Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
560 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 560 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Titino

Titino
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλα και εγω εχω φουσκωσει πολυ. Ευτυχως φαινεται να αδυνατισα εκτος απο την κοιλια...χαχα
Ναι αν ημουν και εγω σε αλλη δουλεια θα τα εκανα χρηση ολα αυτα με τις αδειες.
Τπτ δεν μας εμεινε!! Very Happy Very Happy Very Happy

tinag

tinag
Καλημέρα!!! Τι γίνεται? Καλά με έπιασαν κάτι κράμπες το βράδυ δεν μπορώ να κουνήσω την γάμπα μου! Τόσο πολύ! Φαντάσου να μην έπαιρνα το μαγνήσιο! Τι κάνεις πως είσαι??? Τον μπέμπη τον νιώθεις 24 ώρες το 24ωρο?? Σε ρωτάω γιατί εγώ μερικές φορές δεν την ακούω (όπως τώρα) και μετά τσούπ να τη! Την έχω ακούσει φυσικά απο το πρωί.

Titino

Titino
Καλημερα! οχι δεν τον νιωθω ολη μερα, γενικοτερα εχει αραιωσει αρκετα η αισθηση.
Απλα αν καθομαι στο γραφειο και τον στριμωξω θα τον νιωσω. Νομιζω οτι πλεον δεν εχουν και πολυ χωρο. Οταν ξαπλωνω τον νιωθω πολυ. Ειδικα σε κανενα πλαι . Γενικοτερα καλα, εσυ;

tinag

tinag
Στο πλάι γίνεται και εμένα ο χαμός! Καλά είμαι δόξα τω Θεό! Ανυπομονώ για την δευτέρα! Τι ώρα έχεις ραντεβού το σάββατο? Στο ρέα θα το κάνεις? Άντε να μου πεις εντυπωσεις!

tinag

tinag
Έχω απελπιστεί με το θέμα του παιδικού για την κόρη μου. Άκουσα σήμερα 46000 παιδιά θα μείνουν εκτός!!! Τα αποτελέσματα θα βγούν 10-11/9! Τέλος πάντων δεν μπορώ να κάνω και τίποτα αλλά θέλω πολύ να την πάρουν. Απο την άλλη λέω τουλάχιστον θα είμαι σπίτι και δεν θα έχω και αρρώστιες και τέτοια για το μωράκι μου αν όλα πάνε καλά. Αλλά απο την άλλη λέω θα τις κάνει καλό να είναι με παιδάκια να αυτονομηθεί και να βγάλει και την πάνα πιο γρήγορα και άλλα τέτοια . Ούφ το κεφάλι μου θα καεί στο τέλος!

tinag

tinag
Καλημέρα!!! Τι κάνεις????????? Που είσαι?????? Όλα καλά?????????????

Titino

Titino
Καλημερα! Τρεξιμο χθες και σημερα. Προσπαθω να προσαρμοσω το τμημα που λεγαμε και γινοταν χαμος χθες... Σημερα ειναι καλυτερα. Εμεινα χθες με το αμαξι, εκανε ενα θορυβο το πρωι που πηγα δουλεια οποτε πηρα οδικη στο σχολασμα. Με πηρε ο αντρας μου απο την δουλεια και πηγαμε στους γονεις μου να παρω το δικο τους να μπορω να παω και να γυρισω σημερα απο την δουλεια. Αυριο το πρωι εχω ραντεβου στο ρεα.
Ελα μωρε καθε χρονο τρομοκρατουνε τον κοσμο με το ΕΣΠΑ. Μια χαρα θα την παρουνε, μην ανησυχεις. Εχεις και το δημοσιο στην χειροτερη.

tinag

tinag
Ω ρε φαντάζομαι ταλαιπωρία με το αμάξι! Και τώρα το έχετε στο συνεργείο ε? Τι ώρα έχεις ραντεβού αύριο? Πως είσαι? Ο μπεμπούλης??????

tinag

tinag
Καλημέρα!!! Τι έγινε καλε;;; Για πες!!! Περιμένω νέα!!! Φίλακια!!!

Titino

Titino
Μόλις γυρίσαμε. Πολλές δουλειές σήμερα. Ο μπέμπης 1700. Φυσιολογικά όλα! κανένα πρόβλημα! δεν έχει επηρεαστεί από το σάκχαρο. Σε 3d δεν μας έκανε την χαρη έβαζε τα χέρια του στο πρόσωπο. Σκουντηξε ο γιατρός τίποτα εκείνος απλά τον κλωτσαγε. Ε δεν τον ζορισε. Μου είπε ότι ανάλογα τι θα πει η γιατρός μου, ίσως ξανακάνω ντοπλερ πιο μετά λόγω σακχάρου.

Titino

Titino
Ο ομφάλιος και όλα είναι οκ. Χαρήκαμε και εμείς . Θα μιλήσω με την γιατρό από Δευτέρα. εσύ πως είσαι ?? Τα μικρούλια ???

tinag

tinag
Μπράβο κοπέλα μου!! Πω πω ολόκληρο μωρο 1700!! Τι ελεγξαν; Αμνιακο πλακουντα περιτύληξη και τέτοια ;; Στα έλεγε ο γιατρός ;; Τι θέση εχει;;

Titino

Titino
Δεν μας ειπε κατι για περιτυληξη. Δεν σκεφτηκα και να ρωτησω να σου πω την αληθεια. Κοιταξε τις 3 αρτηριες του ομφαλιου και μετρησε κατα ποσο λειτουργουν (αν καταλαβα καλα) Τον εγκεφαλο του μωρου και αν οξυγονωνεται σωστα, το βαρος του παιδιου, το αμνιακο υγρο. Εχει ενα σωρο μετρησεις στο χαρτι. Τις κινησεις του, οπως και με ρωτησε αν ειμαστε ζωηροι κτλ και στα σχολια αναφερει οτι ολα ειναι φυσιολογικα και οτι ειμαστε στην 58η θεση. Τι σημαινει δν ξερω.

Titino

Titino
Α ναι ειναι με το κεφαλι κατω!

Titino

Titino
Καλημέρα! πως πήγε ? Όλα καλά ????

tinag

tinag
Καλημερα! Το απόγευμα έχω ραντεβού στις 7 μισή! Ασε με έχει φάει η αγωνία μακάρι να είναι όλα καλά!! Άντε να δούμε. είμαι σπίτι απο σήμερα και καταλαβαίνεις τι γίνεται απο το πρωί εσύ τι κάνεις ? Αύριο έχω να πάω στο ίκα άντε να δούμε και εκεί τι σκ..α θα μου μου βγάλουν να πάρω και τι θα μου πούν ελπίζω να μην ταλαιπωρηθώ! Την πέμπτη ο γιόκας μου έχει αγιασμό!!! πρώτη δημοτικού ω ρε κλάμα που έχει να πέσει! μεχρι τελος της εβδομάδας θα δούμε αν πήραν και την κόρη μου ουφ.φουλ εβδομάδα!

Titino

Titino
Νομιζω σημερα το απογευμα βγαινουν τα αποτελέσματα για το εσπα. Αρχιζουν κ πυκνωνουν οι συσπασεις μου. Εγω αυριο εχω ραντεβου στο κεντρο μανας και παιδιου. Με ανησυχει που μια τιμη του παιδιου ειναι εκτος οριων. Αλλα πρεπει να μιλησω με τη γιατρο. Τωρα σπιτι με τα παιδακια σου ! Τι ωραια που σταματησες! Σου εκανε εκκαθαριση ο εργοδοτης με το τι θα πληρωθεις? Και απο εκεινον δεν παιρνεις χρηματα?

tinag

tinag
Τώρα γυρίσαμε ! Ολα καλα δόξα τω Θεό! Ειναι 2 κιλα! Μια χαρα ο πλακουντας μια χαρα το αμνιακο υγρο μια χαρα ο λωρος και τα λοιπά. Την βγάζει 1 εβδομαδα μεγαλύτερη μου είπε οτι την υπολογίζει απο 3400 μέχρι 3800 ! Α και ειναι με το κεφάλι κατω. Ειναι λίγο λοξα αριστερα το κεφάλι αλλα σημασία λέει εχει που εχει πάρει θέση. Δεν μασ έκανε την Χαρη για φωτό γιατι ειναι με την πλάτη αλλα αφού ειναι ολα και του λέω άστο για έκπληξη! Να την δούμε πρώτα ο θεός live!! Αυριο έχω ΙΚΑ!!!

Titino

Titino
Αντέ μπράβο! Εμάς δεν μας έκανε εκτίμηση βάρους! Πωπω παιδί ολόκληρο!!! ένα τώ μεταξύ όλοι οι δείκτες σου είναι στο πλαίσιο που έχει? Εμένα ένας δεν είναι vp/H είναι κάτω του ορίου 0,12 και στο pi είναι εκτός,αλλά αυτός είναι του λώρου . Μίλησα με γιατρό λέει είναι φυσιολογικά όλα. Και κάτι άσχετο το ικα θέλει λογαριασμό εθνικής τράπεζας η και από άλλη δέχεται ? Γνωρίζεις ?

tinag

tinag
Καλημέρα απο οτι ξερω θελει μόνο Εθνικη με είχαν βάλει κ είχα ανοίξει λογαριασμό τότε στον γιο μου. Αλλα ρωτά για καλο και για κακό. Αν και ειναι σίγουρη οτι θελει Εθνικη. Εγω τον ρώτησα για περιτύληξη λωρος και μου λέει δεν παίζει κανένα ρόλο καταρχάς τυλιγεται κ ξετυλίγεται συνέχεια και δεν το επηρεάζει εμάς τις μαμάδες μας αγχωνει . Ναι φαντασου 2 κιλα είχα πάρει την κόρη μου απο το μαιευτήριο !!

Titino

Titino
Κοριτσάκι ολόκληρο! φτου φτου!!! έχω εθνική απλά θέλω να περάσω να δω ότι είναι οκ ο λογαριασμός. Άσε που με Πειραιώς με βόλευε πιο πολύ αλλά.τελοςπαντων. Να μου πεις πως πήγε στο ικα. Εγώ ετοιμάζομαι για το κέντρο μάνας και παιδιου

Titino

Titino
Πως πηγε στο ικα; ξεμπερδεψες η σε παιδεψαν; στο κεντρο μανας και παιδιου ευγενικοι ηταν ολοι τους.
Ο γιατρος δεν με ρωτησε καν τι θελω, πηρε το βιβλιαριο ζητησε εναν υπερηχο (τους ειχα ολους μαζι) και την εγραψε. Ουτε που ρωτησε τπτ. Πηγα μετα στο αλλο γραφειο μου τα εξηγησε και εφυγα. Ευτυχως δεν παιδευτηκα. Την ρωτησα αν θελει Εθνικη ΙΒΑΝ και μου λεει οχι οτι τραπεζα ναναι.
Θα παω την Τριτη στης Γλυφαδας. Εκει λεει ανηκω η Αργυρουπολη δεν εχει δικο της ικα. (ακολουθω τα βηματα σου! )
Το Εσπα βγηκε, περασατε; Τα μικρα τι κανουν; Ετοιμαζεται το πρωτακι σου ? Very Happy

tinag

tinag
Α ωραία μπράβο παει και αυτο! Μπράβο για την Τραπεζα οπότε δώσε Πειραιώς που σε βολεύει καλύτερα μια χαρα. Ναι ολα καλα στο ΙΚΑ 16 Σεπτεμβρίου θα μπουν τα χρήματα. Πήγα μετα κ απο την δουλειά έδωσα το χαρτί να το στείλουν λογιστήριο τώρα δεν ξερω δεν θυμάμαι ειναι να πάρω κάποια λεφτά και απο τον Εργοδότη ; Εγω θα πάρω ούτως η άλλος απο 1/9 μέχρι και 7/9 που δούλεψα αλλα λες να ειναι κι αλλα;; Μακάρι αν κ δεν το κόβω!! Με τα εσπα δεν είμαστε μεσα την τύχη μου δυστυχώς!! Εγω τώρα ετοίμαζε τα χαρτιά γιατι μέχρι την Πέμπτη καταθετεις και καλα τις ενστάσεις!! Του κω....ου! Ο άντρες μου μου λέει έλεος πια άστο να παει στο σιχτιρ καλύτερα να ειναι Σπιτι το παιδι και απο θέμα ασθένειας γιατι στην αρχή κρύωνουν συνέχεια θα ναι που θα ναι ο μικροσεει σχολείο κ θα φέρνει ενα σωρό αρρώστιες να φέρνει και η μικρη άλλες τόσες;; Τι να πω έχω πηξη!! Ου ου ετοιμασίες το σαββατοκύριακο θα στήσουμε την κούνια του new Μπεμπε και θα φτιάξουμε και το δωμάτιο των παιδιών με Γραφειο του μηνακου θα πάμε να του πάρουμε κ καρέκλα και φωτιστικο για το Γραφειο. Πω πω να δώ πως θα τα καταφέρω ο Μηνας α δημοτικού θελει το 100 τα 100 μου! Η Δέσποινα μου ειναι ακόμα μικρη και εχει αρχίσει και εχει γίνει μια πω πω πω άλλο πράγμα προσπαθώ να τις βγάλω την πανε! Και πρώτα ο θεός η καινούργια η μπεμπα αυτη κι αν θελει το 100 τα 100 μου!!! Ουφ τα πα!!! Εσείς;;;;; Ο αντρακλας τι κάνει;;;;

Titino

Titino
Κρίμα που δεν την πήραν. Έχεις και του Δήμου που έκανες έτσι δεν είναι? Καλά έχει δίκιο ο άντρας σου, εγώ γενικά δεν ξέρω αν θα στείλω σε παιδικό το παιδί. Σκέφτομαι και εγώ τις αρρώστιες και την ταλαιπωρία , δόξα το θεό έχω 2 γιαγιάδες που στο εναλλάξ δεν νομίζω να κουραστουν.
Νομίζω ότι σου δίνει ο εργοδότης κανονικά ένα μήνα αν δεν. Έχεις πάρει αναρρωτική μέσα στο έτος. Στο ικα πηγές το χαρτί του ικα με την υπογραφή εργοδότη και τα άλλα που έγραφε το χαρτί του κέντρου μάνας και παιδιου, σου είχε δώσει ο εργοδότης και των ενσημων η φαινόταν στο σύστημα του ικα και δεν χρειάστηκε ? Εθνικής έδωσες εσύ ? Ο μικρός ζωηρος, χαίρομαι γιατί θεωρώ ότι όλα πάνε καλά. Κάθε ηλικία τελικά έχει και τις απαιτήσεις της. Ευτυχώς θα είσαι σπίτι και δίπλα στα παιδιά σου.

tinag

tinag
Ναι έχω και του δήμου άντε να δούμε μέχρι Παρασκευή λογικα θα ξέρουμε! Αναρωτικη έχω πάρει μόνο 3 μερες το έχω ακούσει και εγω αυτο για τον εναν μισθο θα το ψάξω και θα ρωτήσω στην δουλειά! Στο ΙΚΑ πήγα το χαρτί του μάνα και παιδιού το βιβλιάριο μου,φωτοτυπία λογαριασμό εθνικης που γράφει το Iban κ τον λογαριασμό, και φωτοτυπία την ταυτότητα. Τα ένσημα δεν χρειάζονται τα βρίσκουν μόνοι τους.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις