβω ομως για πιο λογο το κανεις;Τελος παντων οτι ειχα να πω το ειπα δεν ξανασχολουμε.Αν οπως λες εισαι μια γυναικα 41 χρονων που εχεις την οικογενεια σου δεν θα σε ενοχλησει ολο αυτο και δεν θα δωσεις συνεχεια στο θεμα...

merikes gynaikes pou mpainoun kairo edo, einai autes pou vrizoun kai pou mpainoun gia na koutsompolepsoun kai tipote allo.Parasuroun kapoies alles opvs gia paradigma esena kai fysika antapedosa me to na se po "geloia" auto pou eixes grapsei.Den sinithizo na xaraktirizo tous anthropous os "geloious" an den me peiraksoun kai an den xaraktirisoun prvtoi aytoi emena me kakes koyventoules.Se xaireto.

53είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Τρι Ιουλ 29, 2014 5:02 am

Stevi_tasos

Stevi_tasos
margdimitra έγραψε:Γκόμενα ψάχνει και φτιάχνεται να γράφει για επαφές, πως έγινε κλπ κλπ.
Στα υπόλοιπα προφίλ που κατά καιρούς έχει δημιουργήσει είχε περισσότερη λιγούρα. Και όλο πμ έστελνε δεξιά και αριστερά μπας και τσιμπίσει καμιά. Και μπορεί να είχε επιτυχία , που ξέρεις...
Για αυτό και επιμένει.

pantos lesvia i agamiti san esena den eimai .
Sa de ntrepesai geloia poy bgaineis kai grafeis oti psaxno gia gomena ,ilithia .
Sou exo pei pton oti eimai gynaika,deuteron oti eimai padremeni me tria paidia ka triton oti eisai geloia mexri to apeiro kai akoma parapera opos o Buzz.
Diavazoun oi kopeles kai vlepoun poso malako eisai .kalinixtaaaa !

54είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Τρι Ιουλ 29, 2014 5:06 am

Stevi_tasos

Stevi_tasos
HappyMama έγραψε:Σε οποιαδήποτε περίπτωση μπορείτε να ενεργοποιήσετε απ' το προφίλ σας την επιλογή "εχθρός" για κάποιο μέλος κι έτσι δεν θα βλέπετε τις δημοσιεύσεις του για να μην συγχίζεστε.
Θα ζείτε σε ένα "ειρηνικότατο ή φιλικότατο - κατά τις δικές σας επιλογές" φόρουμ. Δεν είναι κακό, εγώ το έχω κάνει αρκετές φορές και ετοιμάζομαι να το κάνω ακόμη μία.
Είμαι εδώ για να χαλαρώνω τις ώρες που δεν τρέχω, σχολιάζοντας οτιδήποτε μου αρέσει και μου φτιάχνει τη διάθεση, αλλά και να μοιράζομαι οτιδήποτε μου/σας κάνει την απαιτητική μου πια ζωή πιο εύκολη.
Ο χρόνος μου είναι πολύτιμος και δεν τον διαθέτω εύκολα για άσκοπες χαριτωμενιές!  flower 

opa re dithen me ton polytimo sou xrono pou ksodeyeis edo mesa sti komodia poy mpainoume gia na gelame.Yperano ,ano ano ano !
eno esy mpaineis gia sovara themata edo mesa kai oxi gia tis "askopes xaritomenies"
 Laughing Laughing Laughing 

Stin ygia soy mia tzoura ouzaki kai mia pirounia kalamaraki me feta ....apo to skafos mas kouklitsaaaaaa !

Laughing Laughing Laughing 

είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 654316 είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 654316 είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 654316 είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 654316 είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 654316 είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 654316 είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 654316 είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 654316 είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 654316 

είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 328109 είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 328109 είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 328109 είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 328109 είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 328109 είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 328109 είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 328109 είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 328109 

55είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Τρι Ιουλ 29, 2014 5:07 am

Stevi_tasos

Stevi_tasos
Dilosi re (f)ousti mou i korasida !!!

"Ο χρόνος μου είναι πολύτιμος και δεν τον διαθέτω εύκολα για άσκοπες χαριτωμενιές! "

flower  flower 

είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 654316  είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 654316  είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 654316  είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 654316  είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 654316 

56είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Τρι Ιουλ 29, 2014 5:22 am

Stevi_tasos

Stevi_tasos
margdimitra έγραψε:Ξενύχτησες Στέβια από την ταραχή?
Πως θα πας τα παιδιά πρωινό μπάνιο?

Eisai kai vlameni mesa se ola,sto exo pei.
Taksidaki eimaste koukle ,tin ora pou sikothikame gia na etoimastoume esy etroges akoma tis xthesines pitses ,vaze thermides kanei kalo !

57είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Τρι Ιουλ 29, 2014 5:26 am

Stevi_tasos

Stevi_tasos
καλαμαρακι έγραψε:εξηγήστε μου πως έχει καταφέρει να γράψει 1500 μηνύματα/απαντήσεις εδώ μέσα σε 2 μήνες χωρίς κάποιος να του κάνει κάποια σύσταση έστω ή να κλείσει το λογαριασμό του.  ποια η χαρά του να βρίζεις τις κοπέλες. ποιά η χαρά του να μπαίνεις σε ένα forum που για εσένα δεν έχει λογική και σοβαρά άτομα και σοβαρές απορίες. με 3 παιδιά πως έφτασες ρε παιδί μου να ξοδεύεις τόσο χρόνο εδώ μέσα; παρατημένα τα έχεις ε; ή μήπως δεν υπάρχουν..; τι κερδίζεις από τις φαντασιώσεις σου; πόσο μικρή ανιαρή και χωρίς ουσία η ζωή σου; έχουν ωραίους καναπέδες οι γιατροί. ξάπλωσε λίγο να ξαποστάσεις! καλημέρα στα υπόλοιπα κοριτσάκια!

Paratimena ta exo sti pronoia kai exo kai kati fantasioseis milame allo pragma,den sto eipa;
den eida na rvtas tis alles vevaia giati vrizoun emena alla mono rotas emena giati vrizo tis alles!!!!!
Ta paidia mporei kai na min iparxoun,einai apokyima tis fantasias mou mallon.Mia zoi xoris ousia ,narkotika, poto,ksenixti,antres, poly swinging , orgy parties , xamos.
Filakia....stis ygia soy mia tomata me xtapodaki xtypisa molis sto piato.

58είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Τρι Ιουλ 29, 2014 5:33 am

Stevi_tasos

Stevi_tasos
episis me kathe fantasiosi kerdizo enamisi orgasmo kai tria euro aforologita apo sindesi tou logariasmou mou edo me tous logariasmous mou sthn Natwest,HSBC ke Barcleys. Ksereis posa vgazo edo prospathontas na stamatiso tis koutsompoles apo to na asxolountai mazi mou kai apo tis melluses manoules ? Polla lefta,perissotera apo tous xorigous tou eimaimama.Ksereis vevaia oti edo to forum einai gia idi mamades kai oxi gia oses theloun na ginoun mamades.
Oses theloyn na ginoun mamades as kanoun ena allo forum me titlo forum.thelonaginomama.gr
i ke ena allo opos gia paradigma

forum.spaneprofylaktikastouskolpousmas.gr

i sto
forum.ketoratithakanoume.blogspot.com

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Stevi_tasos στις Τρι Ιουλ 29, 2014 5:40 am, 1 φορά

59είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Τρι Ιουλ 29, 2014 5:36 am

Stevi_tasos

Stevi_tasos
HappyMama έγραψε:Σε οποιαδήποτε περίπτωση μπορείτε να ενεργοποιήσετε απ' το προφίλ σας την επιλογή "εχθρός" για κάποιο μέλος κι έτσι δεν θα βλέπετε τις δημοσιεύσεις του για να μην συγχίζεστε.
Θα ζείτε σε ένα "ειρηνικότατο ή φιλικότατο - κατά τις δικές σας επιλογές" φόρουμ. Δεν είναι κακό, εγώ το έχω κάνει αρκετές φορές και ετοιμάζομαι να το κάνω ακόμη μία.
Είμαι εδώ για να χαλαρώνω τις ώρες που δεν τρέχω, σχολιάζοντας οτιδήποτε μου αρέσει και μου φτιάχνει τη διάθεση, αλλά και να μοιράζομαι οτιδήποτε μου/σας κάνει την απαιτητική μου πια ζωή πιο εύκολη.
Ο χρόνος μου είναι πολύτιμος και δεν τον διαθέτω εύκολα για άσκοπες χαριτωμενιές!  flower 

stin artemida o antras mou kserei kai ton kopelaki stin odo Triainis 14 .To katastima me ta ilektrofora kagkela pou exei ena megalo oikopedo apenanti .....pou pano einai ke to spiti tou ....afou eisai ekei tha to ksereis...o antras mou oploforei nomima kai pigainoume polles fores sindiazontas to kai me psarotavernes deksia sti paralia.

60είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Τρι Ιουλ 29, 2014 7:06 am

καλαμαρακι

καλαμαρακι
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
χα! καλό αυτό με τους 'εχθρούς'. μόλις το έπραξα! ευχαριστώ!

61είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Τρι Ιουλ 29, 2014 8:45 am

zenaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ελεος βρε παιδια τι κατάντια ειναι αυτή ????

62είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Τρι Ιουλ 29, 2014 9:34 am

margdimitra

margdimitra
Ξαναγράφτα ελληνικά. Δε σε παρακολουθώ ...

63είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Τετ Ιουλ 30, 2014 12:32 pm

kerasoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mια χαρα παρακολουθεις καταντια ειναι εδω mεσα κ η κοπελα που ανηξε το θεmα ας mας πει ποια ειναι δν νοmιζω οτι ενα νεο mελος θα εγραφε κατι τετοιο κ θα ασχολιοταν mε αυτο mην mας κοροιδεβης mπροστα στα mατια mας πες ποια εισαι γιατι εισαι παλια σιγουρα

64είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Τετ Ιουλ 30, 2014 1:13 pm

mhtsaina

mhtsaina
Δεν ξεκινάς εσύ τις συστάσεις κερασουλα; Πες μας για σένα

65είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Τετ Ιουλ 30, 2014 1:16 pm

mhtsaina

mhtsaina
Εεεε, σου μιλάω, δεν ακούς;

66είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Τετ Ιουλ 30, 2014 8:15 pm

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Areti2 έγραψε:
Yasmina έγραψε:Το συγκεκριμένο άτομο ακολουθεί σχεδόν μονίμως αυτή την τακτική, πρόκειται για μέγα τρολ! Και είναι άντρας. Αντωνάκη τον λέμε. Laughing 
Μην δίνεις σημασία.
Εννοείται, μην ασχολήσαι Βάνα. Σιγά μην έχει ο μέγας μπήχτης Αντωνάκης εμπειρία από εξωτερικό, παιδιά, παπούδες, οικογένεια. Μην κοιτάς που σου δίνει συμβουλές. Αν είχες ανεβάσει θέμα για αυτοκίνητα, θα σου πούλαγε μούρη για αυτοκίνητα. Αν είχες ανεβάσει θέμα για κβαντική φυσική, παρομοίως. Τίποτα δεν τον σταματά τον ατρόμητο μλκ  Laughing 
Παρεπιπτόντως, επειδή τυχαίνει να το διαπίστωσα για τη κβαντική φυσική δεν έχει άποψη...  Very Happy Very Happy 

67είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Τετ Ιουλ 30, 2014 8:20 pm

margdimitra

margdimitra
kerasoula έγραψε:mια χαρα παρακολουθεις καταντια ειναι εδω mεσα κ η κοπελα που ανηξε το θεmα ας mας πει ποια ειναι δν νοmιζω οτι ενα νεο mελος θα εγραφε κατι τετοιο κ θα ασχολιοταν mε αυτο mην mας κοροιδεβης mπροστα στα mατια mας πες ποια εισαι γιατι εισαι παλια σιγουρα

Και συ ξαναγράφτα ελληνικά. Ούτε εσένα παρακολουθώ.

68είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 Empty στα λόγια μου έρχεσαι.. Τετ Ιουλ 30, 2014 11:16 pm

καλαμαρακι

καλαμαρακι
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
όπως έγραψα και όταν έκανα εγγραφή παρακολουθώ το forum πάααρα πολύ καιρό. και αποφάσισα να γραφτώ. αν εσύ δεν βλέπεις πρόβλημα σε κάθε ανάρτηση,τι να πω. είσαι τυχερή. πάντως έρχεσαι στα λόγια μου. υπάρχει τέτοιο περίεργο κλίμα εδώ μέσα που μόλις τόλμησα να κάνω ''παρατήρηση'' αμέσως αναρωτήθηκες ποια είμαι και αν είμαι. δεν είναι περίεργη η καχυποψία αυτόματα; αν εσύ δεν βλέπεις πρόβλημα γιατί αναρωτήθηκες; δεν έχω θέμα να πω σε καμία ποια είμαι σε pm βέβαια γιατί η ανωνυμία στο web είναι δικαίωμά μου. αυτά.

69είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Τετ Ιουλ 30, 2014 11:29 pm

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλαμαρακι έγραψε:όπως έγραψα και όταν έκανα εγγραφή παρακολουθώ το forum πάααρα πολύ καιρό. και αποφάσισα να γραφτώ. αν εσύ δεν βλέπεις πρόβλημα σε κάθε ανάρτηση,τι να πω. είσαι τυχερή. πάντως έρχεσαι στα λόγια μου. υπάρχει τέτοιο περίεργο κλίμα εδώ μέσα που μόλις τόλμησα να κάνω ''παρατήρηση'' αμέσως αναρωτήθηκες ποια είμαι και αν είμαι. δεν είναι περίεργη η καχυποψία αυτόματα; αν εσύ δεν βλέπεις πρόβλημα γιατί αναρωτήθηκες; δεν έχω θέμα να πω σε καμία ποια είμαι σε pm βέβαια γιατί η ανωνυμία στο web είναι δικαίωμά μου. αυτά.

Η ανωνυμία του καθενός είναι δικαίωμα όχι μόνο του εαυτού σου αλλά και των άλλων.Διάβασε τι έγραψα παρακάτω.

Εγώ που είμαι μαμά ,δεν μπαίνω σε άλλες συναφείς ιστοσελίδες για να ενημερώνομαι και να βλέπω τι γενικώς κυκλοφορεί ;
Στο http://parents.gr/   δεν μπαίνω ; Στο http://www.mama365.gr/ δεν μπαίνω που είναι εξαιρετικό ; Σε άλλα δεκάδες δεν ενημερωνόμαστε ; Βλαμμένες είμαστε για να μην καταλαβαίνουμε τη διαφορά με το eimaimama ;
Για ηρεμήστε όλες γιατί διαβάζω και φρίττω με αυτά που διαβάζω και να σας πω και κάτι άλλο.Και εγώ που έμπαινα με έκαναν να φύγω από μόνη μου και το ίδιο συνέχισαν και με την Μαρία που τυγχάνει να την γνωρίζω γιατί έχουμε το εξοχικό μας πολύ κοντά στο ίδιο μέρος, τα σπίτια μας στον ίδιο δρόμο.Αμέσως να κατηγορήσετε αμέσως να καρφώσετε, αμέσως να δείξετε την αντιπάθεια σας σε κάποια που έχει αντίθετες γνώμες και απόψεις ,για μένα ,για την Μαρία , για την όποια και τον όποιο και αυτό είναι  "δημοκρατικό" και αυτό δεν είναι "κακόβουλο"και αυτό δεν είναι "τρολιά".
Απλά είχα να μπω καιρό αλλά μου είπε το Μαράκι τι έγινε και έφριξα ,έμεινα με ανοιχτό το στόμα με αυτά που μου έλεγε.Απλά ήθελα να σας τα πω για να μη νομίζει καμιά ότι τρώμε και κουτόχορτο οι υπόλοιπες.Άλλες που μπαίνουν και ειρωνεύονται σε άλλα θέματα δεν τις αγγίζετε και ξέρετε γιατί ; Γιατί πολύ απλά είστε οι ίδιες με άλλους λογαριασμούς.Αυτό γίνεται εδώ μέσα.
Έχει η κάθε μία πέντε λογαριασμούς, πέντε ψευδώνυμα και "κάνει το παιγνίδι της".
Ήθελα να σας τα πω και να τα διαβάσουν και κάποιες άλλες που θέλω να πιστεύω ότι από αγαθοσύνη και μόνο αλλά και από καλή προαίρεση δεν καταλαβαίνουν τι τους γίνεται.
Αλλά ξέχασα, το forum εδώ το έκανε η Olivia επειδή αγαπάει τα παιδάκια της και γενικώς τα παιδιά και είπε να κάνει μια ιστοσελίδα για μαμάδες που αγαπούν τα παιδάκια τους όπως και η ίδια και όχι για να βγάζει λεφτά από δράσεις,χορηγούς και πολλά άλλα.Δύσκολο να το καταλάβει κανείς.
Συγνώμη και για τα δύο μεγάλα σχόλια,θα αργήσω να μπω ξανά όπως δεν έμπαινα ένα μήνα.

Είσαι και εσύ ένα τρόλ  που έχεις και άλλους λογαριασμούς εδώ μέσα, όλες όσες κατηγορούν τις άλλες είναι οι ίδιες τρολς.
Από τις 20 Ιουνίου που ήταν η τελευταία σου εγγραφή, ξαναμπήκες στις 28 Ιουλίου για να προσθέσεις τι στο forum; Να κατηγορείς την Μαρία;Για πες μου γιατί πολλές δίνουν σημασία στα μπάζα εδώ μέσα.Δήθεν μετά από 38 μέρες ξαναμπήκες για να πεις πέντε μαλακίες για τη φίλη μου και ότι είσαι δήθεν καινούργια!
Εφόσον είσαι καινούργια εδώ μέσα όπως λες (ούτε και εσύ το πιστεύεις) πες κάτι για μαμάδες ,κάτι για παιδιά, κάτι για να προσθέσεις ένα πετραδάκι προς την ποιοτική αναβάθμιση του φόρουμ!
'Οχι να μας λες ότι είσαι καινούργια και να θάβεις ακόμα δεν μπήκες. Γι αυτό σου λέω,αποκαλύπτεστε μόνες σας ,τρολάρες.

70είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Τετ Ιουλ 30, 2014 11:40 pm

καλαμαρακι

καλαμαρακι
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
απάντησα στην kerasoula
και όχι σε κάτι που έγραψες εσύ. μ'αρέσει να διαβάζω γιατί θέλω να κάνω παιδιά δεν έχω ακόμα και απορίες μέχρι στιγμής δεν έχω και ούτε θεωρώ τον εαυτό μου ικανό να απαντήσει σε κάποιο θέμα που δεν γνωρίζει. η μαρία που λες δεν έχω ιδέα ποια είναι. έκανα την εγγραφή μου και μπαίνω σχεδόν κάθε μέρα και διαβάζω. δεν ήξερα ότι απαγορεύονται τα σχόλια ούτε ότι πρέπει να έχω 1000 μηνύματα για να γράψω κάτι που με ενόχλησε. δεν ήξερα ότι η γνώμη κάποιου που ασχολείται περισσότερο και φαίνεται αξίζει πιο πολύ από τη δική μου που μπορεί να διαβάζω το forum τον ίδιο ή μπορεί και περισσότερο καιρό. μπήκα με χαρά! το ότι δεν σχολίασα δεν με κάνει τρολ. το οτι σε κάθε ενότητα που έμπαινα έβλεπα ένα άτομο να ειρωνεύεται και έθεσα την απορία ''μα γιατί;'' δε με κάνει τρολ. το οτι αυτο το άτομο σε 40 μέρες εγγραφής είχε 1200!!!!! μηνύματα εσένα δε σε ξένισε; δεν σε ενόχλησε; σε ενόχλησα εγώ που λόγω άγνοιας απλά διαβάζω και ναι εξέφρασα μια απορία για το αν ελέγχει κανείς αυτό το foroum; εγώ είμαι το τρολ; αυτά. την καλημέρα μου!

71είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Τετ Ιουλ 30, 2014 11:45 pm

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλαμαρακι έγραψε:απάντησα στην kerasoula
και όχι σε κάτι που έγραψες εσύ. μ'αρέσει να διαβάζω γιατί θέλω να κάνω παιδιά δεν έχω ακόμα και απορίες μέχρι στιγμής δεν έχω και ούτε θεωρώ τον εαυτό μου ικανό να απαντήσει σε κάποιο θέμα που δεν γνωρίζει. η μαρία που λες δεν έχω ιδέα ποια είναι. έκανα την εγγραφή μου και μπαίνω σχεδόν κάθε μέρα και διαβάζω. δεν ήξερα ότι απαγορεύονται τα σχόλια ούτε ότι πρέπει να έχω 1000 μηνύματα για να γράψω κάτι που με ενόχλησε. δεν ήξερα ότι η γνώμη κάποιου που ασχολείται περισσότερο και φαίνεται αξίζει πιο πολύ από τη δική μου που μπορεί να διαβάζω το forum τον ίδιο ή μπορεί και περισσότερο καιρό. μπήκα με χαρά! το ότι δεν σχολίασα δεν με κάνει τρολ. το οτι σε κάθε ενότητα που έμπαινα έβλεπα ένα άτομο να ειρωνεύεται και έθεσα την απορία ''μα γιατί;'' δε με κάνει τρολ. το οτι αυτο το άτομο σε 40 μέρες εγγραφής είχε 1200!!!!! μηνύματα εσένα δε σε ξένισε; δεν σε ενόχλησε; σε ενόχλησα εγώ που λόγω άγνοιας απλά διαβάζω και ναι εξέφρασα μια απορία για το αν ελέγχει κανείς αυτό το foroum; εγώ είμαι το τρολ; αυτά. την καλημέρα μου!

Κάτι σου έχει ξεφύγει .
Η Μαρία αν αναφέρεσαι σε εκείνη, έχει γράψει
Η αναζήτηση βρήκε 257 εγγραφές
- Τρι Jul 29, 2014 11:19 pm
Stevi_tasos

και όχι 1200 η 1500 όπως λες επειδή είναι αποκύημα της φαντασίας σου.

72είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Τετ Ιουλ 30, 2014 11:48 pm

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Tρολλάρα είσαι .Ευτυχώς για μας, καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει εδώ μέσα.

73είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Πεμ Ιουλ 31, 2014 12:12 am

mhtsaina

mhtsaina
Πες τα ρε συλβια - στεβη- Μαρία κλπ!! Επιτέλους, τόση προϋπηρεσία έχεις εδώ μέσα, τόσο ιδρώτα και να θέλουν να σου την πουν τα γατάκια;;; Πσσσσσσ!!!! Α, μόνο που είσαι λιγο ψεύτης Αντώνη μου. Χθες δηλωσες ότι δε θα ξαναμπείς εδώ για καιρό.

74είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Πεμ Ιουλ 31, 2014 10:49 am

kerasoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

αν θελεις οπως λες να κανεις παιδια γιατι δν ασχολισε με αυτο υπαρχη κ θεμα "ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι" γιατι δν μπενεις εκει που σε ενδιαφερει οπως λες υπαρχουν κ αλλα θεματα εδω οχι μονο για παιδια κ εγκυους μαλον δν τα σκεφτικες καλα οταν το εγραφες το θεματακι σου!!! κ εισαι τοσο χαρουμενει τωρα που διαγραψαν μια κοπελα απο το δικο σου θεμα? ηρονια ενοεις της κοπελες που λενε πως το κανουν με τν φιλο τους κ αν ειναι εγκυες κ ολες απαντανε ναι εισαι εγκυος δηλαδη εκει δν βλεπεις οτι η περισοτερες δν ξερουν τ τους γινετε κ κοροιδευουν με το δικο τους τροπο η στεβη σε πηραξε ?κ εγω εχω ηρονευτη σε τετοιο θεμα οπως κ καποιες αλλες που σε βοηθεισαν στο να την διαγραψετε !!!!! κ εγω εχω 1 μηνα εδω κ εστηλα γυρο εκατον κατι μηνυματα γιατι δν σου κανει εντυποση !!!!! κ αν ηθελες να πεις ποια εισαι θα τ ειχες ειδι κανει κ χαιρομε που απαντησες κ με αυτο το προφιλ σου

75είμαι καινούρια αλλά.. - Σελίδα 3 Empty Απ: είμαι καινούρια αλλά.. Πεμ Ιουλ 31, 2014 10:57 am

kerasoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σύλβια έγραψε:

Κάτι σου έχει ξεφύγει .
Η Μαρία αν αναφέρεσαι σε εκείνη, έχει γράψει
Η αναζήτηση βρήκε 257 εγγραφές
- Τρι Jul 29, 2014 11:19 pm
Stevi_tasos

και όχι 1200 η 1500 όπως λες επειδή είναι αποκύημα της φαντασίας σου.

στημενο ειναι ολο τ θεματακι αλλιος θα την πηραζαν κ υπολιπες με αυτα που γραφουν κ ποσα μηνυματα εχουν !!!! αλλα δν ειμαστε ολες χαζες να πιστεψουμε οτι μια 30 θελει να κανει παιδι κ την πηραζει ενα ατομο σε ολο τ φορουμ κ δν εχει που να γρψει η καημενη αλλα τωρα θα μπορει ελευθερα να γραφει κ να σχολιαζει η καημενουλα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 5]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις