101 Απ: Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! Πεμ Ιαν 15, 2015 2:52 am
maryloo
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσια!
Πιάσατε την πάρλα και δεν θυμάμαι τί να πρωτοσχολιάσω! χαχα!!!
Αρχικά εγώ πάω σχετικά καλά..... η πίεση ανεβαίνει λίγο καθώς περνάνε οι μέρες αλλά σε γενικές γραμμές την παλεύουμε. Το αμνιακό υγρό που είχα υψηλό ευτυχώς μειώθηκε στα πολύ φυσιολογικά επίπεδα. Τα ντόπλερ μου είναι άριστα και τα nst μου.
Θα πάω πάλι το Σάββατο να με δει και θα με κοιτάξει γυναικολογικά..... αρχίζει λοιπόν η αντίστροφη μέτρηση!!!! Σε 2 βδομάδες το αργότερο θα το έχουμε το μικρούλι μας!!!
Πρίνσες ευτυχώς όλα καλά και δεν γέννησες! Ακου τώρα τί μπορεί να πάθει κανείς ε; πωπωπω! Και με τα δόντια μια χαρά! Την γλίτωσες προσωρινά!
Ρούλα μου μια χαρά η μπουμπού σου!!! Υπομονή με το δόντι..... πλησιάζουν οι μέρες για να σε δει ο οδοντίατρος. Βάλε λίγο γαρυφαλέλαιο πάνω στο πονεμένο δόντι, ίσως σε ανακουφίσει και κάνε πλύσεις με τσικουδιά.
Λοιπόν, σου γράφω την λίστα που έκανα και για εμένα και έχω βάλει στην βαλίτσα.
ΓΙΑ ΜΩΡΟ
* 6 κορμάκια μακρυμάνικα
* 6 φορμάκια βελουτέ
* 3-4 καλτσάκια
* 2-3 γαντάκια
* 2-3 πάνες αγκαλιάς
* 2-3 σεντονάκια μικρά
* 2-3 κουβερτάκια
* 2-3 πανάκια ρεψίματος
* 2-3 πιπίλες
* 2 σελτεδάκια
* 2 πετσέτες μπάνιου
* 2 πετσετάκια πωπού
* φόρμα εξόδου + σκουφάκι
* καλλυντικά (αφρόλουτρο + κρέμα συγκάματος + κρέμα σώματος + αμπούλες φυσιολογικού ορού + οινόπνευμα + βαμβάκι + γαζούλες + πάνες + μωρομάντηλα + ψαλίδι + βούρτσα μαλλιών)
ΓΙΑ ΜΑΜΑ
* 2 νυχτικά
* 2 πιτζάμες
* 1 ρόμπα
* σετ πετσέτες
* ρούχα εξόδου
* 3 ζευγάρια κάλτσες
* 6 εσώρουχα + (2-3 μιας χρήσης για την 1η μέρα)
* 2 σουτιέν θηλασμού
* παντόφλες
* σαγιονάρες (για το μπάνιο)
* επιθέματα στήθους
* σερβιέτες λοχείας
* καλλυντικά (αφρόλουτρο, σαμπουάν, σφουγγάρι, βούρτσα μαλλιών, πιαστράκια, οδοντόκρεμα - οδοντόβουρτσα, μπατονέτες)
ΕΞΤΡΑ
* βιβλιάριο ασθενείας + φάκελος με εξετάσεις εγκυμοσύνης
* ληξιαρχική πράξη γάμου + ταυτότητες
* φωτογραφική μηχανή + μπαταρίες
* κινητό + φορτιστής
* βιβλίο, σταυρόλεξα + στυλό
* πουγκάκια με κουφέτα
Αυτά! Μπιμπερό δεν χρειάζεται αν θηλάσεις. Αν πάλι όχι, έχουν έτοιμα αποστειρωμένα μπιμπερούλια στα ψυγεία τους με γάλα μέσα που πάς και απλά τα ζεσταίνεις εκεί στο κουζινάκι.
Πιάσατε την πάρλα και δεν θυμάμαι τί να πρωτοσχολιάσω! χαχα!!!
Αρχικά εγώ πάω σχετικά καλά..... η πίεση ανεβαίνει λίγο καθώς περνάνε οι μέρες αλλά σε γενικές γραμμές την παλεύουμε. Το αμνιακό υγρό που είχα υψηλό ευτυχώς μειώθηκε στα πολύ φυσιολογικά επίπεδα. Τα ντόπλερ μου είναι άριστα και τα nst μου.
Θα πάω πάλι το Σάββατο να με δει και θα με κοιτάξει γυναικολογικά..... αρχίζει λοιπόν η αντίστροφη μέτρηση!!!! Σε 2 βδομάδες το αργότερο θα το έχουμε το μικρούλι μας!!!
Πρίνσες ευτυχώς όλα καλά και δεν γέννησες! Ακου τώρα τί μπορεί να πάθει κανείς ε; πωπωπω! Και με τα δόντια μια χαρά! Την γλίτωσες προσωρινά!
Ρούλα μου μια χαρά η μπουμπού σου!!! Υπομονή με το δόντι..... πλησιάζουν οι μέρες για να σε δει ο οδοντίατρος. Βάλε λίγο γαρυφαλέλαιο πάνω στο πονεμένο δόντι, ίσως σε ανακουφίσει και κάνε πλύσεις με τσικουδιά.
Λοιπόν, σου γράφω την λίστα που έκανα και για εμένα και έχω βάλει στην βαλίτσα.
ΓΙΑ ΜΩΡΟ
* 6 κορμάκια μακρυμάνικα
* 6 φορμάκια βελουτέ
* 3-4 καλτσάκια
* 2-3 γαντάκια
* 2-3 πάνες αγκαλιάς
* 2-3 σεντονάκια μικρά
* 2-3 κουβερτάκια
* 2-3 πανάκια ρεψίματος
* 2-3 πιπίλες
* 2 σελτεδάκια
* 2 πετσέτες μπάνιου
* 2 πετσετάκια πωπού
* φόρμα εξόδου + σκουφάκι
* καλλυντικά (αφρόλουτρο + κρέμα συγκάματος + κρέμα σώματος + αμπούλες φυσιολογικού ορού + οινόπνευμα + βαμβάκι + γαζούλες + πάνες + μωρομάντηλα + ψαλίδι + βούρτσα μαλλιών)
ΓΙΑ ΜΑΜΑ
* 2 νυχτικά
* 2 πιτζάμες
* 1 ρόμπα
* σετ πετσέτες
* ρούχα εξόδου
* 3 ζευγάρια κάλτσες
* 6 εσώρουχα + (2-3 μιας χρήσης για την 1η μέρα)
* 2 σουτιέν θηλασμού
* παντόφλες
* σαγιονάρες (για το μπάνιο)
* επιθέματα στήθους
* σερβιέτες λοχείας
* καλλυντικά (αφρόλουτρο, σαμπουάν, σφουγγάρι, βούρτσα μαλλιών, πιαστράκια, οδοντόκρεμα - οδοντόβουρτσα, μπατονέτες)
ΕΞΤΡΑ
* βιβλιάριο ασθενείας + φάκελος με εξετάσεις εγκυμοσύνης
* ληξιαρχική πράξη γάμου + ταυτότητες
* φωτογραφική μηχανή + μπαταρίες
* κινητό + φορτιστής
* βιβλίο, σταυρόλεξα + στυλό
* πουγκάκια με κουφέτα
Αυτά! Μπιμπερό δεν χρειάζεται αν θηλάσεις. Αν πάλι όχι, έχουν έτοιμα αποστειρωμένα μπιμπερούλια στα ψυγεία τους με γάλα μέσα που πάς και απλά τα ζεσταίνεις εκεί στο κουζινάκι.