Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
507 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 507 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 22]

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κορίτσια.... Πρινσες μου, σε ευχαριστώ!!!

Πω πω Αννα πραγματικα σε θαυμαζω για την αντοχή σου...και παιδιά και δουλεια και αλλαγές στο σπίτι!!! Μπράβο!!! Κοντευεις κι εσυ!!! Με το καλό!!!

https://www.facebook.com/roulakriti1989?ref=tn_tnmn

Princess

Princess
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αννα μου εχεις 1 μηνα ακριβως μεχρι να γεννησεις! Εχεις κ τοσα να κανεις...
Κανε πρωτα τα ερμαρια τα δικα σου κ ετοιμασε τις βαλιτσες για το μαιευτηριο. Σιγα-σιγα!
Ολα τα υπολοιπα αργοτερα!
Προσοχη με τις συσπασεις, σιγουρα ειναι δυσκολο για σενα να εργαζεσαι, κ να εχεις ηδη 2 παιδια! Δεν μπορει καποιος αλλος να κανει το σιδερωμα?Το δυσκολοτερο για σενα... Υπομονη κ δυναμη σε ολες μας!

Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες περι κορσε!

Εγω κανω διαφορες μικροδουλειες, γενικα συγυρισματα του σπιτιου, κ κουραζομαι μετα, κ ολο κ μενουν οι βαλιτσες για το μαιευτηριο αδειες!
Εδω η Ρουλα εβαλε μεσα 2 ολοκληρες πετσετες!!! Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 6 654316
Ρουλα μου πως τα παει το δοντι???

Καλα ψωνια, καλα συγυρισματα, πλυςιματα, σιδερωματα, πακεταρισματα βαλιτσων, ....

Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 6 654316 Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 6 654316 Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 6 654316

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ααα δε σου είπα εεε;;; Έβαλα και τα εσωρουχα σήμερα και 2 νυχτικιές και πυτζαμες... Αύριο οι παντόφλες χαχα πρεπει να πάω να αγοράσω και σερβιετες και επιθέματα και σφουγγάρι...και δε θυμάμαι τι άλλα χρειάζομαι. confused scratch

Το δοντι εντάξει, παλευεται... Δε βρήκα παλι τον οδοντίατρο... Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 6 679259 Ήπια όμως ντεπον το πρωι επειδή πονάει η κοιλία κι έτσι κάτι έκανε και στο δόντι... Η κοιλια βέβαια δε ξεπονεσε. Με βλέπω αγκαλιά με το μαγνήσιο μέχρι να μπω στο μήνα μου αλλιως με ενδοφλεφιες στο νοσοκομειο Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 6 578578 Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 6 578578 Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 6 578578

Princess

Princess
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μεγαλη εξελιξη στο πακεταρισμα Ρουλα μου!!,

Τωρα που λες για εσωρουχα, αγορασα απο το mothercare αυτα που ειναι μιας χρησης, για την πρωτη μερα...ή ειναι βλακεια?
Δεν τα χρησιμοποιησα στην προηγουμενη γεννα κ δεν ξερω,.... Τι λετε?

Princess

Princess
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγω παιρνω 3 μαγνησια τη μερα...

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμένα μου είχε πει να περνω 6 οταν ποναω άλλα δεν το εκανα... Περνω 2 το πρωι και 2 το βράδυ...του το είπα βέβαια.

Δεν ξέρω αν βολευουν αυτά τα εσώρουχα. Στην πρωτη γέννα έβαλα τα δικά μου κατευθείαν μιας και δεν είχα αγοράσει μεγαλυτερο νουμερο αλλα μια χαρα ηταν αν θυμάμαι καλά... Μου είχαν δωσει και κάτι μεγάλες πάνες αντι για σερβιετες και λογικά τέτοιες δίνουν ακόμα στο νοσοκομειο για τα λοχια. Τώρα πηρα 2-3 βρακια πιο μεγαλο νουμερο και 3-4 το κανονικό μου νουμερο. Οτι βολεψει... Θα δειξει.

Princess

Princess
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Θα παρω αυτα τα μιας χρησης μιας κ τα πηρα κ κατι αλλα μεγαλυτερα που πηρα στην προηγουμενη μου γεννα.

Σερβιεττες εχει ειδικες, σαν πανες, στα Σ/Μ για τα λοχια.

Για να δουμε ποτε θα φτιαξω τις βαλιτσες για το μαιευτηριο...!!!

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κορίτσια... Τι κανεται;;;;

Πρινσες μην αγχονεσαι για τη βαλίτσα αφού ολά πάνε καλα Wink Σιγαα σιγαα εχεις καιρό ακόμα!!!

Εγώ πηγα κι εκανα σήμερα την καλλιέργεια ούρων μιας και δεν παλευοντε πλεον οι πόνοι στην κοιλιά και φοβάμαι μην έχω παλι τα ίδια με την προηγουμένη εγκυμοσύνη που γεννησα προωρα επειδή είχα ουρολοιμοξη. Σε 4 μέρες θα έχω τα αποτελεσματα.

Τα ψυχολογικά όλο και χειρότερα γινοντε καθε μερα που περνάει. Όλο να κλαίω θέλω Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 6 534787 Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 6 534787 Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 6 534787 και να μη βλέπω κανένα.. Twisted Evil

Princess

Princess
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σου Ρουλα μου!

Δεν ηξερα πως η ουρολοιμωξη εχει σχεση με προωρο τοκετο... Δεν ειχα ιδεα...
Αν ειναι κ εχεις ουρολοιμωξη τοτε θα σε τσουζει απο κατω λογικα, ετσι? αλλα πονας κ τη κοιλια? δεν το ηξερα!
Περαστικα σου ευχομαι! Κ ελπιζω να ειναι οσο λιγοτερο, περαστικο θεματακι!

Ηρεμησε, ξεκουρασου, δες καμια ταινια να παει το μυαλουδακι αλλου,... Κ ολα θα πανε καλα! Σκεψου θετικα!

Φιλακια!

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σε όλη την εγκυμοσύνη είχα ουρολοιμοξη και το μονο που μου ελεγε ο γιατρός είναι να περνώ μπουσκοπαν για να μη ποναω και καλά.. Στον 8ο μήνα αφού είδε οτι δεν περνούσε η ουρολοιμοξη με έβαλε μεσα 1 με ενδοφλέβια αντιβιωση, μετα που βγηκα απ το νοσοκομειο έτρεξαν λιγα νερά απο κάτω και με κράτησε παλι για να παρακολουθεί αν χάνω αμνιακό υγρό...μετα βγήκα παλι και την ίδια μερα τα μεσάνυχτα πηγα με δυνατούς πόνους στο νεφρό... Μου έβαλε αντιβιωση και παυσιπονα ενδοφλέβια και κορτιζόνη για τα πνευμονια του μωρού και έτσι γεννησα 35+4 φοβήθηκε μην περάσει το μικρόβιο απ τον τρυπιμενο σάκο στο μωρο και το κράτησαν 10 μέρες στη μενν με αντιβιωση κι αυτό προληπτικά. .... Μια υπεεεεεροχη εμπειρία δλδ.

Έχω και τσούξιμο και πόνο και κάψιμο και τσιμπιες ...απ ολα!!! Γι αυτό αγχονομαι... Μη περάσω παλι τα ίδια...

Αποτελεσματα θα έχω την Τριτη που θα πάω για υπέρηχο.

Princess

Princess
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ελπιζω ολα να πανε καλα!
Ριξε μεσα στις βαλιτσες τα βασικα, τουλαχιστο φτιαξε τη δικια σου βαλιτσα... Καλου-κακου!

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι ναι είναι σχεδόν έτοιμη. Λιγα πραματακια εμειναν ακόμα για να βάλω μέσα.

Princess

Princess
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τελεια! 
Χαλαρωσε, ηρεμησε κ ολα θα πανε καλα!

Εγω μονο 1-2 μετρημενες δουλιτσες κανω κ κουραζομαι... Πολυ κουραςη μιλαμε! Κ σιγα τις δουλιτσες... Κινησεις βασικα...
Τον περασμενο μηνα που πηγα στο γιατρο το μωρο δεν ειχε γυρισει, βεβαια δεν με νοιαζει γιατι καισαρικη θα κανω, αλλα ειναι πολυ αβολο, με κλωτσαει κτλ πιστευω, νιωθω πως δεν γυρισε... Ψες δεν μπορεσα να κοιμηθω καλα...
Τη Δευτερα εχω ραντεβου, για να δουμε τι θα γινει...

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ δυστυχώς εκανα τα παντα κανονικά στο σπιτι :-( δεν υπάρχει βοήθεια. Κι έμαθα πως όσο κουραζομαστε εμείς τοσο εμποδίσουμε το μωρο να πάρει το βαρος που πρεπει..δεν ξέρω αν υσχιει βεβαια... Καταλαβαίνω τι και πως και που χαχα ενοχλητικοοοο πολυυυ κι εγώ νιώθω το κεφαλακι να πιέζει... Mad Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 6 679259 και νιώθω συχνα πολλαα πολλααα ρυθμικά χτυπιματακια, ίσως να είναι λοξυγγας... Και τώρα που ξαπλωσα το νιώθω...

Δε μπορω να απολαυσω την εγκυμοσυνη μου παλι και τρελενομαι...παντα καμαρωνω τις εγκυουλες στο δρόμο κι όμως ειμαι ατυχη παλι με τους πόνους και δε μπορω να χαρω .... Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 6 679259 Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 6 534787

Τώρα 2-3 μέρες βεβαια δε μπορω να κάνω τίποτα .... Ουτε καν μαγείρεμα...

Princess

Princess
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευτυχως εχω βοηθεια, αρκετη, κ παλι κουραζομαι με την καθε κινηση που κανω...κ νιωθω συσπασεις οταν κουραστω πολυ, οποτε με το που κουραστω αμεσως ξεκουραση!

Δεν ηξερα αυτο με την κουραση πως δεν μεγαλωνει το μωρο...εισαι σιγουρη?

Αυτες τις ρυθμικες, συνεχομενες κλωτσιες τις νιωθω πολυ κ γω! Λες να ναι λοξυγγας?
Ενω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη δεν ημουνα ετσι...
Καθε εγκυμοσυνη, εχει τα δικα της...
Τελευταια πειναω το βραδυ κ δεν μπορω να φαω φαγητο, δεν μπορω, δεν μπορωωωωω....

Ατε με το καλο, λιγες βδομαδουλες μας εμειναν...ας αντεξουμε...

Princess

Princess
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Για αυτο εχω εννοια για τη βαλιτσα του μαιευτηριου, 1-2 κινησεις κανω κ σκοτωνομαι κ αν συνεχιςω εχω συςπαςεις, οποτε φυςικα κ σταματαω κ ολο κ μενει η βαλιτσα τελικα κ ασε που σκεφτομαι αν γεννησω προωρα...

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Οχιιι....δεν είμαι σίουρη γι αυτό με το βαρος του μωρού...δεν ξέρω αν υσχιει...

Λοξυγγα είχε κι ο μικρός μου αλλά δεν ηταν τόσο ενοχλητικό όπως τώρα... Η εγώ μεγάλωσα και με ενοχλούν ολα...ποιος ξέρει... Χαχα

Εγώ δεν ξέρω αν κάνω συσπασεις η όχι...δεν καταλαβαίνω... Νοιωθω σαν να πετρώνει η κοιλία αλλά δεν ξέρω ξέρω αν είναι το μωρο ή σύσπαση. Στην πρωτη εγκυμοσύνη δεν είχα καθόλου και δεν ξέρω πως είναι...
Οντως κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.
Και τοτε δεν είχα τοσα νεύρα όσο τώρα!!!

Υπομονηηη βέβαια!!!

Μπα μη σκεφτεσαι πως θα γεννήσεις προωρα... Φυσιολογικές είναι οι συσπάσεις απο τώρα κ ύστερα... Αρχισε σιγά σιγά κι εσυ να τη φτιαχνεις τώρα που μπορείς ακόμα... Αυτό σκέφτομαι κι εγώ και τα εκανα όλο νωρις... Όσο περνάει ο καιρός βαρενουμε και θα δυσκολευομαστε πιο πολυ για να κάνουμε τις ετοιμασίες.

Princess

Princess
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερουδια!
Ρουλα μου βρηκα ενα αρθρο στο www.europeanlung.org κ σκεφτηκα θα ηθελες να το δεις αλλα κ γενικα αλλα κοριτσια!
Βασικα ειναι αυτο που σου ειπα, για προωρο τοκετο, 32 βδομαδς, καλυτερα 34, κ ακομη καλυτερα 36...

Σοβαρότητα της πρόωρης γέννας και Εβδομάδα κύησης

Όψιμα πρόωρο:34 - 36 εβδομάδες

Μετρίως πρόωρο:32- 33εβδομάδες

Πολύ πρόωρο:28 - 31 εβδομάδες

Εξαιρετικά πρόωρο:Λιγότερο από 28 εβδομάδες

Επισης παιζει μεγαλο ρολο το βαρος του μωρου, δηλ στη δικια σου περιπτωση, εισαι ηδη 32 βδομαδες, κ επισης σιγουρα θα ειναι 2 κιλα τωρα το μωρο, οποτε εισαι οκ!

Φυσικα εννοειται οσο περισσοτερες βδομαδες μενει μεσα στη μητρα το μωρο τοσο το καλυτερο!

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalimera koritsia. loksiga exoun ta mwrakia sas. kai o dikos mou to idio. sxedon kathe mera ton pianei. kai i megali mou eixe k to sinexise k otan gennithike gia 2-3 mines Smile

to allo pou lete gia to varos tou mwrou min anisixeite. ta mwra pairnoun to varos pou eine na paroun oti kai na kanoume emeis, oso k na trwme, oso k na kourastoume. otan eixa to mikro sto nosokomeio to dekemvrio k apo tin stenaxoria k taleiporia exasa 3 kila fovithika kai'gw gia to mwro. autos omws sinexise kanonika k pire poli varos. an thimaste 32 eudomades itan 2350. mexri tin alli eudomada pou tha paw sto giatro tha exei paei 3 kila Very Happy

alla nea den exw. sinexizw tis doulies sto spiti. exw plinei ta rouxalakia tou mikrou, na dw pote tha ta siderosw. exw k sideroma gia ta megala paidia prwta. valitsa den kserw pote tha ksekinisw. arxes fevrouariou mallon. ola sto telos Embarassed

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα σας κορίτσια :-)

Πρινσες ευχαριστώ :-)

Μακάρι να ειναι 2 κιλά την Τριτη που θα πάω για υπερηχο γιατί έχω αγχοθει.
Σήμερα πονάει η οοολη η κοιλιά μου και χαμηλά.. Παντού!!! Τι στο καλο έχω; confused scratch

Αννα ωραία τα κιλα του μωρού σου θα είναι 4 κιλα περιπου οταν γεννηθει ε; Αφού πάνε όλα καλα δεν υπάρχει λογο να σε αγχονει η βαλίτσα. Τα ρουχαλακια εντάξει... Σιγά σιγά γινοντε.

Princess

Princess
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σου Αννα! Ωστε λοξυγγας ειναι ε; Την πιανει αρκετες φορες, ενω στην προηγουμενη εγκυμοσυνη δεν το ειχα-ειχε το μωρο!

Αφου ολα ειναι οκ μην αγχωνεσαι! Την βαλιτσα αρχισε εντουτοις, τουλαχιστο 5-6 βασικα βαλε μεσα...
Με ηδη 2 παιδια κ δουλεια κ οχι μονο... Πιστευω τα πηγαινεις θαυμασια...!!!
Αννα μου, Σε ρωτησα παλια στην αρχη...νιωθεις την ιδια αγαπη κ στα 2 παιδια? εχεις αδυναμια στο 1; Μοιραζεται η αγαπη...πως ειναι???

Ρουλα μου σου ανακοινωνω πως σημερα, ετοιμασα τη βαλιτσα του μωρου! Ολοκληρη!!! Ολα!!!!
...σιγα τη δυσκολια βεβαια αφου ηταν ολα πλυμενα κ σιδερωμενα!...αλλα παλι κ αυτο παιρνει χρονο!
Βασικα θα παρω ξεχωριστες βαλιτσες, μια για το μωρο μικρη, κ μια για μενα μεγαλυτερη, με βολευει καλυτερα!
Αυριο-μεθαυριο θα ετοιμασω τη δικια μου, να ξεμπερδευω!

Ρουλα μου στα κιλα ο 1ος στοχος ειναι να φθασει το μωρο στα 2 κιλα! Που σιγουρα ειναι στις 32 βδομαδες! 2ος στοχος 2500, που θα ειναι γυρω στις 34 πιστευω!
Ολα θα πανε καλα!

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ωωω αυτά είναι... Μπράβο μπραβο...χιχιχιχι
Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 6 215994 Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 6 328109 Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 6 654316 Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 6 536304 Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 6 875502 Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 6 893968 Respect Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 6 604962 Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 6 50580

Εγώ έβαλα και τις παντόφλες σήμερα και 1-2 κοντομανικα μπλουζάκια μιας και ζεστενομαι εύκολα... Σχεδόν έτοιμη.

Για του μωρού... Εκτός οτι δεν έχω βαλίτσα για να βάλω τα πραγματακια του scratch scratch Πίστευα πως θα χορεσουν όλα σε μια αλλά δεν...κι έτσι πρέπει να βρω αλλη για το μωρο... Και....Το πιο σημαντικό....δεν ξέρω τι πρεπει να πάρω μαζί μου για το μωρο... Διαβάζω λίστες μα μου φαινοντε υπερβολικές και μπερδευομαι πιο πολυ.... Κι έχω ακόμα ψώνια που δε μπορω να τα κάνω τώρα που ποναω. pale σαμπουάν..σφουγγάρι..χτενακι...νυχοκοπτη...ορο για τη μυτη..παμπερς, μωρομαντυλα... Ουυυ κι αλλα πολλα που δε θυμάμαι τώρα.

Princess

Princess
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
roulakriti έγραψε:Ωωω αυτά είναι... Μπράβο μπραβο...χιχιχιχι
Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 6 215994 Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 6 328109 Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 6 654316 Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 6 536304 Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 6 875502 Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 6 893968 Respect Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 6 604962 Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 6 50580

Σε ευχαριστω!!! Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 6 328109 Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 6 328109 Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 6 328109

Χιχιχι

Αγορασε μια μικρη για του μωρου, για ευκολια, ή 1 μεγαλυτερη κ για τους 2, γενικα οτι ε εχεις...
Νυχοκοπτη δεν χρειαζεται στην αρχη αλλα αργοτερα...
Μωρομαντηλα κ σαμπουαν σιγουρα τα χρειαζεσαι, αλλα για το σπιτι το σαμπουαν...

Οσο για τα πραγματα του μωρου για την κλινικη εβαλα:

5 σετ ρουχων
Ζακετουλα
Καλτσες
Σκουφακια
Γαντακια
2 κουβερτες (χοντρη κ λεπτη)
Pampers
Μωρομαντηλα
Κρεμα συγκαματος
Πετσετες μπανιου
Σελτεδακια
...για Αγκαλια
.....
Αυτα!

Εβαλα περισσοτερα ρουχα καλου-κακου...

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βαλε και 3-4 πανακια για τις γουλιτσες..χρειαζοντε για να σκουπιζεις το γαλατάκι που ξεχυλιζει... Θυμάμαι οτι χρειαστηκα τοτε και δεν είχα και το σκουπιζα με χαρτί μα είναι πιο απαλά τα πανακια.. Και 1-2 σεντονακια μικρά για το σκέπασμα που βάζουμε πρωτα το σεντονακι κι απο πανω το κουβερτακι.

ΜΑΡΙΑΜ1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΠΑΛΙ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΜΠΩ.....ΜΗΝ ΜΕ ΜΑΛΩΣΕΤΕ.....
ΕΓΩ ΠΡΙΝΣΕΣ ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΥΛΑ ΔΗΛΑΔΗ 30 ΕΒΔ.+1 ΜΕΡΑ.ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ 2 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΑΠΛΑ ΞΑΦΝΙΑΣΤΗΚΑ.ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΩ 1-2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΤ.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ......

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 22]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις