Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
348 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 348 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 39]

451ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Απρ 19, 2011 12:22 pm

Kateka

Kateka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Apsoga nea ap'oles sas.Na tis zisei kai tis Skorda o mpempis tis.Seira sas tora kopelies.Ftanei i ora.!!!!!!

452ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τετ Απρ 20, 2011 1:46 am

mitsi75

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τα νέα πάνε κι έρχονται και πολύ χαίρομαι για όλες μας!! Κι εγώ είχα χθες το 2ο ραντεβού με τη μαία στο ΙΑΣΩ και με πήγε στο δωμάτιο που σε ξυρίζουν και κάνουν το κλίσμα... μμμμμ της λέω, ωραία ξενάγηση... γέλαγε, εεε μου λέει κάθε ευτυχές τέλος έχει μια όχι και τόσο ωραία αρχή... την επόμενη φορά θα με πάει στα υπόλοιπα να μη μου ερχόταν απότομο Smile
Αφού μου έδειξε να κάνω που λέτε κάτι ασκήσεις για το στήθος, το περίνεο και αναπνοές, με ξαπλώνει σε ένα κρεβάτι και αρχίζει να με πασπατεύει στην κοιλιά... θύμισέ μου λέει πότε σου έδωσε ΠΗΤ? 31 Μαϊου της λέω... μπα μου λέει, σε 2-3 βδομάδες γεννάς!!! Shocked Τι λες της λέω και δεν είμαι έτοιμη ακόμα??? Ο μικρούλης είναι αρκετά χαμηλά και το μήνα αποκλείεται να τον φάω!! Ας είναι γερός λέω και ας έρθει νωρίτερα, το γάιδαρο τον φάγαμε, στην ουρά θα κολλήσουμε??? Την επόμενη Πέμπτη το ραντεβού μας και την Παρασκευή με το γιατρό να δούμε το μπουμπούκο!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 654316
Λέτε να σκάσει μύτη 17 Μαϊου που έχω κι εγώ γενέθλια??? ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 328109

453ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τετ Απρ 20, 2011 2:03 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mitsi75 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τα νέα πάνε κι έρχονται και πολύ χαίρομαι για όλες μας!! Κι εγώ είχα χθες το 2ο ραντεβού με τη μαία στο ΙΑΣΩ και με πήγε στο δωμάτιο που σε ξυρίζουν και κάνουν το κλίσμα... μμμμμ της λέω, ωραία ξενάγηση... γέλαγε, εεε μου λέει κάθε ευτυχές τέλος έχει μια όχι και τόσο ωραία αρχή... την επόμενη φορά θα με πάει στα υπόλοιπα να μη μου ερχόταν απότομο Smile
Αφού μου έδειξε να κάνω που λέτε κάτι ασκήσεις για το στήθος, το περίνεο και αναπνοές, με ξαπλώνει σε ένα κρεβάτι και αρχίζει να με πασπατεύει στην κοιλιά... θύμισέ μου λέει πότε σου έδωσε ΠΗΤ? 31 Μαϊου της λέω... μπα μου λέει, σε 2-3 βδομάδες γεννάς!!! Shocked Τι λες της λέω και δεν είμαι έτοιμη ακόμα??? Ο μικρούλης είναι αρκετά χαμηλά και το μήνα αποκλείεται να τον φάω!! Ας είναι γερός λέω και ας έρθει νωρίτερα, το γάιδαρο τον φάγαμε, στην ουρά θα κολλήσουμε??? Την επόμενη Πέμπτη το ραντεβού μας και την Παρασκευή με το γιατρό να δούμε το μπουμπούκο!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 654316
Λέτε να σκάσει μύτη 17 Μαϊου που έχω κι εγώ γενέθλια??? ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 328109

καλημερα mitsi νομιζω πως θα πρεπει να αρχιζεις να ετοιμαζεσαι και πρωτα πρωτα τη βαλιτσουλα σου μη σου κανει καμια εκπληξη ο μπεμπης σου!!!! ειναι πολυ σωστο αυτο που σου ειπε η μαια σου κάθε ευτυχές τέλος έχει μια όχι και τόσο ωραία αρχή... ειναι μια διαδικασια που πρεπει να περασουμε δυσκολη μεν αλλα τοσο γλυκια!!!!εχω μια αγωνια για ολες μας!!!!!

ασε εγω εχτες περπατησα μια ωρα μπας και γεννησω και το μονο που καταφερα ειναι να μην μπορω να περπατησω σημερα ουτε μεχρι την τουαλετα κλαιω απο τον πονο στο κοκαλο χαμηλα αυτο δεν μπορω να αντεξω κατα τα αλλα δεν θα με ενοιαζε τιποτα...ουφφφ Crying or Very sad

454ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τετ Απρ 20, 2011 2:06 am

blackrose

blackrose
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
mitsi75 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τα νέα πάνε κι έρχονται και πολύ χαίρομαι για όλες μας!! Κι εγώ είχα χθες το 2ο ραντεβού με τη μαία στο ΙΑΣΩ και με πήγε στο δωμάτιο που σε ξυρίζουν και κάνουν το κλίσμα... μμμμμ της λέω, ωραία ξενάγηση... γέλαγε, εεε μου λέει κάθε ευτυχές τέλος έχει μια όχι και τόσο ωραία αρχή... την επόμενη φορά θα με πάει στα υπόλοιπα να μη μου ερχόταν απότομο Smile

ελα να ετοιμαζουνε κι αλλες την βαλιτσα τους!!!!!!!!!!!!!!! Razz Very Happy Razz Very Happy

455ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τετ Απρ 20, 2011 2:40 am

mitsi75

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Έχετε δίκιο κι οι 2 σας για τη βαλίτσα... με όλα αυτά που συνέβησαν με το μπαμπά μου, πήγαν όλα πίσω και τώρα τρέχω... προς το παρόν η βαλίτσα μου περιέχει: 1 νυχτικό με τη ρομπίτσα του, ένα ζευγάρι πιτζάμες με τη ρομπίτσα του, 2 σουτιέν θηλασμού, επιθέματα θηλασμού, 1 πακέτο εσώρουχα μιας χρήσης (5 τμχ.) και 3 δικά μου, 1 κουρί ντεπόν, 1 πακέτο μωρομάντηλα, 1 κουτί χάρτινο χαρτομάντηλα, υγρομάντηλα αντισηπτικά για τα χέρια, υγρομάντηλα klinex για τη λεκάνη, 1 σετ πετσέτες, τα ρούχα και τα παπούτσια εξόδου μου (του μωρού είπε η μαία δεν είναι ανάγκη να τα πάρω μαζί μου, να μου τα φέρουν την ημέρα που θα βγούμε, μαζί με την καλαθούνα). Τι άλλο θα χρειαστώ εκτός από τα καλλυντικά μου, αφρόλουτρο-σαμπουάν, σφουγγάρι, παντόφλες, σαγιονάρες και σερβιέτες λοχείας? Παρεμπιπτόντως, αν έχεις μαζί σου σερβιέτες λοχείας και εσώρουχα μιας χρήσης, γλιτώνεις τη χρέωση ή την τρως έτσι κι αλλιώς στο κεφάλι???

456ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τετ Απρ 20, 2011 2:59 am

blackrose

blackrose
εμενα το βαλιτσακι μου εχει:

2 νυχτικακια σουπερ που αγορασα!!
πιτζαμακι καλοκαιρινο μηπως και θελησω να βαλω σορτσακι.

ρουχα εξοδου για εμενα.

ρουχα εξοδου για το μπεμπη(μιας κι ολα τα αλλα τα παρεχουν εκει)

κουβερτουλα για το μπεμπουλη

επισης εχω και στο πατρικο μου το πορτ μπεμπε ετοιμο να μου το φερουν στο μαιευτηριο την μερα εξοδου.

μπειμπιλινο
κρεμες καλλυντικακια του μπεμπη(γιατι θα γεννησω στην πολη μου κι οχι εδω που μενω_στην πολη του αντρα μου, και αν παω στους γονεις μου οταν βγω να ειμαι κομπλε κι απο αυτα)

οδοντοκρεμα-οδοντοβουρτσα

μινι σαμπουαν ,μαλακτικη και σαπουνακι

ξυραφακια

χτενα

καλλυντικα-καθαριστικο προσωπου-κοκαλακια μαλλιων

εσωρουχα

πετσετες προσωπου μπανιου κ χεριων

σερβιετες maxi

χαρτομαντηλα-μωρομαντιλα-dettol απολυμαντικο τζελ χεριων-επιθεματα στηθους

φωτογραφικη φυσικα!

...ξεχναω τιποτα?????
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

457ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τετ Απρ 20, 2011 3:01 am

blackrose

blackrose
να παρω και μπιμπερο και πιπιλα ε?????? Rolling Eyes

458ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τετ Απρ 20, 2011 3:27 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στο Ιασω και στο Μητέρα δυστυχώς σε χρεώνουν extra ένα σωρο πραγματα τα θες δεν τα θες , τα χρησιμοποιήσεις δεν τα χρησιμοποιήσεις!

459ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τετ Απρ 20, 2011 4:34 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα η βαλιτσουλα μου εχει:

για μενα

2 νυχτικακια 1 πυτζαμα και 1 ρομπα
2 σουτιεν θηλασμου και ενα κανονικο
εσωρουχα κανονικα και εσωρουχα μιας χρησης
ρουχα εξοδου
παντοφλες και σαγιοναρες για το μπανιο
πετσετες μπανιου σαμπουαν αφρολουτρο
χτενα τσιμπιδακι κοκαλακι κλαμερ
επιθεματα στηθους μωρομαντηλα χαρτομαντηλα μαντηλακια klinex και χαρτινα καθισματα για τη τουαλετα μιας χρησης
οδοντοκρεμα οδοντοβουρτσα
κρεμα προσωπου μασκαρα και ρουζ
κεραλοιφη

για τη μπεμπα

6 φανελακια
6 φορμακια
μπουρνουζακι για το μπανιο
πετσετουλες μικρες
γαντακια για τα χερια
καλτσουλες
2 πανες αγκαλιας
2 πικε κουβερτες μια μαλλινη
σεντονακια για το πυρεξ
χτενουλα
ρουχαλακι για την εξοδο

παμπερς και αφρολουτρα οινοπνευμα για τον αφαλο και τα υπολοιπα γενικα τα εχει εκει...επισης εχει μπουκαλακια γαλατακια αποστειρωμενα μιας χρησης που θελουν μονο ζεσταμα αρα ουτε μπιμπερο χρειαζομαι..

μπορει να ξεχναω και κατι..
ΑΧ ΑΝΤΕ!!!!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 215994
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 654316

460ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τετ Απρ 20, 2011 8:45 am

blackrose

blackrose
μωρε ολες τα ιδια πανω κατω εχουμε! εγω δεν θα βαλω πολλα ρουχαλακια μπεμπη γιατι ολα τα παρεχουν στην κλινικη μου....απλα μπιμπερο κ πιπιλα θα βαλω και για το λογο οτι θα εχουμε και ταξιδι επιστροφης...και μηπως περασουμε και απο τους δικους μου να κανουμε μια καλη σταση να χαρουμε ολοι μαζι τον ερχομο και ζωντανα ολοι απο κοντα!!!

παντοφλες εχουν κι εκει ...αλλα θα βαλω ενα ζευγαρι....κατα τ αλλα τωρα δεν μου ερχεται κατι αλλο αστο μυαλο!!!!!!!

αααααχχχ κοντευουμεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 328109 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 328109 I love you cyclops cyclops cyclops cheers cheers rendeer albino farao king queen jocolor flower afro ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 536304 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 536304

461ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τετ Απρ 20, 2011 11:07 pm

Kateka

Kateka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Etsi etsi fouskokoilitses mou na eiste etoimes.Mera me tin mera zigonei i ora.Emena i balitsoula katebeike apo to patari,ta rouxa tis mpoumpous einai etoima kai etoimazo ta dika mou.Mitsi an o giokas sou erthei ekei giro stis 17 kai pano tha genname mazi.Filakia koritsares kai xadakia stis koilitses sas.

462ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Πεμ Απρ 21, 2011 3:19 am

mitsi75

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αυτό είναι το κακό Στέφυ μου οτι την τρως στο κεφάλι τα χρησιμοποιείς ή όχι Mad Mad Mad !! Τέλος πάντων! ΑΑΑ!! Όσες γεννήσετε σε ιδιωτικό, μη ξεχάσετε να πάρετε και κανένα κουτί ντεπόν / παναντόλ μαζί σας, γιατί ένα χάπι το χρεώνουν όσο ένα κουτί!! Κατέκα μου λες?? Αχ ανυπομονώ!! Την άλλη εβδομάδα θα ξεμπερδέψω με τη βαλίτσα μου και κάτι στρώματα που θέλω να αερίσω και μετά να είμαι ήσυχη... Αλλά πολύ βάρος νιώθω κορίτσια... Κατερινάκι μου όπως ένιωσες εσύ μετά το περπάτημα, έτσι νιώθω κι εγώ όταν σηκώνομαι απλά για να πάω τουαλέτα!! Μετά από τόσο καθησιό λόγω συσπάσεων, τώρα δε μπορώ κυριολεκτικά να πάρω τα πόδια μου Sad ... Blackrose μου, έτσι είναι, πάνω κάτω όλες τα ίδια παίρνουμε μαζί μας... άσε που εγώ έχω και την τάση να παραπαίρνω μαζί μου λες και πάω σε άλλη ήπειρο... Laughing

463ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Πεμ Απρ 21, 2011 6:15 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κορίτσια!!! Thanks γι ατην συμβουλη mitsi!!! Δεν το ειχα σκεφτει καθόλου να πάρω κανε φάρμακο μαζί μου!
Σημέρα ξαναπήγα στο γιατρό να δούμε την μπουμπού μου η οποία ειναι πλέον 2900!!!! Εχει πάρει πολύ καλή θέση από οτι μου είπε ο γιατρός και το κεφαλάκι της εχει ήδη αρχίσει και μπαινει στην λεκάνη μου!
Ωστοσο εχω προβληματιστει λιγάκι με το γιατρο μου. Δεν μου λέει κατι ξεκάθαρα αλλά νομίζω οτι με σπρώχνει προς την καισαρική. Και η αλήθεια είναι οτι με εχει επηρεάσει. Τοσο καιρό δεν το σκεφτομουν καν να πάω για καισαρική χωρις λόγο αλλά τωρα με εχει κανει να φοβαμαι να γενησσω φυσιολογικά. Ο αντρας μου μου ειπε οτι ναι μεν ειπε και καποια θετικα για την καισαρική αλλά δεν με ώθησε προς τα κει κι οτι εγω το ειδα ετσι. Δεν ξέρω. Μακάρι να ερθει η μπέμπα σύντομα. Αν έρθει σύντομα δεν θα εχω χρόνο να το σκεφτω. Θα πάμε για φυσιολογικό κι προκύψει δυσκολία θα κάνουμε καισαρικη. Αλλιως την προς το τέλος της άλλης εβδομάδας θα πρέπει να δωσω οδηγίες στο γιατρό για το προς τα που βαδίζουμε. Γιατι από οτι μου είπε αλλιως θα το χειριστούμε αν πάμε για φυσιολογικο αλλιώς αν παμε για καισαρική!
Προβληματίστηκα πολύ σήμερα. Στεναχωρήθηκα γιατι δεν περιμένα ο γιατρός μου να προσπαθήσει να με κάνει να διαλέξω την καισαρική. Εκτος αν ήταν ιδέα μου. Ο αντρας μου μου είπε συγκεκριμένα: " Σαν γιατρός προτιμάει την καισαρική γιατι ειναι κατι που εμπεριέχει λιγότερα απρόοπτα και νιώθει οτι μπορει να το διαχειριστεί πιο καλά. Ωστοσο τα υπολοιπα που είπε ήταν πολύ θετικά για φυσιολογικό. Ιδεα σου είναι". Η αλήθεια ειναι οτι εκτος απο αυτα περι καισαρικής μου είπε οτι το παιδι εχει καλη θέση και καλό βαρος για φυσιολογικό τοκετό. Επίσης μου είπε οτι στην 38η εβδομαδα θα μπορουμε να ξέρουμε καλύτερα αν αποφασίσουμε να πάμε φυσιολογικά τι πιθανότητες έχουμε να γεννήσουμε γρήγορα και όσο το δυνατόν ανώδυνα. Θα δούμε τον τράχηλο. Αν είναι κοντός λογικά θα έχω ευκολη γέννα. Αν ειναι μακρύς θα δυσκολευτούμε περισσότερο. Σκεφτομαι να περιμένω να κάνω αυτην την εξέταση και να αποφασίσω τοτε κι αν εχω μακρύ τραχηλο να κάνω καισαρική.
Ολα αυτα βέβαια αν δεν εχει ερθει η μπουμπου νωριτερα. Αλλα από τοι μου είπε ο γιατρός ειναι λίγες οι πιθανότητες να ερθει η μπέμπα τοσο νωρίς. Crying or Very sad

464ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Πεμ Απρ 21, 2011 9:54 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!!! Thanks γι ατην συμβουλη mitsi!!! Δεν το ειχα σκεφτει καθόλου να πάρω κανε φάρμακο μαζί μου!
Σημέρα ξαναπήγα στο γιατρό να δούμε την μπουμπού μου η οποία ειναι πλέον 2900!!!! Εχει πάρει πολύ καλή θέση από οτι μου είπε ο γιατρός και το κεφαλάκι της εχει ήδη αρχίσει και μπαινει στην λεκάνη μου!
Ωστοσο εχω προβληματιστει λιγάκι με το γιατρο μου. Δεν μου λέει κατι ξεκάθαρα αλλά νομίζω οτι με σπρώχνει προς την καισαρική. Και η αλήθεια είναι οτι με εχει επηρεάσει. Τοσο καιρό δεν το σκεφτομουν καν να πάω για καισαρική χωρις λόγο αλλά τωρα με εχει κανει να φοβαμαι να γενησσω φυσιολογικά. Ο αντρας μου μου ειπε οτι ναι μεν ειπε και καποια θετικα για την καισαρική αλλά δεν με ώθησε προς τα κει κι οτι εγω το ειδα ετσι. Δεν ξέρω. Μακάρι να ερθει η μπέμπα σύντομα. Αν έρθει σύντομα δεν θα εχω χρόνο να το σκεφτω. Θα πάμε για φυσιολογικό κι προκύψει δυσκολία θα κάνουμε καισαρικη. Αλλιως την προς το τέλος της άλλης εβδομάδας θα πρέπει να δωσω οδηγίες στο γιατρό για το προς τα που βαδίζουμε. Γιατι από οτι μου είπε αλλιως θα το χειριστούμε αν πάμε για φυσιολογικο αλλιώς αν παμε για καισαρική!
Προβληματίστηκα πολύ σήμερα. Στεναχωρήθηκα γιατι δεν περιμένα ο γιατρός μου να προσπαθήσει να με κάνει να διαλέξω την καισαρική. Εκτος αν ήταν ιδέα μου. Ο αντρας μου μου είπε συγκεκριμένα: " Σαν γιατρός προτιμάει την καισαρική γιατι ειναι κατι που εμπεριέχει λιγότερα απρόοπτα και νιώθει οτι μπορει να το διαχειριστεί πιο καλά. Ωστοσο τα υπολοιπα που είπε ήταν πολύ θετικά για φυσιολογικό. Ιδεα σου είναι". Η αλήθεια ειναι οτι εκτος απο αυτα περι καισαρικής μου είπε οτι το παιδι εχει καλη θέση και καλό βαρος για φυσιολογικό τοκετό. Επίσης μου είπε οτι στην 38η εβδομαδα θα μπορουμε να ξέρουμε καλύτερα αν αποφασίσουμε να πάμε φυσιολογικά τι πιθανότητες έχουμε να γεννήσουμε γρήγορα και όσο το δυνατόν ανώδυνα. Θα δούμε τον τράχηλο. Αν είναι κοντός λογικά θα έχω ευκολη γέννα. Αν ειναι μακρύς θα δυσκολευτούμε περισσότερο. Σκεφτομαι να περιμένω να κάνω αυτην την εξέταση και να αποφασίσω τοτε κι αν εχω μακρύ τραχηλο να κάνω καισαρική.
Ολα αυτα βέβαια αν δεν εχει ερθει η μπουμπου νωριτερα. Αλλα από τοι μου είπε ο γιατρός ειναι λίγες οι πιθανότητες να ερθει η μπέμπα τοσο νωρίς. Crying or Very sad

εγω αυτο που δεν καταλαβα ειναι ποια ειναι η δικαιολογια του για καισαρικη εφοσον η μπουμπου εχει παρει θεση??? scratch scratch

465ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Πεμ Απρ 21, 2011 11:40 pm

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χωρις κάποιο ιδιαιτερο λόγο. Απλα το οτι θα ειναι πιο σύντομο, πιο ανωδυνο και με ραντεβού.

466ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Παρ Απρ 22, 2011 1:03 am

blackrose

blackrose
stefy έγραψε:Χωρις κάποιο ιδιαιτερο λόγο. Απλα το οτι θα ειναι πιο σύντομο, πιο ανωδυνο και με ραντεβού.

εμενα πολυ μου τη δινει οταν διαφευγουν στην ευκολη λυση της καισαρικης που μονο κοστος μπορει να τους αποφερει επιπλεον,καθως και πιο πολλες γεννες στο διαστημα που θα ειχε να κανει με ενα φυσιολογικο τοκετο ο οποιος σαφεστατα τους παιρνει παραπανω ωρα....

για διαβαστε κοριτσια...

http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=133010

Twisted Evil Twisted Evil

467ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Παρ Απρ 22, 2011 2:11 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:Χωρις κάποιο ιδιαιτερο λόγο. Απλα το οτι θα ειναι πιο σύντομο, πιο ανωδυνο και με ραντεβού.

οχι ρε συ στεφυ ειναι πολυ κριμα!!!!! εχει παρει θεση το μπουμπουκακι ολα ειναι μια χαρα και να γεννησεις με καισαρικη??? δεν συγκρινεται η φυσιολογικη γεννα και απο αποψης εμπειριας αλλα και απο αποψη υγειας το λεει και η λεξη "φυσιολογικα" ασε που στο δευτερο ειναι ολα ακομη πιο ευκολα τις περισσοτερες φορες.. δεν θελω να σε αγχωσω κανε οτι νομιζεις καλυτερο για σενα!!! αχ αυτοι οι γιατροι!!!!!!

blackrose ετσι ειναι και θα πρεπει να σταματησει αυτο καθε γυναικα εχει δικαιωμα στη φυσιολογικη γεννα! ελεος πια!!!!

468ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Παρ Απρ 22, 2011 2:58 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτος δεν παιρνει παραπάνω λεφτα στην καισαρική αλλά από οτι καταλαβα για καποιους λόγους το θεωρει πιο ασφαλες. Ο ιδιος εχει ξεγεννήσει και τη γυναικα του 2 φορές με καισαρική. Anyway εγω θα του πω για φυσιολογικο. Αν και οταν ερθει εκεινη η ωρα εκεινος μπορει να μου πει το οτιδηποτε για να κανουμε καισαρικη και δεν θα μπ[ορω να του πω οχι. Πάντως μια αλλη κοπέλα που τον εχει γνωστή μου του ειχε πει οτι θέλει να γεννησει φυσιολογικα και οντως γεννησε φυσιολογικα 2 υγιεστατα παιδακια. Θέλω να πιστευω οτι ειναι απο αυτους που μπορει να προτιμουν την καισαρικη αλλα δεν θα έλεγαν και ψεμματα. Με ωθει προς τα κει αλλα αν επιμείνω για φυσιολογικό πιστευω θα με ακούσει.

469ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Παρ Απρ 22, 2011 3:17 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:Αυτος δεν παιρνει παραπάνω λεφτα στην καισαρική αλλά από οτι καταλαβα για καποιους λόγους το θεωρει πιο ασφαλες. Ο ιδιος εχει ξεγεννήσει και τη γυναικα του 2 φορές με καισαρική. Anyway εγω θα του πω για φυσιολογικο. Αν και οταν ερθει εκεινη η ωρα εκεινος μπορει να μου πει το οτιδηποτε για να κανουμε καισαρικη και δεν θα μπ[ορω να του πω οχι. Πάντως μια αλλη κοπέλα που τον εχει γνωστή μου του ειχε πει οτι θέλει να γεννησει φυσιολογικα και οντως γεννησε φυσιολογικα 2 υγιεστατα παιδακια. Θέλω να πιστευω οτι ειναι απο αυτους που μπορει να προτιμουν την καισαρικη αλλα δεν θα έλεγαν και ψεμματα. Με ωθει προς τα κει αλλα αν επιμείνω για φυσιολογικό πιστευω θα με ακούσει.

οτι ειναι καλυτερο στην τελικη τι να κανεις ο γιατρος σου ειναι και θα τον ακουσεις!

εχτες τη νυχτα κοριτσια ειχα ανα 20 λε[τα συσπασεις και μετα ανα 10 λεπτα ημουν ετοιμη να παρω τον αντρα μου να ερθει απο την δουλεια αλλα μετα κοιμηθηκα..παντως εχω ψιλοπρηστει και η κοιλια μου εχει κατεβει ας με αφησει να κανω πασχα τωρα που μεινανε 2 μερουλες να παω χορτασμενη απο το αρνακι!!! χεχεχεχεχε Very Happy

470ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Παρ Απρ 22, 2011 7:07 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτό πάλι πως το καταφερες? Τι τερας ψυχραιμίας είσαι εσυ? Μα να φτάσεις να εχεις συσπαση ανα 10 λεπτο και να μπορέσεις να κοιμηθείς????? Δεν θα μπορούσα με τίποτα!
Σήμερα ειχα κι εγώ συσπάσεις νομίζω Embarassed

471ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Παρ Απρ 22, 2011 7:17 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:Αυτό πάλι πως το καταφερες? Τι τερας ψυχραιμίας είσαι εσυ? Μα να φτάσεις να εχεις συσπαση ανα 10 λεπτο και να μπορέσεις να κοιμηθείς????? Δεν θα μπορούσα με τίποτα!
Σήμερα ειχα κι εγώ συσπάσεις νομίζω Embarassed

τι να εκανα η αμοιρη? ξαπλωσα και ειπα αν γινουν πιο δυνατοι και 5λεπτοι παιρνω τηλ τον αντρα μου και μπαινω στο μπανιο!!! αλλα τελικα κοιμηθηκα... ψιλοξυπναγα που κ που απο τον πονο βεβαια αλλα κοιμομουνα κι ολας ε μετα καταλαβα πως δεν γενναω!!! ευτυχως ο αντρας μου καθεται τις επομενες 3 μερες!!!!!

σε πιασανε και σενα??? δεν ξερω αλλα σε κοβω για 39η εβδομαδα εσενα +κατι μερουλες!!!!

472ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Παρ Απρ 22, 2011 9:57 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μην μου λες τέτοια!!! ΔΕν την παλεύω άλλο!!! Μακάρι να γεννούσα ακόμη και αυριο! Αχχχχχχχχ... αρχισαν τα μεγαλα ζορια. Ποναω πολύ στη λεκάνη και τα κόκκαλα της πλάτης μου και σήμερα ειχα και πόνους έντονους σαν 1ης μέρας περιόδου!

473ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Σαβ Απρ 23, 2011 7:52 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:Μην μου λες τέτοια!!! ΔΕν την παλεύω άλλο!!! Μακάρι να γεννούσα ακόμη και αυριο! Αχχχχχχχχ... αρχισαν τα μεγαλα ζορια. Ποναω πολύ στη λεκάνη και τα κόκκαλα της πλάτης μου και σήμερα ειχα και πόνους έντονους σαν 1ης μέρας περιόδου!

LaughingLaughing καλα δεν λεω τιποτα απλα οι πρωτομανες και στα κοριτσια τον τρωνε ολο το μηνα στην πρωτη μου τη γεννησα 30+5 μερες και τη δευτερη τοσο το κοβω αφου με τετοιους πονους που εχω δεν γενναω!!! Shocked Shocked

κοριτσια καλη Ανασταση και καλο Πασχα να εχουμε με το καλο να κρατησουμε τα ζουζουνια μας αγκαλιτσα και ολα να πανε τελεια!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 215994 Laughing

474ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Σαβ Απρ 23, 2011 10:37 pm

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρόνια Πολλά σε όλες!!! Χριστός Ανέστη! Και του χρόνου με τα μπουμπούκια μας!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 893968 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 893968 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 893968

475ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Σαβ Απρ 23, 2011 10:45 pm

Ηλιοδωρα

Ηλιοδωρα
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημερα κοριτσια!! Καλη λαμπρη σε ολες!! Να περασετε ομορφα σημερα!! sunny flower ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 893968
Ημουνα στο χωριο και πριν μια εβδομαδα γυρισα στην Αθηνα! Διαβασα ολα τα νεα σας! Εστω και με καποια μικρα προβληματακια, ολα πηγαινουν μια χαρα!! Σε λιγε μερες ολες θα εχουμε τα αστερακια μας αγκαλιτσα!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 35468 I love you
Εγω πηγα στον γιατρο μου την Τεταρτη που μας περασε, στις 36 εβδομ. και ολα ειναι μια χαρα για το κοριτσακι μου! Εφτασε τα 2933 γρ. +-10%, αμνιακο καλο, πλακουντας οκ! Το μονο αναπαντεχο στοιχειο ειναι πως η μπεμπουλα μας εχει το κεφαλακι της πανω αριστερα και καθεται δηλ. διαγωνια. Μιλησα και με την μαια μου και κανω καποιες ασκησουλες να την βοηθησω οσο μπορω να γυρισει το κεφαλακι προς τα κατω! I love you
Μολις εβαλα και το κατσικακι στο φουρνο με πατατουλες και τωρα ξεκουραζομαι!! Φιλακια σε ολες!! Να περνατε καλα!! Εν αναμονη των μωρων μας!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 337404 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 386913 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 19 429657

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις