876 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Κυρ Νοε 27, 2011 1:36 pm
Αγγελική32
Σιωπηλή δύναμη
Κοριτσάρες γεια σας κι από μένα την χαμένη. Χάθηκα γιατί τα ΄χω παίξει από την κούραση. Ο μικρός με έχδει διαλύσει με τον βραδυνό ύπνο. Ακόμα δεν κοιμήθηκε αν και αυτό δεν με χαλάει τόσο όσο το ότι ξυπνά ανά ώρα ! Δεν μπορώ να αποθηλάσω με τίποτα και από εκεί ξεκινάν όλα τα θέμάτα του. Πιπίλα δεν παίρνει, το γάλα μου έχει αραιώσει δεν τον χορταίνει και για αυτό ξυπνά συνέχεια. Το μάτιασα αυτό το παιδί. Μου κοιμόταν τέλεια από αρχή ως 4 μηνών και μου το χάλασε έκτοτε. Τα μάτια μου είανια πλέον μονίμως πρησμένα, έχω και την μεγάλη που στεναχωριέμαι την ζουζούνα μου που την παραμελώ. Ευτυχώς για την ώρα τρώει καλά τουλάχιστον τα γεύματά του( φρούτα, χορτόσουπα και κρέμα). Βέβαια δεν θυμάμαι αν σας το είχα πει είναι και αλλεργικός στο αγελαδινό γάλα και του δίνω κρέμα υποαλλεργική το απόγευμα και από 4/12 που κλείνει 7 μήνες και βάζω και κρέας στην σούπα του βάζω μόνο κοτόπουλο και κατσίκι, όχι μοσχοράκι. Κατά τα άλλα έχει μεγαλώσει πολύ. Πριν 1 μήνα(3/11) ήταν 8 κιλά και 70 εκατοστά και έχει ζωηρέψει πολύ. Κάθεται εντελώς στον ποπό του, παίζει μόνος του με τα παιχνίδια του, πιάνει το ένα αφήνει το άλλο. Α, έβγαλε και 2 δόντια με μαρτυρικό τρόπο. Ούρλιαξε από τον πόνο, ανέβασε πυρετό 39 αλλά για μια μέρα μόνο το καθένα. Αχ εύχομαι να είναι καλά τα ζουζούνια σας και περαστικά στα αρρωστούλικα (κι εμένα έχει ένα βηχαλάκι) και σας ζηλεύω που κοιμάστε...................Εγώ πάω να τον θηλάσω για καληνύχτα του και σε κανένα δίωρο πάλι από την αρχή, ουφ.Δε θα μεγαλώσει ο αλήτης, αχ θα του τα πω όλα. Φιλάκια πολλά.