Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
566 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 566 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

tinag

tinag
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ναι ειναι κλειστά δεν πειράζει τι να κάνουμε την υγεία μας να χουμε κ όλα τα αλλα θα γίνουν. Κάθεται κ ο γιος μου όλο τον Αύγουστο λογο σχολείων οπότε θα ξεκουραστει κ η Μαμα μου θα τα έχω εγω τα μικρα. Να δώ έκανα κ αίτηση για βρεφικο σταθμό για την κόρη μου απο Σεπτέμβρη μακάρι να μου την πάρουν αλλιώς βλέπω να βγαίνω στον αυτιά και να με δεις στα κανάλια!!!!!

Titino

Titino
χαχαχα εννοεις για τον παιδικο του Δημου; Γιατι για ΕΣΠΑ δεν ξεκινησαν ακομα οι αιτησεις ε;

tinag

tinag
Ναι για του δήμου θα στηθω έξω απο το δημαρχείο με την κοιλια Τουρλα και τα δυο παιδιά στα χέρια κ θέλουν δεν θέλουν θα την πάρουν!!! Αλλιώς θα του πω του δημάρχου απο Δευτέρα έλα 8 το πρωί να την πάρεις και να μου την φέρεις στις 2 !!! Αχρηστοι παιδι μου τι περιμένεις!! Καλα εγω ειμαι έξαλλη πριν μάθω αν την πήραν τελικά !!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ δεν εχει τίποτα η τηλεόραση ρε γμτ!!

Titino

Titino
Δυστυχως αν δεν εχεις μεσον σε δημο ειναι δυσκολο να την παρουν. Στειλε κανενα καλαθι με κρασια, η πηγαινε και πιασε τον δημαρχο. Δεν μπορει ισως κανει τπτ.

tinag

tinag
Αι σιχτιρ σε αυτήν την χώρα που ζούμε αν δεν έχεις μέσο ούτε να αναπνευσεις δεν μπορείς! Ποτε εχεισ γιατρο;;εγω την άλλη Παρασκευή άντε να έρθει η μέρα!!! Την Δευτέρα μπαίνω πρώτα ο θεός στον 7ο!!!!!!!!

Titino

Titino
Μου ειπε θα μιλησουμε με τα αποτελεσματα της καμπύληςκαι θα μου πει ποτε θα με δει. Περναει ο καιρος,πολυ γρηγορα! Σγην αρχή δεν περνούσε....

tinag

tinag
Ναι και εμενα έτσι μου φαινεται!!! Αντε να πανε ολα καλα να τα κρατήσουμε στην αγκαλια μας επιτέλους!!! Πάω να κοιμηθώ σιγά σιγα! Καληνύχτα φίλακια!!

Titino

Titino
Τι κανεις? Πως εισαι? Πολυ δουλειά, που να μην ειχαμε και capital control. Πηγατε για μπανιο?

tinag

tinag
Καλα ειμαι εχει κάτσει βέβαια κάπως περίεργα η Μπεμπα και με χτυπάει πολύ χαμηλά και αρχίζω κ ενοχλουμε !!! Απο κατω!!!! Ναι τώρα πριν λίγο γυρίσαμε απο την θαλασσα. Αυριο έχεις την καμπυλη ε; Μονή σου θα πας;

Titino

Titino
Καλησπερα! Τι κανεις;
Πηγα με τον αντρα μου, ειχε ρεπο ευτυχως.
Δευτερα θα παρω τις απαντησεις, σαν ζαχαρονερο ηταν αλλα στο τελος αυτη η γευση που σου αφηνε ηταν χαλια. Οντως το 2ο ποτηρι δυσκολα κατεβηκε, αναγουλιασα κιολας. Τεσπα παει περασε.
Πήγες ξανα οδοντιατρο;

tinag

tinag
Άντε παει και αυτό!!! Οχι δεν πήγα μου το εχει αφήσει ανοιχτό δεν μου το έκλεισε κ έτσι δεν με ενοχλεί καθόλου! Σήμερα έκανα πολλές δουλειές κ κουράστηκα κ τώρα ειμαι ξαπλα στο κλιματιστικο !!! Πήγατε για μπάνιο ;;

Titino

Titino
Οχι δεν πήγαμε,καναμε ενα σωρο δουλειές χθες, κ σημερα ξεκούραση.

tinag

tinag
Γεια σου Titino μου τι κάνετε;;;; Ο γιοκασ σου;;; Καλε που χάθηκαν τα αλλα κορίτσια;;; Καλα όχι οτι ήμασταν κ πολλές ! Πρέπει να είμαστε η μοναδική ομάδα που μιλάμε μόνο οι δυο μας!!! Πως είσαι;; Πήρες τις απαντήσεις;; Εγω πήγα το πρωί για γεν.αιματος κ ούρων γιατι την Παρασκευή επιτέλους έχω γιατρο!!! Άντε ανυπομονω!!!

Titino

Titino
Καλα ειμαστε! Εσεις;
Α εγω εκανα και γενικη αιματος και ουρων το Σαββατο, μου τα ειχε γραψει ολα μαζι, καλυτερα κιολας, να μην πηγαινοερχομαι!
Τις απαντησεις σε λιγο θα τις παρω, στο σχολασμα μου.Μου ειπαν οτι θα ειναι ετοιμα το απογευμα.
Ελπιζω τα κορίτσια να χαθηκαν λογω διακοπων, και ελπιζω να επιστρεψουν! Δροσισε λιγο νομιζω ε;

Titino

Titino
Χαλια η καμπυλη. Εχω διαβητη κυησης. Θα παω σε ενδικρινολογο

tinag

tinag
Δηλαδή ποσο έχεις;; Μην στεναχωριεσαι κορίτσι μου δεν ειναι τίποτα ειναι προσωρινό λόγω εγκυμοσυνης. Λίγο θα προσεχείς και αυτό ειναι όλο !! Μιλήσεσ με την γιατρο ;;

Titino

Titino
Ναι μιλήσαμε,μου ειπε να μην στεναχωριέμαι,διορθωνεται. θα παω σε ενδοκρινολογο για διατροφη. 0=93 60=207 120=166 ειμαι πολυ πανω απο τα ορια.

tinag

tinag
Εντάξει μην αγχωνεσαι θα σου δώσει διατροφή και θα ακολουθήσεις και θα είσαι μια χαρα!!!! Εσένα στην έδωσε επειδή έβλεπε τον μπεμπη μεγαλύτερο;; Η έτσι τυπικά;; Γιατι θυμάμαι οτι το ζαχαρο σου στις κλασικές εξετάσεις ήταν Οκ. Τέλος πάντων να μην αγχωνεσαι κ να μην στεναχωριεσαι γιατι δεν κάνει καλό στον μπουτζουκο σου! Και εγω πήρα τις εξετάσεις αιματος ειναι λίγο πεσμένα τα ερυθρα γιατι μάλλον ειναι κ ο αιματοκριτης. Λέω εγω τώρα απο το μυαλό μου. Ε και στην γεν. Ούρων λέει πλακωδη επιθηλια αρκετά τι σκ....α ειναι αυτό;;;

Titino

Titino
Ναι και εμενα ειναι πεσμενα τα ερυθρα αλλα μου το ειπε στο τηλ οτι ειναι λογω αιματοκριτη και ειναι λογικο σε εγκυμοσυνη. Αιματοκριτη εχω 33. Εσυ;
Ναι πηρα στην ασφαλιστικη, αυριο θα με παρουν να μου πουν σε ποιον ιδιωτη μου εκλεισαν ραντεβου. Οποτε θα δουμε τι θα μας πει.
Η γενικη ουρων ηταν καλη σε μενα, ολα αρνητικα. Δεν ξερω τι ειναι αυτο που λες...
Αλήθεια πως παιρνεις πλεον τα συμπληρωματα; ειναι κ ενα σωρο...

Titino

Titino
Οχι το εχει στανταρ στις εξετασεις την καμπυλη. Ηταν νορμαλ στις γενικες που εκανα. Δν ειχε ενδειξη, και στο μπεμπη ηταν φυσιολογικο το αμνιακο υγρο, οποτε ειχε πει οτι μπορει κ να μην ειναι διαβητης.

tinag

tinag
Τόσο αιματοκριτη έχω και εγω . Το πρωί παίρνω μολις ξυπνάω το σίδηρο που ειμαι νηστικη. Μετα απο καμία ωρα παίρνω το μαγνήσιο. Το μεσημέρι παίρνω το ασβέστιο ε εκεί τα βλέπω ολα με ενοχλεί πολυ!!! Μολις έρθει το απόγευμα κ ειμαι πάλι νηστικη ξανά παίρνω το σίδηρο . Ε και μετα μέχρι το βραδυ παίρνω κ το τελευταίο μαγνήσιο !! Ε περίπου τέτοια ωρα που μιλάμε νιώθω σαν να ειμαι ντόπαρισμενη!!!! Ρε γμτ κουνιέται το κοριτσάκι μου τόσο περίεργα που ποναω απο κατω! Ανυπομονω να έρθει η Παρασκευή να με δει ο γιατρός να του τα πω ολα!! Α μου είπε οτι θα μου δώσει κ δεύτερη καλλιεργεια κολπικου υγρού είχα κάνει μια στην αρχή που μου είχαν βρει μυκητες θυμάσαι; Ε τώρα θελει κι άλλη. Δεν νιώθω φαγούρα η τσουξιμο αλλα έτσι για να μαστε σίγουροι. Και ειναι σκέτη ταλαιπωρία για μένα αυτή η εξέταση γιατι θέλω να μου παίρνει το δείγμα ο γυναικολογος μου κ όχι το μικροβιολογικό οπότε πάω στο μικροβιολογικό πρώτα παίρνω τα σύνεργα τρέχω στον γιατρο μου παίρνει το δείγμα κ τρέχω πάλι στο μικροβιολογικό να το πάω γρήγορα γιατι δεν κάνει να μείνει έξω ειδικά τώρα μεσα στην νταλα!!!

Titino

Titino
Shocked χαρα στο κουραγιο σου!
Εγω δεν ειχα ποτε καμια ενοχληση, και ισως γι αυτο να μην με στελνει για καμια τετοια εξεταση. Εμενα συνηθως δεν με ποναει, μονο στον αφαλο. Αλλά τον νιωθω ψηλα κιολας. Εμενα θα με δει την Δευτερα.

tinag

tinag
Άντε να έρθουν οι μερες!! Φίλακια καληνύχτα! Κ μην στεναχωριεσαι !!!

Titino

Titino
Την πεμπτη εχω ενδοκρινολογο, με ξαναπηρε η γυναικολογος να με καθυσηχασει, ειναι πολυ συχνο φαινομενο, απλα θα προσεχω και θα τρυπιεμαι για την μετρηση. Και ετσι οπως αρχειοθετουσα τις εξετασεις μου, ειδα οτι ανεβασα και λευκα! Πηγα 10660 με οριο το 10000. Ξανα μιλησα μαζι της ειπε οτι φυσιολογικο στην εγκυμοσυνη, να φτασει εως 12000. Οσο προχωραμε θα ανεβαινει κιολας. Εσενα πως ειναι τα λευκα σου;

tinag

tinag
Και εμένα ειναι το όριο απο 4 εώς 10 και έχω 10,κάτι. Λογικό ειναι και στις άλλες μιυ εγκυμοσυνες όσο πλησίαζε στο τέλος οι εξετάσεις οι περισσότερες ήταν πάνω απο το φυσιολογικό. Θα πάρεις κ μετρητή ; Τι αλλα;; Εγω σήμερα πήρα το πρώτο πραγματάκια για το νέο μωρακι μου πήγαμε στα mothercare και τις πήρα μια πάντα ροζ με λουλούδια που ήθελα απο τότε που ήμουν εγκυος στην Δέσποινα!!! Και τελικά την πήρα τώρα γιατι τότε είχα επιλέξει άλλη πάντα!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις