Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
539 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 539 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 22]

maryloo

maryloo
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσια!
Πιάσατε την πάρλα και δεν θυμάμαι τί να πρωτοσχολιάσω! χαχα!!!

Αρχικά εγώ πάω σχετικά καλά..... η πίεση ανεβαίνει λίγο καθώς περνάνε οι μέρες αλλά σε γενικές γραμμές την παλεύουμε. Το αμνιακό υγρό που είχα υψηλό ευτυχώς μειώθηκε στα πολύ φυσιολογικά επίπεδα. Τα ντόπλερ μου είναι άριστα και τα nst μου.
Θα πάω πάλι το Σάββατο να με δει και θα με κοιτάξει γυναικολογικά..... αρχίζει λοιπόν η αντίστροφη μέτρηση!!!! Σε 2 βδομάδες το αργότερο θα το έχουμε το μικρούλι μας!!!

Πρίνσες ευτυχώς όλα καλά και δεν γέννησες! Ακου τώρα τί μπορεί να πάθει κανείς ε; πωπωπω! Και με τα δόντια μια χαρά! Την γλίτωσες προσωρινά!

Ρούλα μου μια χαρά η μπουμπού σου!!! Υπομονή με το δόντι..... πλησιάζουν οι μέρες για να σε δει ο οδοντίατρος. Βάλε λίγο γαρυφαλέλαιο πάνω στο πονεμένο δόντι, ίσως σε ανακουφίσει και κάνε πλύσεις με τσικουδιά.
Λοιπόν, σου γράφω την λίστα που έκανα και για εμένα και έχω βάλει στην βαλίτσα.

ΓΙΑ ΜΩΡΟ
* 6 κορμάκια μακρυμάνικα
* 6 φορμάκια βελουτέ
* 3-4 καλτσάκια
* 2-3 γαντάκια
* 2-3 πάνες αγκαλιάς
* 2-3 σεντονάκια μικρά
* 2-3 κουβερτάκια
* 2-3 πανάκια ρεψίματος
* 2-3 πιπίλες
* 2 σελτεδάκια
* 2 πετσέτες μπάνιου
* 2 πετσετάκια πωπού
* φόρμα εξόδου + σκουφάκι
* καλλυντικά (αφρόλουτρο + κρέμα συγκάματος + κρέμα σώματος + αμπούλες φυσιολογικού ορού + οινόπνευμα + βαμβάκι + γαζούλες + πάνες + μωρομάντηλα + ψαλίδι + βούρτσα μαλλιών)

ΓΙΑ ΜΑΜΑ
* 2 νυχτικά
* 2 πιτζάμες
* 1 ρόμπα
* σετ πετσέτες
* ρούχα εξόδου
* 3 ζευγάρια κάλτσες
* 6 εσώρουχα + (2-3 μιας χρήσης για την 1η μέρα)
* 2 σουτιέν θηλασμού
* παντόφλες
* σαγιονάρες (για το μπάνιο)
* επιθέματα στήθους
* σερβιέτες λοχείας
* καλλυντικά (αφρόλουτρο, σαμπουάν, σφουγγάρι, βούρτσα μαλλιών, πιαστράκια, οδοντόκρεμα - οδοντόβουρτσα, μπατονέτες)

ΕΞΤΡΑ
* βιβλιάριο ασθενείας + φάκελος με εξετάσεις εγκυμοσύνης
* ληξιαρχική πράξη γάμου + ταυτότητες
* φωτογραφική μηχανή + μπαταρίες
* κινητό + φορτιστής
* βιβλίο, σταυρόλεξα + στυλό
* πουγκάκια με κουφέτα

Αυτά! Μπιμπερό δεν χρειάζεται αν θηλάσεις. Αν πάλι όχι, έχουν έτοιμα αποστειρωμένα μπιμπερούλια στα ψυγεία τους με γάλα μέσα που πάς και απλά τα ζεσταίνεις εκεί στο κουζινάκι.

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λίγα μου φαινοντε τα κιλακια της αλλά εντάξει, κι ο μικρός έτσι ηταν, γεννηθικε 35 εβδ. 2230 κιλά. Αφού είπε ο γιατρός πως είναι μια χαρα δεν αγχονομαι!!

Ευχαριστώ Μαριλου Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 5 417472 αυτά είχα κι εγώ στο μυαλό μου. Τριτη 27/1 θα ξαναπαω για υπέρηχο, θα εχεις γεννήσει;

https://www.facebook.com/roulakriti1989?ref=tn_tnmn

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κορίτσια καλη χρονια να εχουμε και να γεννήσουμε υγιεστατα μωράκια στην αγκαλια μας .Χτες πηγα στο μαιευτηριο και με εξατασε ο γιατρος μου είμαι 30 εβδομάδων και ο μπεμπαρος είναι 1250 καλα παμε είναι και γυρισμένος προς τα κατω και εχει αρχισει και μου πιεζει την κυστη ολο συχνοουρια εχω αν όλα πανε καλα μεχρι 38 εβδομάδων θα μου τον εχει παρει λογο τριτης καισαρικης συσπασεις δεν εχω αλλα αρρωστησα ασχημα και περνω ακομα αντιβιωση σε μεγαλη δοση επαθα ιγμοριτιδα τι πονους τραβηξα δουλειες κανω κανονικα στο σπιτι οδηγαω το αμαξι τα παντα το μονο που δεν σηκωνω πολλα βαρη πλεον τον μικρο εχω σταματησει να τον περνω αγκαλια γιατι με ποναει και η μεση μου .
παντως δεν ξερω για εσας κορίτσια αλλα είμαι αχγωμενη πολύ για το μετα θα τα καταφερω με 3 παιδια είναι δυσκολα από οικονομικς αποψης φοβάμαι και για τις αρρώστιες κάθε φορα που αρρωσταινει ο μικρος τρελαινόμαστε με τον αντρα μου σκέφτομαι τι θα κανω αν μου κρυωσει και το μωρο και όλα αυτα παλι καλα που ο μεγαλος μου εχει σταματησειο και δεν αρρωσταινει τα δυο μικρα όμως φοβάμαι ότι θα μας παιδεψουν μεχρι να ξεπεταχτουν λιγο και να πανε δημοτικο τοτε είναι η καλυτερη ηλικια ουτε ιωσεις ουτε κυνηγη από πισω τιποτα είναι ανεξάρτητα τα παιδια

RITAKI30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΓΙΑΤΡΟ.ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΤΑΛΑΒΕΙ, ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!!ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!ΚΑΤΑ ΤΆΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ.. Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 5 215994

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα εγκυουλες!!!

Ριτακι τι νέα απο το γιατρό;; ολα καλα; κοντευεις κι εσυ.... Με το καλό!!!!

Σουζαν φαντάζομαι ποσο δύσκολο θα είναι με 3 παιδιά... Υπομονή!!!! Και περαστικά!!!!
Κι εγώ κάνω κανονικά δουλείες άλλα θα μου βγει σε κακο σίγουρα!!! :-(
Όλη μερα σήμερα εκανα πολλές δουλειες και τώρα είμαι στο κρεβάτι με πόνους σε κοιλία, λεκάνη, μέση και πόδια..ουτε τουαλέτα δε μπορω να πάω. :-(

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ρουλα μου τις δουλειες τια κανω σιγα σιγα και ανα διαστήματα πλεον ετσι να κανεις και εσυ θα εισαι πιο ξεκουραστη μην κανεις πραγματα που δεν πρεπει το καλο είναι ότι δεν σιδερωνω το μονο που δεν κανω .
ωρες ωρες σκέφτομαι ότι εχουν ξεπεταχτεί τα παιδια μου και τωρα με το μωρο θα εχουμε παλι ξενυχτια κλαμματα ολη την αποκλειστικοτητα που ζηταει ένα μωρακι βρε ποσο δυσκολο είναι το εργο των γονιων εσενα ρουλα θα εχουν διαφορα τα παιδακια σου?

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ εκανα πολλές μαζεμένες εχθες κι ενω τις εκανα χωρίς καμια ενοχληση οταν ξαπλωσα μου βγήκε μαζεμένη η κούραση και οι πόνοι και σήμερα ακόμα χάλια είμαι. Μα δεν το ξανακανω. Καλύτερα βρώμικο σπίτι παρα να κάνω κακό στο μωρο. Έχω ακόμα 1 πλυντήριο και σιδέρωμα για το μωρο και 1 δικο μου τις πιτζάμες και τα νυχτικά και τέλος!! Μπιμπερο αποστηρωτες πιπιλες στο τέλος. Λίγο πριν γεννησω.

Ο μικρός μου είναι 26 μηνών ...οποτε θα έχουνε 2μιση περιπου χρονια διαφορα.

RITAKI30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τα νέα μας απο τον γιατρό είναι οτι ο μικρός είναι 2.630,δεν έχει εμπεδωθεί ακόμα,αλλα το κεφαλι ειναι προς τα κατω, τράχηλος 2,5 κ επόμενο ραντεβού για επαναληπτικό Ντόπλερ στις 29 με τον ειδικό γιατρό,ενω εκείνος θα με δει στις 5/2.Μου είπε οτι πριν της 37 εβδομαδες θεωρειται πρόωρο..απο οτι κατάλαβα έχουμε μέλλον..κ είχα μια ελπίδα για αιγωκερακι..(μην παρεξηγειθειτε οι υδροχοινες,είναι κ ο πατερας μου,απλα οι αιγωκεροι θεωρούνται πιο σοβαροί,του προγράμματος και παίρνουν απο λογια )

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μια χαρα Ριτακι, μπράβο!!!  Όλα Καλα!!!
Ανυπομονεις κι εσυ, ε;;; υπομονή!!

Κι εγώ ανυπομονω και είχα στο μυαλό μου πως 37 εβδομάδων θα γεννησω μιας και δεν αντεχω τους πόνους και βιαζομαι... Αμ δε... 38 εβδομάδων θα μ αφήσει να φτάσω σίγουρα κι αν αντέξει η πρωτη μου καισαρική μπορεί και 39... Είναι ικανός να με κρατήσει στο νοσοκομειο για να φτάσω μέχρι όσο πάρει, δεν το ηξερα και έμαθα προχθες οτι σε παει μέχρι τέλος για να μείνει το μωρο όσο περισσότερο γίνεται στην κοιλιτσα. Μια κοπελα απο δω ειχε κλείσει τις 40 εβδομαδες κι ακόμα της έλεγε να περιμένουν αλλά αυτή δεν άντεχε και τον έβαλε με το ζόρι να την ξεγεννησει.... Laughing Laughing

Princess

Princess
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια!

Αρχισε η αντιστροφη μετρηση για οσες γεννατε Φεβρουαριο!
Χθες κ σημερα εκανα διαφορες κινησεις μετακινησεις κ σημερα κουραστηκα...
Ξεκουραση πλεον!

Μαριλου χαιρομαι που ολα ειναι καλυτερα με το αμνιακο υγρο!ωαραια κ η λιστουλα σου!

Σουζαν περαστικα κ υπομονη! Σιγουρα αλλο 1 παιδι, αλλο 2, κ αλλο 3 παιδια! Πιστευω το μεγαλο θα σε βοηθαει!
Κ μενα με κλωτσαει απο κατω κ ολο τουαλετα παω, 200 φορες τη μερα λεμε...

Μαριλου κ Ριτακι εσεις ειστε πολυ κοντα...

Ρουλα μου κ γω εκανα αρκετα, περισσοτερο μετακινησεις δηλ εξωτερικες δουλειες, ψωνια, δε σηκωςα βαρος κ κουραστηκα...

Ριτακι ωραια τα νεα σου απο το γιατρο? κ τα κιλακια κ ολα τελεια!
Κατω των 36 ειναι προωρο, αλλα απο 36 κ ανω ειναι οκ!

Ρουλα μου ετσι ειναι, οσο περισςοτερο μεινει μεσα, τοσο το καλυτερο αλλα οταν ειναι η 2η καισαρικη σε γενναει στις 38 βδομαδες, ετσι ξερω...

Ανυπομονω να με δει ο γιατρος μου...στις 26/1... Εχω ακομη...

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Υπομονη κοπελα μου, περνάνε γρηγορα οι μέρες!! Αφού θα γεννησουμε και χαμπαρι δε θα παρουμε χαχα ποτε πέρασε ο καιρός; δε το καλαταλαβα!!

Το καρότσι είναι αναγκαίο απο την αρχή; δεν μπορω να αγοράσω κι αγχονομαι :-( δεν θυμάμαι ποτε άρχισα να το χρησιμοποιώ στον μικρο και αυτό που είχα έσπασε. Βασικά δε θυμάμαι τίποτα απο νεογέννητα χαχαχα λες κι έχουν περάσει 5 χρονια.

Princess

Princess
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πραγματι...περναει γρηγορα ο καιρος...

Το καροτσι δεν το χρειαζεσαι στην αρχη, αργοτερα, 2-3 μηνων,...βεβαια εξατρταται αν θα βγαινεις βολτα με το πορτ μπεμπε...

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πορτ μπεμπε δεν έχω, δεν χρησιμοποίησα στον μικρο. Μονο καλαθουνα και καρότσι και ριλαξ.

Princess

Princess
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ακομη καλυτερα για σενα τοτε, οποτε θα χρειαστεις καροτσι πολυ αργοτερα...πχ 5-6 μηνων!

Το δικο μου καροτςι μετατρεπεται το καθισμα του σε μπορτ μπεμπε, ηταν σε 2 σε 1 βασικα...κ ευτυχως ειναι μια χαρα!

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα εγκυουλες... Τι κανεται; Τι νέα;;;
Απο κιλα πως πάτε; έχετε πάρει;;;
Εγώ ακομα στα +6 είμαι... Καλο είναι αυτό; δε ξέρω!!
Τώρα απο βδομάδα θα πάω για καλιέργεια ούρων μιας και συνεχίζεται ο πόνος αν και τα υγρά σταμάτησαν.

Πρινσες δεν ξέρω, ελπίζω να μη μου χρειαστεί στην αρχή το καρότσι, θα κανει και κρύο οποτε εξόδους δε θα έχουμε :-)

Princess

Princess
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια κ καλη βδομαδα!...κ για οσες μας διαβαζουν!
Πως ειστε?

Ρουλα μου με τετοιο κρυο αποκλειεται να βγαζεις για βολτα το νεογεννητο με το καροτσι! Κ αρχες Μαρτιου, παλι κρυο ειναι!
Υπολογιζε γυρω στους 5 μηνες θα χρειαστεις καροτσι!

Ρουλα μου εμεις που γενναμε κοντα, εχουμε ακομη 1.5 μηνα, αλλιως 7 βδομαδες, αλλιως 47 μερες.... Εχουμε καιρο ακομη.... Κ θελω να περασει γρηγορααααα, με επιασε η ανυπομονησιααααα......

Καθαρισα τις βαλιτσες αλλα ειναι αδειες ακομη, δεν εβαλα τιποτα μεσα...
Βασικα μου εμειναν τις βαλιτσες να γεμισω (ολα ειναι πλυμενα κ σιδερωμενα), κ να καθαρισω σιγα-σιγα: καθισμα αυτοκινητου, ριλαξ, παρκοκρεβατο, καροτσι, να στησουμε κ το κρεβατακι... Τα αλλα ολα ειναι ετοιμα!

Κουραζομαι ακομη περισσοτερο τις τελευταιες μερες, κανοντας...απολυτως τιποτα!
Κ το μωρο, εχει απο χθες το νιωθω μεγαλυτερο!

Αχουυυ, ποτε θα περασει ο καιρος!!!

Απο κιλα εβαλα μονο 3, λογω της υπερεμεσης που ειχα παλαιοτερα, κ δεν μπορω να φαω το βραδυ, οσο κ να θελω, που συνηθως δεν εχω καν ορεξη, δεν παει κατω, .... Κ αν φαω ελαχιστο, νιωθω πολυ φουσκωμενη κ δεν νιωθω καλα. Να υπενθυμισω εκεινο το βραδυ εφαγα αγκιναρα με τοστ κ κατεληξα στην κλινικη με πονους ....νομιζα θα γεννουσα!
Θα ηθελα ομως να μπορουσα να ετρωγα κ το βραδυ κ ας εβαζα ακομη λιγα κιλα...
Στην προηγουμενη μου εγκυμοσυνη, μετα την υπερεμεση, μπορουσα ανετα κ ετρωγα κυριως φαγητο και το βραδυ...

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερααα!!!

Εγώ έβαλα χθες στη βαλίτσα 2 πετσετες Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 5 328109 ...άρχισα...σιγααα σιγα χαχαχαχα
Κι εγώ πλεον κουραζομαι...χωρίς να κάνω τιποταααα....
Δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο....τα υπολοιπα θα γίνουν μετα τη γεννα...έκτος το καθάρισμα των τοίχων που είναι ολομαυροι που θα τους καθαρίσει ο σύζυγος με χλωρίνη στα μεσα του Φλεβάρη.

Για τη γεννά τώρα... Λέει ο γιατρός 38 εβδομάδων αλλααα...αυτά τα κανονίζει ο Θεός...χαχα ίσως να έχει αλλα σχεδια... 17 Φλεβάρη μπαίνω στο μήνα μου...απο κει κ υστερα ποιος ξέρει; Πολλές γεννάνε με το που μπουνε στο μήνα τους. Δεν είναι τίποτα στανταρ. Έχω και τα θέματα με την παλιά τομή και υπολογιζω πως θα γεννησω πιο νωρίς απο τις 38 εβδ.

Εσείς έχετε θέμα με την τομή; Εμένα πριζετε, τσουζει και έχει σκουρινει πολυ. Ερεθισμενη μάλλον..

Με το φαι δε τα πάω κι εγώ καλά... Τρώω πολυ λιγο..δεν έχω όρεξη... Έχω αναγουλες κι εμετους, και μου είπε ο γιατρός να σταματήσω ολα τα φάρμακα εκτός απο το μαγνήσιο και οντως ειμαι κάπως καλυτερα.

Princess

Princess
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρουλα μου με περασες στο πακεταρισμα! Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 5 328109

Οπως σου ειπα ξανα, δεν εχω κανενα θεμα με τη τομη μου,...βεβαια εγω γεννησα πριν 5 χρονια...ενω εσυ 2...
Ο γιατρος σου τι σου ειπε για τη τομη?
Ανησυχει?

Μπαινω στο μηνα μου 19 Φλεβαρη....κ σιγουρα μπορει να ερθει το νινι ανα πασα στιγμη!

Οι υπολοιπες τι αλλα νεακια?

ΜΑΡΙΑΜ1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ,ΕΙΧΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΙΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑ ΤΟ ΦΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΨΩ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΓΑΜΕ ?
ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΟΥΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΜΠΡΑΒΟ!!!!ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΟΥΛΑ ΜΑΣ....ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ.ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΜΩΡΟΥ,ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΤΗΝ ΛΩΡΙΔΑ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ,ΠΕΤΣΕΤΕΣ (ΟΛΑ ΜΕ ΘΕΜΑ PRINCESS),ΣΑΜΠΟΥΑΝ&ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ,PAMPERS,ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ TΙΣ ΠΑΝΕΣ ΑΠΟ ΧΑΣΕ ΥΦΑΣΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΟΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΖΙΠΟΥΝΑΚΙΑ,ΦΟΡΜΑΚΙΑ κ.λ.π).ΑΓΟΡΑΖΩ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ(ΠΙΤΖΑΜΕΣ,ΝΥΧΤΙΚΑ,ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ).ΠΗΡΑ ΟΤΙ ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ.ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ!ΦΙΛΑΚΙΑ Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 5 417472 Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 5 417472 Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 5 417472

Princess

Princess
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαριαμ μου με το καλο οι ετοιμασιες σου! Απολαυσε τις αγορες σου!
Θα περιμενουμε τα νεακια σου απο το γιατρο! Ποσο βδομαδων εισαι τωρα?

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαριαμ με το καλο οι ετοιμασίες και η μικρή πριγκιπισουλα σας!!! Τι νέα απ το γιατρό;;;

Πρινσες, ναι καλέ...έβαλα 2 ολόκληρες πετσέτες στη βαλίτσα...χαχαχαχαχα αύριο σκέφτομαι να βάλω τις παντόφλες και τα εσώρουχα...αλλά είπαμε, το σκεφτομαι... Χαχαχα έχω μια μικρή ελπίδα πως θα μπουν μόνα τους αλλά δε το βλέπω... Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 5 328109 Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 5 328109

Κατι μου είπε ο γιατρός για την τομή αλλα δε θυμάμαι τι....δεν το πολυκαταλαβα!!! Δεν τον ανυσηχει όχι...αν κατάλαβα καλά!!
Μου είπε αν είμαι ξάπλα και δεν την ταλαιπωρω θα πάνε ολά καλά ...αλλά δυστυχώς αυτό δε γίνεται..μονο αν με κρατήσει στο νοσοκομειο.

Και τα κακά νέα απ το δόντι είναι οτι φούσκωσε το ουλο μέσα στο σπασμένο δόντι που πονάει και χειροτέρεψε...μάλλον απόστημα έκανε Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 5 534787 αύριο αν δεν έχει φτιαξει ο οδοντίατρος το μηχάνημα που χάλασε θα πάω αλλου...αλλά δε γλυτωνω την αντιβιωση.... No No Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 5 534787

Princess

Princess
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρουλα μου περαστικα με το δοντι σου! Ελπιζω ολα να πανε καλα! Επιβαλλεται να πας στον οδοντιατρο αυριο! Περαστικα κ ελπιζω ...οσο ανωδυνα γινεται!

Εγω λεω να φτιαξω πρωτα τη βαλιτσα του μωρου .... Κ αλλη μερα τη δικια μου... Αλλα μενω ως εκει... Γιατι κανω αλλες μικροδουλειες, μετα κουραζομαι κ σταματαω,...
Ελπιζω να τα κανω αυριο-μεθαυριο, τουλαχιστο τη βαλιτσα του μωρου...

Ρουλα μου εσυ τουλαχιστο εβαλες 2 ολοκληρες πετσετες! cheers

Πραγματι, πως θα μεινουμε ακινητες, ειδικα οταν εχουμε ηδη 1 παιδι, αλλες κ 2 παιδια!!!... μονο αν μας κρατησουν μεσα...

Προσεξε τη τομη σου οσο μπορεις, τουλαχιστο μη σκυβεις...μην παιρνεις βαρος,...τα κλασσικα δηλαδη...

Μαριαμ περιμενουμε τα νεα σου απο το γιατρο

Καλο βραδυ σε ολες!

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευχαριστω, ελπιζω να περασει Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 5 534787
Εγώ δυστυχώς τα κάνω οοοολα και ορθοστασία πολυ και βαρος και σκυψιματα και τρεξημο απ όλα :-(

Του μωρού δε με αγχονει...την δικιά μου θέλω να έχω έτοιμη για ωρα ανάγκης γιατί στην προηγούμενη εγκυμοσύνη εκανα πολλές εισαγωγές και παντα απροετοίμαστη, πετούσα 2-3 πυτζαμες στη σακούλα κι έφευγα... Τώρα ευτυχώς δεν εχει τύχει κάτι...περάσαν υσηχα οι μηνες!!! ενω στην πρωτη μπαινοβγαινα απο τον 3ο μηνα στο νοσοκομειο... Αυτααα!!!!!

Καλο βράδυ !!!!! Like a Star @ heaven Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 5 417472

Princess

Princess
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρουλα μου ετοιμασε τοτε πρωτα τη δικια σου βαλιτσα κ μετα του μωρου...

Περαστικουλια!

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalimera koritsia!!! xathika mesa se doulies Smile alaksame ta domatia epitelous gia na pane ta agoria sto megalo ipnodomatio, i megali sto mesaio kai emeis sto mikro. akoma exw na alaksw kai ta rouxa apo ta doulapia. ksekinisa kai plintiria me ta rouxalakia tou mwrou. me perimenei ena vouno apo sidero alla den exw poli xrono akoma kai oute voithia. 20 fevrouariou tha gennisw an ola pane kala k katsei mesa o mikros mexri tote Smile kai ta prwina eimai kai sti doulia na simplirosw giati einai diskola ta oikonomika kai den mas pairnei na katsw spiti....

sispaseis exw kai'gw pou kai pou kai an niothw pono apo katw ksaplonw kateuthian mexri na mou perasei. i tomi apo tis kaisarikes, ekana 2 idi, den me ponaei k den me enoxlei pros to paron. meta ti genna foresa korses alla oxi amesos, 10 meres meta peripou. na exoun paei ola sti thesi tous prwta. voithaei poli sto na min ponaei i kaisariki apo to varos tis koilias pou kremetai kai piezei stin arxi, kai meta gia na sfiksei ligo. iparxoun idika sta magazia me esorouxa i farmakeia.

tin alli eudomada tha paw pali sto giatro gia iperixo kai tha kserw perisotera.

Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 5 654316 filakia!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 22]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις