451 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Απρ 19, 2011 12:22 pm
Kateka
Πανταχού παρούσα!
Apsoga nea ap'oles sas.Na tis zisei kai tis Skorda o mpempis tis.Seira sas tora kopelies.Ftanei i ora.!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mitsi75 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τα νέα πάνε κι έρχονται και πολύ χαίρομαι για όλες μας!! Κι εγώ είχα χθες το 2ο ραντεβού με τη μαία στο ΙΑΣΩ και με πήγε στο δωμάτιο που σε ξυρίζουν και κάνουν το κλίσμα... μμμμμ της λέω, ωραία ξενάγηση... γέλαγε, εεε μου λέει κάθε ευτυχές τέλος έχει μια όχι και τόσο ωραία αρχή... την επόμενη φορά θα με πάει στα υπόλοιπα να μη μου ερχόταν απότομο
Αφού μου έδειξε να κάνω που λέτε κάτι ασκήσεις για το στήθος, το περίνεο και αναπνοές, με ξαπλώνει σε ένα κρεβάτι και αρχίζει να με πασπατεύει στην κοιλιά... θύμισέ μου λέει πότε σου έδωσε ΠΗΤ? 31 Μαϊου της λέω... μπα μου λέει, σε 2-3 βδομάδες γεννάς!!! Τι λες της λέω και δεν είμαι έτοιμη ακόμα??? Ο μικρούλης είναι αρκετά χαμηλά και το μήνα αποκλείεται να τον φάω!! Ας είναι γερός λέω και ας έρθει νωρίτερα, το γάιδαρο τον φάγαμε, στην ουρά θα κολλήσουμε??? Την επόμενη Πέμπτη το ραντεβού μας και την Παρασκευή με το γιατρό να δούμε το μπουμπούκο!!
Λέτε να σκάσει μύτη 17 Μαϊου που έχω κι εγώ γενέθλια???
mitsi75 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τα νέα πάνε κι έρχονται και πολύ χαίρομαι για όλες μας!! Κι εγώ είχα χθες το 2ο ραντεβού με τη μαία στο ΙΑΣΩ και με πήγε στο δωμάτιο που σε ξυρίζουν και κάνουν το κλίσμα... μμμμμ της λέω, ωραία ξενάγηση... γέλαγε, εεε μου λέει κάθε ευτυχές τέλος έχει μια όχι και τόσο ωραία αρχή... την επόμενη φορά θα με πάει στα υπόλοιπα να μη μου ερχόταν απότομο
Αφού μου έδειξε να κάνω που λέτε κάτι ασκήσεις για το στήθος, το περίνεο και αναπνοές, με ξαπλώνει σε ένα κρεβάτι και αρχίζει να με πασπατεύει στην κοιλιά... θύμισέ μου λέει πότε σου έδωσε ΠΗΤ? 31 Μαϊου της λέω... μπα μου λέει, σε 2-3 βδομάδες γεννάς!!! Τι λες της λέω και δεν είμαι έτοιμη ακόμα??? Ο μικρούλης είναι αρκετά χαμηλά και το μήνα αποκλείεται να τον φάω!! Ας είναι γερός λέω και ας έρθει νωρίτερα, το γάιδαρο τον φάγαμε, στην ουρά θα κολλήσουμε??? Την επόμενη Πέμπτη το ραντεβού μας και την Παρασκευή με το γιατρό να δούμε το μπουμπούκο!!
Λέτε να σκάσει μύτη 17 Μαϊου που έχω κι εγώ γενέθλια???
stefy έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!!! Thanks γι ατην συμβουλη mitsi!!! Δεν το ειχα σκεφτει καθόλου να πάρω κανε φάρμακο μαζί μου!
Σημέρα ξαναπήγα στο γιατρό να δούμε την μπουμπού μου η οποία ειναι πλέον 2900!!!! Εχει πάρει πολύ καλή θέση από οτι μου είπε ο γιατρός και το κεφαλάκι της εχει ήδη αρχίσει και μπαινει στην λεκάνη μου!
Ωστοσο εχω προβληματιστει λιγάκι με το γιατρο μου. Δεν μου λέει κατι ξεκάθαρα αλλά νομίζω οτι με σπρώχνει προς την καισαρική. Και η αλήθεια είναι οτι με εχει επηρεάσει. Τοσο καιρό δεν το σκεφτομουν καν να πάω για καισαρική χωρις λόγο αλλά τωρα με εχει κανει να φοβαμαι να γενησσω φυσιολογικά. Ο αντρας μου μου ειπε οτι ναι μεν ειπε και καποια θετικα για την καισαρική αλλά δεν με ώθησε προς τα κει κι οτι εγω το ειδα ετσι. Δεν ξέρω. Μακάρι να ερθει η μπέμπα σύντομα. Αν έρθει σύντομα δεν θα εχω χρόνο να το σκεφτω. Θα πάμε για φυσιολογικό κι προκύψει δυσκολία θα κάνουμε καισαρικη. Αλλιως την προς το τέλος της άλλης εβδομάδας θα πρέπει να δωσω οδηγίες στο γιατρό για το προς τα που βαδίζουμε. Γιατι από οτι μου είπε αλλιως θα το χειριστούμε αν πάμε για φυσιολογικο αλλιώς αν παμε για καισαρική!
Προβληματίστηκα πολύ σήμερα. Στεναχωρήθηκα γιατι δεν περιμένα ο γιατρός μου να προσπαθήσει να με κάνει να διαλέξω την καισαρική. Εκτος αν ήταν ιδέα μου. Ο αντρας μου μου είπε συγκεκριμένα: " Σαν γιατρός προτιμάει την καισαρική γιατι ειναι κατι που εμπεριέχει λιγότερα απρόοπτα και νιώθει οτι μπορει να το διαχειριστεί πιο καλά. Ωστοσο τα υπολοιπα που είπε ήταν πολύ θετικά για φυσιολογικό. Ιδεα σου είναι". Η αλήθεια ειναι οτι εκτος απο αυτα περι καισαρικής μου είπε οτι το παιδι εχει καλη θέση και καλό βαρος για φυσιολογικό τοκετό. Επίσης μου είπε οτι στην 38η εβδομαδα θα μπορουμε να ξέρουμε καλύτερα αν αποφασίσουμε να πάμε φυσιολογικά τι πιθανότητες έχουμε να γεννήσουμε γρήγορα και όσο το δυνατόν ανώδυνα. Θα δούμε τον τράχηλο. Αν είναι κοντός λογικά θα έχω ευκολη γέννα. Αν ειναι μακρύς θα δυσκολευτούμε περισσότερο. Σκεφτομαι να περιμένω να κάνω αυτην την εξέταση και να αποφασίσω τοτε κι αν εχω μακρύ τραχηλο να κάνω καισαρική.
Ολα αυτα βέβαια αν δεν εχει ερθει η μπουμπου νωριτερα. Αλλα από τοι μου είπε ο γιατρός ειναι λίγες οι πιθανότητες να ερθει η μπέμπα τοσο νωρίς.
stefy έγραψε:Χωρις κάποιο ιδιαιτερο λόγο. Απλα το οτι θα ειναι πιο σύντομο, πιο ανωδυνο και με ραντεβού.
stefy έγραψε:Χωρις κάποιο ιδιαιτερο λόγο. Απλα το οτι θα ειναι πιο σύντομο, πιο ανωδυνο και με ραντεβού.
stefy έγραψε:Αυτος δεν παιρνει παραπάνω λεφτα στην καισαρική αλλά από οτι καταλαβα για καποιους λόγους το θεωρει πιο ασφαλες. Ο ιδιος εχει ξεγεννήσει και τη γυναικα του 2 φορές με καισαρική. Anyway εγω θα του πω για φυσιολογικο. Αν και οταν ερθει εκεινη η ωρα εκεινος μπορει να μου πει το οτιδηποτε για να κανουμε καισαρικη και δεν θα μπ[ορω να του πω οχι. Πάντως μια αλλη κοπέλα που τον εχει γνωστή μου του ειχε πει οτι θέλει να γεννησει φυσιολογικα και οντως γεννησε φυσιολογικα 2 υγιεστατα παιδακια. Θέλω να πιστευω οτι ειναι απο αυτους που μπορει να προτιμουν την καισαρικη αλλα δεν θα έλεγαν και ψεμματα. Με ωθει προς τα κει αλλα αν επιμείνω για φυσιολογικό πιστευω θα με ακούσει.
stefy έγραψε:Αυτό πάλι πως το καταφερες? Τι τερας ψυχραιμίας είσαι εσυ? Μα να φτάσεις να εχεις συσπαση ανα 10 λεπτο και να μπορέσεις να κοιμηθείς????? Δεν θα μπορούσα με τίποτα!
Σήμερα ειχα κι εγώ συσπάσεις νομίζω
stefy έγραψε:Μην μου λες τέτοια!!! ΔΕν την παλεύω άλλο!!! Μακάρι να γεννούσα ακόμη και αυριο! Αχχχχχχχχ... αρχισαν τα μεγαλα ζορια. Ποναω πολύ στη λεκάνη και τα κόκκαλα της πλάτης μου και σήμερα ειχα και πόνους έντονους σαν 1ης μέρας περιόδου!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης